|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#691 |
Przyczajenie
|
Dot.: FACEBOOK serwis społecznościowy
Witam
Zacznę może od tego iż przeczytałam prawie całe forum i nie znalazłam na moje pytanie żadnej odpowiedzi. Wiem że dużo osób wypowiada się że nie ma takiej opcji .... a jednak :/ Chodzi mi o opcję "Kto Cię podglądał". Dziś rano dostałam post na temat iż podglądałam Koleżankę (czego nie pamiętam, no ale mogłam zapomnieć ![]() LINK: ow.ly/4Jx7w I od tej pory dostaje wiadomości kto wchodził na mój profil, a najgorsze jest to że wiadomość o tym że ja dostałam takiego posta dostaje również ta osoba zaglądająca na mój profil .... pomóżcie jak mam się tego pozbyć ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#692 |
Zakorzenienie
|
A czy wiecie jak wyłączyć pokazywanie tych beznadziejnych 'pytań' na tablicy?
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#693 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#694 |
Raczkowanie
|
mam facebooka ale bez zdjęć .Nie umiem się tam połapać
![]() Z nk korzystam codziennie z fb raz na tydzień zajrzę. Zupełnie nie rozumiem co w nim takiego fajnego,że programy telewizyjne się tam promują zamiast na swojej stronie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#695 |
now or never
|
było i to nawet w tym wątku jak sie pozbywac czegoś czego się nie chce.
albo się blokuje aplikację w ustawieniach, albo za kazdym razem jak ktokolwiek i cokolwiek napisze na Twojej tablicy to najeżdżając na post po prawej jego stronie pojawi się mały krzyżyk. no i po sprawie (tak, trzeba ten krzyż wcisnąć) p.s. sory za sarkazm - mam kiepski dzień :/
![]() |
#696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#697 | |
MUSEarka
|
Cytat:
Ja też tego nie mogę zrozumieć. Taka ludzka naiwność i chyba nawet głupota.. ![]() Tak samo cała sprawa z badoo - napisałam długą notkę na ten temat, przestrzegając moich znajomych -ale co tam, komu chciałoby się czytać!
Muse ![]() 21.08.2010 Kraków CLMF 28.08.2011 Reading Festival 23.11.2012 Łódź 14.07.2013 Berlin 14.06.2015 Warszawa OWF 21.08.2016 Kraków LMF 22.06.2019 Kraków Edytowane przez mesarka Czas edycji: 2011-05-07 o 01:52 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#698 |
Zadomowienie
|
a słyszałyście co się działo na facebooku podczas matury z matematyki?
![]() http://matura2011.net/matura-z-facebooka/ facebook jest wszędzie, z przykrością stwierdzam, że sama też nie potrafię już bez niego funkcjonować :P
![]() |
#699 |
Zakorzenienie
|
co do tych konkursów ... jak wy sie dowiadujecie o nich ?
![]()
![]() |
#700 |
Rozeznanie
|
ja zazwyczaj: http://lmgtfy.com/?q=konkursy
![]() ![]() ![]() a ulubiona strona to śledzimy konkursy
![]() |
#701 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#702 |
Raczkowanie
|
mam jeszcze jedno pytanie
![]() jaka opcje trzeba ustawic zeby tablice widzieli tylko znajomi (a nie np znajomi znajomych)?
![]() |
#703 | |
przyczajona tygrysica
|
Cytat:
Dziewczyny, mam prośbę do posiadaczek konta na FB, które przynajmniej raz zostały fankami fanpage jakiejś firmy - pomożecie w pracy magisterskiej? Jedyne, a co proszę to wypełnienie anomimowej krótkiej i przyjemnej ankiety na w.w. temat ![]() Link do ankiety -> http://moje- ankiety/respond-10054/sec-51Mf9irm.html (trzeba usunąć spację po myślniku ![]() Z góry dziękuję ![]() Edytowane przez FK Czas edycji: 2011-05-10 o 07:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#704 |
Konto usunięte
|
Czy da się jakoś wyłączyć zaczepki? Tylko znajomi mogą mnie zaczepiać ale działa mi to na nerwy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#705 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a czy to dotyczny wszystkiego? myslalam ze to jest jakos pogrupowane na linki ktore umieszczam, posty, komenatrze, statusy itp ![]() edit: to znaczy wlasciwie juz chyba do tego doszlam ![]()
![]() P.S nie trawie tej wizażowej wyszukiwarki ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Sarcoptes scabiei Czas edycji: 2011-05-10 o 21:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#706 |
Konto usunięte
|
Jak usunąć opcje "pytania" ? Nie miałam tego dopóki nie odpowiedziałam na jakieś durne pytanie. Teraz "pytania" cały czas widnieją przy moim profilu a ja chcę to usunąć! Gdy klikam na krzyżyk nad aplikacjami to zostaje tylko ukryte a przy profilu nadal widać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
Zakorzenienie
|
nie dochodzą do mnie prywatne wiadomości na facebooku :/ nie pojawiają się w powiadomieniach ani w skrzynce pomimo tego, że na 100% były wysłane. napisałam do administratorów ale na razie zero odzewu. może ktoś miał podobny problem? :[
![]() |
#708 |
BAN stały
|
Czy ktos ma "stronę dla strony" na fejsie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#709 |
Przyczajenie
|
Jeżeli ktoś zechciałby odpowiedzieć mi na pytanie to będę naprawdę wdzięczna ;D Uwaga to skomplikowane(do zrozumienia ;D )! Otóż; nie chce mieć zdjęcia profilowego. Chce usunąć je, żeby nie wyświetlało mi go jako mi.in miniaturki. Jednak owo zdjęcie chciałabym zatrzymać w albumie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#710 |
Raczkowanie
|
Z tego co zdążyłam zauważyć to na facebooku nie ma takiej opcji, żeby hurtem usunąć wszystkie wpisy, zatem trzeba usuwać je pojedynczo. A co w końcu z tym podglądaniem? Jakiś blef? Mam nadzieję, że facebook nie udostępni takiej funkcji, moim zdaniem jest zbędna.
Edytowane przez mrt900 Czas edycji: 2011-05-13 o 18:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#711 |
BAN stały
|
słuchajcie facebook cos teraz ustawił że jak ktos nie ma ukończonych 18 lat to osoba w wieku powyżej 18 lat nie widzi żadnych informacji na twoim profilu (a jesli jest to znajomy mojego znajomego i ma 18 lat to nadal nie widzi nic na moim profilu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#712 |
Przyczajenie
|
Dot.: Paradise Island facebook
credyty otrzymuje się głównie za poziomy. Grając w Ranch Town, My Sweet Shop i Little Rock Pool na start otrzymujesz po 100 credytów które, przechodzą na Island Paradise
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#713 |
Zakorzenienie
|
a wiadomości? chcę opróżnić całą skrzynkę na fb i nie mogę znaleźć "usuń" ;/ krzyżyk przy wiadomości ma oznaczenie "archiwizuj" ;/
![]() |
#714 |
Raczkowanie
|
Od tygodnia nie mogę zalogować się na fb
![]() "Przejrzyj ostatnie logowania Ktoś próbować zalogować się do Twojego konta z nierozpoznawanego komputera lub urządzenia mobilnego. Ponieważ została włączona funkcja potwierdzeń logowania, konto zostało tymczasowo zablokowane. Wykonaj poniższe czynności, aby ponownie uzyskać dostęp do swojego konta." Klikam dalej........... "Wprowadź kod bezpieczeństwa Sprawdź wiadomości SMS (wysłane na numer 48******539) i wprowadź kod bezpieczeństwa poniżej." Jednak ten kod nie przychodzi mi na komórkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#715 |
Zakorzenienie
|
napisz do FB, ze zablokowano ci konto, a na podany nr telefonu przychodzą tylko puste smsy.. nie ma co czekać tylko działać
![]()
![]() |
#716 |
Raczkowanie
|
ok spróbuję.... a jeśli nie uda mi się zalogować po wszystkich próbach i konto nie będzie używane to fb usunie mi to konto? bo jeśli mam już tam się nie zalogować to niech lepiej mi je usuną.....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#717 |
Rozeznanie
|
musisz kliknąć konkretne pytanie,rozwinie sie, potem odznaczasz odp które zaznaczyłaś albo klikasz "cofnij mój głos" przy nazwie użytkownika który dodał pytanie
![]() |
![]() |
#718 |
Zakorzenienie
|
moja siostra zapomniała hasła do jednego z kont, założyła nowe, a tamto nadal istnieje.. także pewnie też trzeba do nich napisać..
![]() |
#719 |
Raczkowanie
|
czy długo trzeba czekać na odpowiedź z FB? napisałam do nich wczoraj rano ale odpowiedzi narazie brak....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#720 |
Raczkowanie
|
Wystarczy czasem polatać po sieci :P A nawet nie po sieci, a po Facebooku. Dodaj sobie kilka marek, które lubisz i które mają dużo fanów, a po jakimś czasie konkurs na pewno będzie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:51.