![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Re: enneagram - ciekawy test
nie doczytalam na poczatku ze jak sie zaznacza srodek to nie ma odpowiedzi. a teraz zrobilam w skupieniu i wlasciewie i wyszla mi cala prawda o mnie 7 w 8! a wczesniej zaznaczalam odpowiedzi po srodku! hehe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zadomowienie
|
też mi wyszło 1w2 - prawie wszystko się zgadza
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
a mi wyszlo 7w8
![]() "Gdy jest zdrowa, siódemka ze skrzydłem 8 jest często chojna, towarzyska i wylewna. Ma skłonność do bycia wyjątkowo lojalną wobec przyjaciół, zwłaszcza do tych z podtypem socjalnym. Zagorzale broni tych, na których jej zależy. Może wydawać się głośna i niesforna, choć niektóre 7w8 są bardziej grzeczne i dowcipne. Lubi różne uroczystości, opowieści, kawały, jedzenie, podróże. Generalnie ma silne poczucie własnej wartości i zawsze stara się osiągnąć to czego chce. Ma talent do robienia czegoś z niczegoś. Zazwyczaj dzieli się z innymi tym co ma, chce by wszyscy doceniali jej poczucie obowiązku i szeroki zakres zainteresowań. Gdy 7w8 jest w stresie, może stać się wymagająca, okazywać samolubną niecierpliwość i narcyzm. Gdy chce coś, to chce tego natychmiast. Agresywna, chce szybko zrobyć pieniądze, materialną pozycję i status. Może domagać się od innych, aby inni mówili jej to sama chce usłyszeć. Często jest perfekcjonistą. Moralizuje innych choć sama jest nieodpowiedzialna. Posiada amnezję na obietnice dawane z potrzeby chwili. Ma szczególną trudność z wiernością małżeńska... " no coz... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Jestem 9 tj. rozjemca
![]() ![]() ![]()
![]() |
#125 |
Wtajemniczenie
|
No to sorry, Króliczki, ale ja się wyłamię
![]() ![]() ![]() ![]() Sałata i ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Mrs Mrau
|
Klub włóczykija
![]() ![]() ![]() ZU! sasanka22 Kiya CzarnyElfi PATIS_79 Natalia MagJa Beza Gosiabie marushka koko Zuzanka Charlotta1 libi FEMME_BANALE Kamila i ja- cattt ![]() 4w5 mi wyszło dokładnie to samo,cieszę się,że nie jestem osamotniona,wszystko to prawda.Świetny ten test ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
MI tez wyszło 7w6 i stety, albo niestety bardzo dużo się zgadza
![]() Pozdrowionka AgaZ
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Wtajemniczenie
|
Już myślałam, że coś mi się rozjaśni, ale wczytałam się i z żadnym opisem się nie identyfikuję
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aha, zgłębiłam "Arystokratę", coby wiedzieć, co też m.in. pozostałe Króliczki chowają za pazuchą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Killing me softly
|
joannea napisał(a):
> Lukrecja_Borgia napisał(a): > > ![]() ![]() ![]() > > Lukruś, ja jestem tutaj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#130 |
Killing me softly
|
Malinka napisał(a):
> Melduje się kolejne 7w8 ![]() > Cholercia tak czytam, czytam i wszytko mi się zgadza. Cuda jakieś czy co ![]() ![]() > "Ma szczególną trudność z wiernością małżeńska." Znaczy się co, męża będę zdradzać w przyszłości??? Uśmiałam się z tego zdania, ale potem stwierdziłam, że coś w tym jest- nigdy nie byłam specjalnie stała w uczuciach, nie byłam w stałym, długim związku ![]() ![]()
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Co prawda jestem troszkę spóźniona, ale też dopisuję się do Włóczęgów
![]() Wynik testu był dla mnie zaskakująco prawdziwy... Bardzo długo żyłam w przeświadczeniu, że jestem z innej planety ![]() Zresztą nadal często sobie myślę, że nie jestem przystosowana do brutalnej rzeczywistości... Wolałabym być pewniejsza siebie i bardziej przebojowa ![]() ![]() Mój mężulek to 5w6 - "Rozwiązywacz problemów". Coś jest na rzeczy ![]() PS Ja też kochałam się w Kurcie Cobainie, a potem długo opłakiwałam jego tragiczną śmierć ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem 3 w 2
![]() ![]()
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki dołączam do Was
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Ja ejstem 7w8. Zgadzam sie ze wqszystkim oprocz jednego - jestem. Napisali, ze mam problemy z utrzymaniem wiwernosci, a to jest jedna z moich najwiekszych zalet
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Rozeznanie
|
Ja też 4w3.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Rozeznanie
|
test osobowości - był kiedyś taki link na wizażu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Dot.: test osobowości - był kiedyś taki link na wizażu
Maju a wynikiem był np. typ 7w8 czy też 4w5 ?? Jesli tak to moment zaraz poszukam
![]() Mam link http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=34679
![]() |
![]() |
#138 |
Killing me softly
|
Chyba chodzi o enneagram? Szukam szukam i znaleźć nie mogę tego wątku
![]() http://www.enneagram.pl/ Oo, Malinko, jakżeś to zrobiła? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Ano poszukałam w swoich postach
![]() A tak BTW to chyba ten sam typ jesteśmy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: enneagram - ciekawy test
Cytat:
ja tez, ja tez, ja tez ;] Czwórka ze skrzydłem 3 może czasami wyglądać jak siódemka. Może być towarzyska i posiadać duże poczucie humoru. Chce być kreatywna i potrzebna światu. Posiada intuicję, jest ambitna, może mieć dużą wyobraźnię i być bardzo utalentowana. Niektóre ubierają się bardzo wyzywająco i kolorowo, aby wyróżnić się z tłumu. Gdy 4w3 jest w stresie, często się zachowuje inaczej publicznie, a inaczej prywatnie. Może np. nie ujawniać publicznie, wśród znajomych, żadnych swoich uczuć, a następnie iść do domu i samemu bardzo przeżywać np. fakt życia w samotności. Może też np. być bardzo rozrywkowa i sumienna w pracy i jednocześnie być nieszczęśliwa prywatnie z powodów problemów miłosnych. Przywiązuje uwagę do tego jak wygląda, czuje się źle z powodu niedostatków urody. Stara się podkreślić poczucie wyjątkowości przez kontrowersyjny sposób ubierania się. Często okazuje zły gust. Chętnie przedstawia siebie innym jako osoba romantyczna. Jest zmienna w uczuciach. Gdy uzna, że jej partner jest zbyt nudny, często fantazjuje na temat czarujących i przebojowych nieznajomych. Cele stara się osiągać poprzez zazdrość, zemstę lub potrzebę dowiedzenia innym, że są w błędzie. [to zdanie to kurde calkowicie o mnie -dobrze czy zle - neiwiem] |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Rozeznanie
|
4w5, to już osiemnasty włóczęga
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Dot.: enneagram - ciekawy test
4w5 ...
Uh, wiec nie tylko ja czuje sie, jakgdybym nie pasowala do otaczajacej mnie rzeczywistosci... I zdziwilam sie jak trafny jest wynik tego testu, niemalze dokladnie pokrywa sie z rzeczywistoscią ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
6w5... ciekawe ciekawe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
6w7 czyli kumpel ;D hehehe no niezle, wszystko sie zgadza cholipka nie wiedzialam ze jestem az tak skomplikowana osoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Rozeznanie
|
Dziękuję pięknie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
5w6 i pozostaje mi powiedziec "tiaaaa" co do tego rozwiazywania problemow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Killing me softly
|
Cytat:
Tak, tak.. wąskie grono 7w8 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zadomowienie
|
Świetny test wyszło mi 9w1 "Marzycielka" w 100% się zgadza. Ale mało osób tu miało to chyba tylko asia84, chyab że kogoś przeoczyłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Rozeznanie
|
a ja mam 8w7....zgadza się wszystko!! super test
![]()
"Jeśli przyjmiesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz, że zacznie mu się dobrze powodzić - nie ugryzie cię. Na tym polega zasadnicza różnica między psem a człowiekiem" - M.Twain http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=1675216 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:13.