Facebook - serwis społecznościowy, pytania, problemy. - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-08-22, 18:10   #841
martynka89
Zakorzenienie

Dot.: FACEBOOK serwis społecznościowy

Dla mnie konto na takim portalu to przesadne obnazanie sie z prywatnosci.
W ogole jak ostatnio uslyszalam, ze maja wprowadzic mozliwosc informowania znajomych na jakim jest sie etapie ciazy, to myslalam, ze padne.
Bzdura totalna.
A pozniej sie dziwia ludziska skad reszta tyle o nich wie. A skad? No z fejsbuka przeciez. Sami sie ludzie obnazaja a pozniej sie dziwia.
martynka89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-22, 18:36   #842
201606201122
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez martynka89 Pokaż wiadomość
Dla mnie konto na takim portalu to przesadne obnazanie sie z prywatnosci.
W ogole jak ostatnio uslyszalam, ze maja wprowadzic mozliwosc informowania znajomych na jakim jest sie etapie ciazy, to myslalam, ze padne.
Bzdura totalna.
A pozniej sie dziwia ludziska skad reszta tyle o nich wie. A skad? No z fejsbuka przeciez. Sami sie ludzie obnazaja a pozniej sie dziwia.
to prawda dlatego usunęłam się z fejsbuka i lepiej mi bez niego.
201606201122 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-22, 18:50   #843
Soral
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
jeśli kliknełaś to masz wirusa albo inne paskudztwo, a jesteś pewna, że antywir Ci wykrył ?
Pewności nigdy nie mam bo to jednak tylko program . Jak pisałam komputer został przeskanowany 3 razy, nie wykrył wirusów ani podejrzanych plików.

Cóż dla swiętego spokoju pewnie zrobię format jutro i mam nadzieję, że coś się zmieni.

Amsterdam - 2 osoby
Rotterdam - 1 osoba

Soral jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-22, 19:30   #844
Eroll
Wtajemniczenie

A mnie wkurza, jak ktoś mówi, że nie lubi fb, że to okradanie z prywatności, że ludzie są beznadziejni, bo robią z tablicy pamiętnik. A tak naprawdę Ci krytykujący ludzie siedzą 24h na dobę online, śledzą co każdy pisze, dodają masę fotek i komentują innym fotki jakie to nie są sweetaśne
Eroll jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-22, 19:38   #845
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eroll Pokaż wiadomość
A mnie wkurza, jak ktoś mówi, że nie lubi fb, że to okradanie z prywatności, że ludzie są beznadziejni, bo robią z tablicy pamiętnik. A tak naprawdę Ci krytykujący ludzie siedzą 24h na dobę online, śledzą co każdy pisze, dodają masę fotek i komentują innym fotki jakie to nie są sweetaśne
a mnie zawsze rozwala, jakiej to prywatności tak ludzie chcą bronić żeby posiadać konto na fb, to wcale nie trzeba dodawać fot - jeden problem z głowy. Inne info? faktycznie, na przykładzie moich znajomych - jeśli dodadzą wpis o super ekstra wypaśnym piwie, jakie właśnie piją - na pewno ktoś to wykorzysta przeciwko nim i przyniesie im to w przyszłości wstyd

Edytowane przez WhiteCherry
Czas edycji: 2011-08-22 o 19:40
WhiteCherry jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-22, 19:45   #846
Laurelindorenan
Rozeznanie

Cytat:
a mnie zawsze rozwala, jakiej to prywatności tak ludzie chcą bronić żeby posiadać konto na fb, to wcale nie trzeba dodawać fot - jeden problem z głowy. Inne info? faktycznie, na przykładzie moich znajomych - jeśli dodadzą wpis o super ekstra wypaśnym piwie, jakie właśnie piją - na pewno ktoś to wykorzysta przeciwko nim i przyniesie im to w przyszłości wstyd
Otóż to. Sami w końcu odpowiadamy za to, co wrzucamy na FB, wystarczy trochę pomyśleć i wprowadzić selekcję Poza tym od czego ustawienia prywatności? Przecież możemy wybrać, dla kogo nasze zdjęcia czy statusy mają być widoczne.
Laurelindorenan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-22, 19:56   #847
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Laurelindorenan Pokaż wiadomość
Otóż to. Sami w końcu odpowiadamy za to, co wrzucamy na FB, wystarczy trochę pomyśleć i wprowadzić selekcję Poza tym od czego ustawienia prywatności? Przecież możemy wybrać, dla kogo nasze zdjęcia czy statusy mają być widoczne.
dokładnie, fb to bardzo użyteczny portal, rozsądni ludzie będą wiedzieć, w jaki sposób rozsądnie z niego korzystać
zdjęć nie trzeba wrzucać, informacji mogących w jakiś sposób nam zaszkodzić (również ze strony 'fałszywych' znajomych ) także;
to tylko nasza sprawa, co udostępniamy na tablicy i jak ustawimy sobie prywatność profilu.
a ja nie mam zamiaru kasować konta tylko dlatego, że kumpela (taki przykład ) dodaje sto zdjęć do albumu lub zasypuje tablicę bzdurnymi wpisami jej sprawa, ja mogę co najwyżej usunąć ją ze znajomych. Mi ten portal znacznie ułatwia życie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-23, 09:27   #848
Eroll
Wtajemniczenie

Cytat:
a ja nie mam zamiaru kasować konta tylko dlatego, że kumpela (taki przykład ) dodaje sto zdjęć do albumu lub zasypuje tablicę bzdurnymi wpisami jej sprawa, ja mogę co najwyżej usunąć ją ze znajomych. Mi ten portal znacznie ułatwia życie
I bardzo dobre podsumowanie. Jeśli się coś komuś nie podoba, to zamiast 569 znajomych można mieć 568 (tak swoją drogą, to nie wiem jak można utrzymywać kontakt z tyloma ludźmi) Koszysta z fb, przydaje mi się, ale nie uważam, że pozbawiłam się prywatności, bo wiem co tam umieszczam i nie klikam w podejrzane linki.
Stary 2011-08-23, 11:19   #849
martynka89
Zakorzenienie

Cytat:
I bardzo dobre podsumowanie. Jeśli się coś komuś nie podoba, to zamiast 569 znajomych można mieć 568 (tak swoją drogą, to nie wiem jak można utrzymywać kontakt z tyloma ludźmi) Koszysta z fb, przydaje mi się, ale nie uważam, że pozbawiłam się prywatności, bo wiem co tam umieszczam i nie klikam w podejrzane linki.
No i wlasnie to mnie zadziwia. Nie mowie, ze wszyscy tak robia ale niektore osoby po prostu "kolekcjonuja" znajomych (bo musza miec wiecej niz reszta- tak samo kiedy bylo na nk, mialam tam konto ale bez zdjec i zadnych informacji, w celu wymieniania prywatnych wiadomosci i czesto dostawalam zaproszenia od ludzi, ktorych nie znam, byli oni po prostu znajomymi moich znajomych lub pochodzili z mojej miejscowosci) i nie zdaja sobie sprawy, ze czesto umieszczaja na fb informacje, ktore przeciez do tych osob trafiaja a nie powinny bo po co znajomy piata woda po kisielu ma wiedziec o mnie cokolwiek?
martynka89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-23, 19:43   #850
shonya
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny,
mam problem - otóż podczas logowania się na fb wyskakuje mi komunikat:
Cytat:
Konto niedostępne

Konto chwilowo niedostępne z powodu prac technicznych dotyczących aplikacji. Usługa będzie ponownie dostępna w ciągu kilku najbliższych godzin. Przepraszamy za wszystkie utrudnienia powstałe z tej przyczyny.
Zastanawia mnie skąd ten komunikat, bo mój TŻ i brat normalnie się logują..
Poza tym jak chcą wejść na mój profil, to wyskakuje info że profil niedostępny.
nigdy mi się to nie zdarzyło i nie wiem co myśleć
Oczywiście nie umrę z braku dostępu, ale chciałabym zaspokoić ciekawość

shonya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-23, 20:17   #851
SheLovesDubai
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anulek Pokaż wiadomość
a ja usunęłam konto na FB. Mam go dosyć! Drażnią mnie lajki od znajomych, drażnią mnie zaczepki! Drażni mnie że jak ktoś kliknie lubię to pod moją fotką z prywatnego zamkniętego od obcych albumu to potem widzi to zdjęcie każdy znajomy znajomego! Mam dosyć fb! Nk nie mam . Założyłam sobie twittera i ta stronka
mi się podoba
tez zastanawiam sie nadd usunieciem fb, mam go juz ponad 2 lata i mi sie znudzil, wogole mam dosc dostawania wiadomosci z jednoznaczna propozycja, obecnie to zagladne co tam i wychodze wogole nie dodajac zdjec, i komentow. Wole realny swiat i spotkania, rozmowy na zywo niz wirualne podauchy
SheLovesDubai jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-24, 10:28   #852
smieszka250
Zakorzenienie

GG do smieszka250

Mam takie techniczne pytanie - czy da się jakoś ukryć to, że na czyimś profilu lub pod zdjęciem coś skomentowałam? Żeby się nie wyświetlało "XXX commented YYY photo's"

P U L L
Y O U R S E L F
T O G E T H E R
smieszka250 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-24, 10:36   #853
Whim
...

Cytat:
Napisane przez smieszka250 Pokaż wiadomość
Mam takie techniczne pytanie - czy da się jakoś ukryć to, że na czyimś profilu lub pod zdjęciem coś skomentowałam? Żeby się nie wyświetlało "XXX commented YYY photo's"

Da się. Wejdź na profil, przy takim powiadomieniu, jak na nie najedziesz, pojawi się krzyżyk, kliknij na niego, a następnie na 'ukryj wszystkie zdarzenia komentarzy' - jeśli nie chcesz ich ogóle albo 'usuń post' - usuwa pojedyńczy

Whim jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-24, 10:46   #854
smieszka250
Zakorzenienie

GG do smieszka250

Cytat:
Napisane przez Whim Pokaż wiadomość
Da się. Wejdź na profil, przy takim powiadomieniu, jak na nie najedziesz, pojawi się krzyżyk, kliknij na niego, a następnie na 'ukryj wszystkie zdarzenia komentarzy' - jeśli nie chcesz ich ogóle albo 'usuń post' - usuwa pojedyńczy
Dziękuję bardzo

P U L L
Y O U R S E L F
T O G E T H E R
smieszka250 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-24, 18:08   #855
violonczelistka
Rozeznanie

Cytat:
dokładnie, fb to bardzo użyteczny portal, rozsądni ludzie będą wiedzieć, w jaki sposób rozsądnie z niego korzystać
zdjęć nie trzeba wrzucać, informacji mogących w jakiś sposób nam zaszkodzić (również ze strony 'fałszywych' znajomych ) także;
to tylko nasza sprawa, co udostępniamy na tablicy i jak ustawimy sobie prywatność profilu.

Nie wkurzają Was tak zwane profile widma, w których osoba nie umieszcza żadnych informacji o sobie ? Co jest dziwnego w tym, że ktoś napisze sobie w informacjach jakiej muzyki słucha , jakie książki czy filmy mu się podobają, co robi w wolnym czasie? To tylko świadczy o tym, że ma zainteresowania. Oczywiście fałszywi znajomi moga sobie komentować takie rzeczy w myślach lub między sobą, ale jeśli ktos słucha porządnej muzyki np. Happysadu czy choćby lekkiego popu to co komu do tego ? Chyba, ze ktoś napisze na swoim profilu "lubie seks" lub "flirt i faceci" , ale to już jego problem skoro takie rzeczy wypisuje .
Moim zdaniem fejsbuk jest doskonałym narzędziem do zaprezentowania siebie innym,pokazania własnego ,,ja", bo wśród znajomych przy przysłowiowym piwku nie zawsze rozmawiamy o swych upodobaniach czy zainteresowaniach.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-24, 19:46   #856
Eroll
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez violonczelistka Pokaż wiadomość
Nie wkurzają Was tak zwane profile widma, w których osoba nie umieszcza żadnych informacji o sobie ?
A co tu ma wkurzać? Informacje, którymi się nie muszę dzielić, bo nikomu nic do tego

Cytat:
ale jeśli ktos słucha porządnej muzyki np. Happysadu czy choćby lekkiego popu to co komu do tego ?
Ja np nie uważam, żeby Happysad był porządną muzyką Skąd w ogóle takie określenie wytrzasnęłaś? "Porządną" muzykę można się chwalić, a tą "nieporządną" już nie?

Cytat:
Nie wkurzają Was tak zwane profile widma, w których osoba nie umieszcza żadnych informacji o sobie ?
A co tu ma wkurzać? Informacje, którymi się nie muszę dzielić, bo nikomu nic do tego

Cytat:
Moim zdaniem fejsbuk jest doskonałym narzędziem do zaprezentowania siebie innym,pokazania własnego ,,ja", bo wśród znajomych przy przysłowiowym piwku nie zawsze rozmawiamy o swych upodobaniach czy zainteresowaniach.
Moim zdaniem prawdziwi znajomi wiedzą jaka jesteś, co lubisz, nie musi im w tym pomagać jakiś portal. Ale jak ktoś kolekcjonuje znajomych to co innego. Może w ten sposób wyczytać co lubi osoba, którą raz w życiu mijał na ulicy, co jest napewno bardzo mu przydatne i dla niego interesujące...
Stary 2011-08-24, 22:39   #857
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wkurzają Was tak zwane profile widma, w których osoba nie umieszcza żadnych informacji o sobie ? Co jest dziwnego w tym, że ktoś napisze sobie w informacjach jakiej muzyki słucha , jakie książki czy filmy mu się podobają, co robi w wolnym czasie? To tylko świadczy o tym, że ma zainteresowania. Oczywiście fałszywi znajomi moga sobie komentować takie rzeczy w myślach lub między sobą, ale jeśli ktos słucha porządnej muzyki np. Happysadu czy choćby lekkiego popu to co komu do tego ? Chyba, ze ktoś napisze na swoim profilu "lubie seks" lub "flirt i faceci" , ale to już jego problem skoro takie rzeczy wypisuje .
nie zrozumiałaś mojego postu
Stary 2011-08-25, 10:06   #858
violonczelistka
Rozeznanie

Cytat:

Ja np nie uważam, żeby Happysad był porządną muzyką Skąd w ogóle takie określenie wytrzasnęłaś? "Porządną" muzykę można się chwalić, a tą "nieporządną" już nie?

Moim zdaniem prawdziwi znajomi wiedzą jaka jesteś, co lubisz, nie musi im w tym pomagać jakiś portal. Ale jak ktoś kolekcjonuje znajomych to co innego. Może w ten sposób wyczytać co lubi osoba, którą raz w życiu mijał na ulicy, co jest napewno bardzo mu przydatne i dla niego interesujące...

Co do Happysadu - sama też nie jestem fanką, ale każdy ma własny gust i nikt nie powinien sobie nic niestosownego o wielbicielu tego zespołu pomyśleć.
Nie jestem zwolenniczką kolekcjonowania znajomych. Sama mam ich ok. 80 sa to znajomi z 3 szkół i uczelni. Ludzi, którzy za mną nie przepadają po prostu nie zapraszam ani nie przyjmuję ich zaproszeń więc nic im do tego co lubię. Zresztą osoba, która przeczyta moje informacje i powie "buhahaha ona śpiewa w zespole" , ,, buhaha ona tańczy ", zasługuje na jeszcze większe buhahahaha z mojej strony. Mam dość ludzi, którzy potrafią się ze wszystkiego wyśmiewać tylko dlatego, ze mnie nie lubią. To nie jest powód żeby się ukrywać .

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Cytat:

Chyba prawdziwi przyjaciele. Mylisz te dwa pojęcia. Znajomi to znajomi. Pogadasz z nimi przy okazji gdzies w szkole, pracy i "cześć" . Więc skąd mają wiedzieć?
Co do drugiego podkreślonego zdania - popadasz w skrajności.

Edytowane przez violonczelistka
Czas edycji: 2011-08-25 o 10:07
violonczelistka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-25, 10:50   #859
Eroll
Wtajemniczenie

Cytat:
Zresztą osoba, która przeczyta moje informacje i powie "buhahaha ona śpiewa w zespole" , ,, buhaha ona tańczy ", zasługuje na jeszcze większe buhahahaha z mojej strony. Mam dość ludzi, którzy potrafią się ze wszystkiego wyśmiewać tylko dlatego, ze mnie nie lubią. To nie jest powód żeby się ukrywać .
Każdy ma własną opinię. Ja na pewno bym się nie obraziła, ani nie wkurzyła na osobę, która by powiedziała, haha - ona słucha tego i chodziła do tej szkoły. No jejku, ma do tego prawo. Niech się śmieją, śmiech to zdrowie Jak mi się nie spodoba link znajomych na tablicy, to też zdarzyło mi się napisać komentarz "fuj". Nie wiem, czemu to jest takie złe i za taką opcję trzeba fb zamknąć

Cytat:
Chyba prawdziwi przyjaciele. Mylisz te dwa pojęcia. Znajomi to znajomi. Pogadasz z nimi przy okazji gdzies w szkole, pracy i "cześć" . Więc skąd mają wiedzieć?
Co do drugiego podkreślonego zdania - popadasz w skrajności.
Tym bardziej nie zapraszam takich znajomych do portali społecznościowych i nie muszę się przed nimi otwierać.
Nie, to nie popadanie w skrajność, to ironia, bo tak naprawdę się dzieje.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-25, 19:03   #860
violonczelistka
Rozeznanie

Cytat:
Każdy ma własną opinię. Ja na pewno bym się nie obraziła, ani nie wkurzyła na osobę, która by powiedziała, haha - ona słucha tego i chodziła do tej szkoły. No jejku, ma do tego prawo. Niech się śmieją, śmiech to zdrowie Jak mi się nie spodoba link znajomych na tablicy, to też zdarzyło mi się napisać komentarz "fuj". Nie wiem, czemu to jest takie złe i za taką opcję trzeba fb zamknąć

Ja tam nie komentuję wcale czegoś co mi się nie podoba, ale oczywiście każdy może napisać 'fuj" i trzeba się do tego "fuj" przyzwyczaić. Ludzie mają różne gusta - dla jednego coś jest okropne a dla drugiego całkiem fajne, ale ja zawsze cenię sobie uzasadnienia. Jesli coś się komus nie podoba niech wyjaśni dlaczego, ale fejsbuk chyba nie jest jakimś forum dyskusyjnym tylko zwykłym portalem społecznościowym Mnie jeszcze nikt nie napisał negatywnego komenatrza pod linkiem, z reszta gdyby tak się stało odpowiedziałabym "a mnie się podoba i już "
Z reszta co innego pod linkiem, a co innego pod zdjęciem. Niech ktoś popatrzy na siebie w lustrze, a nie innym bedzie pisał, że brzydko. Chociaż mnie osobiście rażą słit focie z dziobami i zdjęcia z tak okropną jakością, że ledwo twarz widać + burdel w pokoju w tle . No ale to już zwykłe niedbalstwo .

Edytowane przez violonczelistka
Czas edycji: 2011-08-25 o 19:04
violonczelistka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-25, 19:22   #861
Eroll
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja tam nie komentuję wcale czegoś co mi się nie podoba, ale oczywiście każdy może napisać 'fuj" i trzeba się do tego "fuj" przyzwyczaić. Ludzie mają różne gusta - dla jednego coś jest okropne a dla drugiego całkiem fajne, ale ja zawsze cenię sobie uzasadnienia. Jesli coś się komus nie podoba niech wyjaśni dlaczego, ale fejsbuk chyba nie jest jakimś forum dyskusyjnym tylko zwykłym portalem społecznościowym Mnie jeszcze nikt nie napisał negatywnego komenatrza pod linkiem, z reszta gdyby tak się stało odpowiedziałabym "a mnie się podoba i już "
Ty piszesz o tym, jakbyś miała w znajomych zupełnie obcych ludzi. Skomentowałam dobremu koledze linka:
- fuj :P
- spadaj
- haha
- idziesz jutro na piwo
- jasne
I w takim zachowaniu nie ma niczego złego. To jest portal społecznościowy. Każdy sam wybiera jakich ma znajomych i jakie może dostać odpowiedzi. Ja leję na to, co mi kto pisze na tablicy. Jak nie będę chciała tego czytać, to usunę konto. Nie wiem po co ta dyskusja

Cytat:
Z reszta co innego pod linkiem, a co innego pod zdjęciem. Niech ktoś popatrzy na siebie w lustrze, a nie innym bedzie pisał, że brzydko. Chociaż mnie osobiście rażą słit focie z dziobami i zdjęcia z tak okropną jakością, że ledwo twarz widać + burdel w pokoju w tle . No ale to już zwykłe niedbalstwo .
To już kwestia kultury. Nawet jakby mi się wybitnie zdjęcie nie podobało, nie jestem w stanie napisać "ale jesteś brzydka". Takie coś się zachowuje dla siebie.
Stary 2011-08-25, 19:38   #862
violonczelistka
Rozeznanie

Cytat:
Ty piszesz o tym, jakbyś miała w znajomych zupełnie obcych ludzi. Skomentowałam dobremu koledze linka:
- fuj :P
- spadaj
- haha
- idziesz jutro na piwo
- jasne
Aaaa no chyba, ze tak
Stary 2011-09-03, 15:23   #863
WhiteCherry
Zakorzenienie

na fb zmieniły się zasady ustawiania prywatności, jak zrobić, by tablica znowu była niedostępna (tak jak do tej pory miałam ustawione) dla wszystkich? zauważcie, że po tych zmianach zakładka 'tablica' znowu jest aktywna dla wszystkich (tzn. nie wyświetlają się dotychczasowe posty, ale jakieś zmiany w stylu kto z kim jest od tej pory znajomym i takie tam - tak) ... wejdźcie sobie na jakikolwiek profil, który wcześniej był niedostępny dla was nie wiem gdzie znaleźć tę opcję.
Stary 2011-09-03, 19:50   #864
nicRu
maszyna, nie człowiek

Hm, znow dalam ustawienia neistandardowe i dalam samo znajomi, teraz jak chce dodac status i klikam na widocznosc, to sa zaznaczeni sami "znajomi".

Na cholere to zmienili, tyle się naustawiałam...
Stary 2011-09-04, 00:26   #865
mesarka
MUSEarka

Cytat:
na fb zmieniły się zasady ustawiania prywatności, jak zrobić, by tablica znowu była niedostępna (tak jak do tej pory miałam ustawione) dla wszystkich? zauważcie, że po tych zmianach zakładka 'tablica' znowu jest aktywna dla wszystkich (tzn. nie wyświetlają się dotychczasowe posty, ale jakieś zmiany w stylu kto z kim jest od tej pory znajomym i takie tam - tak) ... wejdźcie sobie na jakikolwiek profil, który wcześniej był niedostępny dla was nie wiem gdzie znaleźć tę opcję.

Też mnie to irytuje! Do tej pory mój profil był bardzo niedostępny dla nieznajomych, dzisiaj skorzystałam z opcji "Wyświetl jako.." patrzę, a tu kurna, wszystko na wierzchu . Ale się wkurzyłam! Lubię Fejsa, lubię gadać na nim ze znajomymi,z którymi nie mam kontaktu na co dzień, albo dzielą nas duże odległości, śmiać się, wymieniać informacjami, zdjęciami, linkami i filmikami, ale nosz.. kombinują za bardzo!!! I to zaczyna mi się nie podobać
Musiałam wszystko poblokować od nowa, ale tablica nadal zostaje widoczna. Jakby któraś znalazła opcję, żeby to ustrojstwo też schować, to plis - podzielcie się.
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
mesarka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-04, 08:50   #866
Whim
...

A mi się nie wyświetla tablica.
Tzn. jak wejdę "wyświetl jako..." i kliknę "public" to widzę zakładkę "tablica", ale jest pusto

Whim jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-04, 08:57   #867
nicRu
maszyna, nie człowiek

Moje wpisy są widoczne tylko dla znajomych, więc widoczne nic nie jest Przynajmniej z tego, co zauważyłam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-04, 10:13   #868
WhiteCherry
Zakorzenienie

pewnie znowu coś kombinują z zabezpieczeniami, żeby się wyrobić przed 5 listopada
Stary 2011-09-04, 10:19   #869
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
pewnie znowu coś kombinują z zabezpieczeniami, żeby się wyrobić przed 5 listopada
remember remember the 5th of november

201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-05, 20:54   #870
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
mam to samo! i też nie wiem jak z tym walczyć
Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna.
Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna.
Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
Oleczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości