|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1051 |
...
|
Dot.: FACEBOOK serwis społecznościowy
oczywiście, że jest
![]() chyba nie da się zrobić, by była niewidoczna dla nieznajomych.
![]() |
![]() |
#1052 |
Przyczajenie
|
A ja mam pytanie wysłałam do kogoś wiadomość, rozmyśliłam się i ją usunęłam z dwie minuty była na fejsie .Czy będzie ta osoba widziała jakieś powiadomienie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1053 |
Zakorzenienie
|
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1054 | |
Naczelny Hipster
|
Cytat:
Ba, nawet w mailu z powiadomieniem bedzie miała treść twojej wiadomości :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1055 |
Zakorzenienie
|
gdzie się ustawia status związku na facebooku, nie mogę znaleźć?
![]() |
#1056 |
Naczelny Hipster
|
Edytuj profil - znajomi i rodzina - status związku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1057 |
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() ![]() a jeszcze mam jedno pytanie, kiedyś była taka opcja, że można zobaczyć ''jak jakiś z znajomych widzi Twoj profil'' jest jeszcze ta opcja?
![]() |
#1058 |
Raczkowanie
|
hej
moze podopowiecie mi co zrobic zeby zdjecia na ktorych mnie oznaczono byly widoczne tylko dla mnie ale bez usuwania tych znacznikow? wyjadaje mi sie ze kiedys byla taka opcja ale teraz cos pozmieniali i jak wchodze w opcje ustawienia prywatnosci->jak dzialaja znaczniki-> maksymalna widocznosc profilu->ust niestandardowae-> tylko ja to wtedy mam poblokowane wszystko- i posty na ktorych mnie oznaczono, zdjecia a do tego w podgladzie profilu widze ze osoba ze znajomych nie moze nic napisac na mojej tablicy. ![]()
![]() |
#1059 |
Rozeznanie
|
Jak wejdziesz na swój profil, to po prawej stronie na górze będzie przycisk "Wyświetl jako...". Dalej będzie okienko na wpisanie imienia i nazwiska znajomego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1060 |
Raczkowanie
|
Hej, chciałbym ustawić a nie wiem gdzie:
Jak komuś walne jakiś komentarz to żeby innym moim znajomym nie wyskakiwało na tablicy że komentowałem daną osobę. Z góry dzięki ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1061 |
Zakorzenienie
|
Mam pytanie dot. subskrypcji.
Z automatu jest ustawione, że subskrybujemy większość zdarzeń znajomych. A jeśli np zmieniamy na wszystkie zdarzenia to widzi to ktokolwiek poza nami? chyba nie, ale chciałabym się upewnić. Nie chodzi mi o subs. publiczne, tylko znajomych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1062 |
...
|
a można jakoś masowo wybrać, żeby wszystkie wydarzenia, a nie większość wszystkich znajomych się wyświetlała?
![]() |
![]() |
#1064 |
Zakorzenienie
|
a nie wiecie może, dlaczego niektóre wpisy mi się nie wyświetlają na tablicy?
![]() ![]()
![]() |
#1065 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1066 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1067 |
MUSEarka
|
Może to zależy od ustawień tego, kto zakłądał album? Z tego co pamiętam jest tam taka opcja, że album jest niewidoczny dla znajomych osób, które są oznaczone. Dlatego też, Ty, jako oznaczona, widzisz zdjęcie, ale Twoi znajomi już nie
![]()
![]() |
#1068 |
Przyczajenie
|
Dzięki, masz rację
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1069 |
Raczkowanie
|
Czy jest taka opcja jak na nk ze widzisz kto wchodzil na twoj profil?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1070 |
Zakorzenienie
|
Nie
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1071 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1072 |
Rozeznanie
|
Gdy skomentuję komuś post na profilu na fejsbuku później ta informacja wyświetla się u mnie. Brzmi mniej więcej : Bla bla bla na temat statusu uzytkownika Jana Kowalskiego.
Kazdy może to przeczytać. Czy istnieje opcja,aby wszystko te powiadomienia co komu napisałam były widoczne tylko dla mnie? Nie dla znajomych,nie dla obcych,ale tylko dla mnie? Jesli tak,jak to uruchomić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1073 |
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się, że nie ma takiej opcji. Możesz jedynie po napisaniu czegoś u kogoś, usuwać informację o tym u siebie na tablicy. (po prostu najeżdżasz na to "blablabla" na temat statusu...." i klikasz iksik).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1074 |
Przyczajenie
|
hej dziewczynki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1075 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1076 |
Przyczajenie
|
ale nawet sprawdzilam u znajomych ze szkoly, czy maja go w znajomych i nie maja : D ale jesli, to niemozliwe, to pewnie tak jest
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1077 |
Zakorzeniona
|
O co chodzi z tymi statusami: "Będę mieszkać w Kolumbii przez 6 miesięcy" i temu podobnymi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1078 |
Zakorzenienie
|
Raczej nie, pewnie ma szkołę i znajomych ukrytych i dlatego Ci się pokazuje jako propozycja. ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- To kolejna akcja z cykle breast cancer awareness, miasto oznacza miesiąc urodzenia a ilość miesięcy dzień urodzenia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1079 |
Zakorzenienie
|
czy istnieje taka możliwość na Facebooku, żeby wyłączyć opcję oglądania swoich znajomych i tego co ma się na tablicy przez inne osoby? I drugie pytanie :P czy jeśli istnieje taka możliwość to czy inni nie będą widzieli w ogóle znajomych czy nie będą widzieli znajomych dodanych dopiero od momentu włączenia tej opcji?
![]() |
#1080 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wejdź na swój profil --> Edytuj profil --> Znajomi i rodzina --> Po prawej stronie jest narzędzie do określania, dla kogo będzie widoczna lista Twoich znajomych --> Zapisz zmiany Ukryci będą wszyscy Twoi znajomi, nie tylko ci dodani po tym ustawieniu, ale na tablicy chyba nadal będą widnieć informacje: X nawiązała znajomość z Y. Żeby je usunąć znajdź na swoim profilu takie zdarzenie, kliknij znaczek "x" po prawej stronie i zaznacz, żeby ukrywał wszystkie zdarzenia zawarcia znajomości. Nie wiem tylko, czy każda kolejna zawarta znajomość nie będzie odnotowywana na Twojej tablicy. Ukrycie tablicy: Dla każdego dodawanego przez Ciebie posta możesz określić, dla kogo będzie on widoczny (przycisk pod okienkiem, w którym wpisujesz swój status). To samo możesz ustawić dla wszystkich postów dodawanych przez inne osoby na Twojej tablicy: Ustawienia prywatności --> Jak nawiązujesz połączenia --> Edytuj ustawienia --> Kto widzi na Twojej tablicy posty dodane przez innych użytkowników. Jeśli chcesz ukryć swoje starsze posty, to na swojej tablicy najeżdżasz na znaczek po prawej stronie każdego posta i ustawiasz, dla kogo ma być widoczny. Niestety nie wiem, jak ukryć całą tablicę automatycznie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:55.