Jak najbardziej "ruda" farba do w³osów. - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2010-04-17, 09:20   #631
Agidudu
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 201
Dot.: jak najbardziej "ruda" farba do w³osów

Ech.. ja dopiero po maturze.. bo nie chce ¿eby wszyscy prze¿yli szok Ju¿ normalnie dni liczê
Agidudu jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-04-17, 10:28   #632
czuczenka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 369

Slicznie dziekuje dziewczyny Dla mnie ten kolor to nowosc. Od zawsze mialam brazowe wlosy dosyc ciemne a dzieki temu kolorkowi nabralam charakteru aczkolwiek rudy byl zaskoczeniem dla wielu moich znajomych, T¿ przyzwyczajal sie ze 3 dni ale dal rade

Ju¿ Pani Licencjat
teraz sie MaGistRuje
5-ty rok na Wiza¿u

DUKAM
czuczenka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-04-17, 11:55   #633
red_chameleon
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 578

Piêkne macie te^ kolorki dziewczyny
Mia³am zrobiæ zdjêcia w³osów po 2 tygodniach od farbowania. Kurczê, zapomnia³am, a teraz jest ju¿ za pó¼no, bo po³o¿y³am dzisiaj szampon z Delii trzymaj±cy 4- 6 myæ (strasznie mia³am popl±tane w³osy przy rozczesywaniu). To jest chyba ten o którym wspomina³a gingerbabe, ale nie jestem pewna. Kosztowa³ 2,20:P Jak mi w³oski wyschn± to zrobiê zdjêcie.
Dorwa³am jeszcze w sklepie iskrê p³omienn± za 5 z³. Dosz³a do mojej kolekcji farb.
Stary 2010-04-17, 13:14   #634
Lady1000
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 801

cze¶æ dziewczyny
wczoraj farbowa³am w³osy i jestem bardzo zadowolona z efektu . najpierw na 15 minut na³o¿y³am rozja¶niacz, a potem garnier 100% z³otomiedziany blond na 30 minut. farbujê je na rudo od ponad roku, ale dopiero teraz w pe³ni uzyska³am odcieñ o który mi chodzi³o
Lady1000 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-04-17, 13:24   #635
CherieK
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 305

Cytat:
Napisane przez baby_luv_gold Poka¿ wiadomo¶æ
nie zapeszaj bo ja juz tak odwazna nie jestem jesli chodzi o farbowanie wloskow , mam mnostwo farb , ktore leza i czekaja na moja decyzje ale moj kochany przywiezie mi tez pure paprika farbowalam tym i mango jakies 10 latek temu ale z tego co pamietam ladnie mi wychodzily

Ciekawe czy ktos probowal tego kolorku z zalacznika , jest to jedyna rudosc dostepna w moim kraju
ok ju¿ æ¶¶¶¶¶¶ wiadomo, na kazdych wlosach farba jest inna poza tym dziewczyny pokazywaly efekt po tej farbie ja kocham mimo wszystko bardziej naturalny miedziany rudy

Cytat:
Napisane przez czuczenka Poka¿ wiadomo¶æ
a to moj rudy, ktory wyszedl z ciemnego brazu, poprzez dekoloryzator i polozenie farby L'oreala Excellence Creme a odcien 7.43 (blond miedziano-zlocisty )
piekne masz wlosy moj ideal tylko na mnie takie nie wyjda

farbowala ktora¶ z was Tycjanem Chantal?

marze o kolorze wlosow mojej pani z avatara pomozecie? widzialam ze niektore z was mialy bardzo podobne odcienie

Edytowane przez CherieK
Czas edycji: 2010-04-17 o 13:25
CherieK jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-04-17, 17:58   #636
red_chameleon
Rozeznanie

Ups. Przed chwilk± walnê³am sobie fotki przy oknie i dopiero na zdjêciu zobaczy³am kolor moich w³osów. W ¿yciu bym nie pomy¶la³am, ¿e po szamponie mo¿na co¶ takie osi±gn±æ, szczególnie bior±c pod uwagê to, ¿e nawet po samym farbowaniu takich nie mia³am.:P
Dziewczyny, niestety mam co¶ z kompem (w tym przypadku z myszk±) i nie mogê nacisn±æ opcji: Zarz±dzaj za³±cznikami. Na szczê¶cie uda³o mi siê utworzyæ album w moim profilu i doda³am tam fotki, które przed chwilk± zrobi³am Zajrzyjcie.
Stary 2010-04-17, 18:00   #637
DarkNoir
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 328
GG do DarkNoir

Cytat:
Napisane przez red_chameleon Poka¿ wiadomo¶æ
Ups. Przed chwilk± walnê³am sobie fotki przy oknie i dopiero na zdjêciu zobaczy³am kolor moich w³osów. W ¿yciu bym nie pomy¶la³am, ¿e po szamponie mo¿na co¶ takie osi±gn±æ, szczególnie bior±c pod uwagê to, ¿e nawet po samym farbowaniu takich nie mia³am.:P
Dziewczyny, niestety mam co¶ z kompem (w tym przypadku z myszk±) i nie mogê nacisn±æ opcji: Zarz±dzaj za³±cznikami. Na szczê¶cie uda³o mi siê utworzyæ album w moim profilu i doda³am tam fotki, które przed chwilk± zrobi³am Zajrzyjcie.
No cud - miód
Jaki to by³ szampon? Mogê prosiæ o linka?

Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul

DarkNoir jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2010-04-17, 18:46   #638
red_chameleon
Rozeznanie

Bardzo dziêkujê DarkNoir
Link:
http://www.mojeciuchy.pl/entityfiles...ic1/711398.jpg
Wiecie co, tak mi siê spodoba³ ten kolor, ¿e a¿ zechcia³abym go na d³u¿ej. Jak s±dzicie co powinnam robiæ, aby mieæ taki kolorek ca³y czas. Farbowaæ mango (w razie du¿ych odrostów), a tak poza tym to od¶wie¿aæ w³a¶nie tym szamponem w razie potrzeby? Bojê siê, ¿e jak teraz zastosujê feniksa (a zamierza³am to zrobiæ) albo p³omienn± iskrê to do¶æ sporo kolor siê zmieni i wtedy ta szamponetka z Delii ju¿ mo¿e nie dawaæ identycznego efektu.
Stary 2010-04-17, 21:23   #639
Chii1986
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 326

CherieK, ja farbowa³am pasemko chantalem Jasny tycjan dla spróbowania i kolor wyszed³ ciemny, ciemniejszy i mniej rudy od iskry

red_chamelon super kolor, mój jest bardzo podobny bo na zdjêciach wyszed³ taki pomarañczowy-blady a w rzeczywisto¶ci jest taki miedziany w³a¶nie

My¶lê, ¿e podobny efekt uzyskasz Iskr± albo z Loreal Feria Czysta Miedz (teraz siê inaczej nazywa)-na opakowaniu pani w krótkich rudych w³osach. Chocia¿ czy efekt bedzie u Ciebie taki jak po Delii to nie wiem.

Mi po tej farbie Loreal wychodzi³ najpiêkniejszy rudy jaki mia³am ale to na blond lub rudych w³osach (na br±zie wychodzi³ ciemny)- tak jak na fotce..stare dobre czasy mam nadziejê, ¿e jak ju¿ jestem ruda to nied³ugo znów bedê mieæ tak± miedz

jak dla mnie to Iskra i ten Loreal co na foto to dwie naj³adniejsze rude farby
Stary 2010-04-17, 21:45   #640
gingerbabe
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 150

Cytat:
Piêkne macie te^ kolorki dziewczyny
Mia³am zrobiæ zdjêcia w³osów po 2 tygodniach od farbowania. Kurczê, zapomnia³am, a teraz jest ju¿ za pó¼no, bo po³o¿y³am dzisiaj szampon z Delii trzymaj±cy 4- 6 myæ (strasznie mia³am popl±tane w³osy przy rozczesywaniu). To jest chyba ten o którym wspomina³a gingerbabe, ale nie jestem pewna. Kosztowa³ 2,20:P Jak mi w³oski wyschn± to zrobiê zdjêcie.
Dorwa³am jeszcze w sklepie iskrê p³omienn± za 5 z³. Dosz³a do mojej kolekcji farb.
tak o tej szamponetce pisa³am
gingerbabe jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-04-17, 21:59   #641
red_chameleon
Rozeznanie

gingerbabe- ja tê szamponetkê ledwo znalaz³am w tonie farb, które by³y w rossmanie. By³a gdzie¶ ukryta na samym dnie, przywalona reszt±. Dobrze, ¿e o niej napisa³a¶. Wczoraj wpad³am na pomys³ od¶wie¿enia koloru, ale dzi¶ rano by³am padniêta i nie chcia³o mi siê ruszyæ ty³ka z domu. No, ale jednak zwlek³am siê i nie ¿a³ujê. Ile czasu Tobie ten kolorek z Delii trzyma?

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Chii- dziêki za doradzenie farbek. Ja ju¿ na pewnym forum czyta³am, ¿e najpiêkniejsz± rudo¶æ daje ten kolor z LOreala (wklei³a¶ fotkê). Mi siê wydawa³o to podejrzane patrz±c na to, ¿e farba wydaje siê ciemna. No, ale skoro tyle osób chwali to widocznie jest fajna. A my¶lisz, ¿e na jasnym br±z odrostach nie wyjdzie? Przecie¿ to farba. Kiedy¶ na pewno siê na ni± porwê i zaryzykujê. Jejku, tyle tych farb jest w kolejce, ¿e a¿ siê bojê na sam± my¶l o nich. Chcia³abym jednak farbowaæ rzadko, ¿eby unikn±æ zniszczenia w³osów. W razie czego iskrê mam w szafie.

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-18, 06:53   #642
Evelyn23
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 202

Ja te¿ kiedy¶ u¿ywa³am t± szansonetkê deli nawet gdzie¶ kilka stron wcze¶niej wrzuca³am zdjêcie i tak sobie teraz my¶lê czy jej nie u¿yæ ponownie ale jeszcze nie teraz bo mam jeszcze ¶liczny rudy kolorek na w³osach i nie muszê
Stary 2010-04-18, 08:18   #643
Chii1986
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 326

Cytat:
gingerbabe- ja tê szamponetkê ledwo znalaz³am w tonie farb, które by³y w rossmanie. By³a gdzie¶ ukryta na samym dnie, przywalona reszt±. Dobrze, ¿e o niej napisa³a¶. Wczoraj wpad³am na pomys³ od¶wie¿enia koloru, ale dzi¶ rano by³am padniêta i nie chcia³o mi siê ruszyæ ty³ka z domu. No, ale jednak zwlek³am siê i nie ¿a³ujê. Ile czasu Tobie ten kolorek z Delii trzyma?

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Chii- dziêki za doradzenie farbek. Ja ju¿ na pewnym forum czyta³am, ¿e najpiêkniejsz± rudo¶æ daje ten kolor z LOreala (wklei³a¶ fotkê). Mi siê wydawa³o to podejrzane patrz±c na to, ¿e farba wydaje siê ciemna. No, ale skoro tyle osób chwali to widocznie jest fajna. A my¶lisz, ¿e na jasnym br±z odrostach nie wyjdzie? Przecie¿ to farba. Kiedy¶ na pewno siê na ni± porwê i zaryzykujê. Jejku, tyle tych farb jest w kolejce, ¿e a¿ siê bojê na sam± my¶l o nich. Chcia³abym jednak farbowaæ rzadko, ¿eby unikn±æ zniszczenia w³osów. W razie czego iskrê mam w szafie.
Szczerze mówi±c to nie wiem czy wyjdzie, mi na br±zie nie wychodzi³a no ale to by³ normalny do¶æ ciemny br±z. Odrosty mam w kolorze takiego mysiego, ja¶niejszego br±zu zawsze je chwyta³a ta farba bardzo ³adnie. Ta farba nie jest ciemna, to ³adny miedziany -podobnie jasny jak mango tylko mango jest bardziej marchewkowy a ta farba to bardziej spokojna ale nadal jasna miedz

wszystko zale¿y od w³osów i wyj¶ciowego koloru- na mnie mango nie wychodzi³o intensywnie i ³adnie, pupre paprika ju¿ lepiej, a ta miedz loreala (jak ta farba siê teraz nazywa?) wychodzi³a super
Stary 2010-04-18, 08:33   #644
gingerbabe
Raczkowanie

[QUOTE=red_chameleon;18647 400]gingerbabe- ja tê szamponetkê ledwo znalaz³am w tonie farb, które by³y w rossmanie. By³a gdzie¶ ukryta na samym dnie, przywalona reszt±. Dobrze, ¿e o niej napisa³a¶. Wczoraj wpad³am na pomys³ od¶wie¿enia koloru, ale dzi¶ rano by³am padniêta i nie chcia³o mi siê ruszyæ ty³ka z domu. No, ale jednak zwlek³am siê i nie ¿a³ujê. Ile czasu Tobie ten kolorek z Delii trzyma?

tak przez 5 myæ jest intensywny potem blednie
ale mimo to nadaje ³adny odcieñ

Stary 2010-04-18, 10:36   #645
nie pytaj
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 48

macie moze jakies triki zeby farba sie wolniej wyplukiwala i plowiala?
Slyszalam , kolezanka mi mowila ,ze farba sie trzyma jak po farbowaniu sie ja tylko wyplucze a nie myje szamponem,prawda to?
nie pytaj jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-04-18, 11:13   #646
Mystica23
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 318

Ja nie wiem, bo nigdy nie traktowa³am w³osów po farbowaniu szamponem. Farby maj± w³a¶ciwo¶ci myj±ce
Is an act with consequences

...szczê¶liwa
Mystica23 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-04-18, 11:17   #647
Lady1000
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 801

my¶lê, ¿e du¿y wp³yw na wyp³ukiwanie ma szampon. ja u¿ywam takiego dla dzieci, jest ³agodniejszy od np. zio³owego, po którym farba szybko mi siê spiera³a. mam te¿ jak±¶ od¿ywkê chroni±c± kolor ale szczerze to w±tpiê, ¿e mo¿e znacznie przed³u¿yæ kolor.
Lady1000 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-04-18, 11:52   #648
red_chameleon
Rozeznanie

Ja u¿ywam szamponu i od¿ywki z Nivea Color Protection.
Niestety kolor wyp³uka³ siê po tygodniu, wiêc nie wiem czy to przypadkiem ¶ciema nie jest!
Stary 2010-04-18, 12:29   #649
Mystica23
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 318

Nivea jest do bani Odstawi³am
Is an act with consequences

...szczê¶liwa
Mystica23 jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-18, 13:02   #650
Blameworthy
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 623

ja jestem za³amana! kompletnie. mia³am ³adne, rude w³osy.
zachcia³o mi siê czerwieni i mam teraz za swoje. kupi³am intensywn± czerwieñ garniera i wysz³y mi wi¶niowe, ciemne w³osy. ¿a³ujê, ¿e w ogóle chwyci³am siê za tê farbê. nie do¶æ, ¿e zniszczy³a mi w³osy to kolor jest do bani.
chcê znowu wróciæ do rudo¶ci. jak± farbê mi polecicie po tym wszystkim, która da³aby radê rozja¶niæ chocia¿ trochê te w³osy i przywróciæ rudo¶æ?

~~~~

walczê o piêkn± figurê!

dbam o w³osy i paznokcie

TUMBLR
Blameworthy jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-04-18, 13:14   #651
baby_luv_gold
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 139
GG do baby_luv_gold

Cytat:
Napisane przez nie pytaj Poka¿ wiadomo¶æ
macie moze jakies triki zeby farba sie wolniej wyplukiwala i plowiala?
Slyszalam , kolezanka mi mowila ,ze farba sie trzyma jak po farbowaniu sie ja tylko wyplucze a nie myje szamponem,prawda to?

nigdy nie myje sie szamponem po farbowaniu ( wyjatek farby fryzjerskie)
farba stabilizuje sie we wlosie przz 2 dni i w tym czasie takze jest nie zalecane mycie wlosow

aby zapobiegac wyplukiwaniu sie farby uzywaj delikatnych szapmonow najlepiej bez sls i parabenow i nawilzaj ))
Stary 2010-04-18, 13:52   #652
Somnis
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 7

Hej dziewczyny!
Proszê o pomoc! Od wielu, wielu lat farbujê siê na rudo, ale ostatnio co¶ mi odbi³o i postanowi³am zmieniæ kolor na blond. Cierpliwie prze¿y³am balejage na g³owie, potem mia³am zdejmowany kolor i nareszcie dosz³am do wymarzonego blondu... w którym niestety wcale nie czujê siê fajnie! No, ale jak cz³owiek nie zaryzykuje to siê nie przekona!
Postanowi³am wiêc na powrót staæ siê rud±. Tylko teraz problem! Chcia³abym mieæ fajny intensywny rudy (taki w stylu Klimta), ale czy na w³osy po dekoloryzjacji chwyci on fajnie i czy nie sp³ucze siê od razu? Jak zrobi³am sobie ciemnym blondem to po tygodniu w³osy by³y na powrót jasne :-(
Czy Mango, które tu w wiêkszo¶ci polecacie, chwyta na rudo czy raczej na czerwono?? A mo¿e która¶ inna farba lepsza??
A co s±dzicie o farbach fryzjerskich? Blond mia³am robiony z Luocolor, mia³a która¶ z Was mo¿e rudo¶ci z tej serii?
Sorki za nawa³ pytañ i z góry dziêki za pomoc!
Somnis jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-04-18, 16:24   #653
Evelyn23
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 202

Somnis my¶lê ¿e mango mo¿e ci fajnie chwyciæ na blondzie co prawda ja k³ad³am sobie na spran± intensywn± mied¼ garniera i moje w³oski by³y bardziej z³ote ni¿ rudej jak je farbowa³am a teraz mam od ponad 2 tyg manogo i ¶wietnie mi siê trzyma .
Ale jak ju¿ wspomnia³a¶ mia³a¶ robion± dekoloryzacjê i faktycznie mo¿e ci gorzej chwyciæ z tego co mi wiadomo zniszczone w³osy s³abiej ³api± kolor i mo¿e ci wyj¶æ nie równo ale zawsze mo¿esz spróbowaæ .
Ja na twoim miejscu odczeka³a bym trochê przed kolejnym farbowaniem nie ma co niszczyæ w³osów mo¿e spróbuj trochê od¿ywiæ w³osy ¿eby kolor lepiej pó¼niej chwyci³

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-18, 16:40   #654
gingerbabe
Raczkowanie

Ja zawsze my³am szamponem w³osy tu¿ po farbowaniu- teraz to siê zmieni.
Jak± konkretnie markê szamponu polecacie?
Ja teraz u¿ywam Eva moc 3 zió³ do w³osów cienkich, zniszczonych z tendencj± do wypadania. Do koca nie jestem zadowolona bo kiepsko siê pieni i skleja w³osy.
Mo¿ecie poleciæ mi jaki¶ dobry szampon i odzywkê do w³osów farbowanych?
Bêdê wdziêczna
Stary 2010-04-18, 16:49   #655
DarkNoir
Zakorzenienie

GG do DarkNoir

Cytat:
Napisane przez gingerbabe Poka¿ wiadomo¶æ
Ja zawsze my³am szamponem w³osy tu¿ po farbowaniu- teraz to siê zmieni.
Jak± konkretnie markê szamponu polecacie?
Ja teraz u¿ywam Eva moc 3 zió³ do w³osów cienkich, zniszczonych z tendencj± do wypadania. Do koca nie jestem zadowolona bo kiepsko siê pieni i skleja w³osy.
Mo¿ecie poleciæ mi jaki¶ dobry szampon i odzywkê do w³osów farbowanych?
Bêdê wdziêczna
Zajrzyj na KWC. Najlepsze oceny ma Gliss Kur. Ale mi strasznie w³osy obci±¿a³.
Teraz przerzuci³am siê na Timotei a od¿ywkê mam z Rossmanna z serii Yung (wyg³adzaj±c± i do w³osów farbowanych).
Poza tym polecam od¿ywkê w saszetce Marion - MariColor do w³osów o odcieniu czerwonym

Stary 2010-04-18, 16:59   #656
Somnis
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 7

Dziêki Evelyn23! Spróbuje odczekaæ, choæ mnie korci strasznie, bo w tym blondzie czujê siê jaka¶ nijaka! Jak to stwierdzi³a moja kumpela - bez rudego nie jestem rasowa ;-)
Somnis jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-04-18, 17:00   #657
gingerbabe
Raczkowanie

Ja chcia³am zacz±æ u¿ywaæ szamponów "naturalnych" i kupi³am ten Eva.
Gliss Kur dla mnie pora¿ka, obci±¿a w³osy.
Kiedy¶ by³am zadowolona z Tiomotei, mo¿e spróbujê ponownie.
pamietam, ¿e mia³am fajne w³oski po nim.
Szukam czego¶ co wzmocni w³osy, nie obci±zy ich-ale za rozs±dn± cenê
Ta odzywka Marion to odzywka czy szamponetka koloryzuj±ca?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-18, 17:30   #658
nie pytaj
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 48

o prosze a ja wiecznie mylam 3 razy wlosy po farbowaniu !!! to teraz jak bede farbowac to nie bede tego robic .
a rzeczywiscie trzyma sie farba dluzej dzieki temu?
nie pytaj jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-04-18, 17:43   #659
DarkNoir
Zakorzenienie

GG do DarkNoir

Cytat:
Napisane przez gingerbabe Poka¿ wiadomo¶æ
Ja chcia³am zacz±æ u¿ywaæ szamponów "naturalnych" i kupi³am ten Eva.
Gliss Kur dla mnie pora¿ka, obci±¿a w³osy.
Kiedy¶ by³am zadowolona z Tiomotei, mo¿e spróbujê ponownie.
pamietam, ¿e mia³am fajne w³oski po nim.
Szukam czego¶ co wzmocni w³osy, nie obci±zy ich-ale za rozs±dn± cenê
Ta odzywka Marion to odzywka czy szamponetka koloryzuj±ca?
Tu masz opis:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...arbowanych.htm

Stary 2010-04-18, 18:13   #660
gingerbabe
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez DarkNoir Poka¿ wiadomo¶æ
Dziêki za link, pierwszy raz widzê takie cudo
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.