|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#4921 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 249
|
Dot.: Jak najbardziej "ruda" farba do w³osów.
kathy to nie lepiej uzywac zelu z siemienia?? ja zamierzam wrocic do niego bo moje wlosy bardzo lubily ten specyfik, chociaz zaczne dodawac olejek eteryczny i konserwant bo inaczej uzytkowanie jest srednio mile
![]() zaraz ide obcinac koncowki ![]() ![]() nie wiem mi 8.34 nie wypadal brazowawo ![]() ![]() ostatnio pani w hurtowni znowu polecala mi mega trwale rudosci z lechera ![]() ![]() ![]() agusiaki ja znam ten szampon, ciezki w uzyciu, nieprzyjemny, oglnie brak bylo jakichkolwiek nawet minimalnych efektow kolorystycznych ![]() ![]() jakie dalas propocje kolorow?? bo ja dawalam pol na pol 7.4 i 8.44; i jesli mozesz jakim kolorkiem uzyskalas te sliczne refleksy??
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Mo¿e siê zdarzyæ, ¿e urodzi³a¶ siê bez skrzyde³, ale najwa¿niejsze, ¿eby¶ nie przeszkadza³a im wyrosn±æ.” Coco Chanel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4923 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Mo¿e siê zdarzyæ, ¿e urodzi³a¶ siê bez skrzyde³, ale najwa¿niejsze, ¿eby¶ nie przeszkadza³a im wyrosn±æ.” Coco Chanel ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4924 |
Zakorzenienie
|
...zawsze po ciêciu mam plan ,,nigdy wiêcej,,....i jest mi smutno...ej, nie wiadomo dlaczego, ale niestety wiesz wci±¿ jeszcze ¶cinam k±piel rozja¶niaj±c±.
H A I R ...and I will wear him In my heart's core, ay, in my heart of heart As i do thee... Rudy Blog...szybka pomoc fryzjerska Edytowane przez kathy579 Czas edycji: 2011-05-19 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4925 | ||
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 927
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kochana, proporcje to ja mia³am 1:1, czyli tak jak Ty. A refleksy rozja¶niaczem zrobione z 3% wod± (mi sie w³osy b. szybko rozja¶niaj±). Polecam, bo efekt fajny. Ju¿ kiedy¶ tak mia³am, tyle, ¿e baza by³a ciemniejsza (patrz avatarek) i nawet po polo¿eniu farby na ca³o¶æ efekt by³ super, bo z refleksów siê wyp³ukiwa³o szybko i tworzy³o efekt "ton w ton". Mam nadziejê, ¿e tym razem bêdzie podobnie. Planujesz sama robiæ refleksy?
![]() |
#4926 |
Wtajemniczenie
|
kathy wlasnie dlatego tak sie ciesze, ze pomimo wisni uniknelam rozjasniania
![]() ![]() ![]() agusiaki refleksy juz nie raz robilam wiec bez problemu sobie poradze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4927 | |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 6 498
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4928 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 477
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4929 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 18
|
ja ju¿ od jakiego¶ czasu malujê w³osy na rudy farb± Lecher Geneza kolor ultra jasna mied¼. W za³±czniku s± aktualne efekty koloryzacji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4930 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() ![]() EDIT: Spojrza³am na zdjêcie z bliska. Widzê, ¿e masz dosyæ jaskrawy kolor, wiêc zaznaczam, ¿e mniejsze stê¿enie % trochê tê jaskrawo¶æ os³abi, niestety co¶ kosztem czego¶ ![]() Edytowane przez 201709121022 Czas edycji: 2011-05-21 o 10:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4931 |
Przyczajenie
|
dziêkujê za odpowied¼
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4932 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() ![]() EDIT: Doda³am linki ¿eby¶ mog³a dok³adnie zobaczyæ o jakie produkty chodzi ![]() Edytowane przez 201709121022 Czas edycji: 2011-05-21 o 15:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4933 |
Przyczajenie
|
dziêki napewno skorzystam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Mój naturalny kolor to równie¿ ciemny br±z i woda 6% sprawdza siê super - poniewa¿ w³osy przy skórze emanuj±cej naturalnym ciep³e, zawsze ja¶niej wychodz±. Poza tym wiêkszo¶æ z nas zaczyna farbowanie w³osów w³a¶nie od odrostów i tym w³a¶nie sposobem farba jest d³u¿ej trzymana przy odro¶cie czyli te¿ lepiej siê rozja¶ni w³a¶nie od odrostu. Proponuje ¶ci±æ te jasne koñce i bêdzie spokój ![]()
![]() |
#4935 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 093
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4936 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4937 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 27
|
Witam
![]() Podczytujê wiza¿ od dawna, jednak dopiero ten w±tek sk³oni³ mnie do napisania. Jestem rudzielcem - takim konkretnym, dopiero od miesi±ca, ale wcze¶niej zbli¿a³am siê efektywnie do tego koloru. Na pocz±tku ju¿ rudy br±z by³ dla mnie du¿± odwag±. I pomy¶leæ, ¿e gdy farbowa³am siê na br±z, robi³am wszystko byle tylko nie wpada³ on w rudy ![]() Przeczyta³am ca³y w±tek, trochê czasu mi to zajê³o, ale to by³a dobra odskocznia od nauki do sesji ![]() Dowiedzia³am siê naprawdê wiele, istna kopalnia wiedzy, czujê siê jakbym niektóre z Was ju¿ pozna³a po tych 16o kilku stronach ![]() Witam Was i mam nadziejê, ¿e przyjmiecie nowego rudzielca na pok³ad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4938 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 778
|
Witamy i zapraszamy
![]() Z tym, ¿e ten w±tek to istna kopalnia wiedzy ca³kowicie siê zgodzê! Ciekawa jestem jakiej farby u¿y³a¶ no i poza tym ciekawi mnie Twój kolor w³osów, mam nadziejê, ¿e kiedy¶ uraczysz nas swoim zdjêciem ![]() ![]()
![]() |
#4939 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 927
|
Witamy nowego Rudzielca
![]() W±tek jest niezast±piony, to fakt. Ja czêsto zadziwiam wiedz± st±d nawet moj± fryzjerkê ![]() Wstawisz zdjêcia swoich rudych w³osków?
#4940 | ||
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 27
|
Cytat:
![]() Obecnie mam na g³owie goldwella - jak±¶ rudo¶æ na poziomie 7, nie pamiêtam dok³adnie oznaczenia. Farba nie z³apa³a równo, teraz po miesi±cu i szamponetce Delii jest ju¿ ok, ale raczej nie u¿yje jej jeszcze raz. Za waszymi radami 'napalam' siê teraz na Vitalitys. Za 1-2 tygodnie farbujê, wiêc teraz ciê¿ko my¶lê ![]() Cytat:
![]() Wstawiê fotki, jak ogarnê to, jak siê je wstawia, bo na razie jestem 'ciemna'. Czytanie wiza¿u nie wymaga³o niczego wiêcej ni¿ prze³±czania stron, wiêc techniczne aspekty teraz siê k³aniaj± ![]() Edytowane przez aniiess Czas edycji: 2011-05-22 o 12:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4941 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 126
|
Witamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4942 | ||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 778
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4943 |
Zakorzenienie
|
Kathy mia³as racje z ta odzywka Alterra ze dzia³a jak potrzyma sie ja d³uzej dzis to wyprobowa³am, w³osy jak u dziecka
![]() Dziewczyny te ktore wiedza juz conieco o moich zachwytach kolorami rudymi, ja robie teraz Artego 8,41 0 jasny blond miedziany popielaty chodzi o to ze po wyplukiwaniu sie koloru w³osy zachodz± mi zó³tym blondem ![]() ![]() Widzia³am ostatnio dziewczyne w Auchan mia³a piekne rude wlosy na poziomie 7 tak mi sie wydaje..g³eboka rudosc miedz jak malowana ale stonowana nie taka ra¿±ca iskrz±ca..piekna!!! ![]() ![]() Edytowane przez Moni@ Czas edycji: 2011-05-22 o 13:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4945 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolor mi odpowiada jak najbardziej po farbowaniu jest miodzio ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4947 |
Zakorzenienie
|
A co to moze byc za kolor Czy to cos z rudo¶ci±? Czy to do watku brazowych zapodaæ pytanie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4948 |
Konto usuniête
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4949 |
Zakorzenienie
|
Wiesz Melina troche tesknie za moim rudym Revlonem 7,44
![]() Zastanawiam sie nad Artego 7,4 jak myslisz? Doradzisz mi cos?? ![]() Bo to 7,4 w nazwie bez intensywno¶ci i jasnego....bez koncowek typu 7,44 7,43 itd...czy to nie ma znaczenia? |
![]() ![]() |
![]() |
#4950 |
Zakorzenienie
|
Zobacz i ocen Melina ten kolor 20 dni od farbowania Artego 8,41 ..
![]() 1) bez lampy 2) z lampa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:57.