|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#751 |
Przyczajenie
|
Dot.: FACEBOOK serwis społecznościowy
Są aplikacje, które udają, że tak się da zrobić. Jak w nie klikniesz, jedyne co się stanie, to rozesłanie wszystkim znajomym informacji "Wiem, jak sprawdzić, kto odwiedził mój profil" (lub coś w tym stylu). Czyli spam w czystej postaci.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#752 |
Konto usunięte
|
Mam pytanie dotyczące Facebooka. Być może już było, ale całego wątku nie przeglądałam. Niedawno założyłam tam konto i zostały mi podane propozycje znajomych - te osoby możesz znać czy jakoś tak. Na jakiej podstawie są dobierane te propozycje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#753 |
BAN stały
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27481784]Mam pytanie dotyczące Facebooka. Być może już było, ale całego wątku nie przeglądałam. Niedawno założyłam tam konto i zostały mi podane propozycje znajomych - te osoby możesz znać czy jakoś tak. Na jakiej podstawie są dobierane te propozycje?[/QUOTE]
Miejsce zamieszkania, pochodzenia, uczelnia, szkoła, wspólni znajomi... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#754 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Pytam, bo na liście propozycji pojawiła się osoba z mojej dalszej rodziny (nazwisko ma inne, miejscowość też) i zaciekawiło mnie, skąd te propozycje się biorą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#755 |
Wtajemniczenie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27483693]
Pytam, bo na liście propozycji pojawiła się osoba z mojej dalszej rodziny (nazwisko ma inne, miejscowość też) i zaciekawiło mnie, skąd te propozycje się biorą ![]() A nie wchodziłaś na jej profil? Na podstawie odwiedzania siebie nawzajem facebook też rejestruje potencjalnych znajomych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#756 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#757 |
Raczkowanie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27483967]Nie, nawet nie wiedziałam, że ma konto
![]() No mniejsza o to, może to tylko przypadek.[/QUOTE] fb dobiera tez znajomych na podstawie adresów e-mail. wiec jeżeli kontaktowałaś się z adresu, który masz podany na fb z tamta osoba to pewnie dlatego Ci ja zaproponowali ![]()
![]() |
#758 |
Raczkowanie
|
Ejj i znowu była ta akcja z rozdawaniem doładowań w Heyah! Zaczęli od Krakowa i Rabki Zdrój, ciekawe gdzie agenci będą teraz. Przydałby się Poznań w ten weekend, bo akurat jestem, a przecież gratisowe 50 złotych piechotą nie chodzi ;p Jak coś to szczegółów szukajcie na profilu Heyah na fejsie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#759 |
Zadomowienie
|
Definicja Facebooka... dosłownie
![]() http://zabijnude.com/smieszne/facebook-wedlug-dzieci/ czyż dzieci nie są urocze ![]()
![]() |
#760 |
Zakorzenienie
|
Mam problem facebookowy. Chcę dodać znajomą do konwersacji prywatnej, ale nie chce mi się ona wyświetlać w podpowiedziach, gdy chcę dodać osobę. Ona dopiero co założyła konto na FB i dopiero co ją dodałam do znajomych.
Czy ktoś potrafi mi pomóc? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#761 |
MUSEarka
|
A co to są konwersacje prywatne?
![]() |
#762 |
Zakorzenienie
|
można jakoś wyłączyć, żeby na tablicy nie pojawiało się co i u kogo napisałam itd?
![]() |
#763 |
Rozeznanie
|
Wie może ktoś co się dzieje z facebookiem? Aktualności sie nie rozwijają, nie widze dostepnych znajmoych - chyba że wlacze wiadomosci lub cos innego to wtedy widac, biore znowu aktualnosci i wszystko znika
![]() |
#764 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pewnie to już było napisane gdzieś na wątku, ale będę wdzięczna, jesli ktoś mi pomoże... Można zablokować konkretnej osobie dostęp do tablicy, statusów itp? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#765 | |
Zakorzenienie
|
to jakaś ogólna awaria, też tak miałam
![]() Cytat:
a nie łatwiej po prostu usunąć taką osobę ze znajomych? przecież i tak zauważy że zablokowałaś jej dostęp do tablicy, więc co za różnica. no chyba, że kolekcjonujesz znajomych ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#766 |
Konto usunięte
|
ja też tak bawiłam się w to zamykałam tablicę przed jedną znajomą której nie lubię, wszystkie albumy ze zdjęciami i wszystko co się da przed nią blokowałam, a potem pomyślałam po co się męczyć z nią i usunęłam ze znajomych.
Edytowane przez 201606201122 Czas edycji: 2011-07-02 o 02:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#767 |
Raczkowanie
|
Czy moze mi ktos powiedziec czy jest mozliwosc aby niektorzy znajomi widzieli co mam na tablicy a czesc znajomych tego nie widziała? Czy jest mozliwosc aby czesc znajonych widziala mnie na chacie a czesc nie? Jak to ustawic? Bede wdzieczna za odpowiedz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#768 |
BAN stały
|
jeśli nie chcesz żeby część znajomych miała dostęp do Twojej tablicy to czemu ich nie usuniesz??? tak samo z czatem.. usuń i po kłopocie, a nie - zbierasz znajomych... byle jak najwięcej...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#769 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja zmieniałam w Ustawieniach Prywatności to, tam trzeba wybrać ustawienia nie standardowe, później kliknac na: dostosuj ustawienia i na samej górze jest coś o postach i wiadomosciach i tam nalezy dodac wyjatki...
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#770 |
Raczkowanie
|
hej co zonacza ze
ktos tam zainstalowal aplikacje android w swoim telefonie myslalam ze to jak wejdzie sie z kom(androida) na fb. ale jak ja wchodze to mi sie nie wyswietla czy jest jakas dodatkowa aplikacja?
![]() |
#771 |
przyczajony tygrys
|
da się cos zrobić, żeby usunać/ukryć napis "statut związku"? (nie mam tego włączonego, szukam w edycji profilu, ale tej informacji do oznaczenia nie widzę)
![]()
![]() |
#772 |
Zadomowienie
|
no no facebookowi rośnie konkurencja
![]() http://zabijnude.com/smieszne/reklam...kiej-obsadzie/ co jak co, ale obsada reklamy jest świetna ![]()
![]() |
#773 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj na tablicy pojawiał się ciągle filmik z tańczącą panienką, jak się na niego kliknęło to pojawiał się też u tej osoby która w niego kliknęła na tablicy i były różne załączniki do osób i wysyłały się wiadomości na czacie do tego linku, mimo, że ja nic nie pisałam. I teraz zaczął fb mi się dziwnie zachowywać
![]()
![]() |
#774 |
Wtajemniczenie
|
Po co klikacie w podejrzane linki?
Fb czasem tak się zachowuje, nie sądzę, żeby to akurat od tego linka z panią. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#775 |
Zakorzenienie
|
Już jest normalnie.
A w link kliknęłam bo u mojego TŻ pojawił się na tablicy i chciałam zobaczyć co dodał .. i nie wydało mi się wtedy to podejrzane, dopiero później jak u każdego praktycznie znajomego zaczął się pojawiać.
![]() |
#776 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#777 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#778 |
Zakorzenienie
|
![]() Tak na poważnie to ja zawsze odpisuję w komentarzu pod postem tej osoby na mojej tablicy ![]()
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#779 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak odblokowac aplikacje(farmvill) na facebook?:(
.......
Edytowane przez miyavi666 Czas edycji: 2013-07-28 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#780 |
Konto usunięte
|
Zauważyłam że nawet jeżeli album ze zdjęciami jest zamknięty tylko dla znajomych to każdy znajomy może kliknąć udostępnij i może go udostępnić innym znajomym. Bardzo mnie to drażni, nie można jakoś wyłączyć to udostępnianie? Jedna znajoma tak "udostępniła" moje zdjęcia nawet nie pytając mnie o zgodę!! Co prawda były tam tylko zdjęcia przyrody ale i tak mnie wkurzył sam fakt i usunęłam album. Jeszcze gdy kliknie się lubie to pod zdjęciem, potem to zdjęcie widzi każdy znajomy znajomego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.