![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknia ślubna odpowiednia do figury
moin zdaniem będzie pasować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochałam się w dwóch sukniach "ala-rybkach", kiedy ubrałam je na siebie dopiero, wtedy wydało się, że jedna leży na mnie jak ulał, a w drugiej czuję się sztywniało i mało swobodnie. Powodzenia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Raczkowanie
|
ja tez mam pytanko odnosnie sukni
![]() wzrost 170 biust 75B/75C talia 69-70 biodra 90 zakochalam sie w jednej sukience powiedzcie czy bedzie pasowac? a jak nie to co mi pasuje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Zadomowienie
|
Oj będzie pasować... Ale musisz przymierzyć i zobaczyć czy dobrze się czujesz w takim kroju sukni itd. Suknia jest b. piękna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Raczkowanie
|
mierzylam juz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() mmarsi - suknia bardzo ładna, musisz w niej super wyglądać.
![]() |
![]() |
#218 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj byłam w salonie przymierzyć kilka kiecek
Do ślubu mam jeszcze sporo czasu, ale nawet nie wiedziałam jakiego rodzaju sukienki szukać. Ponieważ jestem niska to typu princessa odpadają (chociaż bardzo mi się takie podobają ![]() Dziewczyny radzę udać się do salonu i przymierzyć kilka zupełnie różnych modeli ![]() W życiu bym się nie spodziewała, że mogę dobrze wyglądać w "rybce"!! ![]() A wyglądałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Więc już teraz wiem co (mniej-więcej) szukać ![]() Pozdrawiam wszystkich i życzę powodzenia ![]() ![]()
![]() |
#219 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Wybrałam suknie... i z mierzonych sukni typu A i tzw banka jak to kiedys nazwałam wybrałam ta 2 ![]()
![]() |
![]() |
#220 |
Raczkowanie
|
Ja mierzylam suknie z rodzinka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Zadomowienie
|
W rybkach dobrze wyglądają dziewczyny owszem szczupłe ale muszą mieć proporcjonalną figurę ( najlepiej klepsydry) Tzw chudzielcom bym odradziła, takie obcisłości tylko podkreślą chudość
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Melliana Czas edycji: 2008-02-17 o 16:25 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Raczkowanie
|
A ja jestem niska, cycki mam ok, ale średnio z talią i brak bioder a w rynce wyglądałam najlepiej
![]()
![]() |
#224 |
Raczkowanie
|
Właśnie przebrnęłam przez cały wątek
![]() Dziewczyny skarżycie się na swoje figury, ale nawet przy "większych" rozmiarach wyglądacie ładnie, proporcjonalnie. U mnie ten brak proporcji najbardziej rzuca się w oczy i ciężko zniwelować różnice między górą a dołem. Mam 170cm wzrostu, w biodrach 102cm, talia 74 a biust... 87cm. Wiem, że najlepszym rozwiązaniem będzie sukienka o kroju A, jednak sęk w tym, że organizujemy bardzo małe przyjęcie i wszystkie prezentowane wcześniej suknie wydają się zbyt strojne. Wybrałam bardzo skromną sukienkę, odpowiedni okazał się dla mnie rozmiar 38, bo 40 po prostu wisiała na biuście, niestety po przymierzeniu widok nie powalił mnie na kolana... Doradźcie coś... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki!!
Ja mam problem troszkę inny niż większość z Was: jestem dość niska: 154cm i bardzo szczupła: talia: 54cm biust: 65 A bioderka: 78cm (dość kształtny i duży tyłek ![]() Ślub dopiero (??) we wrześniu, ale ostatnio razem z koleżanką, która niedługo wychodzi za mąż, chodziłyśmy za sukienkami (a raczej za jej sukienką) i ja też przy okazji się rozglądałam. Zawsze podobały mi się sukienki proste i w salonie prawie się zakochałam w modelu Herms Desta, ale pani, która obsługiwała zaczęła mówić, że ta sukienka mnie jeszcze bardziej wyszczupli i że ja powinnam mieć coś drapowanego... No i namóiła mnie do przymierzenia czegoś takiego... Myślałam, że będę wyglądać strasznie (taka beza ![]() ![]() A oto rzeczone sukienki:
![]() |
#226 |
Zadomowienie
|
Hej!
Jeśli marzysz o prawdziwej sukni ślubnej, to nie rezygnuj z niej z powodu małego przyjęcia! Wydaje mi się, że w sukni łatwiej będzie Ci zamaskować niedoskonałości a podkreślić atuty Twojej sylwetki, niż w zwykłej sukience. Suknia nie musi być strojna, np. http://www.lisaferrera.pl/product_in...33ece14349048d Pozdrawiam ![]()
![]() |
#227 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.lisaferrera.pl/product_in...33ece14349048d http://www.lisaferrera.pl/product_in...33ece14349048d |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pomyśl to jedyna okazja aby być prawdziwą panną młodą...nikt przecierz nie pomyśli źle o tym że jesteś ubrana w suknię ślubną ![]() Wybierz krój taki w którym wyglądasz najlepiej ..jeśli w A to niech tak zostanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja na swój ślub cywilny kupiłam suknię firmy Apart (taką jak ta --> http://www.allegro.pl/item319828407_...owa_38_40.html), tyle że w cenie 150zł. Suknia jest piękna na żywo! Załączę kilka zdjęć na sobie, robionych w celu dalszej, pomyślnej sprzedaży (100zł). Trzeba troszkę poszukać! Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
Wow Rav! pierwszy raz widzę te zdjęcia - ale bosko wyglądasz!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
kodeina - ślub cywilny miałam w grudniu, a te zdjęcia były robione latem, jak sprzedawałam suknie. Szczerze mówiąc przytyłam do tego czasu, i ledwo się w nią zapięłam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hmm ja się obawiam że nie dopnę się w suknię jak będziemy robić zdjęcia plenerowe w nd ![]() ![]() ![]() Ps. ja bym chciała takie "placki" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Suknia na modelce mnie nie zachwyca ale na Tobie wyglada ekstra |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 |
Raczkowanie
|
Jejku dziewczyny ratunku... Wychodzę za mąż w lipcu i ciągle nie umiem się na nic zdecydować... Jestem osobą niską, mam 163 cm wzrostu, do tego bardzo mały biust (70A), jestem bardzo szczupła i drobna. Ale biodra mam na równo z ramionami
![]() ![]() ![]() ![]() Ps. Zdjęcie nr 3 i 4 to moje sukienki... mojego autorstwa :P
![]() |
#235 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie wiem jakie suknie podobają ci się najbardziej (chętnie poczytamy), i czy sama planujesz uszyć sobie tę swoją wymarzoną. Z tak piękną sylwetką ja poszłabym w kierunku jakiejś delikatnej ale oryginalnej sukni. Wybrałabym też chyba coś bardziej przylegającego do ciała, aniżeli sukna w stylu A, żeby pokazać, że nie masz czego ukrywać. Dodatkowo wąska suknia optycznie doda ci kilku cm. Wkleję ci kilka przykładów:
![]() |
![]() |
#236 |
Wtajemniczenie
|
Czyli suknie obcisłe do bioder, a później ładnie, luźno poszerzające się ku dołowi + wymarzony tren.
![]() |
#237 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Podobają mi się oryginalne suknie... Chcę żeby zatkało mojego narzeczonego jak zobaczy mnie wchodzącą do kościoła ![]() Te suknie na zdjęciach są śliczne! Najbardziej mi sie oczywiście podobają te z dekoltem V- a to u mnie odpada bo mam malutki biust :/. Szukam czegoś co mi choć troszkę ten biust uwidoczni... Podobają mi się koronki ![]() ![]() ![]() . Nie, nie... tym razem korzystam z profesjonalnych usług ![]() Dziękuję za pomoc, jeśli jeszcze coś macie to chętnie zobaczę ![]() ![]() iii koronkowe bolerko obowiązkowe ![]()
![]() |
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
czarnuska ja też należę raczej do szczupłych dziewczyn i mam biust mniejszy od Twojego
![]() ![]() A co do przymierzania sukni w salonie to na też wszystko strasznie wisiało:/ a przy odbieraniu sukni Pani stwierdziła że będe mieć problem z jej sprzedażą bo jest bardzo mała na górze:/ i rzeczywiście w tali, w pasie w biuście jest bardzo wąska. Tym że nic w salonach nie pasuje się nie przejmuj..ostatecznie sunia będzie przecierz dopasowana idealnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Przyczajenie
|
Mam gorącą prośbę, czy mogłybyście mi doradzić jaki fason sukni ślubnej, a konkretnie z jakim dekoltem najbardziej powiększa optycznie biust?
Widziałam ich mnóstwo ale jakoś nie potrafię ocenić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Przyczajenie
|
i jeszcze parę nad którymi się zastanawiam:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.