|
|
#3661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: essence
Cytat:
ale po prostu nie mój odcień chyba ![]() A Essence nie robi chyba innych niż czarne tusze ;>
|
|
#3662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czarny najpopularniejszy a oni pewnie nie moga sobie pozwolic na robienie kolorowych tuszy zwlaszcza ze az tak popularni nie sa![]()
|
|
|
#3663 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
dziewczyny, czy spotkałyście się z opinią, ze róż Essence zapycha?
Ogólnie mam gładką cere, jednak jak tylko pomaluje się różem Essence, bądź kuleczkami Sensique (oba kosmetyki dają bardzo podobny połysk) widać na policzkach krostki. I teraz nie wiem, czy malując się matowymi kosmtykami, tych krostek nie widac, czy po prostu mnie te kosmetyki zapychaja? |
|
|
|
#3664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i zgadzam sie mOna z tym co napisalas
|
|
|
#3666 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() A więc w razie gdyby mnie te kosmetyki zapychały, będe się nimi malowała tylko raz, może dwa razy w tygodniu, a na codzień bede używała zwykłych matowych różów |
|
|
|
|
#3667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie wydaje mi sie zeby rozyki zapychaly mnie prawie wszystko zapycha a z essence jeszcze nic
|
|
|
#3668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podczas ostatniego mojego wyjazdu nie miałam jeszcze tego różu i używałam jedynie AOH - wróciłam z buzią gładką jak jeszcze nigdy, później kupiłam róż i znowu się zaczęło tylko że równocześnie zaczęłam zużywać "stare" pudry w kamieniu i nie wiem, czy to któryś puder, czy może róż ![]() a tak ciężko mi z tego różu zrezygnować, zę nadal go używam ;/ chyba odstawię na tydzien - dwa tygodnie każdy puder i wtedy zobaczę co jest tego przyczyną, czy pudry, czy róż |
|
|
|
|
#3669 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie na szczęście też kosmetyki Essence nie zapychają, ani żel brązujący, ani oba róże 2 w1
A mam skłonność do tego
|
#3670 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale dobrze ze essence tego nei robi bo dzieki temu mozna uzywac niezlych mazidelek za niewielka cene
|
|
|
#3671 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a żeby nie było całkiem poza wątkiem, podglądam Was dziewczyny i muszę powiedzieć że dzieki wątkowi już kilka essencowych cudeniek nabyłam ![]() a wczoraj tan booster bronzing puder z sun club, na prawdę fajny, nie jest strasznie pomarańczowy (na beach club sie zawiodlam - nie dla mnie, puściłam na wymiankę) |
||
|
|
|
#3672 |
|
Rozeznanie
|
witam!
to mój pierwszy post w tym wątku. mam już kilka kosmetyków z essence: AOH (przez kusicielkę Hosenkę
|
|
|
|
#3673 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Rozważałam tan booster kupić ale sama nie wiem... Ma w miarę chłodny odcień czy jest ciepły - zależy mi na chłodnych odcieniach...
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
|
|
|
|
#3674 |
|
Zakorzenienie
|
dobra nudzi mi sie to wkleje to co do tej pory uzbieralam z essence
oczywiscie glownie kredki
|
|
#3675 |
|
Zakorzenienie
|
ooooooooo dimiti napisz proszę jak ten zielony eyeliner się sprawdza i czy ładnie wygląda na oku, bo właśnie się na niego czaję od dłuższego czasu, ale boję się przesady na oku :/ Mam zielone oczy i wiele zielonych bluzek które zakładam na wypad do klubu więc pomyślałam, że mógłby fajnie wyglądać. Do tej pory miałam jedynie czarny z drobinkai srebrnymi.
|
|
|
|
#3676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez mam zielono szare oczy i stwierdzilam ze moze byc fajny kolor ma bardzo ladny i jest taki jakby metaliczny ale czarny eyeliner zawsze sie tez przyda
|
|
|
#3677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tez miałam czarny ale szybko mi "zgluciał"
|
|
#3678 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny. Kupię zatem ten zielony, choć akurat na dworcu PKP mam sklepik przy którym zatrzymuję się codziennie w drodze na uczelnię i tam mają takie troszkę bazarkowe kosmetyki, ale za to jest cudowny zielony eyeliner z brokatem i jestem rozdarta który kupić, bo cena niemal ta sama.
czarny miałam kupiony w Niemczech- miał nieco inne opakowanie niż teraźniejsze i faktycznie fatalny pędzelek, więc używałam innego pędzla ze starego zużytego eyelinera. |
|
|
|
#3679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sprawdz sobie bazarkowy bo moze akurat bedzie lepszy
|
|
|
#3680 |
|
Raczkowanie
|
dimiti: Co to za śliczne kredki u samego dołu? Ta niebieska i fioletowa. Nie kojarzę ich z regularnej oferty...
|
|
|
|
#3681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a druga to 09 rock star, one chyba jakis czas temu weszly w stala oferte![]() http://www.essence.eu/pl/products/eyes/eyeliner.html
|
|
|
#3682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poproszę o pw ![]() tan booster jest jak to brązer niby ciepły, ale widziałam już różne i ten moim zdaniem nalezy jednak do tych bardziej stonowanych na pewno mniej pomarańczowy niż beach club
|
|
|
|
|
#3684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podoba mnie się:diamond powder eyeliner (czarny z drobinkami )eyeshadow lipgloss
|
|
#3685 |
|
Zakorzenienie
|
Mi podoba się to samo
|
#3686 |
|
Raczkowanie
|
ach dziewczyny ale my się nakręcamy
ja chce to samoooooooooooo |
|
|
|
#3687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nazwa obiecujaca a własnie tak myślałam dziś żeby kuknać na stronkę essence ![]() edycja: nic mi sie nie podoba ewentualnie eyeliner (to chyba kredka zwykła?? ). Ciekawe jakie są te 2 pozostałe kolory cieni.
|
|
#3688 |
|
Zakorzenienie
|
Co do cieni - wydaje mi się, że 01 metal babe - to ten pokazany na fotce - szary, 02 pink punk - różowy i 03 gothic girl - eyeliner ma taką samą nazwę, więc może cień też będzie czarny
Ale to tylko moje domysły...
|
#3689 |
|
Zakorzenienie
|
już się boję tego błyszczyka jak widzę ten metaliczny połysk, mając złe doświadczenia z ich poprzednim z UJ. Szkoda że nie ma fajnych eyelinerów a jedynie kredki. Ta stylizacja trochę emo jak dla mnie a nie gotyk
Te róże
|
|
|
|
#3690 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.

?? opowiedz nam o tym

ale po prostu nie mój odcień chyba 
czarny najpopularniejszy a oni pewnie nie moga sobie pozwolic na robienie kolorowych tuszy zwlaszcza ze az tak popularni nie sa

Do tego muza i totalny świr na pukcie Anny Tsuchiya'i 

Nazwa obiecujaca ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)