![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Dot.: Na wymiane :-)
hmm....nie wiem jak rozwiazac ta wymiane, mysle ze Narciso plus podwojny mineralny cien Mac moglby byc za Dature, jak myslisz? I nie wiem co zrobic z Addict`em, musialabym pomyslec czy chcialabym go oddac za puder mineralny.....
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Miss natasha, bzuz, tompola, dziekuje serdecznie ale niestety nic nie znalazlam....
Dorotko, nie ma sprawy, do uslyszenia nastepnym razem ![]() Mad, u Ciebie pare rzeczy by sie znalazlo ale nie wiem za co mam szukac? Zaraz przegladne Twoj watek i dam znac jeszcze....
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
Zapomnialam napisac Aomassai jest niestety nieaktualny, osoba dla ktorej byl w rezerwacji wziela go.
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Dziekuje za propozycje ale mam ten perfum wystawiony jeszcze gdzies indziej i nie za bardzo moglabym zrobic odlewke. Przykro mi....
Pozdrawiam
![]() |
#66 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Puder jest naprawdę ładny to kolor ,którego nie chciałabym naprawdę oddać, ale bardzo zależy mi na Addict ![]() Serdeczne pozdrowienia ![]()
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Mam przykre wiesci Addict niestety jest juz nieaktualny :-(
Czy nic innego bys sobie nie wybrala?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jedyne co jeszcze mi się podoba to: - Guerlain kolekcja gwiazdkowa 2007. SUBLIMINE RADIANT POWDER FACE & BODY. Forever Gold – pudrowa mgiełka do twarzy i ciała z drobinkami złota, tylko wyprobowany. Ewentualnie gdybyś nie brała pudru mineralnego to mogłabym się zgodzić na wymianę Datura Noir za narciso rodriguez + mac family silver + mac mylar... Czy jesteś zainteresowana? ![]()
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
- La Roche Posay, Hydraphase, Masque Hydratant Apaisant (maseczka nawilżająca) 50 ml, nowa z kartonikiem.
- Nouba puder brazujacy (Earth Powder) nr.52. Tylko wyprobowany. - Givenchy Puder Prisme Again 06 Fantasy Glod, pare razy uzyty. witaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() Wiem, że sznasne mam małe, ale może znajdziesz coś u mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=254300 U Ciebie spodobało mi się: odlewka Lalique, krem Rederdic oraz maseczka Hydraphase. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
Może coś u mnie za Narciso? Spoza wątku mogę zaproponować ew. Cinema EDP 30 ml bez kilku psików oraz odlewkę Euphorii.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
coś u mnie? może jednak?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz coś za:
Profumum Patchouly 97 / 100 ml Zależy mi strasznie na choć malutkiej odleweczce ![]() I jeszcze LRP Hydraphase mnie interesuje oraz Narciso Rodriguez mała odleweczka. Odpisz proszę u mnie ![]()
Jestem grze*na. Edytowane przez lalaith Czas edycji: 2011-05-10 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Wiedźma
|
To ja poczekam na wish listę. W razie czego Woodcoffee by mnie interesowało i choć mililitr Luctor et Emergo.
Choć obawiam się, że nie będę zbyt atrakcyjna, bo osiem flaszek właśnie wysłałam w świat, a kolejne na Allegro wiszą... ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
- Guerlain kolekcja gwiazdkowa 2007. SUBLIMINE RADIANT POWDER FACE & BODY.
Forever Gold – pudrowa mgiełka do twarzy i ciała z drobinkami złota, tylko wyprobowany. - Givenchy Puder Prisme Again 06 Fantasy Glod, pare razy uzyty. - Mac podwojny cien mineralny Family Silver, tylko testowany. Kartonik. - Mac pojedynczy cien MYLAR (kremowo-bialy) satynowy. Dobry do rozjasnienia makijazu. Uzyty ze trzy razy. Kartonik. Coś u mnie za powyższe? Odpisz u mnie, proszę ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.