Jak najbardziej "ruda" farba do w³osów. - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2011-05-19, 20:40   #4921
julianna-p
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 249
Dot.: Jak najbardziej "ruda" farba do w³osów.

kathy to nie lepiej uzywac zelu z siemienia?? ja zamierzam wrocic do niego bo moje wlosy bardzo lubily ten specyfik, chociaz zaczne dodawac olejek eteryczny i konserwant bo inaczej uzytkowanie jest srednio mile
zaraz ide obcinac koncowki, a juz mialam taka sliczna fryzure
nie wiem mi 8.34 nie wypadal brazowawo; naprawde co wlosy to inny efekt
ostatnio pani w hurtowni znowu polecala mi mega trwale rudosci z lechera, brrr, ciekawe czy komus one sie faktycznie trzymaja

agusiaki ja znam ten szampon, ciezki w uzyciu, nieprzyjemny, oglnie brak bylo jakichkolwiek nawet minimalnych efektow kolorystycznych. kupilam go dawno temu w naturze
jakie dalas propocje kolorow?? bo ja dawalam pol na pol 7.4 i 8.44; i jesli mozesz jakim kolorkiem uzyskalas te sliczne refleksy??

„Mo¿e siê zdarzyæ, ¿e urodzi³a¶ siê bez skrzyde³, ale najwa¿niejsze, ¿eby¶ nie przeszkadza³a im wyrosn±æ.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-19, 20:48   #4922
kathy579
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 923
GG do kathy579

Cytat:
Napisane przez julianna-p Poka¿ wiadomo¶æ
kathy to nie lepiej uzywac zelu z siemienia?? ja zamierzam wrocic do niego bo moje wlosy bardzo lubily ten specyfik, chociaz zaczne dodawac olejek eteryczny i konserwant bo inaczej uzytkowanie jest srednio mile
zaraz ide obcinac koncowki, a juz mialam taka sliczna fryzure
nie wiem mi 8.34 nie wypadal brazowawo; naprawde co wlosy to inny efekt
ostatnio pani w hurtowni znowu polecala mi mega trwale rudosci z lechera, brrr, ciekawe czy komus one sie faktycznie trzymaja

agusiaki ja znam ten szampon, ciezki w uzyciu, nieprzyjemny, oglnie brak bylo jakichkolwiek nawet minimalnych efektow kolorystycznych. kupilam go dawno temu w naturze
jakie dalas propocje kolorow?? bo ja dawalam pol na pol 7.4 i 8.44; i jesli mozesz jakim kolorkiem uzyskalas te sliczne refleksy??
...no w³a¶nie Julianna, zale¿y te¿ od bazy - wiêc nie musi koniecznie na obecnej bazie wyj¶æ to samo. Zel z siemienia daje efekt sztywno¶ci a ja nie przepadam za tym. Dzisiaj my³am w³osy pierwszy raz po ciêciu i widzê ¿e jest ogromna ró¿nica..hm jednak nic nie zast±pi dobrego ciêcia co jaki¶ czasnawet kosztem 5 cm

...and I will wear him
In my heart's core, ay, in my heart of heart
As i do thee...

Rudy Blog...szybka pomoc fryzjerska
kathy579 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-19, 20:53   #4923
julianna-p
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kathy579 Poka¿ wiadomo¶æ
...no w³a¶nie Julianna, zale¿y te¿ od bazy - wiêc nie musi koniecznie na obecnej bazie wyj¶æ to samo. Zel z siemienia daje efekt sztywno¶ci a ja nie przepadam za tym. Dzisiaj my³am w³osy pierwszy raz po ciêciu i widzê ¿e jest ogromna ró¿nica..hm jednak nic nie zast±pi dobrego ciêcia co jaki¶ czasnawet kosztem 5 cm
aaa nie oddam moich 5 cm, chociaz wiem, ze te 3-4 byloby dobrze why me, no dobra musze sie z tym oswoic, w sumie Tobie jest jeszcze trudniej zapuscic bo masz krecone wloski

„Mo¿e siê zdarzyæ, ¿e urodzi³a¶ siê bez skrzyde³, ale najwa¿niejsze, ¿eby¶ nie przeszkadza³a im wyrosn±æ.” Coco Chanel
Stary 2011-05-19, 21:04   #4924
kathy579
Zakorzenienie

GG do kathy579

Cytat:
aaa nie oddam moich 5 cm, chociaz wiem, ze te 3-4 byloby dobrze why me, no dobra musze sie z tym oswoic, w sumie Tobie jest jeszcze trudniej zapuscic bo masz krecone wloski
...zawsze po ciêciu mam plan ,,nigdy wiêcej,,....i jest mi smutno...ej, nie wiadomo dlaczego, ale niestety wiesz wci±¿ jeszcze ¶cinam k±piel rozja¶niaj±c±.

...and I will wear him
As i do thee...

Edytowane przez kathy579
Czas edycji: 2011-05-19 o 21:05
Stary 2011-05-19, 21:27   #4925
agusiaki
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 927

Cytat:
kobieto, puchu marny!!! Kusisz mnie no!!

Cytat:

czyli szampon lipa pe³na. Beeeeznadzieja, a mia³am nadzieje na odkrycie roku
Kochana, proporcje to ja mia³am 1:1, czyli tak jak Ty. A refleksy rozja¶niaczem zrobione z 3% wod± (mi sie w³osy b. szybko rozja¶niaj±). Polecam, bo efekt fajny. Ju¿ kiedy¶ tak mia³am, tyle, ¿e baza by³a ciemniejsza (patrz avatarek) i nawet po polo¿eniu farby na ca³o¶æ efekt by³ super, bo z refleksów siê wyp³ukiwa³o szybko i tworzy³o efekt "ton w ton". Mam nadziejê, ¿e tym razem bêdzie podobnie.
Planujesz sama robiæ refleksy?

Marzysz o kolorze w³osów jaki ma Ashley Simpson?? Odpowied¼ znajdziesz TUTAJ
agusiaki jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-19, 22:34   #4926
julianna-p
Wtajemniczenie

kathy wlasnie dlatego tak sie ciesze, ze pomimo wisni uniknelam rozjasniania, trudno nawet przy kapieli rozjasniajacej uniknac zniszczen, jednak koncowki sa suche i kilka sie polamalo wiec chyba bede musiala cos z tym zrobic

agusiaki refleksy juz nie raz robilam wiec bez problemu sobie poradze

Stary 2011-05-20, 08:36   #4927
rousse
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 6 498

Cytat:
...no w³a¶nie zacznê od tego ¿e 8.43 wychodzi na moich w³osach fatalnie z szarym refleksem...inn e dziewczyny te¿ tak maj±, w sumie nie wiadomo dlaczego.
,,8.43 - 4 jest tu refleksem pierwszoplanowym czyli nasyceni jest najwiêksze natomiast z³oto ju¿ 2-go planowym. Za to 8.34 jest z przewag± refleksu z³otego - ten wychodzi na moich w³osach super...chocia¿ dawno ju¿ nie u¿ywa³am, wiêc zrobiê próbê na kosmyku.

...fajny awatar
Dzieki U mnie wyszd³ w³asnie ¿ó³to ten 43 to 34 chyba sobie darujê, ale wrzuc fotki jak zrobisz
rousse jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2011-05-20, 17:18   #4928
201709121022
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 477

Cytat:
Dla mnie Wax do koloryzowanych to totalna pora¿ka - do kosza ca³e opakowanie.

Kathy, rozwiniesz my¶l? Bo ja siê na tego Waxa czai³am, ale pamiêtam, ¿e zdecydowa³am siê poczekaæ na Twoj± opiniê Czy¿by s³usznie..?
201709121022 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-21, 09:40   #4929
Evelyn007
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 18

ja ju¿ od jakiego¶ czasu malujê w³osy na rudy farb± Lecher Geneza kolor ultra jasna mied¼. W za³±czniku s± aktualne efekty koloryzacji Do tej pory by³am baaardzo zadowolona z efektów lecz niestety zauwa¿y³am ze koñcówki coraz szybciej ja¶niej±. I tu moje pytanie do kole¿anek- czy to mo¿e byæ wina u¿ywania oksydantu 9% do ka¿dego farbowania ( naturalnie mam ciemne w³osy) czy to jest jaki¶ problem z w³osami?
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg foto3.jpg (25,6 KB, 190 za³adowañ)
Evelyn007 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-21, 10:12   #4930
201709121022
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez Evelyn007 Poka¿ wiadomo¶æ
ja ju¿ od jakiego¶ czasu malujê w³osy na rudy farb± Lecher Geneza kolor ultra jasna mied¼. W za³±czniku s± aktualne efekty koloryzacji Do tej pory by³am baaardzo zadowolona z efektów lecz niestety zauwa¿y³am ze koñcówki coraz szybciej ja¶niej±. I tu moje pytanie do kole¿anek- czy to mo¿e byæ wina u¿ywania oksydantu 9% do ka¿dego farbowania ( naturalnie mam ciemne w³osy) czy to jest jaki¶ problem z w³osami?
Jak najbardziej to mo¿e byæ wina oksydantu. Rozumiem, ¿e musisz go u¿ywaæ z uwagi na ciemne w³osy, czyli odrost, ale absolutnie nie jest to konieczne na reszcie, która jest ju¿ ruda. Spokojnie wystarczy Ci 6%, a mo¿e nawet 4,5% by³by dobry. Koñcówki sa wytrawione ci±g³ym rozja¶nianiem, dlatego nie trzymaj± farby Mo¿e podetnij troszkê koñcówki, spróbuj farbowaæ d³ugo¶æ z mniejszym stê¿eniem % i powinno pomóc

EDIT: Spojrza³am na zdjêcie z bliska. Widzê, ¿e masz dosyæ jaskrawy kolor, wiêc zaznaczam, ¿e mniejsze stê¿enie % trochê tê jaskrawo¶æ os³abi, niestety co¶ kosztem czego¶

Edytowane przez 201709121022
Czas edycji: 2011-05-21 o 10:14
Stary 2011-05-21, 14:33   #4931
Evelyn007
Przyczajenie

dziêkujê za odpowied¼ tym razem wypróbuje inna farbê i mniejszy % wody a mo¿e jakie¶ sugestie jak dbaæ o to aby rudy tak szybko nie p³owia³ i mimo odrostów kolor by³ ca³kiem ³adny? P³ukanki? Inne sposoby? Kiedy¶ fryzjerka u¿ywa³a na mnie octu winnego aby "zakwasiæ" w³osy ¿eby kolor trzyma³ siê d³u¿ej? Czy to dobry sposób?
Stary 2011-05-21, 15:17   #4932
201709121022
Konto usuniête

Cytat:
dziêkujê za odpowied¼ tym razem wypróbuje inna farbê i mniejszy % wody a mo¿e jakie¶ sugestie jak dbaæ o to aby rudy tak szybko nie p³owia³ i mimo odrostów kolor by³ ca³kiem ³adny? P³ukanki? Inne sposoby? Kiedy¶ fryzjerka u¿ywa³a na mnie octu winnego aby "zakwasiæ" w³osy ¿eby kolor trzyma³ siê d³u¿ej? Czy to dobry sposób?
Bardzo proszê Zakwaszanie p³ukank± octow± jest ¶wietnym sposobem na przed³u¿enie trwa³o¶ci koloru (poprzez domkniêcie ³uski w³osa) i polecam Ci ten zabieg po ka¿dym farbowaniu. Poza tym poczytaj trochê ten w±tek, tu ca³y czas toczy siê batalia o przed³u¿enie trwa³o¶ci koloru W skrócie: dziewczyny stosuj± dla od¶wie¿enia koloru szamponetki np. Delia http://www.delia.pl/produkty/show/szampon-Delia-No1 i Joanna http://gfx.dlastudenta.pl/photos/dla...zamponetka.jpg. Mo¿esz te¿ zerkn±æ na to, podobno ca³kiem niez³e: http://allegro.pl/vitalitys-espresso...618686566.html

EDIT: Doda³am linki ¿eby¶ mog³a dok³adnie zobaczyæ o jakie produkty chodzi

Edytowane przez 201709121022
Czas edycji: 2011-05-21 o 15:50
Stary 2011-05-21, 16:25   #4933
Evelyn007
Przyczajenie

dziêki napewno skorzystam
Stary 2011-05-21, 21:03   #4934
kathy579
Zakorzenienie

GG do kathy579

Cytat:
Napisane przez Melina Poka¿ wiadomo¶æ
Kathy, rozwiniesz my¶l? Bo ja siê na tego Waxa czai³am, ale pamiêtam, ¿e zdecydowa³am siê poczekaæ na Twoj± opiniê Czy¿by s³usznie..?
W³osy têpe i ciê¿kie, brak tzw po¶lizgu (na w±tku o waxach dziewczyna która u¿ywa³a pisze to samo)- który uwielbiam i mam go np. po od¿ywce do w³osów farbowanych Osmo.

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Cytat:
dziêki napewno skorzystam
Mój naturalny kolor to równie¿ ciemny br±z i woda 6% sprawdza siê super - poniewa¿ w³osy przy skórze emanuj±cej naturalnym ciep³e, zawsze ja¶niej wychodz±. Poza tym wiêkszo¶æ z nas zaczyna farbowanie w³osów w³a¶nie od odrostów i tym w³a¶nie sposobem farba jest d³u¿ej trzymana przy odro¶cie czyli te¿ lepiej siê rozja¶ni w³a¶nie od odrostu.
Proponuje ¶ci±æ te jasne koñce i bêdzie spokój

...and I will wear him
As i do thee...

Stary 2011-05-21, 21:11   #4935
Moni@
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 093

Cytat:
Julianna jestem, jestem, tylko dzia³am jako cichociemna Podczytujê Was, ale ja ju¿ ruda nie jestem od tygodnia Tylko br±zowa na powrót. .
BRAZOWA??????? Melina !! Napisz jaki kolorek masz i gdzie mo¿na Cie w nim zobaczyc? Jak sie czujesz w braziku?
Moni@ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-21, 21:32   #4936
201709121022
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez Moni@ Poka¿ wiadomo¶æ
BRAZOWA??????? Melina !! Napisz jaki kolorek masz i gdzie mo¿na Cie w nim zobaczyc? Jak sie czujesz w braziku?
W br±ziku czujê siê ¶wietnie, jak zawsze Chocia¿ to jeszcze za jasny br±zik jak dla mnie. Jutro zamawiam farbê i mam nadziejê, ¿e siê "przyciemniê" w nadchodz±cym tygodniu. Wrzucê zdjêcia jak tylko zjadê do domu bo obecnie jestem poza i nie mam aparatu, a na fotkach z telefonu i tak kolorku nie poogl±dacie - ale fotki bêd± w albumie
Stary 2011-05-22, 12:11   #4937
aniiess
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 27

Witam
Podczytujê wiza¿ od dawna, jednak dopiero ten w±tek sk³oni³ mnie do napisania.
Jestem rudzielcem - takim konkretnym, dopiero od miesi±ca, ale wcze¶niej zbli¿a³am siê efektywnie do tego koloru. Na pocz±tku ju¿ rudy br±z by³ dla mnie du¿± odwag±. I pomy¶leæ, ¿e gdy farbowa³am siê na br±z, robi³am wszystko byle tylko nie wpada³ on w rudy
Przeczyta³am ca³y w±tek, trochê czasu mi to zajê³o, ale to by³a dobra odskocznia od nauki do sesji
Dowiedzia³am siê naprawdê wiele, istna kopalnia wiedzy, czujê siê jakbym niektóre z Was ju¿ pozna³a po tych 16o kilku stronach
Witam Was i mam nadziejê, ¿e przyjmiecie nowego rudzielca na pok³ad
aniiess jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-22, 12:17   #4938
Martolek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 13 778

Cytat:
Napisane przez aniiess Poka¿ wiadomo¶æ
Witam
Witamy i zapraszamy

Z tym, ¿e ten w±tek to istna kopalnia wiedzy ca³kowicie siê zgodzê!

Ciekawa jestem jakiej farby u¿y³a¶ no i poza tym ciekawi mnie Twój kolor w³osów, mam nadziejê, ¿e kiedy¶ uraczysz nas swoim zdjêciem oby jak najprêdzej

Martolek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-22, 12:32   #4939
agusiaki
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 927

Witamy nowego Rudzielca
W±tek jest niezast±piony, to fakt. Ja czêsto zadziwiam wiedz± st±d nawet moj± fryzjerkê
Wstawisz zdjêcia swoich rudych w³osków?

Marzysz o kolorze w³osów jaki ma Ashley Simpson?? Odpowied¼ znajdziesz TUTAJ
agusiaki jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-22, 12:40   #4940
aniiess
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Martolek Poka¿ wiadomo¶æ
Witamy i zapraszamy

Z tym, ¿e ten w±tek to istna kopalnia wiedzy ca³kowicie siê zgodzê!

Ciekawa jestem jakiej farby u¿y³a¶ no i poza tym ciekawi mnie Twój kolor w³osów, mam nadziejê, ¿e kiedy¶ uraczysz nas swoim zdjêciem oby jak najprêdzej
Na pocz±tku postanowi³am przeczytaæ ca³y ten w±tek, bo w³a¶nie widzia³am na jego koñcu niektóre wypowiedzi, które mnie zainteresowa³y, ale nie bardzo wiedzia³am o co chodzi. Po 2 tygodniach wiem o 100% wiêcej

Obecnie mam na g³owie goldwella - jak±¶ rudo¶æ na poziomie 7, nie pamiêtam dok³adnie oznaczenia. Farba nie z³apa³a równo, teraz po miesi±cu i szamponetce Delii jest ju¿ ok, ale raczej nie u¿yje jej jeszcze raz. Za waszymi radami 'napalam' siê teraz na Vitalitys. Za 1-2 tygodnie farbujê, wiêc teraz ciê¿ko my¶lê

Cytat:
Napisane przez agusiaki Poka¿ wiadomo¶æ
W±tek jest niezast±piony, to fakt. Ja czêsto zadziwiam wiedz± st±d nawet moj± fryzjerkê
Wstawisz zdjêcia swoich rudych w³osków?
Wspólna wymiana do¶wiadczeñ i wiedzy jak widaæ jest nieoceniona. A wasza wiedza na ten temat naprawdê jest ogromna. Dziêki Wam nawet ja ju¿ co¶ wiem
Wstawiê fotki, jak ogarnê to, jak siê je wstawia, bo na razie jestem 'ciemna'. Czytanie wiza¿u nie wymaga³o niczego wiêcej ni¿ prze³±czania stron, wiêc techniczne aspekty teraz siê k³aniaj±

Edytowane przez aniiess
Czas edycji: 2011-05-22 o 12:50
Stary 2011-05-22, 12:55   #4941
siskath
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 126

Witamy Rudy w±tek to rytua³ ka¿dego dnia ;p
siskath jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-22, 12:58   #4942
Martolek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 13 778

Cytat:
Obecnie mam na g³owie goldwella - jak±¶ rudo¶æ na poziomie 7, nie pamiêtam dok³adnie oznaczenia. Farba nie z³apa³a równo, teraz po miesi±cu i szamponetce Delii jest ju¿ ok, ale raczej nie u¿yje jej jeszcze raz. Za waszymi radami 'napalam' siê teraz na Vitalitys. Za 1-2 tygodnie farbujê, wiêc teraz ciê¿ko my¶lê
Widzê, ¿e Vitality's jednak rz±dzi w takim razie czekamy na wynik Twojego my¶lenia

Cytat:
Wstawiê fotki, jak ogarnê to, jak siê je wstawia, bo na razie jestem 'ciemna'. Czytanie wiza¿u nie wymaga³o niczego wiêcej ni¿ prze³±czania stron, wiêc techniczne aspekty teraz siê k³aniaj±
Trzymamy kciuki a je¶li chcesz to mo¿emy nawet pomóc w technicznym "ogarnianiu"

Martolek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-05-22, 13:07   #4943
Moni@
Zakorzenienie

Kathy mia³as racje z ta odzywka Alterra ze dzia³a jak potrzyma sie ja d³uzej dzis to wyprobowa³am, w³osy jak u dziecka a ja zawsze tylko przy myciu na³ozy³am szybko sp³uka³am i po wszystkim, a tu prosze jaki efekt..super!!!

Dziewczyny te ktore wiedza juz conieco o moich zachwytach kolorami rudymi, ja robie teraz Artego 8,41 0 jasny blond miedziany popielaty chodzi o to ze po wyplukiwaniu sie koloru w³osy zachodz± mi zó³tym blondem tylko pojedyncze pasma oczywiscie spod wlosów i dó³ sa super..a gora jakas taka zlocista blond.. co robiæ?? czesciej farbowac? Kolor sie prze¿re?

Widzia³am ostatnio dziewczyne w Auchan mia³a piekne rude wlosy na poziomie 7 tak mi sie wydaje..g³eboka rudosc miedz jak malowana ale stonowana nie taka ra¿±ca iskrz±ca..piekna!!! dlaczego ja nie zapyta³am jej jaki to kolor??

Edytowane przez Moni@
Czas edycji: 2011-05-22 o 13:11
Stary 2011-05-22, 13:15   #4944
aniiess
Przyczajenie

siskath witam równie¿

mam nadziejê, ¿e siê uda za³±czyæ
wiêc to jest mój obecny kolor, miesi±c po farbowaniu, jako¶ nied³ugo po na³o¿eniu szamponetki Delia.
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg IMGP1500.jpg (221,5 KB, 186 za³adowañ)
Stary 2011-05-22, 13:19   #4945
201709121022
Konto usuniête

Cytat:
Kathy mia³as racje z ta odzywka Alterra ze dzia³a jak potrzyma sie ja d³uzej dzis to wyprobowa³am, w³osy jak u dziecka a ja zawsze tylko przy myciu na³ozy³am szybko sp³uka³am i po wszystkim, a tu prosze jaki efekt..super!!!

Dziewczyny te ktore wiedza juz conieco o moich zachwytach kolorami rudymi, ja robie teraz Artego 8,41 0 jasny blond miedziany popielaty chodzi o to ze po wyplukiwaniu sie koloru w³osy zachodz± mi zó³tym blondem tylko pojedyncze pasma oczywiscie spod wlosów i dó³ sa super..a gora jakas taka zlocista blond.. co robiæ?? czesciej farbowac? Kolor sie prze¿re?

Widzia³am ostatnio dziewczyne w Auchan mia³a piekne rude wlosy na poziomie 7 tak mi sie wydaje..g³eboka rudosc miedz jak malowana ale stonowana nie taka ra¿±ca iskrz±ca..piekna!!! dlaczego ja nie zapyta³am jej jaki to kolor??
Moni@ niewykluczone, ¿e po kilku farbowaniach kolor bêdzie siê lepiej trzyma³, ale z moich osobistych obserwacji p³ynie smutna refleksja, ze poziom ósmy ma to do siebie, ¿e siê wyp³ukuje do ciep³ych blondów...
Stary 2011-05-22, 13:31   #4946
Moni@
Zakorzenienie

Cytat:
Moni@ niewykluczone, ¿e po kilku farbowaniach kolor bêdzie siê lepiej trzyma³, ale z moich osobistych obserwacji p³ynie smutna refleksja, ze poziom ósmy ma to do siebie, ¿e siê wyp³ukuje do ciep³ych blondów...
W³a¶nie masz racje Melina, a Lecher 8 RTP czy jak mu tam by³o to w ogole pora¿ka...wyp³uka³ sie do blondu i to zó³tego..bleeee

Kolor mi odpowiada jak najbardziej po farbowaniu jest miodzio ale po 20 dniach od farbowania widaæ czas ze trzeba farbowac i to predko...wiec lece na zakupy na .........allegro
Stary 2011-05-22, 14:00   #4947
Moni@
Zakorzenienie

A co to moze byc za kolor Czy to cos z rudo¶ci±? Czy to do watku brazowych zapodaæ pytanie ?
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg img77386.fryzury-krecone.402905.jpg (21,1 KB, 64 za³adowañ)
Stary 2011-05-22, 14:28   #4948
201709121022
Konto usuniête

Cytat:
A co to moze byc za kolor Czy to cos z rudo¶ci±? Czy to do watku brazowych zapodaæ pytanie ?
Na moje niewprawne oko to jaka¶ rudo¶æ z poziomu 6, mo¿e z dodatkiem naturalnego, na bank s± refleksy.
Stary 2011-05-22, 14:35   #4949
Moni@
Zakorzenienie

Wiesz Melina troche tesknie za moim rudym Revlonem 7,44 odnalaz³am dzis moj watek z marca jak przyjecha³am od fryza...

Zastanawiam sie nad Artego 7,4 jak myslisz? Doradzisz mi cos??
Bo to 7,4 w nazwie bez intensywno¶ci i jasnego....bez koncowek typu 7,44 7,43 itd...czy to nie ma znaczenia?
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 7,44 artego - 3.jpg (16,1 KB, 73 za³adowañ)
Stary 2011-05-22, 14:45   #4950
Moni@
Zakorzenienie

Zobacz i ocen Melina ten kolor 20 dni od farbowania Artego 8,41 ..
1) bez lampy
2) z lampa
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_2488.jpg (15,4 KB, 103 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg IMG_2489.jpg (41,9 KB, 132 za³adowañ)
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:57.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.