|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#2971 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak najbardziej "ruda" farba do w³osów.
o tak prosimy o fotki
![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Przepis na bardzo intensywny kolor miedziany: Baza naturalna: jasny br±z, blondy 7.40 80 ml + 7.64 20 ml + utleniacz 9%, aplikowaæ na do¶æ cienkich pasmach. Od razu powiem ¿e mimo ¿e jednym z refleksów jest 6 - czerwieñ to w efekcie zupe³nie tego nie widaæ.
#2972 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 027
|
A wiêc jak zmy³am farbê to siê za³ama³am, kolor wyszed³ mi w¶ciekle pomarañczowy - nie by³o by w tym nic z³ego gdyby nie to ¿e tylko na grzywce tak wysz³o a reszta ciemniejsza
![]() ![]() zdjêcia jak zwykle przek³amane bo kolor nie wychodzi tak jaki jest naprawdê ![]() pierwsze z lamp±, drugie bez w rzeczywisto¶ci kolor jest bardziej ¿ywy i b³yszcz±cy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo ³adnyn kolor ![]()
![]() |
#2974 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2975 |
Zakorzenienie
|
agusiaki
czy twój Vitality's dobrze siê rozrabia z utleniaczem? nie ma ¿adnych bia³ych grudek? U mnie do¶æ ciê¿ko wymieszaæ farbê z utleniaczem Vitalitys, trzeba bardzo siê napracowaæ ¿eby nie by³o bia³ych grudek, my¶lê ¿e to wina utleniacza, bo jak u¿ywa³am Joanny 3% to w³a¶ciwie tego nie by³o, pamiêtam kiedy¶ podobny problem z farb± Framesi te¿ by³a ciê¿ka do rozrobienia i te¿ by³y bia³e grudki. Albo mo¿e niepotrzebnie przed u¿yciem utleniacza porz±dnie nim potrz±sam?
#2976 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 69
|
Qeres mnie równie¿ siê podoba,mniam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat:
![]() Czy ta czerwieñ wysz³a w stylu Micha³a W.? Swoj± drog± jestem ciekawa jak czêsto on farbuje w³osy ![]() Jakimi kwasami sobie robi³a¶? Ja u¿ywam toniku 10% z biochemii, moim przebarwieniom nic nie robi niestety. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2977 |
Raczkowanie
|
Oooo, to chyba nastêpnym razem kupiê Mango zamiast Intensywnej, bo jest prze¶liczny
![]() Ni¿ej dajê fotkê... Wybaczcie jako¶æ i w ogóle mnie :P
#2978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2979 |
Raczkowanie
|
Tutaj da³am z lamp±, bo bez lampy ten kolor wygl±da jak buraczkowy... Bez lampy jest trochê bardziej czerwony ni¿ pomarañczowy. W sumie mi siê podoba, ale nastêpnym razem wypróbujê Mango, bo czujê, ¿e jestem dos³ownie o malusieñki krok od idea³u
![]()
#2980 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 927
|
Cytat:
![]() Heksacyjanek Bardzo Ci ³adnie w tym odcieniu. Wygl±da na wyj±tkowo naturalny rudy, bo ³adnie wspó³gra z Twoja karnacj± i oczami, jak wspomnia³a kathy. qeres - ¶licznie!! mi tat w³a¶nie wychodzi saszetka Delii ![]()
![]() |
#2981 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 249
|
qeres, heksacyjanek ladnie wygladacie
![]() ![]() kathy lecher potrafil sie zbic nie w grudki, ale takie dluzsze "kawalki" ![]() ![]() ![]() kathy, agusiaki wybaczcie opoznienie , TZ siedzi nad projektem i jest nieosiagalny chwilowo ![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Mo¿e siê zdarzyæ, ¿e urodzi³a¶ siê bez skrzyde³, ale najwa¿niejsze, ¿eby¶ nie przeszkadza³a im wyrosn±æ.” Coco Chanel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2982 |
Rozeznanie
|
Siedze sobie z deli± na glowie. Niestety mia³am w domu tylko jedna saszetkê i jakos ma³o mi by³o tym razem. Czy¿by mi w³osy az tak uros³y
![]() Chcê maxymalnie pó¼no zrobic teraz farbowanie, bo do nastêpnego bêdê musia³a zrobiæ trochê zakupów, a w styczniu to nie realne...
#2983 |
Raczkowanie
|
A ja za chwilê k³adê p³omienn± iskrê z saszetki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2984 |
Zakorzenienie
|
agusiaki,
jak wysz³o? kasia daj znac jak ta iskra wysz³a i czy nie ma refleksów czerwieni? julianna jak bêdziesz mia³a czas i mo¿liwo¶æ to za³±czysz ![]()
#2985 |
Rozeznanie
|
kathy - wysz³o ³adnie i intensywnie
![]() No w³a¶nie tej joanny dorwac nie mogê.... Ale spróbujê j± zakupiæ na nastêpne od¶wie¿enie kolorku.
![]() |
#2986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
spróbuj w Super Pharm ![]() ![]()
![]() |
#2987 |
Rozeznanie
|
w moim SF nie by³o
![]()
#2988 |
Zadomowienie
|
na jaki kolor k³ad³as?
![]()
#2989 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
cze¶æ
mam nadziejê, ¿e mi pomo¿ecie.... Bardzo spodoba³ mi siê kolor jaki obecnie ma Dominika Gawêda http://www.pudelek.pl/artykul/29640/ruda_gaweda_zmienia_wizer unek jak± farb± taki uzyskaæ? dodam, ¿e obecnie mam kolor taki jak ona na 2 ostatnich zdjêciach (po schodzeniu z czerni) |
![]() ![]() |
![]() |
#2990 |
Zadomowienie
|
nataliaaa88
na taki, mo¿e ciut ja¶niejszy bo aparat jak zwykle przek³ama³ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2991 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja na takim w³a¶nie kolorze koñczê ka¿d± farbê z poziomu 8 ![]() ![]()
Rudy to nie kolor w³osów, rudy to charrrrakter ![]() Marzysz o kolorze w³osów jaki ma Ashley Simpson?? Odpowied¼ znajdziesz TUTAJ Edytowane przez agusiaki Czas edycji: 2011-01-11 o 19:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2992 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kolorek wygl±da mi na blond miedziany ![]() Moja propozycja to: Majirel 9.04 (40ml)+8.46(10ml) + woda 6% ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- je¶li chcesz bardziej ostrzejszy wyrazisty ,,look,, to woda 9% lub 7.5%
![]() |
#2993 |
Raczkowanie
|
Ja taki mia³am po P³omiennej Iskrze Joanny (jaki¶ tydzieñ po farbowaniu), ale my¶lê, ¿e mo¿na by tu by³o te¿ Miedziany Blond z Loreala. To tak, gdyby¶ wola³a farbê drogeryjn±, a nie profesjonaln±
![]() Dziewczynyyyyyy, ja chyba nie bêdê siê farbowa³a Mangiem ![]() ![]()
Wtórnym analfabetom i ortograficznym ignorantom mówiê stanowcze NIE! Moje recenzje ![]() Edytowane przez Heksacyjanek Czas edycji: 2011-01-11 o 20:09 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2994 |
Raczkowanie
|
Ma³e sprostowanie
![]() ![]() W³a¶ciwie ciê¿ko mi co¶ na jej temat napisaæ, bo ja mam do¶æ ciemne w³osy i w ¶wietle lamp, ¿arówek, s± br±zowe, ale ¶wiec± na rudo, poprzednia farba zmywa³a mi siê szybko i ju¿ mia³am ¿ó³te refleksy, teraz znów s± pomarañczowe. My¶lê, ¿e ta szamponetka jest zdecydowanie lepsza od miedzi Marion, choæ tej drugiej ju¿ dok³±dnie nie pamiêtam, pamiêtam tylko rozczarowanie po po³o¿eniu jej na w³osy ![]() ![]() Za tydzieñ rozja¶niam sobie w³osy i wtedy sprawdzê jak wychodzi na ja¶niejszych, mo¿e i rzeczywi¶cie bêdzie to do¶æ p³omienny kolorek, takie przynajmniej odnoszê wra¿enie ![]() Ja swoj± dosta³am w ma³ym sklepiku kosmetycznym, zapyta³am o ni± bez przekonania i ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2995 |
Zadomowienie
|
Heksacyjanek pochwal siê proszê jakim¶ zdjêciem, jak wysz³o
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2996 |
Raczkowanie
|
Moje foto wisi na samym pocz±tku tej strony :P Chocia¿ normalnie jest bardziej czerwony. Ale i tak jest piêkny!
![]() A tutaj moja by³a Iskra, jakby jej kto szuka³ ![]() ![]()
Wtórnym analfabetom i ortograficznym ignorantom mówiê stanowcze NIE! Moje recenzje ![]() Edytowane przez Heksacyjanek Czas edycji: 2011-01-11 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2997 | |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Cytat:
dziêki wielkie dziewczyny ![]() ![]() bêdê kombinowa³a zobaczymy co wyjdzie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2998 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 249
|
kathy dzieki, ale troche sie irytuje jak siedzi nad projektem i jest nieosiagalny
![]() agusiaki tez delie bede klasc pewnie w czwartek ![]() ![]() kasia1433 nie zauwazylam wczoraj pytania o kwasy- ja nie mam i nigdy nie mialam przebarwien, kwas stosuje ze wzgledu na mieszana cere, ktora ma sklonnosc do zapychania a czasem blyszczenia ![]() niestety wywabily mi prawie cale piegi ![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Mo¿e siê zdarzyæ, ¿e urodzi³a¶ siê bez skrzyde³, ale najwa¿niejsze, ¿eby¶ nie przeszkadza³a im wyrosn±æ.” Coco Chanel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2999 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 846
|
Wiecie co ta saszetka z Joanny "p³omienny rudy" wychodzi ³adnie na jasnych w³osach, ja z niej jestem zadowolona, trzy raz ju¿ jej u¿ywa³am i zawsze ³adnie wychodzi³o
![]() ![]() A je¿eli kto¶ ma przed na³o¿eniem tej saszetki w³oski rudo - br±zowe, to po na³o¿eniu saszetki nie bêdzie mia³ p³omiennych rudych. Mied¼ Mariona wysz³a u mnie tragicznie, normalnie wi¶nia, a komu¶ kto ma ciemniejsze w³osy mo¿e wyj¶æ ³adnie. ![]() Je¶li by³by kto¶ zainteresowany to mam 3 saszetki "p³omienny rudy" i mogê odsprzedaæ, bo wracam do blondu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3000 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 477
|
Dziewczêta, a ma która¶ z Was do¶wiadczenia z Rigenolem je¶li chodzi o trwa³o¶æ rudo¶ci? Ostatnio po dekoloryzacji kupi³am maskê Chantala Prosalon i naprawdê jest ¶wietna, ale (mo¿e te¿ przez efekt rozgrzewaj±cy) kolor znika po niej b³yskawicznie.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:49.