|
|
#2581 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: essence
Cytat:
![]() ja dopiero jutro mogę pojechać do mojej natury po błyszczyk nareszcieSiuniaaa i jak ten błyszczyk świderek ?? u mnie na półce essence nie widziałam go a fajnie wygląda na stronie...
|
|
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie męczy złoty błyszczyk z Sun Club, za każdym razem patrzę w jego stronę, testuję na łapce, ale nie mogę się zdecydować żeby kupić
|
#2583 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak dla mnie świetny ma ładny kolor jasny brąz z białym jest perłowy i ślicznie pachnie (kakao) A do tego dosyć długo trzyma się na ustach.Mogłabyś wkleić linka? bo jakos nie umiem go znaleźć na stronie... |
|
|
|
|
#2584 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cienie są matowe z drobinkami brokatu, który nie osypuje się i nie wędruje po całej buźce, tylko trzyma się na powiece. Łatwo się rozprowadzają, kolory są nasycone. Trzymają się porządnie...ale użyłam ich na bazie ArtDeco ![]() Kredka turkusowa to niewypał, bo kolor jest praktycznie niewidoczny Malowałam się nią i malowałam, a koloru nie bardzo było widać.Kredka złoto-brązowa jest zdecydowanie lepsza. Skusiłam Cię na coś ? Cytat:
Wklejam zdjęcia oczu, na których są : * cień turkusowy - 02 Chill Out Zone * cień brązowy - 03 On the Beach * kredka turkusowa Chill out Zone
|
|
#2585 |
|
BAN stały
|
Kicia - tak tez myslalam odosnie kredek;P
skusialas na cien! mam baze arta wiec efekt powinnnien mnie zadowolic:P i jak mowisz ze sie nei osypuje to moge teraz powiedziec ze lece po ten cienios
|
|
|
|
#2586 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() EDIT: znalazłam tylko nie wiem czy na 100% chodzi o ten ![]() uzbierałam już całkiem sporą sumkę i zamierzam ją jutro spożytkować na stoisku Essence
|
|
|
#2588 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja niestety takiej sztuki jeszcze nie opanowałam, brak czasu, muszę to nadrobić
|
|
|
|
|
#2589 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i bardzo Ci polecam ciemno-turkusową kredkę z serii Kajal Pencil nr 11 Cool Breeze - nie pożałujesz Leć po cienie zanim wykupią ![]() Widzę, że skusiłam na cień
|
|
#2591 |
|
Raczkowanie
|
faktycznie super te cienie
A ten błyszczyk zakręcony to on jest ze stałej oferty? Nigdy go |
|
|
|
#2592 |
|
Zakorzenienie
|
Kredka faktycznie niezbyt intensynie rysuje (mowie o turkusowej z Ibizy), ale za to ma fajny brokat. Szkoda, ze nie kosztuje tak samo co inne kredki do temperowanie z Essence, tylko pare dobrych zlotych drozej.
|
|
|
|
#2593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cienowi muszę sie oprzeć, bo mam sporo cieni, a i tak maluję sie 2-3 ulubionymi
|
|
#2594 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
że nie wspomnę o ST i Bohemii
|
|
#2595 |
|
Zakorzenienie
|
Kicia_Wampirzyca ślicznie wyglądają Twoje oczka w tych cieniach
BTW. Mam prośbę do Krakowianek: jak zobaczy któraś w Solvayu w Naturze, że są znow rozświetlacze AOH to dajcie znać na wątku, bo jak byłam kilka dni temu, to ani jednej sztuki nie było
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam ze spisujecie co was korci znowych oczekiwanych kolekcji. To i poprzeglądam i spiszę:
URBAN JUNGLE: - brązer - jeśli będzie tak jak na www.essence.eu czyli chłodny i nie pomaranczowy - bibułki matujące POSEIDON'S LOVE: - kuleczki - ale zalezy od kolorów na stronie z limitowankami w sumie niewiele widać wiec nie wiem co kryją te kasetki między którymi są błyszczyki ![]() BOHEMIA: - cień pojedynczy - zależy jakie są to kolory - brązer - zależy jaki bedzie "na żywo" i czy kupię z UJ SWEET TEMPTATION: - potrójne cienie - jeśli będa ładnie wygladały na zywo i jeśłi pozostałe kolory będą ładne ![]() - róż Ale wiecie co?? Wydaje mi się PL nie będzie, bo skoro dali Ibiza Lounge a potem SC to 2 serie pomineli - PL i Cool Summer Wydaje mi się też ( ) że teraz limitowanek bedzie więcej w PL i będą pojawiać się z mniejszym opóźniem - pamietam, ze gdy Essence weszło do Natury to limitowanki pojawiały sie bardzo rzadko, a teraz często. Z pewnością ma na to wpływ dobra sprzedaż kosmetyków Essence ![]() W niemczech 15 sieci prowadzi Essence - m.in Rossmann, Kauufland. A o PL nie piszą nic http://www.cosnova.de/de/distribution_essence.htmlMarka Catrice też prezentuje sie niczego sobie
|
#2597 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2599 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2600 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane kobitki z ta sprawą to tylko do Was mogę się zwrócić
![]() Tylko Wy znacie się najlepiej na kosmetykach Essence ![]() Wczoraj kupiłam puder rozświetlający AOH (był już ostatni). Przyznam, że dzięki waszym pozytywnym komentarzom postanowiłam go zakupić, choć nigdy nie używałam rozświetlacza Teraz może głupie pytanie zadam ale w jaki sposób nakładać taki puder żeby wyglądał najlepiej? Dzisiaj do pracy "posmarowałam" policzki, trochę czoło i brodę tak się zastanawiam czy oby nie przesadziłam ![]() A z Essence mam jeszcze pomadkę do ust American Beauty (chyba taka seria ) nr 35 i jestem bardzo z niej zadowolona. A skusiłyście mnie też ta kredkę turkusową.
|
|
#2601 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
PL jest po IL .. ale przed SC właśnie spojrzałam, bo jeszcze niedawno nie było SC na stronie cosnovy !! no szok .. ale z opóźnieniem weszła IL to może i PL też jednak wejdzie [oby, OBY] bo mi to nie ważne jak będą te kulki wyglądały - muszę je mieć ![]() natomiast miejmy nadzieję, że spełni się Twoja druga przepowiednia o częstszym lub systematyczniejszym pojawianiem się limitowanek ![]() Cassandra 23 ja nakładam go tylko na skronie i policzki [taka litera S ] i jest dobrze
|
|
#2602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie przeglądam gazetkę Natury i chyba zaraz się tam wybiorę Widziałam ostatnio tą serię Ibiza Lounge, wygląda zachęcająco i chyba coś kupie...tylko jeszcze nie wiem co
|
|
|
#2603 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() z IL polecam błyszczyki - cudnie chłodzące - niebieski [mam w posiadaniu, uwielbiam] i pomarańczowy [różnią się tylko kolorem drobinek] sama z IL mam jeszcze złotą kredkę, którą też polecić mogę z czystym sumieniem [bardzo mi się kolor podoba
|
|
#2604 |
|
Zakorzenienie
|
A w ogóle... U was w szafach E. jest taki bronzing powder z drobinkami? Ja pierwszy raz go wczoraj zobaczyłam
Leżał pod AOH... ![]() edit: jest na stronie E. http://www.essence.eu/products/face/powder.html "bronzing compact powder" ale ja go pierwszy raz w szafie zobaczyłam
|
#2605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zastanawiam się nad kupnem jakiegoś cienia i kredki (może tej turkusowej lub/i brązowej)
|
|
|
#2606 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nad kredką pomyśl można wziąć obie ![]() mOna ja go widziałam u siebie Duszki moje, nie mam jak zajśc do natury [nie jem 2 dzień z racji zatrucia i troche mi się w głowie kręci .. ] możecie mi powiedziec ile kosztują kulki brązujące? nigdy nie zwróciłam na to uwagi .. a i jeszcze ten "soft touch mousse make-up"? będę wdzięczna
|
|
#2607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak znajdę chwilkę to wyrwę się z pracy i odwiedzę Naturę.
|
|
|
#2608 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam do Was dwa pytania:
1. Czy któraś miała do czynienia z tuszem maximum definition mascara tym kolorowym? 2. Prawdopodobnie niebawem odwiedzę Rzeszów, gdzie znajdę tam Naturę z stoiskiem essence? Ja na razie nic nie kupuję, czekam do wypłaty mamy, to mi coś przeleje na konto , bo we własnym interesie mam zastój jak nie wiem co:-(
|
|
|
|
#2609 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kuruj się ![]() Z tego co wiem to kulki kosztuja 11,90 (nawet je ostatnio otwarlam-nie zachwycily, malo ich jest i takie bezplciowe-na 1 rzut oka, bo na skorze nie probowalam), a podklad w musie ( o ile o niego Ci chodzi) chyba 14,99. W kazdym razie cos kolo tego
|
|
#2610 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Duszko moja, jak będziesz w tej Naturze, to spójrz na te kulki i ten muss jak możesz będę wdzięczna ![]() edit: Linko Kochana dziękuję dziękuję również za informacje interesowało mnie to bo na jakiejś polskiej stronie widziałam kulki za 18 z hakiem a muss za 20zł. o tu -> http://www.drogeria4u.com/index.php/cPath/64_96 Cassandra to ja już dziękuję już wiem co chciałam wiedzieć
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.

nareszcie
A do tego dosyć długo trzyma się na ustach.
i kredki tej seri? mialam innej i niesty bardzooo przecietny, mialam biala i twarda jak cholera byla a koloru prawie nico nie zostawiala takw iec do kredek mam srednie zdanie mzoe te sa inne?
Malowałam się nią i malowałam, a koloru nie bardzo było widać.
i moze bym wychodziła w końcu

ale w jaki sposób nakładać taki puder żeby wyglądał najlepiej? Dzisiaj do pracy "posmarowałam" policzki, trochę czoło i brodę 
) nr 35 i jestem bardzo z niej zadowolona.
właśnie spojrzałam, bo jeszcze niedawno nie było SC na stronie cosnovy !! no szok .. ale z opóźnieniem weszła IL to może i PL też jednak wejdzie [oby, OBY] bo mi to nie ważne jak będą te kulki wyglądały - muszę je mieć
] możecie mi powiedziec ile kosztują kulki brązujące? nigdy nie zwróciłam na to uwagi .. a i jeszcze ten "soft touch mousse make-up"? będę wdzięczna