![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: eskimoski
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Przyczajenie
|
czesc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dlatego nie mam zamiaru nosic eskimosków przez cały czas!! kupiłam je głownie na wykłady heheh bo siedze praktycznie 12godzin na uczelni co jest męczace zimą w kozakach a te buty są jak kapcie na super chlapy wymysle coś bardziej praktyczniego.... a co do tego że staną się bardzo popularne wątpie może następnej zimy teraz raczej nie napewno nie porównywała bym ich do torebek z bambusowymi rączkami!! zrobiłam wywiad ![]() a jeśli nawet stanie się tak jak piszesz-połowa miasta w tych samych butach poprostu przestane je nosic i tyle... narazie coś czuje że w moim małym mieście będe jedną z niewielu w tych butkach z jednego powodu nie licze na to że będą w tym roku tak łatwo dostępne
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Wtajemniczenie
|
ksiezycowa_pyza ja też do dużych się nie zaliczam całe 163cm
![]() i przynajmniej wydaje m isię że wyglądam dobrze ![]() a nawet jeśli nie to i tak będe w nich smigac bo są bardzo wygodne!! Olunia90 to Abercrombie & Fitch gdzieś tu nawet jest taki wątek o tych kurtkach podobno na ebay można dostać je najtaniej ok 100$ bo w sklepie cena że aż głowa boli ![]() któraś z wizażanek pisała że w vero modzie można dostać bardzo podobne Cena pewnie 200-300zł
![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
Ooliwka to podobnie do mnie bo ja mam 160 cm, mam nadzieje ze bede wygladac w nich w miare ok bo bardzo mi sie podobaja, juz sobie wyobrazam jak w nich chodzę
![]() A moze któraś z Was zamawiala juz cos z ebay i mogłaby cos wiecej powiedziec jak to zamawianie tam wygląda. Pozdrawiam. PS ja rowniez szukam zdjęcia z eskimoskami aby cos sobie podpatrzec z czym to jeszcze laczyc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
Według mnie eskimoski można łaczyć prawie ze wszystkim, co czesto różne gwiazdki nam udowadniaja. Te butki sa fajne same w sobie
![]()
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
Narazie to co udalo mi się znaleźć jesli chodzi o ubior z eskimoskami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Wtajemniczenie
|
znalazłam pare fotek
troche bardziej wykręcone modele ![]()
![]() |
![]() |
#129 |
Wtajemniczenie
|
dla dzidziusiów
![]() jakie to słodziutkie
![]() |
![]() |
#130 |
Wtajemniczenie
|
coś dla sekty "eskimoski"
![]() heheheheheheheheheeheheh
![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
Ja to konkretnie zachorowalam na eskimoski Ugg, mysle sobie ze chyba zamowie je z ebay, tylko nie wiem czy te dluzsze czy krotsze. A tak na marginesie orientuje sie ktoras z Was ile by wyniosl koszt przesylki gdybym zamowila z ebay???
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie też mam ochote kupic coś z ebay ale nie mam pjęcia jak to wygląda z przesyłką... i całą resztą
Może któraś z wizazanek coś już tam kupowała??? jak się nikt nie odezwie idziemy na plotkowe zakładać nowy wątek ![]() bo się napaliłam na kurtke a po ile są te butki tam?? może dasz linka??
![]() |
![]() |
#133 |
Wtajemniczenie
|
znalazłam to Te przesyłki naprawde drogo wychodzą...
na dodatek przeczytałam jeszcze że jest problem z zapłatą widze tylko jedno rozwiazanie znaleść polke zagranicą która ma tu konto i która będzie na tyle miła żeby kupic i wysłać do Polski ale i tak drogo wyjdzie jeden plus że bez tych wszystkich językowych utrudnien http://www.wizaz.pl/forum/showthread...highlight=ebay
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
a te buty są jak kapcie
na super chlapy wymysle coś bardziej praktyczniego.... nio teraz to sie z Toba droga Oliwko zgodze w 100% ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
Tzn tak, ja zalozylam podobny watek na plotkowym w sprawie polo z Abercrombie, prosilam czy ktoras z wizazanek z USA nie kupila by mi takiej i nie przeslala, bo zamawianie z ich strony internetowej nie ma sensu zwazajac na wysoki koszt przesylki do Polski. Fajnie by bylo zrobic cos takiego z ebay. Czytalam wiele razy ze nawet dziewczyny z polski zamawiaja sobie kosmetyki dlatego mysle sze jakos musi sie im to oplacac a co za tym idzie pewnie koszt przesyki nie jest tak bardzo wysoki. No nie wiem musialaby sie wypowiedziec jakas wizazanka ktora zamawiala do Polski.
A to jest link to bucikow UGG http://clothing.search.ebay.com/ugg_...1QQsacatZ63889 Fajnie by bylo jak by jakas wizazanka z USA pomogła. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Wtajemniczenie
|
misiolinka20 chodziło mi wyłacznie o wygode dlatego porownałam je do kapci
![]() i będe je nosić zimą np bardzo mrozną są idealne do tego bo nie ma zadnej chlapy a snieg zamarzniety więc nie będzie zagrazał moim cudeńką ![]() ksiezycowa_pyza coś musimy z tym zrobic bo tam kurtki które mi się podobają są za 200 -300zł!! a na naszym allegro 600zł wiec różnica diametralna!!! ciekawe dlaczego u nich wszystko jest taniej???? ![]()
![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
No własnie u nich jest wszystko taniej i dlaczego my mamy tam taki trudny dostęp...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Rozeznanie
|
czesc dziewczyny. te buty o ktorych piszecie nazywaja sie emu /jeszcze nie slyszalam o ugg's-ach/, sa zrobione ze strusiej skory i nadaja sie znakomicie na zime i na lato. ta skora ma jakies tam wlasciwosci, ze nadaja sie i na mroz i na gorac
![]() widzialam takie za 399zl w sklepie u mnie w miescie, ale kiedys byly dostepne w deichmanie za 59 <wow>, teraz zaluje ze sie nie skusilam;/;/;/ sa szalenie modne i szalone :P pzdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zadomowienie
|
Ugg i emu to to samo. Poprostu ugg to nazwa butów, a emu materiału z którego produkuje się te oryginalne. Te w deichmannie za 59 zł na pewno nie były z prawdziwej skóry emu, bo nie byłyby tak tanie
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zadomowienie
|
Przejrzyj dokładnie watek - jest bardzo dużo zdjęć
![]() ![]()
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
miss_seepy z jakiej stronki masz te eskimoski ? Mnie osobiście starsznie się podobają te zielone, te jakby tweedowe ? i te pstrokate
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
OOliwko!
![]() ![]() ![]() ![]() Wybaczcie mój rozlazły "ton" ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Rety... zaczęłam sobie właśnie układać w główce strój do eskimosek (stoję murem za gustem OOliwki) Rozglądałam się nawet za kurtkami na jasień (oczywiście przykrótkimi) ale spotkałam się tylko w H&M i nie ładnie układała się pod szyją gdy zapięłam ją-no i nie miała kaptura z futerkiem co mi się marzy
![]() Podsumując wyglądałam w niej troche "męsko" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkie fanki eskimosek!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a te o których mówisz z allegro zdecydowanie Ci je odradzam są śliczne fakt ale okropnie drogie jak na podróbki ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Więc będę musiała uzbroić się w cierpliwość
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#148 |
Wtajemniczenie
|
nie ma co sie bać kupować na allegro nie jest tak zle sama czasem coś sprzedaje
![]() ps dzieki że podoba Ci się mój pomysł co do zestawu eskimosowego ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Te są super.
![]() http://www.allegro.pl/show_item.php?...2+wys%C5%82any.
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Oliwka - Kochanie, Ty moje - a jakie będą te buty w Deichmannie?
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:38.