Suknia ślubna odpowiednia do figury - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-02-07, 19:25   #211
kodeina
Zakorzenienie

Dot.: Suknia ślubna odpowiednia do figury

moin zdaniem będzie pasować jest nie za szeroka...nie za strojna.
kodeina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-07, 19:48   #212
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malemalenstwo Pokaż wiadomość
Czy taka sukienka bedzie pasować do drobniutkiej i niskiej osoby 158cm, 50 kg, biust 80 B?Za wszystkie odpowiedzi bardzo dziekuje
Załącznik 1305169
Taka sukienka ładnie wymodeluje Twoją figurę. Jak tylko będziesz miała okazję, koniecznie ją przymierz, czasem po takiej przymiarce wszystko jest jasne.

Kochałam się w dwóch sukniach "ala-rybkach", kiedy ubrałam je na siebie dopiero, wtedy wydało się, że jedna leży na mnie jak ulał, a w drugiej czuję się sztywniało i mało swobodnie.

Powodzenia
Stary 2008-02-09, 07:30   #213
mmarsi
Raczkowanie

ja tez mam pytanko odnosnie sukni
wzrost 170
biust 75B/75C
talia 69-70
biodra 90

zakochalam sie w jednej sukience powiedzcie czy bedzie pasowac?
a jak nie to co mi pasuje?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg miradir_1.jpg (15,2 KB, 175 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg miradir_2.jpg (14,5 KB, 92 załadowań)
mmarsi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-09, 08:12   #214
soffera
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mmarsi Pokaż wiadomość
ja tez mam pytanko odnosnie sukni
wzrost 170
biust 75B/75C
talia 69-70
biodra 90

zakochalam sie w jednej sukience powiedzcie czy bedzie pasowac?
a jak nie to co mi pasuje?
Oj będzie pasować... Ale musisz przymierzyć i zobaczyć czy dobrze się czujesz w takim kroju sukni itd. Suknia jest b. piękna.
soffera jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-09, 14:53   #215
mmarsi
Raczkowanie

mierzylam juz ale sama wiec nikt mnie nie widzial czuje sie dobrze tylko troche ten tren mnie przeraza! taki ogromny, czy to potem jest praktyczne?>
Stary 2008-02-09, 15:08   #216
soffera
Zadomowienie

Cytat:
mierzylam juz ale sama wiec nikt mnie nie widzial czuje sie dobrze tylko troche ten tren mnie przeraza! taki ogromny, czy to potem jest praktyczne?>
To może zabierz kogoś bliskiego żeby zobaczył jak wygladasz, ale przede wszystkim to Ty musisz się dobrze czuć w sukni. Tren można podpiąć, od sukni zależy jak albo pod spód albo na górę jak naleśnik Pani w salonie podpowiedzą jak. Podpięty w ogóle nie przeszkadza tak więc nie masz się co martwić. Suknia nie jest ani szeroka ani ciężka więc myslę że będzie wygodna.
Stary 2008-02-09, 16:30   #217
rav12345
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martuko Pokaż wiadomość
wybacz rav, jesli ta trzecia to ta : http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6143421 to ona jest na bank z MArgarett. Wiem bo mierzyłam,od niej bolerko
Masz rację . Dwie pierwsze są od Tarry, a producenta trzeciej nie znałam .

mmarsi - suknia bardzo ładna, musisz w niej super wyglądać.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-11, 17:25   #218
Koona
Raczkowanie

Dzisiaj byłam w salonie przymierzyć kilka kiecek
Do ślubu mam jeszcze sporo czasu, ale nawet nie wiedziałam jakiego rodzaju sukienki szukać. Ponieważ jestem niska to typu princessa odpadają (chociaż bardzo mi się takie podobają)...

Dziewczyny radzę udać się do salonu i przymierzyć kilka zupełnie różnych modeli!!
W życiu bym się nie spodziewała, że mogę dobrze wyglądać w "rybce"!!
A wyglądałam Powiększyła mi optycznie biust (na naturalny nie narzekam, ale ) zaznaczyła mi się talia i ogólnie taki fason mnie optycznie wydłużył. W szeroka suknia mnie utopiła - to była suknia i gdzieś tam ja :/, a lekkie "A" wyglądała tak średnio....
Więc już teraz wiem co (mniej-więcej) szukać
Pozdrawiam wszystkich i życzę powodzenia
Stary 2008-02-16, 11:48   #219
kamasz
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez rav12345 Pokaż wiadomość
kamasz - z wszytskich trzech sukni ktore pokazalas, najbardziej podoba mi sie suknia nr.2. Trzecia bylaby ok, pod warunkiem ze mialaby az tak szeroki dol, i ze on ci sie podoba. Wedlug mnie pierwsza wcale nie miala luzno lejacego sie dolu. Druga - owszem. Jesli wybierasz dol bez tiulowych podszewek i halek, czyli w miare luzny - to zadbaj o to, by na dole byl ciut szerszy niz twoje ramiona - nawet jesli zdecydujesz sie na suknie bez ramiaczek.

Pamietaj ze najlepiej bedzie zmierzyc suknie w towarzystwie osob, ktorych opinie sobie cenisz. My doradzamy tutaj jak nam sie wydaje - a mozemy sie grubo mylic nie widzac twojego zdjecia.
Witam
Wybrałam suknie... i z mierzonych sukni typu A i tzw banka jak to kiedys nazwałam wybrałam ta 2 Suknia jest piekna na tiulu rozszerza sie od pasa wiec jakby niweluje moje ramiona. Jest bez ramiączek z delikatnym wcieciem a la serce ...

Ten dzień to 23.08.2008

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008082300600630.png

http://www.kamaijanusz.net
kamasz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-17, 10:47   #220
mmarsi
Raczkowanie

Ja mierzylam suknie z rodzinka i chyba sie na nia zdecyduje mam nadzieje ze bede wygladac dobrze, bo ostatnio gdzies wyczytalam ze w rybkach wygladaja super tylko dziewczyny baardzo wysokie i baaaardzi szczuple! co o tym sadzicie?
Stary 2008-02-17, 16:20   #221
soffera
Zadomowienie

Cytat:
Ja mierzylam suknie z rodzinka i chyba sie na nia zdecyduje mam nadzieje ze bede wygladac dobrze, bo ostatnio gdzies wyczytalam ze w rybkach wygladaja super tylko dziewczyny baardzo wysokie i baaaardzi szczuple! co o tym sadzicie?
W rybkach dobrze wyglądają dziewczyny owszem szczupłe ale muszą mieć proporcjonalną figurę ( najlepiej klepsydry) Tzw chudzielcom bym odradziła, takie obcisłości tylko podkreślą chudość

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-17, 16:24   #222
Melliana
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
W rybkach dobrze wyglądają dziewczyny owszem szczupłe ale muszą mieć proporcjonalną figurę ( najlepiej klepsydry) Tzw chudzielcom bym odradziła, takie obcisłości tylko podkreślą chudość
dokładnie tak. Zwłaszcza zupełny brak biustu jest obnażony tragicznie chociaż ja np, jestem wysoka i dość szczupła, proporcjonalna, ale mam duży biust i rybka wyglądała nieciekawie.

Edytowane przez Melliana
Czas edycji: 2008-02-17 o 16:25 Powód: dopisek
Melliana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-17, 18:02   #223
Koona
Raczkowanie

A ja jestem niska, cycki mam ok, ale średnio z talią i brak bioder a w rynce wyglądałam najlepiej
Stary 2008-03-03, 10:25   #224
indiria
Raczkowanie

Właśnie przebrnęłam przez cały wątek
Dziewczyny skarżycie się na swoje figury, ale nawet przy "większych" rozmiarach wyglądacie ładnie, proporcjonalnie. U mnie ten brak proporcji najbardziej rzuca się w oczy i ciężko zniwelować różnice między górą a dołem.
Mam 170cm wzrostu, w biodrach 102cm, talia 74 a biust... 87cm.
Wiem, że najlepszym rozwiązaniem będzie sukienka o kroju A, jednak sęk w tym, że organizujemy bardzo małe przyjęcie i wszystkie prezentowane wcześniej suknie wydają się zbyt strojne. Wybrałam bardzo skromną sukienkę, odpowiedni okazał się dla mnie rozmiar 38, bo 40 po prostu wisiała na biuście, niestety po przymierzeniu widok nie powalił mnie na kolana... Doradźcie coś...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 25210941_F_m1.jpg (12,9 KB, 59 załadowań)
indiria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-04, 08:17   #225
jagoooodka
Raczkowanie

GG do jagoooodka

Cześć dziewczynki!!
Ja mam problem troszkę inny niż większość z Was:
jestem dość niska: 154cm
i bardzo szczupła:
talia: 54cm
biust: 65 A
bioderka: 78cm (dość kształtny i duży tyłek )
Ślub dopiero (??) we wrześniu, ale ostatnio razem z koleżanką, która niedługo wychodzi za mąż, chodziłyśmy za sukienkami (a raczej za jej sukienką) i ja też przy okazji się rozglądałam. Zawsze podobały mi się sukienki proste i w salonie prawie się zakochałam w modelu Herms Desta, ale pani, która obsługiwała zaczęła mówić, że ta sukienka mnie jeszcze bardziej wyszczupli i że ja powinnam mieć coś drapowanego... No i namóiła mnie do przymierzenia czegoś takiego... Myślałam, że będę wyglądać strasznie (taka beza ), ale wynik był zaskakujący... Sukienka wyglądałą lepiej na mnie niż na manekinie (modulo fakt, że pani z obsługi spięłą mi ją z tyłu klamrą i ogółnie musiała przytrzymywać, bo to było duże 38 )... I teraz nie wiem, czy szukać czegoś w stylu tej desty, czy czegoś drapowanego... A może macie inne pomysły w co powinna się taka jak ja drobinka ubrać w dniu ślubu??
A oto rzeczone sukienki:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3291_big_zEQn.jpg (19,1 KB, 77 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3293_big_FPHO.jpg (18,3 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5865_big_GMjT.jpg (52,9 KB, 62 załadowań)
Stary 2008-03-04, 08:34   #226
ellena
Zadomowienie

Hej!
Jeśli marzysz o prawdziwej sukni ślubnej, to nie rezygnuj z niej z powodu małego przyjęcia! Wydaje mi się, że w sukni łatwiej będzie Ci zamaskować niedoskonałości a podkreślić atuty Twojej sylwetki, niż w zwykłej sukience. Suknia nie musi być strojna, np.
http://www.lisaferrera.pl/product_in...33ece14349048d
Pozdrawiam
ellena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-04, 13:54   #227
soffera
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez indiria Pokaż wiadomość
Dziewczyny skarżycie się na swoje figury, ale nawet przy "większych" rozmiarach wyglądacie ładnie, proporcjonalnie. U mnie ten brak proporcji najbardziej rzuca się w oczy i ciężko zniwelować różnice między górą a dołem.
Wiem, że najlepszym rozwiązaniem będzie sukienka o kroju A, jednak sęk w tym, że organizujemy bardzo małe przyjęcie i wszystkie prezentowane wcześniej suknie wydają się zbyt strojne. Wybrałam bardzo skromną sukienkę, odpowiedni okazał się dla mnie rozmiar 38, bo 40 po prostu wisiała na biuście, niestety po przymierzeniu widok nie powalił mnie na kolana... Doradźcie coś...
Spróbuj zmierzyc cos takiego:
Stary 2008-03-04, 14:36   #228
kodeina
Zakorzenienie

Cytat:
indiria moim zdaniem jak najbardziej powinnaś wystąpić w sukni ślubnej nie zważając na to że masz tylko przyjecię wkońcu ślub jest prawda?
Pomyśl to jedyna okazja aby być prawdziwą panną młodą...nikt przecierz nie pomyśli źle o tym że jesteś ubrana w suknię ślubną
Wybierz krój taki w którym wyglądasz najlepiej ..jeśli w A to niech tak zostanie
Stary 2008-03-04, 16:38   #229
rav12345
Wtajemniczenie

Cytat:
U mnie ten brak proporcji najbardziej rzuca się w oczy i ciężko zniwelować różnice między górą a dołem.
Wiem, że najlepszym rozwiązaniem będzie sukienka o kroju A, jednak sęk w tym, że organizujemy bardzo małe przyjęcie i wszystkie prezentowane wcześniej suknie wydają się zbyt strojne.
Myślę, że dziewczyny mają rację. Poszukaj sukni, która troszkę rozszerza się ku dołowi. Nie musi to być wydatek rzędu 2500zł.

Ja na swój ślub cywilny kupiłam suknię firmy Apart (taką jak ta --> http://www.allegro.pl/item319828407_...owa_38_40.html), tyle że w cenie 150zł. Suknia jest piękna na żywo! Załączę kilka zdjęć na sobie, robionych w celu dalszej, pomyślnej sprzedaży (100zł). Trzeba troszkę poszukać!

Cytat:
Napisane przez jagoooodka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki!!
Ja mam problem troszkę inny niż większość z Was:
jestem dość niska: 154cm
i bardzo szczupła:
talia: 54cm
biust: 65 A
bioderka: 78cm (dość kształtny i duży tyłek )
Jeśli podobałaś się sobie w sukni, którą mierzyłaś, to czemu nie? Uważaj tylko, by suknia nie była za szeroka, bo cię przytłoczy. Mimo wszystko przymierz sobie swój wymarzony model Herm's - może okaże się, że wcale nie jest taki fajny, i będziesz miała problem z głowy .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg a.jpg (104,3 KB, 151 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg b.jpg (108,6 KB, 225 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg c.jpg (104,5 KB, 156 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-04, 18:34   #230
kodeina
Zakorzenienie

Wow Rav! pierwszy raz widzę te zdjęcia - ale bosko wyglądasz!!! figurka jak u lalki barbie ( to komplement:) ..talia osy i ekstra biuścik i wogóle świetne zdjęcia na bosakach...
Stary 2008-03-04, 19:11   #231
rav12345
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kodeina
Wow Rav! pierwszy raz widzę te zdjęcia
Bo pierwszy raz je publicznie prezentuję
Cytat:
Napisane przez kodeina
talia osy i ekstra biuścik

kodeina
- ślub cywilny miałam w grudniu, a te zdjęcia były robione latem, jak sprzedawałam suknie. Szczerze mówiąc przytyłam do tego czasu, i ledwo się w nią zapięłam . Z biustu zrobiły mi się dwa placki, a ta talia taka wyszła piękna, bo cały czas byłam na wciągniętym brzuchu .
Stary 2008-03-04, 19:17   #232
kodeina
Zakorzenienie

Cytat:

kodeina
- ślub cywilny miałam w grudniu, a te zdjęcia były robione latem, jak sprzedawałam suknie. Szczerze mówiąc przytyłam do tego czasu, i ledwo się w nią zapięłam . Z biustu zrobiły mi się dwa placki, a ta talia taka wyszła piękna, bo cały czas byłam na wciągniętym brzuchu .
Hehe jakoś nie widzę tych "potwornych" zmian
Hmm ja się obawiam że nie dopnę się w suknię jak będziemy robić zdjęcia plenerowe w nd Ostatnio strasznie dużo jem

Ps. ja bym chciała takie "placki"
Stary 2008-03-04, 20:48   #233
soffera
Zadomowienie

Cytat:

kodeina
O takim biuście to ja mogę tylko pomarzyć... Moje 75B pfi pfi pfi

Suknia na modelce mnie nie zachwyca ale na Tobie wyglada ekstra

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-04, 22:06   #234
czarnuska
Raczkowanie

GG do czarnuska

Jejku dziewczyny ratunku... Wychodzę za mąż w lipcu i ciągle nie umiem się na nic zdecydować... Jestem osobą niską, mam 163 cm wzrostu, do tego bardzo mały biust (70A), jestem bardzo szczupła i drobna. Ale biodra mam na równo z ramionami i mam konkretne wcięcie w talii (różnica między biodrami a pasem u mnie do prawie 20 cm ) Daję tu kilka swoich zdjęć (może pomogą). Doradźcie jaka sukienka będzie dobra dla mnie... Marzę o malutkim trenie który będę mogła potem podpiąć i o tym żeby suknia była całościowa i biała... to chyba jedyne wymagania jakie mam Czekam na zdjęcia, będę bardzo wdzięczna możecie też przysyłać na xxdirelxx@wp.pl

Ps. Zdjęcie nr 3 i 4 to moje sukienki... mojego autorstwa :P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0617.jpg (97,1 KB, 95 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0717.jpg (92,1 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC09297.JPG (71,5 KB, 74 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SSA405961.jpg (80,2 KB, 138 załadowań)
Stary 2008-03-05, 02:27   #235
rav12345
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czarnuska Pokaż wiadomość
Jestem osobą niską, mam 163 cm wzrostu,
do tego bardzo mały biust (70A),
jestem bardzo szczupła i drobna.
Ale biodra mam na równo z ramionami
i mam konkretne wcięcie w talii
163cm to nie taka wcale niska . Poniewasz masz bardzo ładne wymiary, możesz swobodnie przebierać w kroju sukien. Powinnaś jednak pamiętać o jedym: koniecznie pokreśl talię. I unikaj za szerokich dołów.

Nie wiem jakie suknie podobają ci się najbardziej (chętnie poczytamy), i czy sama planujesz uszyć sobie tę swoją wymarzoną. Z tak piękną sylwetką ja poszłabym w kierunku jakiejś delikatnej ale oryginalnej sukni.

Wybrałabym też chyba coś bardziej przylegającego do ciała, aniżeli sukna w stylu A, żeby pokazać, że nie masz czego ukrywać. Dodatkowo wąska suknia optycznie doda ci kilku cm.

Wkleję ci kilka przykładów:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tk2800.jpg (89,9 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hpspr2008.jpg (120,2 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jh8800_x1.jpg (97,6 KB, 147 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jh8807_x1.jpg (107,4 KB, 82 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jh8810.jpg (66,1 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jh8810_x1.jpg (98,7 KB, 103 załadowań)
Stary 2008-03-05, 02:35   #236
rav12345
Wtajemniczenie

Czyli suknie obcisłe do bioder, a później ładnie, luźno poszerzające się ku dołowi + wymarzony tren.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg jh8814_x1.jpg (113,1 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg AV0669.jpg (98,7 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg AV9069.jpg (112,1 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg nerveo.jpg (43,2 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg faye.jpg (87,4 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg lilly.jpg (87,6 KB, 52 załadowań)
Stary 2008-03-05, 07:49   #237
czarnuska
Raczkowanie

GG do czarnuska

Cytat:
masz bardzo ładne wymiary, możesz swobodnie przebierać w kroju sukien
No nie wiem ogólnie to wszystko na mnie wisi, z dopasowaniem sukienek jest problem... Byłam przymierzać już fasony i rozmiar 34 i tak był na mnie za lużny najbardziej w biuście i w talii... Krawcowa powiedziała, że tak malutkiej sukni jeszcze nie szyły

Cytat:
Nie wiem jakie suknie podobają ci się najbardziej
Podobają mi się oryginalne suknie... Chcę żeby zatkało mojego narzeczonego jak zobaczy mnie wchodzącą do kościoła
Te suknie na zdjęciach są śliczne! Najbardziej mi sie oczywiście podobają te z dekoltem V- a to u mnie odpada bo mam malutki biust :/. Szukam czegoś co mi choć troszkę ten biust uwidoczni... Podobają mi się koronki Hmmm i muszę mieć suknię na kole (moja krawcowa powiedziala, ze da takie którego nie będzie bardzo widać) bo jak znam siebie to przy tancach się zabiję o swoją kiecke Myślę jeszcze też o troszke szerszym dole z jakimiś delikatnymi falbanami... może w skos... Nie wiem no
Cytat:
czy sama planujesz uszyć sobie tę swoją wymarzoną
.
Nie, nie... tym razem korzystam z profesjonalnych usług Jednak projekt będzie mój.

Dziękuję za pomoc, jeśli jeszcze coś macie to chętnie zobaczę Czuję, że wybiorę ze 3 i posklejam je w całość

iii koronkowe bolerko obowiązkowe
Stary 2008-03-05, 09:28   #238
kodeina
Zakorzenienie

czarnuska ja też należę raczej do szczupłych dziewczyn i mam biust mniejszy od Twojego MAsz rację że dekold V nie jest odpowiedni ale możesz wybrać w kształcie serca - pięknie wygląda optycznie biust powiększy wstążeczka umieszczona na odp. wysokości po biustem- ja tak miałam.
A co do przymierzania sukni w salonie to na też wszystko strasznie wisiało:/ a przy odbieraniu sukni Pani stwierdziła że będe mieć problem z jej sprzedażą bo jest bardzo mała na górze:/ i rzeczywiście w tali, w pasie w biuście jest bardzo wąska.
Tym że nic w salonach nie pasuje się nie przejmuj..ostatecznie sunia będzie przecierz dopasowana idealnie
Stary 2008-03-05, 20:25   #239
izka83
Przyczajenie

Mam gorącą prośbę, czy mogłybyście mi doradzić jaki fason sukni ślubnej, a konkretnie z jakim dekoltem najbardziej powiększa optycznie biust?
Widziałam ich mnóstwo ale jakoś nie potrafię ocenić.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Demetrios_006.jpg (44,1 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Demetrios_007_duze.jpg (46,1 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Demetrios_008.jpg (41,7 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mecenas_1.jpg (57,7 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg lilea.jpg (24,2 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg galeria_we_dwoje_5.jpg (82,8 KB, 41 załadowań)
izka83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-05, 20:32   #240
izka83
Przyczajenie

i jeszcze parę nad którymi się zastanawiam:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3085 full_cymk demetrios.jpg (101,5 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3095 FULL_cymk.jpg (75,2 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7282 cosmobella.jpg (69,4 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1196768991_207822.jpg (24,6 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg B125 FULL_cymk.jpg (102,3 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg lilea.jpg (24,2 KB, 26 załadowań)
izka83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości