|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4021 |
Raczkowanie
|
Dot.: Facebook - serwis społecznościowy, pytania, problemy.
Gdzie mogę ustawić to, żeby moi znajomi i inni nie mogli zobaczyć tych stron, które polubiłam (chodzi mi o książki, filmy, profile osób publicznych itp.)?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4022 |
Przyczajenie
|
Nie wiem czy to sie da..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4023 |
Raczkowanie
|
Jak ustawione macie zdjęcie profilowe tzn. jest ono dostępne tylko dla Was (brak możliwości komentowania i like'owania przez innych, widoczna jest miniaturka), jest ono dostępne publicznie (każdy może skomentować i like'ować) czy dostępne tylko dla waszych znajomych (tylko znajomi mogą komentować i like'ować)?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4024 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nikt nie może lajkować ani komentować. Ale i tak nie mam swojej facjaty ![]()
![]() |
![]() |
#4025 |
Raczkowanie
|
gdzie mogę ustawić, abym to ja decydowała czy ktoś mnie może oznaczyć na zdjęciu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4026 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio w dzienniku aktywności nie pokazują mi się dodani znajomi, dodane książki(przez aplikację LCz)). Zgłaszałam już problem, ale nic się nie dzieje...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4027 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ustawienia -> oś czasu i oznaczenia. Nie wiem jak w wersji mobilnej ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4028 |
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Też macie ostatnio taki błąd, że w Messengerze pomimo ustawionego własnego dźwięku wiadomości to słychać ich domyślny? W ustawieniach mam wybrany swój, a mimo wszystko rozbrzmiewa ten standardowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4029 |
po drugiej stronie szafy
|
Fejs i Messenger bodajże od dwóch ostatnich aktualizacji świrują tak, że pozostaje tylko mieć nadzieję, że będzie lepiej
![]()
![]() |
#4030 |
Zadomowienie
|
FB obserwowane strony
- Hej, ciekawi mnie jakie strony obserwujecie na Facebooku? W szczególności takie na których można coś poczytać.
U mnie to: - Stanowo i niediegetyczne - strony kryminalne - Ciekawostki historyczne, W mroku historii, Poprawna polszczyzna, Napromieniowani.pl - Zaginieni przed laty - podają też bieżące zaginięcia - strony miasta, muzea, teatry - Argenta Mistica - biżuteria, Corserty i romace - ubrania, Lalka od serca - uszytki - książki: Targi książki, Nie jestem statystycznym Polakiem lubię czytać książki, AK - klub (nie) anonimowych książkoholików - Dzień darmowej dostawy - blogerzy: 52weekendy, againamerica, zadrutowani.pl, bezpiecznywtłumie.pl, Piąty pokój, Dziś też Cię kocham - rozrywka: Zespół myślenia ironicznego, Beka z klientów, Stare zdjęcia polskich celebrytów, Niezgodność produktu z opisem - sporty: Marta Okuniewska, Fit Matka Wariatka - sklepy, sieciówki to już nie będę wymieniać A Wy co tam macie? ![]()
Edytowane przez Corii Czas edycji: 2018-08-19 o 16:16 Powód: Przywrocenie treści usuniętego w większości postu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4031 | |
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4032 |
Przyczajenie
|
Facebook oszalał?
Czy tylko ja tak mam teraz że od jakiegoś miesiąca, np: ludzie ,których nie mam w znajomych , czyli na widoku publicznym nie widzą wchodząc na mój profil statusu związku tylko miejsce zamieszkania a status widzą jedynie wchodząc w informacje ? status mam od zawsze publiczny , nie tylko u mnie tak jest u mojego chłopaka i dwóch kolezanek też. Facebook coś zmienil czy jak ? osoby w znajomych co mam normalnie widzą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4033 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny czy jeśli zablokuję kogoś na Messengerze sama też nie będę mogła wysyłać wiadomości do tej osoby?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4034 |
Zakorzenienie
|
jak długo moze zająć facebookowi usuniecie konta nieżyjącej juz osoby?
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4035 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Jedynie ustawic, ze bedzie widoczne, ze dana osoba nie zyje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#4036 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4037 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#4038 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Facebook oszalał?
Cytat:
Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#4039 |
Zakorzenienie
|
Czy da się usunąć listę odwiedzanych profili z okienka szukaj? Gdy naciskam np. literę A, pokazuje mi się "Adam X". Może kiedyś widziałam ten profil, nie wiem... Czy da się to wyczyścić? Dodam, że nie ma to nic wspólnego z "Historią wyszukiwania" w D.A.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4040 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#4041 |
Zakorzenienie
|
Od kilku dni nie mogę zapisywać w telefonie zdjęć z fejsbuka ani nie mogę wysyłać ich bezpośrednio przez messengera - miał tak ktoś? Stwierdziłam, że odinstaluję i zainstaluję ponownie, zrobiłam to i teraz mam fejsbuka po angielsku bo język polski jest niedostępny. A czy będzie dostępny?
Z messengerem też mam problem bo po ostatniej aktualizacji nie mogę w ogóle wysyłać zdjęć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4042 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#4043 |
Przyczajenie
|
Zdjęcia na facebooku - publicznie czy dla znajomych?
Czy ktoś z was udostępnia zdjęcia na facebooku z ustawieniem "Publicznie"? Jeśli tak, to mam kilka pytań.
1. Czy jest jakiś powód dla którego chcecie, by nieznajomi mogli zobaczyć wasze zdjęcia czy raczej udostępniacie publicznie ponieważ nie widzicie powodu dla którego nieznajomi mieliby mieć zablokowaną możliwość zobaczenia waszych zdjęć? 2. Jeśli jest powód, to jaki? 3. Czy nie mielibyście nic przeciwko, gdyby ktoś wasze zdjęcia zalinkował na jakimś forum na przykład tutaj? Dlaczego? Analogicznie mam pytania dla tych, co publikują z ustawieniem tylko dla znajomych. 1. Czy jest jakiś powód dla którego nie chcecie, by nieznajomi zobaczyli wasze zdjęcia czy raczej udostępniacie z tym ustawieniem na zasadzie "a po co nieznajomi mają widzieć?" 2. Jeśli jest powód, to jaki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4044 |
Wtajemniczenie
|
Część mam publicznie i dzięki temu, że odzywam się na różnych grupach dotyczących mojego hobby, to mam okazję poznawać fajnych ludzi. Ogólnie mam mało rzeczy na fb.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4045 |
Zadomowienie
|
Mam pytanie o Messengera
![]() ![]() Drugie pytanie, czy jak mam włączonego neta w telefonie ale nie wejdę w ikonkę messengera to czy w tym przypadku jestem aktywna? W ogóle da rade żeby ustawić status niewidoczny w telefonie? ![]()
'Ironia kiedy płacząc przez niego, tylko do Niego chciałabym się przytulić...' `Nawet w snach na Jego widok mam motylki w brzuchu. Co On takiego w sobie ma, że poszłabym za Nim na koniec świata?` 27.12.10 <3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4046 |
Wtajemniczenie
|
Mam wyłączony w telefonie. Musiałam wyłączyć i w aplikacji fb i w messenger. Fb z komputera nie używam, a to, co napisałam wyżej zadziałało.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4047 |
Raczkowanie
|
Cześć!
Potrzebuję pomocy - pewna osoba zniknęła z mojej listy znajomych. Nie pokazuje się też jej profil, gdy staram się ją wyszukać. Nie jest oznaczona na zdjęciach. A jak weszłam w linka do jej profilu (został mi w historii), to dostałam informację, że strona nie jest dostępna albo nie mam do niej dostępu. W historii konwersacji mam rozmowę z tą osobą, ale nie jestem w stanie przejść na jej profil. Czy możecie mi powiedzieć, czy ta osoba dezaktywowała konto czy może mnie zablokowała? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4048 |
Wtajemniczenie
|
Prawdopodobnie to drugie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4049 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A co, z tego co wymieniłam, przemawia za tym, że zostałam zablokowana? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4050 |
Zakorzenienie
|
Tak w zasadzie to wszystko. Jak ktoś nas zablokuje to nie można go wyszukać, a jeśli nawet jakimś cudem wyszukiwarka go pokaże to jest informacja, że strona nie jest dostępna, nie widać jego polubień (jeśli lajkował nasze posty), znika ze znajomych, nie możesz do niego napisać (nawet jak masz starą rozmowę to nie ma takiej opcji), nie ma znaczników (a jeśli został oznaczony u innego znajomego to będzie na szaro i nie można kliknąć na profil), jeśli np gdzieś była jego recenzja to już jej nie zobaczysz itd.
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2018-09-14 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:21.