![]() |
#751 |
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: Kosmetyki Faberlic!
Pianka jest naprawdę dobra. Mimo że wolę żele do golenia, to ta też mi podpasowała i gdyby miała damski zapach to bym brała.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#752 |
Rozeznanie
|
Moj chlopak nie polubil pianki. Podobno za duzo naraz sie wylewa. Ja uzywalam do golenia nog i fajne jest w niej to, ze ejst gesta. Zel-peeeling sredni.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#753 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Ja jej używałam i była ok. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#754 |
Rozeznanie
|
Wiesz co, nie wiem, bo mi na nogi i tak wiecej bylo pianki potrzeba. :P A podobala mi sie, ze byla gesta, bo nie znosze, jak mi pianka sie rozplywa i splywa ze skory. Oczywiscie jest opcja, ze facet jak to facet nie byl w stanie delikatnie obejsc sie z kosmetykiem, tylko bach reka i pol lazienki piany. :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#755 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#756 |
Raczkowanie
|
uppp chciałam ponowić moje pytanie dotyczące pudru mineralnego w kompakcie ...faberlica
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#757 |
Czekam na Ragnarok
|
A gdzie to pytanie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#758 |
Raczkowanie
|
jesli chodzi jaki jest ten puder to klientka bardzoi sobie go chwali szkoda tylko ze sa takie jasne kolory
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#759 |
Zadomowienie
|
Ja mam małe pytanko jak pachną te perfumy Aquamarin bo mam zamiar zamówić??
![]() |
#760 |
Zakorzenienie
|
Klientka zapytała mnie o taką emulsję, której używała na drobne ranki, była rewelacyjna. Zupełnie nie pamięta nazwy ale chętnie by ją zamówiła. Kiedyś była w takim opakowaniu z pompką, później w tubce. Ktoś wie jaka to emulsja? Bo ja czegoś takiego w katalogu nie widzę
![]()
![]() |
#761 |
Zadomowienie
|
Coś mi się kojarzy, też nie pamiętam nazwy ale już tego nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#762 |
Wtajemniczenie
|
Nie jest to ten balsam Novaftem kod 0364 za 22,90zł w listopadowym?
![]() |
#763 |
Zadomowienie
|
Poszperałam trochę w KWC i znalazłam coś takiego:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=3516 trzeba by było porównać składy z tym Novaftemem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#764 |
Zakorzenienie
|
Chyba tak! Dzięki bardzo
![]()
![]() |
#765 |
Rozeznanie
|
Hmm wiecie moze, kiedy bedzie katalog grudniowy? Albo moze ktoras juz ma?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#766 |
Raczkowanie
|
byłam konsultantka tej firmy i nie mam dobrego zdania na temat kosmetyków ani samego marketingu firmy
kosmetyki miały nie uczulac, a jednak kilka uczuliło , nawet mnie , dzieki czemu wiem co to jest uczulenie na kosmetyk, bo jak 22 latat zyje i pr.obowałam mnóstwo kremów, mleczek toników to nogdy nie miaąłm uczulenia po 2 , produkty nie sa wcale dobrej jakości, maja beznadziejne opakowania, naklejka papierowa w jeżyku polski, np na żelu pod prysznic sciera sie i potem zostaja same ruskie mazgaje... jesli sa promocje czesto wysyłaja produkty, które mają krótką date wazności (chodzi mi o promocje dla konsultantek ), kiedyś przysłali krem który miał miesiac daty wazności, no zarty brak próbek, znaczy sa ale jest ich mało , deficy deficyt ogółem katalog nie zachgęca do kupna zero reklamy, zero jakiegokolwiek zainteresowania firmą gdyby nie wkłąd konsultantek ta firma juz by nie istaniała w Polsce przepraszam, że napisałam same niepochlebne rzeczy, ale niestety takie jest moje odczucie jesli chodzi o kosmetyki faberlic, może komus faktycznie pasuja, natomiast mi, moim znajomym czy rodzinie się nie spodobały |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#767 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#768 |
Raczkowanie
|
W faberlicu jestem już od ponad roku ale z miesiąca na miesiąc jestem coraz mniej zadowlona. Kosmetyki sa dobre, ale firma? Ceny ida w górę jak szalone, o katalog trzeba się wręcz prosić. Przekłada się to wszystko na zamównienia. Faberlic był alternatywą dla Oriflame i AVon bo produkty były dobre a ceny niskie. Teraz ceny nie odpowiadają wartrości prosuktów. Pamiętacie kremy do rąk za 3,9 w takim niezbyt ładnym pomarańczowym opakowaniu? Co miesiąc miałam zamówienia na ponad 10sztuk. Teraz ten sam krem w innym opakowaniu za 13,9...chyba przesada!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#769 |
Czekam na Ragnarok
|
Zgadzam się z Tobą, wszystko podrożało i dlatego nie kupuję tyle, co kiedyś.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#770 |
Rozeznanie
|
No wlasnie... Ja tez nie wiem, kiedy kupie ponownie, bo spodiewalam sie cegos super w grudniu i nici... W Oriflame moge wczesniej rpzetestowac, w razie czego oddac - wszystko na miejscu, bez placenia za przesylke.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#771 |
Raczkowanie
|
Faktycznie ceny grudniowe z lekka zniechęcają
![]() Ale zaciekawiły mnie nowości i chciałabym się Was podpytać czy miałyście okazję je zbadać organo-leptycznie ![]() Głównie chodzi mi o nowy tonik do demakijażu (0349) - drogi, ale może i rewelacyjny??? A wąchałyście te nowe kremy-żele z serii Collection Francaise - winogronowy 8320) i algowy (8321). Też łądnie wyglądają i prezencik byłby z nich fajny ![]() I tak się zastanawiam nad żelem pod prysznic z sokiem granatów - fajnie to brzmi i wygląda w katalogu (pomimo dość wysokiej ceny) - a miała może któraś z Was ten produkt w realu? Ładnie pachnie? Słodko czy kwaskowo? Ja niestety ze względu na ceny baaaaaaaaaaaardzo dawno nic w FL nie kupowałam, bo konkurencja katalogowa na "O" miała ciekawsze propozycje, a i produkty polskie są równie kuszące i ciekawe, no i przede wszystkim doskonałej jakości. Tak więc marnie to widzę ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#772 |
Wtajemniczenie
|
Wiecie kiedy będzie katalog na styczeń?
![]() ![]()
![]() |
#773 |
Raczkowanie
|
No chyba nie tak prędko biorąc pod uwagę, że ten grudniowy obowiązuje do połowy stycznia
![]() Sama się zastanawiam czy zakupy robić teraz czy też zwlekać ... Dodatkowo łamię się nad Slezą Yurate - nikt nic o niej nie wie i powiedzieć nie chce, a ja kojarzę sobie zapach z próbki sympatycznie choć nie do końca bo mi "warzywniał" w końcowej fazie. Ale z wściekłości chyba zakupię bo mi O'Feerique tak wycenili, że niech ich ... ![]() ![]() A skusiła sie któraś z Was na te nowe cienie? Brązy są kuszące, ale i diablo drogie, więc ... wolę poczekać na opinie użytkowniczek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#774 |
Rozeznanie
|
Pilne!
Jak pachną Nimphea i Violet? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#775 |
Zakorzenienie
|
Czy może ktoś widział na żywo nawilżającą pomadkę do ust, odcień " Jagodowa kaskada" ? ( jest na str 58 katalogu 14.01-23.02) Czy jest kolor jest taki sam jak na zdjęciu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#776 |
Rozeznanie
|
Widzialam nowy katalog... Jeszcze wyzsze ceny. Po prostu zalamac sie mozna, to juz chyba koniec mojej przygody z Faberliciem. Ostatnio ciagle zamawiac w Oriflame, przynajmniej moge wsysko przetestowac w filii i tam zwrocic w razie czego bez kosztow wysylki. Ehh szkoda, naprawde sie ciesz7ylam, jak na F trafilam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#777 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#778 |
Rozeznanie
|
Powaznie? Nie wiedzialam. Bylo 7 zl, ile ejst teraz? Aha - chyba nie musze oficjalnie z czlonkowstwa rezygnowac, samo wygasnie...?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#779 |
Zakorzenienie
|
Kiedyś używałam żeli pod prysznic: suflet waniliowy, tiramisu i chyba jakiś koktajl owocowy były cudowne, ale później zastąpiły je czekolada z wiśnią i jabłko z cynamonem bodajże. Wiecie może czy te stare się jeszcze pojawiają w katalogu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#780 |
Zakorzenienie
|
ja wolałam napisać maila o rezygnacji, podałam w nim swoje dane i numer w Faberlic, nie wiem ile czasu się czeka na samowygasnięcie czlonkostwa więc wolałam nie ryzykować - bo mogę zapomnieć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:34.