![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Halle,Valentino,Bourjois, LRP, J.Lo, YR, EDM, Max Factor, Essence, Deborah,Ziaja,AvonNIEAKTUALNE!!! NOWY WĄTEK:https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post24009016 Witam w moim nowym wątku! Poszukuję głównie pielęgnacji aptecznej, zapachów (L'eau Par Kenzo i in.), kolorówki z wyższej półki, , kremów perfumowanych lub balsamów do ciała. Szczegółowa lista znajduje się tu: szukam Będę wybredna, bo mam masę kosmetyków. Chętnie zamienię kilka rzeczy na jedną przydatną mi. Jeżeli nic u Ciebie nie znajdę odpisuję w moim wątku, jeżeli coś znajdę odpiszę w Twoim wątku * wymienione na szaro Do zaoferowania mam: Zapachy DOKŁADKA! Today Avon 50ml, nowe w folii Dior Miss Dior Cherie edp. ok 23 z 50ml, z kartonikiem, będę wybredna Givenchy Organza ok. 27 z 30ml z kartonikiem YSL Nu 28z30ml z kartonikiem bruno banani Pure Women ok.50 z 60ml CK In 2U ok.80 ze 100ml Avon Crystal Aura, zapach już niedostępny 48 z 50ml YR Pur desir de Lilas Bez ok.40 z 60ml Naomi Campbell Cat Deluxe with kisses dezodorant perfumowany 150ml NOWY Wszystkie powyższe perfumy w oryginalnych flakonikach(nie odlewki), wymienię TYLKO na cienie piątki Diora, cienie chanel, na meteoryty w oryginalnych opakowaniach, róż chanel lub shimer Diora. Można też kusić cieniami Clinique i inną kolorówką z wyższej półki oraz perfumami L'eau par Kenzo, Alienem klasycznym. Ponadto wymienię:
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2010-12-27 o 16:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Halle,Valentino,Bourjois, LRP, J.Lo, YR, EDM, Max Factor, Essence, Deborah,Ziaj
Kolorówka
1. Deborah puder mineralny 04 tylko wypróbowany 2. Max Factor Lasting Performance 105 soft Beige kilka razy użyty 3. Essence Sun Club puder paseczkowy przetestowany, nie widać ubytku, pachnie kokosem 4. Sample podkladów EDM: olive fair(intensive), olive medium (matte), golden medium (semi-matte), Light olive(glo-base) 5. Kuleczki rozświetlające pomieszane Avon z większymi Oriflame 6. Cień złotyBoots, raz wypróbowany 7. Bell Planette róż 8. Sensique lila 9. próbeczki cieni EDM w woreczkach strunowych (eco-friendly i Adventure) 10. Róż Sephora, pochodzi z wymiany Rose ingenue, dorzucę jako gratis, 11. Błyszczyk Clinique cherry Eclipse mały 12. Eyeliner czarny z brokatem essence 13. Eyeliner złoty Avon 14. Avon szminka "potęga koloru" never so nude- raz użyta 15. Szminka Yves Rocher Luminelle mocny róż 16. Szminka Lumene 401 17. Szminka Avon Anew powiększająca usta schimering peach - raz użyta 18. Błyszczyk grejpfrutowy Aquolina Dolci Baci 19. essence błyszczyk mango nowy (nie ma go na zdj,) 20. Essence Cute as Hell 01 naughty but nice lakier do paznokci pastelowy żółty 8ml użyty raz
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2010-08-25 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Halle,Valentino,Bourjois, LRP, J.Lo, YR, EDM, Max Factor, Essence, Deborah,Ziaj
Pielęgnacja
DOKŁADKA! Avon Anew Rejuvenate szafirowa emulsja do twarzy na noc 50ml, nowa w kartoniku, zafoliowana Avon Anew Rejuvenate kuracja mineralna do twarzy- maseczka, tuba z pędzlem 50ml nowa Mleczko nawilżające Nivea w całości bądź odlewce 75ml Avon krem na rozstępy i cellulit- zostało ok. 1/3 Hawajski balsam do masażu Avon Planet Spa wypróbowany, ubytek niewielki Maseczka owocowa Himalaya wypróbowana Krem na rozstępy i cellulit Avon nowy Cethapil Dermoprotektor Avon Miniatura balsamu SSS Dotyk jedwabiu 75ml Próbki Clarena Glyco Fruit Gream- krem z kwasami owocowymi Odżywka naprawcza Gliss Kur tylko powąchana Avon Solutions krem zimowy na noc, świetnie nawilża, zużyta 1/4 Pasta modelująca Goldwell Mellogoo- mogę zrobić odlewkę. Pięknie pachnie owocami, świetna do utrwalenia wyprostowanych włosow, pięknie nabłyszcza Avon Liiv Botanicals nowa maseczka rewitalizująca 75ml Ziaja Pro- odlewka maseczki zwężającej pory 20ml żel do mycia twarzy La Roche Posay Effaclar kilka razy użyty, tuba 200ml, malutki ubytek peeling Avon Sunset
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2010-10-31 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
Yves Rocher Bambus woda kolońska J.Lo Jennifer Lopez Glow after Dark ---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:54 ---------- Cytat:
Pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Może za Glow After Dark chciałabyś moje Guerlain AA Tutti Kiwi 40/75 ml ?
![]() Jaka jest pojemność wyjściowa Glow After Dark? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Krem na rozstępy i cellulit Avon nowy I Lacroix - Rouge Coś u mnie?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj Moja Ulubiona Wymiankowiczko
![]() Jestem bardzo chetna na nowy krem na rozstępy i celulit Avon i paseczki Essence ![]() Czego za nie szukasz???? Moge odlać 8ml Escady Sunset Heat i pogrzebac w moich zbiorach zeby cos fajnego CI wyszukać tylko daj znac co. Na tych dwóch Twoich rzeczach bardzo mi zalezy |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za maseczke Gliss Kur,
15. Szminka Yves Rocher Luminelle mocny róż 16. Szminka Lumene 401 i oba róże?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Hej, Aliena nie mam, dopiero go rozbieram na wspólnozakupowym.
Do Tutti Kiwi mogę dorzucić np. praktycznie nową (ubytek 2 psików) wodę termalną 50 ml La Roche Posay ![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Nie wiem czy w ogólę będę mieć, ponieważ nie ma za bardzo chętnych ... Poza tym dla siebie chciałabym zostawić 15 ml z flakonem, więc raczej nie chcę już robić z tego odlewek ![]() Więc proponuję Guerlain AA Tutti Kiwi 40/75 ml produkt z korkiem i kartonikiem + woda termalna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
niestety wiecej nic nie znajde a poisonka nie oddam za te kosmetyki jedynie jakbys cos innego dobrala do emolium
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie: Cethapil Dermoprotektor, czy on jest w całości?
Oddam za niego Volare i emalie podkładową pod lakier. Jeśli Ci to odpowiada zapraszam na priv.
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Podkład korygujący Toleriane 13 jest dość ciemny,a woda termalna LRP 50 ml jest już zarezerwowana.
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Hej, może coś u mnie za puderek Essence i odlewkę maseczki Ziaji?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Coś za:
Avon krem na rozstępy i cellulit- zostało ok. 1/3 Hawajski balsam do masażu Avon Planet Spa wypróbowany, ubytek niewielki Krem na rozstępy i cellulit Avon nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Witaj, cieszę się że coś Ci sie u mnie spodobało Więc to co pisałam za moje ODLEWKE PODKŁADU GUERLAIN PARURE GOLD 02!! - Dolce &Gabbana - The One, 1 ml -Escada- Signature, 1 ml -LOKÓWKO-SUSZARKA GRUNDIG HS4520 A dorzuciłabyś jeszcze kulki rozświetlające Avon??? Jeśli Ci odpowiada zapraszam na pv Pozdrawiam ![]() Edytowane przez lena44 Czas edycji: 2010-06-14 o 07:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
A może u mnie znajdziesz coś ciekawego za odżywkę naprawczą Gliss Kur?
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
cus u nas
za Bourjois Clin d'oeil Sweet Kiss edt 75ml, bardzo długo utrzymująca się woda o słodkim zapachu, niedostępna w Polsce
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic.
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie??https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=436050
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, a niczego poza tym nie znalazłaś ? Bo z tymi rzeczami akurat trudniej mi się rozstać, poza tym nie ukrywajmy, że Essence i Ziaja, to jednak niższa półka, niż Pupa i Versace
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic. Interesowałby mnie filtr Biodermy ale już go mam
![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
no niby mało ale ten krem starczył mi przez rok
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez nisia1908 Czas edycji: 2010-06-15 o 14:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Niestety, ale mnie to nie urządza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się :
J.Lo Jennifer Lopez Glow after Dark edp tester z korkiem, kilka razy psiknięty (wymienię tylko za coś super, perfumy są sporo warte) pojemność 100ml choć wiem że sie nie wymienisz ![]() Valentino V Ete tester ok. połowa z 90ml(uwielbiam zapachy Valentino) ![]() Yves Rocher Bambus woda kolońska Yves Rocher Voile d' Ambre odlewka w atomizerze 10ml a z kosmetyków ![]() *Avon Liiv Botanicals nowa maseczka rewitalizująca 75ml *Ziaja Pro- odlewka maseczki zwężającej pory 20ml *Mogę zrobić odlewki peelingu Avon Sunset ![]() ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- nie bardzo mi się odmieniać z E.Arden edp na Yves Rocher Bambus edc gdyż YR edt krótko się 3mają a co dopiero edc ![]() ![]() Edytowane przez nisia1908 Czas edycji: 2010-06-15 o 22:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
Voluspa pomegranate patchouli 5ml odlewka Demeter fig Leaf Demeter Pina Colada ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
no ale wiesz co prawda za Ardenke wykosztowałam się 130 zł prawie a YR dobrze poszukając zapłaciła bym ok 40 zł
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez nisia1908 Czas edycji: 2010-06-15 o 23:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
bourjois to cien, juz wymieniony
a cien to fiolet, takie powidla sliwkowe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:42.