|
|
#301 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Fryzjer w Katowicach
Cytat:
|
|
|
|
#302 |
|
BAN stały
|
Dot.: Gdzie dobry fryzjer w Katowicach!
Witajcie,
Osobiście chodzę do Wojtka Wajdy i bardzo sobie chwalę - ale obcina mnie sam Wojtek nie jego pracownicy - nie mam zaufania do nich.Do najtańszych salonów to nie należy (77 zeta za krótkie włoski)ale moim zdaniem warto. Co do Berendowicz i Kublin - może jak oni sami tną to jakoś się wygląda natomiast kto inny to porażka straciła i włosy i pieniądze .Pan fryzjer miał wizje jak najszybszego skończenia i położenia się spać a nie fryzury w której sie wygląda- w konsekwencji z włosów do ramion stały się włosy wygryzione, ledwo kończące sie przy szyi (chłopczyca)a z grzywki która wchodziła do oczu grzywka stercząca długości może 2 cm to nic ze miał być klasyczny bob z włosami dłuższymi z przodu !
|
|
|
|
|
#303 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#304 |
|
BAN stały
|
to że Tobie nie pasuje to nie znaczy ze wszystkim innym też bo jak pokazują posty jest kilka osób zadowolonych i nie musisz manifestować tego w jednym temacie po kilka razy ...
|
|
|
|
|
#305 |
|
Zadomowienie
|
Sorry, po prostu nie życzę nikomu żeby się na naciął na ten salon.
|
|
|
|
|
#306 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#307 |
|
Przyczajenie
|
Skoro udajemy się do SPA do innego miasta czasami to myślę, że i do fryzjera można pojechać 20 min od Katowic. Mam na myśli Bytom i salon Tomasz Małek. Jest on w centrum na ulicy Moniuszki, boczna Dworcowej.
Gwarantuje, że po pierwszej wizycie wrócicie nie raz. Dodam, że też nieźle się ceni. |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#308 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
A do pana M trzeba jakieś rezerwacje sobie robić ? Widzę, że dużo osob z niego jest zadowolonych a ja chcę zmienić kolor na blond bo mam juz dośc ciemnego brązu. Ewentualnie może z grzywką mi coś doradzi bo chciałabym mieć taką " z ktora codziennie rano nie bede musiala walczyć " Pozdrawiam i czekam.
|
|
|
|
|
|
#309 |
|
Raczkowanie
|
slyszalam o jakims salonie w katowicach, gdzie praktykanci obicnaja za symboliczne 5 zl. Nie mam pojecia nawet jak ten salon sie nazywa. Czy ktos cos o nim slyszal?
|
|
|
|
|
#310 |
|
Przyczajenie
|
to ten nad NY :Berendowicz & Kublin
|
|
|
|
|
#311 | ||
|
Przyczajenie
|
Dot.: szukam dobrego fryzjera w ktowicach !
Cytat:
No nie wiem czy to jest dobry fryzjer, mojego brata obcięli krzywo, a nie robił żadnej skomplikowanej fryzury, zwykły jeżyk. I w dodatku bardzo drogo. ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat:
nie ma samych dobrych opinii, ja miałam popalone włosy po baleyagu zrobionym u nich Edytowane przez wrobel4 Czas edycji: 2009-09-09 o 16:59 |
||
|
|
|
|
#312 |
|
Przyczajenie
|
Witam, czy ktoś może polecić mi konkretnego fryzjera z salonu Berendowicza w Katowicach? Po długim wczytaniu w wątek, zdecydowałam się na ten salon, ale nie chcę iść do pierwszego lepszego fryzjera z małym stażem. Będę wdzięczna za pomoc!
|
|
|
|
|
#313 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Odnośnie do tego salonu na Żwirki i Wigury -> ile bierze za ścięcie/cieniowanie, bez mycia i modelowania? Z ciekawości się zapytam czy może wiecie, ile by było za jakiś kolorek (nie farba, jakieś ciekawy kolorek "wmuśnięty we włosy" )
|
|
|
|
|
|
#314 |
|
Przyczajenie
|
Mam pytanie. Czy ktoras z Was moze polecic jakiegos dobrego fryzjera gdzies w Katowicach lub w okolicy, ktory robi ladne fryzury? Ide na wesele i chcialabym sobie zaserwowac cos super!
bez strzyzenia czy farby, sama fryzura. Kogo polecacie? lub jaki salon? z gory dzieki
|
|
|
|
|
#315 |
|
Przyczajenie
|
czesc czy ktos wie gdzie teraz pracuje fryzjer Marcin ktory pracowal w Metamorfozy na Mickiewicza?????
|
|
|
|
|
#316 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzjer w Katowicach - "Antidotum"
Cześć, czy ktoś był w salonie "Antidotum" w Katowicach? Koleżanka namawia mnie na wizytę u Pana Roberta, podobno świetnie ścina.
Ona jest zachwycona. Jakie są Wasze wrażenia??? |
|
|
|
|
#317 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Salon Metamorfozy - Katowice
czesc czy ktos wie gdzie teraz pracuje fryzjer Marcin ktory pracowal w "metamorfozy"?
|
|
|
|
|
#318 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: fryzjer w katowicach lub okolicy
Tak polecam zakład fryzjerski oliwia ceny przeciętne ale fachowość ok.
|
|
|
|
|
#319 |
|
Zadomowienie
|
Jak myślicie - do którego stylisty, oprócz Tomka, warto wybrać się w salonie Trendy? On sam nie ma już wolnych terminów w tym roku, a akurat potrzebuję pilnego strzyżenia
.
Edytowane przez Madelie Czas edycji: 2010-08-07 o 21:40 |
|
|
|
|
#320 |
|
Przyczajenie
|
Dj style katowice
Chciałabym wybrać się do tego salonu fryzjerskiego. Przeczytałam sporo pozytywnych wypowiedzi, natomiast jedna mnie zmartwiła. Zapuszczam włosy i nie chcę ich bardzo skracać, a przeczytałam, że w DJ STYLE fryzjerzy lubią robić "po swojemu". Czy to prawda? Co więcej, cenię sobie naturalność i nie przepadam za awangardowymi uczesaniami, także czy są to fryzjerzy dla mnie?Wcześniej chodziłam do Berendowicz&Kublin, słuchają czego klient oczekuje itd., ale ich ceny są powalające dlatego chciałam spróbować w DJ STYLE. Przyznam, że skusiła mnie cena (130 za farbowanie komplet), ale czy znają się na rzeczy?Czy któraś z Was mogłaby się szerzej wypowiedzieć na ich temat?Będę wdzięczna
)
|
|
|
|
|
#321 |
|
Przyczajenie
|
nikt mi nie pomógł więc poszłam
mam nadzieje następnym razem też będę zadowolona bo nie chce mi sie dalej szukać
|
|
|
|
|
#322 |
|
Raczkowanie
|
Kukucia byłaś zadowolona z fryzurki? Jakie są ceny?
|
|
|
#323 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Studio H&S w Katowicach - opinie
A wie ktoś ile za samo strzyżenie?
|
|
|
#324 |
|
Przyczajenie
|
a ja chcialaym odradzic wsystkim "intastyl" - nowy salon na gliwickiej.. tragedia! bylam tam tylko obciac grzywke i... skoro potrafia tak popsuc grzywke, to nie chce wiedziec co zrobia z cala fryzura ...
|
|
|
|
|
#325 |
|
Raczkowanie
|
Ja od jakiegoś czasu chodzę do p. Adriana ze studia wizerunku Wvangarda przy ul Słowackiego. Jestem zadowolona, ale chcialabym teraz cos zmienić i szukam innego fryzjera. Czy któraś z Was była w nowych Metamorfozach przy al Korfantego?
|
|
|
|
|
#326 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Studio H&S w Katowicach - opinie
Ja bylam u blondyna (nie pamietam imienia).
Swietne sciecie i farbowanie. Prawie wszystkim sie podobalo. Tylko trzeba sie umawiac 2-3 tygodnie wczesniej na wizyte;-) |
|
|
|
|
#327 |
|
Raczkowanie
|
Najlepszy fryzjer w Katowicach?
wiem,ze jest kilka takich tematow ale chodzi mi o najbardziej aktualne wiadomosci.....a wiec Katowiczanki (i nie tylko) chodzi mi o fryzjera najlepiej dobierajacego fryzury...o salon dzieki ktoremu mozna przejsc pozytywna metamorfoze.Jaki salon i ktory fryzjer?
|
|
|
|
|
#328 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najlepszy fryzjer w Katowicach?
dziewczyny a amiętacie nazwę salonu w Katowicach na Warszawskiej (nie Centrum Urody), jest tam tez solarium, mniej więcej na przeciwko kościoła ewangelickiego? Czy nadal strzyże tam taki łysy facet? Nie pamiętam imienia, a chcę wrócić do krótszych włosów, a tylko wtedy miałam idealnie obcięte:-(
|
|
|
#329 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, warto isc do Benderewicz i Kublin??Bo cena jest dosc spora jak na samo obcięcie
|
|
|
|
|
#330 |
|
BAN stały
|
Dobry fryzjer w Katowicach
Dziewczyny kochane, szukam dobrego, kreatywnego fryzjera na Śląsku, zwłaszcza w Katowicach - jeśli taki się znajdzie. Tylko żeby nie brał 100 zl za strzyżenie
Znacie jakiegoś?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dobry fryzjer
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:39.

Powiem tylko tyle, że dobrzy fryzjerzy nie reklamują się na forach… 

to nic ze miał być klasyczny bob z włosami dłuższymi z przodu !

wtedy sie podziele informacja czy warto!