|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3361 | ||||
Rozeznanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Talluah do roboty! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny nie wiecie może czy ten olejek z avon a drobinkami rozświetlającymi jest dobry, bo mam chęć na niego ale nie wiem czy nie wydam kasy w błoto ![]() właśnie zmyłam Waxa i zrobiłam w 7minut pizzę...to przyciąga mojego TŻ...że też jeszcze kiedyś to ja tak na niego działałam ![]() Loluska najlepszego!!! ![]()
Nigdy nie rezygnuj z pragnień!!! patrzę przez różowe okulary dbam o siebie pilnie się uczę oszczędzam prowadzę zdrowy tryb życia właściwie zarządzam czasem Edytowane przez judus Czas edycji: 2010-09-14 o 18:20 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3362 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Przytocze tu liste z jednej strony Metodą LASIK korygujemy większe wady: krótkowzroczność do -10,0 dioptrii nadwzroczność do +6,0 dioptrii astygmatyzm do 6,0 dioptrii Metodą Epi-LASIK możemy korygować: krótkowzroczność od -1,0 do -7,0 dioptrii niewielkiego stopnia nadwzroczność astygmatyzm do 3,0 dioptrii itd. wszystkie zabiegi maja podobnie Aaa poza tym, zapomnialam, trzeba miec skonczone 20 lat, a Alessandra ma 17. Wiec i tak nic z tego poki co. judus- cucirca |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3363 |
Zakorzenienie
|
loluska - 100 lat picia 200 życia !
![]() Edytowane przez ekomonika Czas edycji: 2010-09-14 o 18:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#3364 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() ![]() Nadszedł mój zestaw z BU! ![]() olejek pomaranczowy, hydrolat oczarowy i puder bambusowy z jedwabiem. I tak: olejek- fajna rzecz, zmywa moj makijaż, więc dodatkowo nie potrzebuję mleczka. Pomarańczowy zapach jest taki baardzo odświeżający ![]() hydrolat- oczarowy miał łagodzić zaczerwienienia i ogólnie cerę, faktycznie działa! Wyrównuje mi koloryt. puder- ani trochę nie świeci mi się już cera, jestem zachwycona ![]() ogólnie oceniam bardzo na + ostatnio w ogóle już nie używam podkładu (poza jednym dniem, gdzie wiedziałam, że bedą robione zdjęcia). Po nałożeniu tego wszystkiego chłopak się aż zdziwił i powiedział, że cienie pod oczami, na ktore tak narzekam sa o wiele mniej widoczne ![]() Więc ogólnie- jestem baardzo zadowolona. A teraz biegnę Was nadrabiać! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3365 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3366 | |
Wtajemniczenie
|
Loluska - sto lat sto lat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziekuje za baciki, ucze sie ucze, wlasnie skonczylam troche notatek z interny bo mi sie znudzila i teraz nie wiem co czytac, pediatrie czy chirurgie? ![]() Cytat:
Druga sprawa - granica wieku tez jest umowna. Nie operuje sie ponizej 18 roku oraz ludzi starszych jezeli wada w okresowych badaniach okulistycznych sie poglebia. Ja bede miec w grudniu 26 lat i wyobraz sobie ze nadal mnie nie zoperuja a przeciez wg Ciebie powinni juz dawno. Na stronach klinik okulistycznych mozna wiele wyczytac, ja jednak wole isc i porozmawiac i miec wiadomosci z pierwszej reki - uwierz mi ze lekarz lekarza inaczej traktuje. Koncze z Toba temat wad wzroku bo ja wiem swoje a Ty swoje i sie jakos w tym temacie nie dogadamy ![]() A dziewczyny przepraszam za off top ![]() A tak w ogole jezeli macie wade wzroku to wolicie nosic okulary czy soczewki? ![]() Ja na codzien wole soczewki bo mi okulary zmniejszaja oczy i w ogole sie tak nie za fajnie czuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mam mega dziwną wadę wzroku, w prawym oku plus, w lewym minus. Okulary mam tylko do jeżdżenia, czytania, nie chodzę na codzień, bo nie wiem jak wtedy oczy malować ![]() Pewna okulistka powiedziala, że nie muszę nosić okularów na codzień, ale nie wiem co z tym zrobić, bo na lewe oko prawie nic nie widzę... Co do soczewek- autentycznie się ich boję, w sensie tego wsadzania do oka. I dobrze, że przypomniałyście mi, że trzeba iść do okulisty ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3368 | |
CABIN CREW
|
http://www.sarafis.pl/p-209984,buty....outside.ii.htm
już wcześniej o nich pisałam, mam nadzieję że poradzą coś na mój tyłek... ![]() ![]() Cytat:
![]() mam wade wzroku ale okularki na szczęscie muszę nosić tylko do pracy przy komputerze, czytania czy oglądania tv... więc bez sensu mi inwestować w soczewki... ![]() oglądam z mamą film, zaraz chyba napisze do... ![]() LOLUSKA jeszcze raz- wszystkiego najlepszego !!!!
![]() ![]() |
![]() |
#3369 | |
Rozeznanie
|
candycotton dziękuję
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3370 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Loluska wszystkiego naj naj naj i spełnienia marzeń ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3371 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale ja juz nie moge, tzn ja moge czekac ale z mysla ze sie zakwalifikuje i mnie zoperuja ![]() ![]() Ojej, ale masz ciekawa wade, naprawde ![]() Oooook, bede czytac chirurgie ale znajac zycie to nad nia zasne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro spróbuję zrobić zdjęcie z puderm i bez i jeśli będzie różnica- wrzucę ![]() Nie probowałam na razie na filtry, więc nie wiem jak tam z efektem bielenia ![]() Talullah- w takim razie tym bardziej czekam ![]() Powiedz mi proszę- to prawda, że po ciąży pogarsza się wzrok? Gdzieś słyszałam, że tak się dzieje i że do tego momentu należy poczekać o operacją... Edytowane przez bita smietana Czas edycji: 2010-09-14 o 19:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3373 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Napisze Ci na PW o co dokladnie chodzi bo sie o to pytalam bo tez mnie ciekawilo ![]() Bo tu mnie dziewczyny zlinczuja i wyrzuca z watku, blagam nie bijcie ![]() A jak nie zdam egzaminu to bede bezrobotna i juz sie w ogole nie bede udzielac bo mnie nie bedzie stac na te cuda ktore bedziecie uzywac do pielegnacji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3374 |
Zakorzenienie
|
Kitka śliczne te butki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3375 |
Konto usunięte
|
Tallu- a wez mi tez powiedz o co chodzi z tym CC, w sensie ze CC ratuje wzrok czy pogarsza?
Ja tez na lewym -1,5 a prawym +0,25, ale ze mam astygmatyzm to soczewki 230 za komplet, a ja potrzebuje dwoch, wiec nosze okulary. Chcialabym zrobic korekte zeby dostac bezterminowe prawo jazdy miedzy innymi. |
![]() ![]() |
![]() |
#3376 |
Zakorzenienie
|
wczoraj się pięknie wyspamowałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3377 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny dodałam zdjęcie najbardziej aktualne chyba-bo z soboty,w dniu mojego wypadku
![]() ![]()
#3379 |
Wtajemniczenie
|
dodałam notke w klubie, ale mi sie nie wyświetla;/
#3380 |
Konto usunięte
|
Zjadlam owocowy sloiczek gerbera, pije czerwona i zielona herbate.
- poloze sobie maseczke taka niebieska sciagajaca pory od lirene - posmaruje kremem garniera czerwonym rece i lydki - uda czerwonym od eveline - na usta carmex - na twarz potem ziaja kokosowa - na biust w tej chwili serum modelujace eveline ale nie push up, takie srebrne - odzyweczka na wlosy ze splukiwaniem i bez splukiwania - przed snem zmyje kremy tonikiem ziaji ogorkowym z twarzy, poprawie tonikiem clinique - odpale swieczke zapachowa dla relaksu ![]() A powiedzcie- da sie klasc odzywke taka tlusta do skorek na pomalowane paznokcie? Lakier od tego nie odleci? Edytowane przez 201604250941 Czas edycji: 2010-09-14 o 20:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#3381 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() to po tym hydrolacie mnie te cienie widać czy to zasługa pudru?? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dobry wieczór Babeczki ![]() Zastanawiam się nad zakupami na mazidlach, chciałabym wypróbować zachwalany hydrolat oczarowy, macerat z kasztanowca i coś do włosów: olej kokosowy, keratynę i jedwab ![]() ![]() A propos zakupów to szukam jakiejś fajnej koktajlowej sukienki, coś w stylu 'małej czarnej', bo szykują sie u mnie połowinki i trzeba wyglądać jak człowiek ![]() ![]() Annika92 - to chyba Ty wklejałaś zdjęcie czerwonej sukienki prawda? Taka byłaby idealna ![]() Edytowane przez Coldplay Czas edycji: 2010-09-14 o 21:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3382 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Na cienie chcę w końcu wypróbować witaminę c w kroplach ![]() Tylko coś nie po drodze mi do apteki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3383 |
Zadomowienie
|
Witam wszystkich
![]() Nie mam czasu na nic praktycznie, ciągle mnie nie ma w domu a niby mam wolne od nauki itd ![]() ![]() co do operacji - też bym chciała taką miec przeprowadzoną na oczy ale póki nie zarabiam to moge pomarzyć. a co do pytania czy okulary czy soczewki... za okulary zapłaciłam 800 zł ponoć za soczewki miałabym płacic 400 zł miesiecznie więc ze względów finansowych pozostają mi okulary;/ nie nawidzę ich ale wyboru innego nie mam ![]() ![]()
![]() |
#3384 |
Zakorzenienie
|
Loluska, sto lat!
![]() Ja z dbania o siebie dzisiaj nakarmiłam tylko włoski i wybalsamowałam się ![]()
![]() |
#3385 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Moze byc? ![]() Co do wit C to ja kupilam, oraz inne skladniki bo zamierzam zrobic serum do buzi z wit C i E i sie tak zbieram i zbieram i wszystko jest na "po egzaminie" ![]() Dobranoc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3386 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No właśnie czytałam że witamina C rozjaśnia cienie ale nie wiem czy by mi pomogła, bo te moje cienie (które swoją drogą są tragicznie ![]() ![]() ![]() Cytat:
a czemu tak drogo za te soczewki?? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3387 |
Zadomowienie
|
sama nie wiem tyle mi zaśpiewali w visusie u mnie więc dałam sobie spokoj
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3388 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
troszke mnie nie było, ale muszę wam powiedzieć że przez jakiś czas rzadziej będe się tu udzielać, bo nie mam zupełnie na nic czasu, ostatnio nawet trochę się zaniedbałam, no ale wraca o normy to wszystko.. dziś zrobiłam umyłam włoski nałożyłam odżywkę z shaumy (oczywiście ostatni raz, totalna lipa, zrobiła mi z ładnych koncówek istne siano.. ) makijaż balsamowanie solarium 10 min wieczorem. demakijaż kąpiel odżywka na mokre włosy z elseve krem na dłonie i narazie to wszytko,jutro reszte porobie. loluska wszystkiego najlepszego kochana, spełnienie Twoich wszystkich najskrytszych marzeń życzę ![]()
![]() Edytowane przez ramoncia217 Czas edycji: 2010-09-14 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#3389 | |
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() ![]() ja dziś wypiłam chyba z 6 czerwonych herbat ![]() nałożyłam rycynę na brwi i rzęsy; na głowę wax'a i czepek na całą noc... wzięłam belisse i wypiłam drożdże... tonik z kwasem salicylowym na twarz i krem potem.. aaa... prysznic, peeling ciała, balsam nawilżający na ciało, antycellulit na uda, brzuch i tyłek ; krem na biust.... chyba wszystko....
![]() ![]() |
![]() |
#3390 |
Zadomowienie
|
loluska - stówka!!
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:02.