|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
| Pokaż wyniki sondy: Według waszego doświadczenia, odżywka WAX zadziałała na porost włosów?? | |||
| nie |
|
166 | 30,35% |
| tak |
|
381 | 69,65% |
| Głosujący: 547. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 |
|
BAN stały
|
Dot.: WAX - wątek zbiorczy
Mam pytanie czy wam rowniez ciezko rozczesac wlosy po waxie??Ja czulam jakbym miala troszke pozlepiane i stad te ciezkie rozczesanie!!!
|
|
|
|
#1743 |
|
BAN stały
|
Ja nalozylam razem z waxem troche olejku rycynowego wiec to moze dlatego tak sie rozczesywaly...
heheh ja mam polski wax bo slyszalam ze jest lepszy...czekam na zmiany na lepsze....pora prostownicy powiedziec przerwa..
|
|
|
|
#1744 |
|
BAN stały
|
I nie moge sprawic by te cholerne wlosy byly cieple po zdjeciu recznika..nie wiem jak wam sie to udaje bo mi to cieplo gdzies ucieka..a wlosy sa mokre i zimne..
POMOCY
|
|
|
|
#1745 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kurcze, ja niestety muszę trochę ograniczyć wcieranie Waxa w skórę głowy, bo już widzę, że się szybciej przetłuszczają
|
|
|
#1746 |
|
Rozeznanie
|
ja po polskim waxie nie mam żadnych problemów z rozczesywaniem, bez problemu nawet palcami
a i też z chęcią się dowiem jak dziewczętom pozostają włosy ciepłe. Ja nawet jak nakładam worek foliowy, podgrzewam, na to ręcznik to tylko przez 2 minuty czuje te fajne ciepełko a potem juz tak normalnie..
|
|
|
|
#1747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1748 |
|
BAN stały
|
ile czasu trzymacie recznik w mikrofali zeby byl goracy ale zeby go nie spalic???
|
|
|
|
#1749 |
|
BAN stały
|
i jeszcze jedno musi byc suchy czy wilggotny??wrzucony luzem czy w jakiejs misce???ale glupie ;pytaniahehhe
|
|
|
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1751 |
|
Raczkowanie
|
Wystarczy nalozyc na wlosy foliowy czepek kapielowy lub zwyczajna folie/reklamowke, podgrzewac chwile suszarka a nastepnie zrobic turbanik z recznika.. Jesli wydaje wam sie ze wlosy maja za "zimno" to po 10-15 min sciagacie recznik, podgrzewacie znowu chwile i zakladacie turban..
Osobiscie nie probowalam podgrzewac recznika w mikrofalowce, bo balabym sie go spalic W zimie mozna polozyc recznik na grzejniku.. chociaz nie wiem jaki to ma sens skoro on i tak szybko "zzimnieje"
|
|
#1752 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wczoraj nałożyłam wax, potem foliową reklamówkę a na to czapkę zimową
to jest lepsze od ręcznika-lepiej ciepło trzyma i nie spada z głowy
|
|
|
|
#1753 |
|
BAN stały
|
czy ktoras z was uzywa wax a pozniej prostuje wlosy???czy wlosy beda mniej sie niszczyc i rozdwajac??bo nie wiem czy ryzykowac i ;prostowac czy przestac stosujac wax??bez prostowania raczej ciezko wyjsc z domu z taka szopka..
![]()
|
|
|
|
#1754 | |
|
Raczkowanie
|
maatko
![]() co ja tu jeszcze ciekawego przeczytam ? niedługo się dowiem, że najlepiej to wkładać całą głowę do mikrofali, co by jak najcieplej kudełkom było ![]() Cytat:
pozdrawiam WaxPanny. |
|
|
|
|
#1755 |
|
BAN stały
|
to na jakis czas lepiej zrezygnuje z tej prostownicy..najwyzej bede chodzic w kitce..chyba ze sie poprawia na lepsze....
jeszcze do tego lada dzien urodzi mi sie dzidzia i wyssie wszystkie witaminy wiec to dopiero bedzie szopka....ale jak wiadomo nie ma nic wazniejszego od dziecka...
|
|
|
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny wczoraj probowalam napisac, ale sie nie dalo...
juz po podsuszeniu szuszarka myjecie ponownie wlosy??tzn. splukuje sie ten WAX? bo ja nigdy wlosow nie susze a chcialabym kupic... |
|
|
|
#1757 |
|
BAN stały
|
ja tez nigdy nie susze...a robie tak ze myje wlosy szamponem potem nakladam wax owijam wlosy folia lub recznikiem i susze recznik zeby bylo cieplo wlosom (choc i tak to cieplo mi ucieka)trzymam na wlosach ok pol godz (kazdy trzyma ile chce)nie ktorzy cala noc i potem splukuje ciepla woda i czekam az wyschna...
|
|
|
|
#1758 |
|
Zakorzenienie
|
Koko dzieki
takim o to sposobem zdecyduje sie na kupno, tylko jeszcze musze znalezc u siebie ten polski |
|
|
|
#1759 |
|
BAN stały
|
ja kupilam go na allegro jakas apteka ma tam konto i wyslali mi w 2 dni juz mialam go w domu..zaplacilam 27zl za wszystko
|
|
|
|
#1760 |
|
BAN stały
|
boje sie zaryzykowac kupic szampon bo mam swoj kadusa i mi bardzo odpowiada boje sie ze wax moze byc gorszy....zostane chyba przy tym kadusie do farbowanych bo ladnie tez chroni kolor
|
|
|
|
#1761 |
|
Rozeznanie
|
mi babka u ktorej kupowałam wax polski powiedziała że szampon najlepiej kupić juz po skończonej kuracji waxem dla podtrzymania efektu, bo taka niby rolę ma ten szampon spełnić
ale nie wiem, sama nie kupiłam go jeszcze
|
|
|
|
#1762 |
|
Raczkowanie
|
Kobietko nigdze nie imozesz znaljesc? ja mieszkam na wsi i w zielarskim go dostane jest zwykly i dla blondynek[mowie o czywiscie o polskim waxie] no wiec i chcialam wyrazic swoja opinie
1.po zagranicznym zero efektow a po polskim wlosy rewelecja ech mieciutkie pachnace gladkei 2.nie zawiera sls 3. jest duzo tanszy polecam
|
|
|
|
#1763 |
|
Raczkowanie
|
Kupilam obie wersje waxa do wlosow ciemnych: zagraniczna i polska. Przy uzyciu zagranicznej zauwazylam nasilenie sie wypadania wlosow, ale bez przesady, wlosy nie lecialy garsciami. Polski spisuje sie znacznie lepiej, wlosow wypada tyle ile zawsze przy myciu. Po 3 uzyciach nie widze jakichs powalajacych efektow, ale moje wlosy sa w tej chwili bardzo zniszczone, a ja nieobiektywna, bo pamietam w jakiej kondycji byly i ciagle mam zastrzezenia. Uzywac bede, bo nie mam wyjscia. Martwie sie wlasnie czy nie przeciaze wlosow ta intensywna pielegnacja i kuracja, ale nie potrafie sie powstrzymac widzac jakie sa wysuszone i oklapniete
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1765 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1766 |
|
BAN stały
|
ja tam bym chala zeby mi troche powypadaly bo mam ich dosc duzo a czym ich wiecej tym wiecej sie niszcza i wiecej sie rozdwaja no i wieksza szopka...
|
|
|
|
#1767 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to chyba lepszy jest zagraniczny, bo sporo ograniczał ich przetłuszczanie. Jak skończę polskiego waxa to się jeszcze zastanowię, na razie skłonna jestem wrócić do zagranicznego. |
|
|
|
|
#1768 |
|
BAN stały
|
Drugi raz użylam waxa i mam wrazenie ze wysusza mi troche wlosy albo puszy bardziej...wlosy sie blyszcza ale te puszenie mnie załamuje ale trudno bede uzywac do konca moze cos sie zmieni...jak nie to juz nie wiem co moze podzialac.
|
|
|
|
#1769 |
|
BAN stały
|
Czy ktoras z was ma takie wlosy jak ja??Czyli za łopatki,porozdwajane mocno na koncowkach,dosc grube i falowane...Czy mozecie napisac jak na wasze tego typu wlosy dziala wax??
|
|
|
|
#1770 |
|
Zakorzenienie
|
ja polecam podciecie wloskow zeby choc po czesci pozbyc sie rozdwojonych koncowek. Bo wax ani zaden inny kosmetyk ich nie poskleja..
Mi tez wax puszy wloski,ale dzieki niemu moje wloski byly miekkie i milusie
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.

heheh ja mam polski wax bo slyszalam ze jest lepszy...czekam na zmiany na lepsze....pora prostownicy powiedziec przerwa..
POMOCY

Czego to ludzi nie wymyślą