|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kosmetyki Faberlic- miała któraś puder????
Hej dziewczyny,
Czy miała któraś z Was puder w kamieniu Faberlic??? Znalazłam korzystną oferte na Allegro i bym chciala sobie kupić tylko zastanawiam się czy to nie jakiś bubel. Mam też do wyboru puder Lentheric który ma dośc dobre opinie na KWC, ale w tym pudrze faberlic podoba mi się ładne opakowanie. Uzwałyscie moze kolorowki z tej firmy? Buziaki dla wszystkich i zycze miłego dzionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Kosmetyki Faberlic- miała któraś puder????
Miałam okazję testować ten puder przez kilka dni i muszę przyznać, że mi się spodobał. Generalnie jestem bledziuch a tu nawet najciemniejszy odcień nie był dla mnie za ciemny, ale wtedy miałam jeszcze resztki opalenizny
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
na Allegro jest bardzo tani ten puder - 25 zł!!!
Tylko trzeba sie upewnic czy z data waznosci jest wszystko ok. mam karnacje raczej średnia i ostatnio nie chodze zbyt na solarium wiec trzymam sie blado raczej. jeszcze sie zastanawiam nad nowoscia Maybelline Finish Matte ale nie ma zadsnych recenzji... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
na Allegro jest bardzo tani ten puder - 25 zł!!!
Tylko trzeba sie upewnic czy z data waznosci jest wszystko ok. mam karnacje raczej średnia i ostatnio nie chodze zbyt na solarium wiec trzymam sie blado raczej. jeszcze sie zastanawiam nad nowoscia Maybelline Finish Matte ale nie ma zadsnych recenzji... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Marta napisał(a):
> na Allegro jest bardzo tani ten puder - 25 zł!!! Właśnie widziałam, ale jak mam jeszcze doliczyć przesyłkę to i tak mi się nie uśmiecha. Zresztą na razie dam sobie z nim spokój > Tylko trzeba sie upewnic czy z data waznosci jest wszystko ok. Kosmetyki Faberlic mają 3 lata ważności, więc myślę, że będzie ok. Poza tym sprzedająca wygląda mi na konsultantkę, bo w sumie w większości sprzedaje tylko te kosmetyki. > mam karnacje raczej średnia i ostatnio nie chodze zbyt na solarium wiec trzymam sie blado raczej. No to spokojnie dobierzesz sobie odcień, ja bym obstawiała i tak ten najciemniejszy > jeszcze sie zastanawiam nad nowoscia Maybelline Finish Matte ale nie ma zadsnych recenzji... Też mi o nim nic nie wiadomo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
[b] Magjo a powiedz mi jak z ta puderniczka? nie wygląda ona tandetnie taka zloto-czerwona? Jak z jej trwałoscia? Kurcze zastanawiam sie cały czas... Kupic? Nie kupic?
Faberlic? Maybelline? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Marta napisał(a):
> [b] Magjo a powiedz mi jak z ta puderniczka? nie wygląda ona tandetnie taka zloto-czerwona? Puderniczka jest z takiego dziwnego tworzywa, które jest miłe w dotyku, taki niby aksamit ![]() >Jak z jej trwałoscia? Ja testowałam wersję testową tzn. normalny puder, tyle że wypożyczony z biura Faberlic przez konsultantkę. Puderniczka nie była porysowana czy pozdzierana, ale lusterko nieco się odkleiło. Należy mieć tu na względzie, że pewnie przeszła przez niejedne ręce i nie raz i nie dwa była wożona w kuferku z innymi kosmetykami-testerami. Za to puszek był całkiem miły i użyteczny ![]() >Kurcze zastanawiam sie cały czas... Kupic? Nie kupic? > Faberlic? Maybelline? Niemniej jednak zdecydować musisz sama, ja Ci więcej nie pomogę ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:27.