Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-14, 18:16   #3361
judus
Rozeznanie

GG do judus
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

Cytat:
Napisane przez Strawberry_Baby Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to chyba zaraz zrobie liste kosmetykow i patentow jakie mi slużą.
niezły pomysł ale ja muszę się jeszcze uporać z listą zabiegów, potem zrobię swoją taką listę.

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
I tak, zrobię to, 3majcie tylko kciuki, żeby mi się udało

Cytat:
Napisane przez Geranium Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczęta mogę się przyłączyć do Was ?
Odkryłam ten wątek ok. tydzień temu i podczytuję nieśmiało
to teraz śmielej podczytuj witamy

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
A poniewaz dopiero wstaje XD dzien zacznie od obejrzenia Plotkary i 90210 nowych sezonow bo juz sa na necie! Pocwicze sobie przy nich.
kochana na czym oglądasz te seriale ja znam tylko jedną stronkę i teraz cały czas mi się niby limit kończy
Talluah do roboty!
Cytat:
Napisane przez xHello Kittyx Pokaż wiadomość
Ja przez tą noge sie strasznie zaniedbałam;( ale gdy sie juz zagoi(przypuszczam iż bedzie to czwartek/piątek) to biore się ostro za siebie!
oby się goiło jak najszybciej
Dziewczyny nie wiecie może czy ten olejek z avon a drobinkami rozświetlającymi jest dobry, bo mam chęć na niego ale nie wiem czy nie wydam kasy w błoto
właśnie zmyłam Waxa i zrobiłam w 7minut pizzę...to przyciąga mojego TŻ...że też jeszcze kiedyś to ja tak na niego działałam

Loluska najlepszego!!!
pilnie się uczę
oszczędzam
prowadzę zdrowy tryb życia
właściwie zarządzam czasem

Edytowane przez judus
Czas edycji: 2010-09-14 o 18:20
judus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 18:32   #3362
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
I moze zdecyduj sie, bo w ostatnim poscie pisalas o zacmie a teraz piszesz ze jak wada przekroczy pewna wartosc dioptrii to nie mozna operowac - owszem, mozna ale nie ma gwarancji ze sie zejdzie do zerowki no i to dotyczy zabiegu wady wzroku a nie zacmy.
Tallu- o to chodzilo. Bzdura to to, ze nie ma gwarancji, ze sie zejdzie do zerowki. W ogole sie takich zabiegow nie wykonuje, bo właśnie jest duże ryzyko odklejenia się siatkówki. I każda strona o zabiegach laserowych o tym pisze. Interesuje się tym od dłuzszego czasu, bo sama to planuje.

Przytocze tu liste z jednej strony
Metodą LASIK korygujemy większe wady:
krótkowzroczność do -10,0 dioptrii
nadwzroczność do +6,0 dioptrii
astygmatyzm do 6,0 dioptrii

Metodą Epi-LASIK możemy korygować:
krótkowzroczność od -1,0 do -7,0 dioptrii
niewielkiego stopnia nadwzroczność
astygmatyzm do 3,0 dioptrii

itd. wszystkie zabiegi maja podobnie
Aaa poza tym, zapomnialam, trzeba miec skonczone 20 lat, a Alessandra ma 17. Wiec i tak nic z tego poki co.

judus- cucirca
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 18:40   #3363
ekomonika
Zakorzenienie

loluska - 100 lat picia 200 życia !

Edytowane przez ekomonika
Czas edycji: 2010-09-14 o 18:42
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 18:47   #3364
bita smietana
Zakorzenienie

Hej dziewczynki Trochę mnie nie było ,zaraz zabiorę się do nadrabiania zaległości

Nadszedł mój zestaw z BU!
olejek pomaranczowy, hydrolat oczarowy i puder bambusowy z jedwabiem. I tak:

olejek- fajna rzecz, zmywa moj makijaż, więc dodatkowo nie potrzebuję mleczka. Pomarańczowy zapach jest taki baardzo odświeżający
hydrolat- oczarowy miał łagodzić zaczerwienienia i ogólnie cerę, faktycznie działa! Wyrównuje mi koloryt.
puder- ani trochę nie świeci mi się już cera, jestem zachwycona

ogólnie oceniam bardzo na +
ostatnio w ogóle już nie używam podkładu (poza jednym dniem, gdzie wiedziałam, że bedą robione zdjęcia). Po nałożeniu tego wszystkiego chłopak się aż zdziwił i powiedział, że cienie pod oczami, na ktore tak narzekam sa o wiele mniej widoczne

Więc ogólnie- jestem baardzo zadowolona.

A teraz biegnę Was nadrabiać!
bita smietana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 18:55   #3365
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
a ja trochę poćwiczyłam a i w końcu zamówiłam te reeboki, znalazłam je w jakimś sklepie internetowym i to nawet taniej niż na all podobno mają być u mnie za 3 dni maksymalnie aaaa... cieszę się jak głupia z nich
Pokaż

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Hej nadrobiłam was ale tylko mniej więcej, jestem troszkuzabiegana od soboty i nie mam jak wejść na kompa... jestem wkurzona bo od mojego obżerania przytyłam kg ;( no i mam wysypp na twarzy ;/ co jakiś zniknie to pojawia soę nowy... no i muszę się opanować ;p ćwiczę nadal brzuszki a dziś zaczęłam naukę masażu i już potrafię troszku dłoń wymasować no i w ogóle pochwalę wam się że mam dziś 19 urodzinki no i starzeję się ;p muszę się troche posmamowac choć w tygodniu i z tym ciężko ;/ miłego wieczorku! witam wszystkie nowe dziewczyny
Najlepszego Kochana
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 19:10   #3366
Talullah
Wtajemniczenie

Loluska - sto lat sto lat Duzo zdrowka, urody Ci nie zycze bo juz sie bardziej nie da taka jestes sliczna i spelnienia wszystkich marzen

Dziekuje za baciki, ucze sie ucze, wlasnie skonczylam troche notatek z interny bo mi sie znudzila i teraz nie wiem co czytac, pediatrie czy chirurgie?

Cytat:
Tallu- o to chodzilo. Bzdura to to, ze nie ma gwarancji, ze sie zejdzie do zerowki. W ogole sie takich zabiegow nie wykonuje, bo właśnie jest duże ryzyko odklejenia się siatkówki. I każda strona o zabiegach laserowych o tym pisze. Interesuje się tym od dłuzszego czasu, bo sama to planuje.

Przytocze tu liste z jednej strony
Metodą LASIK korygujemy większe wady:
krótkowzroczność do -10,0 dioptrii
nadwzroczność do +6,0 dioptrii
astygmatyzm do 6,0 dioptrii

Metodą Epi-LASIK możemy korygować:
krótkowzroczność od -1,0 do -7,0 dioptrii
niewielkiego stopnia nadwzroczność
astygmatyzm do 3,0 dioptrii

itd. wszystkie zabiegi maja podobnie
Aaa poza tym, zapomnialam, trzeba miec skonczone 20 lat, a Alessandra ma 17. Wiec i tak nic z tego poki co.

judus- cucirca
Hmm, wybacz ale my sie chyba nie rozumiemy. Wiec napisze Ci jeszcze raz konkretnie o co mi chodzi - tak, mozna sie zoperowac do pewnej wysokosci wady. A majac mniejsza niz jest limit ja chce byc zoperowana do zerowki i wiem ze sie da. Inaczej nawet na ta operacje bym nie poszla, bo jak juz i tak nosze soczewki to mi obojetne ile minusow maja, ja chce sie ich calkiem pozbyc. A co wplywa na odklejenie siatkowki dobrze wiem, jestem po egzaminie z okulistyki. Okulista nie jestem ale pewna wiedze na ten temat posiadam i to nie z internetu.

Druga sprawa - granica wieku tez jest umowna. Nie operuje sie ponizej 18 roku oraz ludzi starszych jezeli wada w okresowych badaniach okulistycznych sie poglebia.
Ja bede miec w grudniu 26 lat i wyobraz sobie ze nadal mnie nie zoperuja a przeciez wg Ciebie powinni juz dawno.

Na stronach klinik okulistycznych mozna wiele wyczytac, ja jednak wole isc i porozmawiac i miec wiadomosci z pierwszej reki - uwierz mi ze lekarz lekarza inaczej traktuje.

Koncze z Toba temat wad wzroku bo ja wiem swoje a Ty swoje i sie jakos w tym temacie nie dogadamy

A dziewczyny przepraszam za off top

A tak w ogole jezeli macie wade wzroku to wolicie nosic okulary czy soczewki?

Ja na codzien wole soczewki bo mi okulary zmniejszaja oczy i w ogole sie tak nie za fajnie czuje
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 19:27   #3367
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość

Ja na codzien wole soczewki bo mi okulary zmniejszaja oczy i w ogole sie tak nie za fajnie czuje
Tallu, ot jest fajny, bo ja też zastanawiam się nad operacją, ale będę czekać Kolega, też lekarz zresztą odradzał- na razie stosowane w PL metody są mimo wszystko troche ryzykowne i należy poczekać na nową fantastyczną, innowacyjną technologię z ZACHODU więc ja jako osoba nie posiadająca wiedzy na ten temat zadnej, dzielnie czekam.

Mam mega dziwną wadę wzroku, w prawym oku plus, w lewym minus. Okulary mam tylko do jeżdżenia, czytania, nie chodzę na codzień, bo nie wiem jak wtedy oczy malować

Pewna okulistka powiedziala, że nie muszę nosić okularów na codzień, ale nie wiem co z tym zrobić, bo na lewe oko prawie nic nie widzę...

Co do soczewek- autentycznie się ich boję, w sensie tego wsadzania do oka.

I dobrze, że przypomniałyście mi, że trzeba iść do okulisty

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-14, 19:28   #3368
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Pokaż

Najlepszego Kochana
http://www.sarafis.pl/p-209984,buty....outside.ii.htm
już wcześniej o nich pisałam, mam nadzieję że poradzą coś na mój tyłek... chociaż pewnie ewentualne zmiany bedą wywołane tym że będę w nich non stop chodzić i więcej spacerować żeby sprawdzić czy działają

Cytat:
Loluska - sto lat sto lat Duzo zdrowka, urody Ci nie zycze bo juz sie bardziej nie da taka jestes sliczna i spelnienia wszystkich marzen

Dziekuje za baciki, ucze sie ucze, wlasnie skonczylam troche notatek z interny bo mi sie znudzila i teraz nie wiem co czytac, pediatrie czy chirurgie?

Hmm, wybacz ale my sie chyba nie rozumiemy. Wiec napisze Ci jeszcze raz konkretnie o co mi chodzi - tak, mozna sie zoperowac do pewnej wysokosci wady. A majac mniejsza niz jest limit ja chce byc zoperowana do zerowki i wiem ze sie da. Inaczej nawet na ta operacje bym nie poszla, bo jak juz i tak nosze soczewki to mi obojetne ile minusow maja, ja chce sie ich calkiem pozbyc. A co wplywa na odklejenie siatkowki dobrze wiem, jestem po egzaminie z okulistyki. Okulista nie jestem ale pewna wiedze na ten temat posiadam i to nie z internetu.

Druga sprawa - granica wieku tez jest umowna. Nie operuje sie ponizej 18 roku oraz ludzi starszych jezeli wada w okresowych badaniach okulistycznych sie poglebia.
Ja bede miec w grudniu 26 lat i wyobraz sobie ze nadal mnie nie zoperuja a przeciez wg Ciebie powinni juz dawno.

Na stronach klinik okulistycznych mozna wiele wyczytac, ja jednak wole isc i porozmawiac i miec wiadomosci z pierwszej reki - uwierz mi ze lekarz lekarza inaczej traktuje.

Koncze z Toba temat wad wzroku bo ja wiem swoje a Ty swoje i sie jakos w tym temacie nie dogadamy

A dziewczyny przepraszam za off top

ja bym chyba chirurgie czytała
mam wade wzroku ale okularki na szczęscie muszę nosić tylko do pracy przy komputerze, czytania czy oglądania tv... więc bez sensu mi inwestować w soczewki...

oglądam z mamą film, zaraz chyba napisze do... coś miłego, niech wie że o nim myślę

LOLUSKA jeszcze raz- wszystkiego najlepszego !!!!

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 19:33   #3369
judus
Rozeznanie

GG do judus

candycotton dziękuję

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki Trochę mnie nie było ,zaraz zabiorę się do nadrabiania zaległości

Nadszedł mój zestaw z BU!
olejek pomaranczowy, hydrolat oczarowy i puder bambusowy z jedwabiem. I tak:

olejek- fajna rzecz, zmywa moj makijaż, więc dodatkowo nie potrzebuję mleczka. Pomarańczowy zapach jest taki baardzo odświeżający
hydrolat- oczarowy miał łagodzić zaczerwienienia i ogólnie cerę, faktycznie działa! Wyrównuje mi koloryt.
puder- ani trochę nie świeci mi się już cera, jestem zachwycona

ostatnio w ogóle już nie używam podkładu (poza jednym dniem, gdzie wiedziałam, że bedą robione zdjęcia). Po nałożeniu tego wszystkiego chłopak się aż zdziwił i powiedział, że cienie pod oczami, na ktore tak narzekam sa o wiele mniej widoczne

Więc ogólnie- jestem baardzo zadowolona.

A teraz biegnę Was nadrabiać!
o fajnie! tez się cieszę, że już przyszedł a powiedz mi jeszcze czy ten puder nie zostawia takiego białawego kolorku czy tak fajnie się stapia ze skórą jak zapewniają?
pilnie się uczę
oszczędzam
prowadzę zdrowy tryb życia
właściwie zarządzam czasem
judus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 19:37   #3370
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:

W domu noszę okulary, a jak gdzieś wychodzę to soczewki

Loluska wszystkiego naj naj naj i spełnienia marzeń

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 19:38   #3371
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Tallu, ot jest fajny, bo ja też zastanawiam się nad operacją, ale będę czekać Kolega, też lekarz zresztą odradzał- na razie stosowane w PL metody są mimo wszystko troche ryzykowne i należy poczekać na nową fantastyczną, innowacyjną technologię z ZACHODU więc ja jako osoba nie posiadająca wiedzy na ten temat zadnej, dzielnie czekam.

Mam mega dziwną wadę wzroku, w prawym oku plus, w lewym minus. Okulary mam tylko do jeżdżenia, czytania, nie chodzę na codzień, bo nie wiem jak wtedy oczy malować

Pewna okulistka powiedziala, że nie muszę nosić okularów na codzień, ale nie wiem co z tym zrobić, bo na lewe oko prawie nic nie widzę...

Co do soczewek- autentycznie się ich boję, w sensie tego wsadzania do oka.

I dobrze, że przypomniałyście mi, że trzeba iść do okulisty
Moje ze tak powiem guru okulistyczne czyli kobieta ktora siedzi w okulistyce 45 lat (ktora uratowala mi wzrok bo bez niej mialabym o wiele wieksza wade) - oczywiscie nie tylko teoria w gabinecie ale prawie cale swoje zycie operowala (teraz jest juz na emeryturze, ale pracuje dla przyjemnosci ) tez mi radzi czekac

Ale ja juz nie moge, tzn ja moge czekac ale z mysla ze sie zakwalifikuje i mnie zoperuja Tak bardzo chcialabym rano otworzyc oczy i wyraznie widziec a nie tylko kolorowe zamazane plamy

Ojej, ale masz ciekawa wade, naprawde

Oooook, bede czytac chirurgie ale znajac zycie to nad nia zasne

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-14, 19:39   #3372
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez judus Pokaż wiadomość
o fajnie! tez się cieszę, że już przyszedł a powiedz mi jeszcze czy ten puder nie zostawia takiego białawego kolorku czy tak fajnie się stapia ze skórą jak zapewniają?
Stapia się Nie nakładam go dużo, tak po prostu, żeby lekko zmatowić i wygląda fajnie. Wydaje mi się, że ten jedwab powoduje, że buzia nie jest "płaska", chyba podkreśla mi nawet kości policzkowe.

Jutro spróbuję zrobić zdjęcie z puderm i bez i jeśli będzie różnica- wrzucę

Nie probowałam na razie na filtry, więc nie wiem jak tam z efektem bielenia

Talullah- w takim razie tym bardziej czekam
Powiedz mi proszę- to prawda, że po ciąży pogarsza się wzrok? Gdzieś słyszałam, że tak się dzieje i że do tego momentu należy poczekać o operacją...

Edytowane przez bita smietana
Czas edycji: 2010-09-14 o 19:44
Stary 2010-09-14, 19:55   #3373
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Stapia się Nie nakładam go dużo, tak po prostu, żeby lekko zmatowić i wygląda fajnie. Wydaje mi się, że ten jedwab powoduje, że buzia nie jest "płaska", chyba podkreśla mi nawet kości policzkowe.

Jutro spróbuję zrobić zdjęcie z puderm i bez i jeśli będzie różnica- wrzucę

Nie probowałam na razie na filtry, więc nie wiem jak tam z efektem bielenia

Talullah- w takim razie tym bardziej czekam
Powiedz mi proszę- to prawda, że po ciąży pogarsza się wzrok? Gdzieś słyszałam, że tak się dzieje i że do tego momentu należy poczekać o operacją...
Ooo to jest ciekawy temat bo to odwieczny "konflikt" miedzy okulistami a poloznikami, ktorzy nie chca robic CC. Nawet na ginekologii chcialam napisac pogladowa prace na ten temat (kazdy musial cos napisac) czyli ciaza i porod a wada wzroku ale to by bylo zbyt kontrowersyje wiec napisalam prace o przemijajacej osteoporozie u kobiet w ciazy

Napisze Ci na PW o co dokladnie chodzi bo sie o to pytalam bo tez mnie ciekawilo Ale to pozniej, dobrze?

Bo tu mnie dziewczyny zlinczuja i wyrzuca z watku, blagam nie bijcie
A jak nie zdam egzaminu to bede bezrobotna i juz sie w ogole nie bede udzielac bo mnie nie bedzie stac na te cuda ktore bedziecie uzywac do pielegnacji
Stary 2010-09-14, 20:03   #3374
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Kitka śliczne te butki Przepraszam, ale nie było mnie tydzień i nie nadrobiłam wszystkiego, także nie widziałam Twojego postu
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 20:31   #3375
201604250941
Konto usunięte

Tallu- a wez mi tez powiedz o co chodzi z tym CC, w sensie ze CC ratuje wzrok czy pogarsza?
Ja tez na lewym -1,5 a prawym +0,25, ale ze mam astygmatyzm to soczewki 230 za komplet, a ja potrzebuje dwoch, wiec nosze okulary. Chcialabym zrobic korekte zeby dostac bezterminowe prawo jazdy miedzy innymi.
Stary 2010-09-14, 20:36   #3376
agusiownik
Zakorzenienie

wczoraj się pięknie wyspamowałam a dzisiaj podstawowa pielęgnacja
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 20:37   #3377
xHello Kittyx
Raczkowanie

Dziewczyny dodałam zdjęcie najbardziej aktualne chyba-bo z soboty,w dniu mojego wypadku A i nie śmiejcie sie,ale kocham robić takie głupie miny

-Ćwiczę codziennie 8 min legs,abs.
-Zapuszczam włosy
-Dbam o siebie.
-Chodzę do solarium raz w tygodniu.
xHello Kittyx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 20:50   #3378
buahhot
Marcelover ♥♥♥

ja też noszę soczewki, okulary jak nigdzie nie wychodzę

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 20:50   #3379
jennifer777
Wtajemniczenie

dodałam notke w klubie, ale mi sie nie wyświetla;/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-14, 20:53   #3380
201604250941
Konto usunięte

Zjadlam owocowy sloiczek gerbera, pije czerwona i zielona herbate.
- poloze sobie maseczke taka niebieska sciagajaca pory od lirene
- posmaruje kremem garniera czerwonym rece i lydki
- uda czerwonym od eveline
- na usta carmex
- na twarz potem ziaja kokosowa
- na biust w tej chwili serum modelujace eveline ale nie push up, takie srebrne
- odzyweczka na wlosy ze splukiwaniem i bez splukiwania
- przed snem zmyje kremy tonikiem ziaji ogorkowym z twarzy, poprawie tonikiem clinique
- odpale swieczke zapachowa dla relaksu yeah domowe SPA rzadzi

A powiedzcie- da sie klasc odzywke taka tlusta do skorek na pomalowane paznokcie? Lakier od tego nie odleci?

Edytowane przez 201604250941
Czas edycji: 2010-09-14 o 20:54
Stary 2010-09-14, 21:01   #3381
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:

ooo to coś dla mnie
to po tym hydrolacie mnie te cienie widać czy to zasługa pudru??

Cytat:

Ja nie cierpię okularów, noszę je tylko w domu i unikam jak tylko mogę . Od niedawna mam soczewki i jestem baaaaardzo zadowolona . Czuję że zostanę przy nich na dłużej

Dobry wieczór Babeczki

Zastanawiam się nad zakupami na mazidlach, chciałabym wypróbować zachwalany hydrolat oczarowy, macerat z kasztanowca i coś do włosów: olej kokosowy, keratynę i jedwab . Poczytam jeszcze i może zrobię małe zamówienie

A propos zakupów to szukam jakiejś fajnej koktajlowej sukienki, coś w stylu 'małej czarnej', bo szykują sie u mnie połowinki i trzeba wyglądać jak człowiek . Może widziałyście gdzieś takie, bo przeszukałam całe all i nic ?
Annika92 - to chyba Ty wklejałaś zdjęcie czerwonej sukienki prawda? Taka byłaby idealna

Edytowane przez Coldplay
Czas edycji: 2010-09-14 o 21:27
Coldplay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 21:05   #3382
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
tez mnie ciekawilo Ale to pozniej, dobrze?

Bo tu mnie dziewczyny zlinczuja i wyrzuca z watku, blagam nie bijcie
A jak nie zdam egzaminu to bede bezrobotna i juz sie w ogole nie bede udzielac bo mnie nie bedzie stac na te cuda ktore bedziecie uzywac do pielegnacji
będę bardzo wdzięczna!

Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość
ooo to coś dla mnie
to po tym hydrolacie mnie te cienie widać czy to zasługa pudru??
wiesz co, jutro dokładnie zrobię zdjęcia i porównam jak to wyglada, bo w lustrze sama nie potrafię ocenić.
Na cienie chcę w końcu wypróbować witaminę c w kroplach
Tylko coś nie po drodze mi do apteki
Stary 2010-09-14, 21:18   #3383
dianulaa
Zadomowienie

Witam wszystkich

Nie mam czasu na nic praktycznie, ciągle mnie nie ma w domu a niby mam wolne od nauki itd widziałam że dziewczyny odnosiły się do mojego wczesniejszego postu o stworzeniu ABC doskonałego wyglądu chętnie bym się takze tym zajęła ale nie wyrabiam wiec jak znajde czas to dodam tez cos od siebie

co do operacji - też bym chciała taką miec przeprowadzoną na oczy ale póki nie zarabiam to moge pomarzyć.
a co do pytania czy okulary czy soczewki... za okulary zapłaciłam 800 zł ponoć za soczewki miałabym płacic 400 zł miesiecznie więc ze względów finansowych pozostają mi okulary;/ nie nawidzę ich ale wyboru innego nie mam
Stary 2010-09-14, 21:22   #3384
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Loluska, sto lat!

Ja z dbania o siebie dzisiaj nakarmiłam tylko włoski i wybalsamowałam się Ale nie mam na nic czasu ostatnio.
Stary 2010-09-14, 21:24   #3385
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Tallu- a wez mi tez powiedz o co chodzi z tym CC, w sensie ze CC ratuje wzrok czy pogarsza?
Ja tez na lewym -1,5 a prawym +0,25, ale ze mam astygmatyzm to soczewki 230 za komplet, a ja potrzebuje dwoch, wiec nosze okulary. Chcialabym zrobic korekte zeby dostac bezterminowe prawo jazdy miedzy innymi.
Cytat:
będę bardzo wdzięczna!

wiesz co, jutro dokładnie zrobię zdjęcia i porównam jak to wyglada, bo w lustrze sama nie potrafię ocenić.
Dziewczyny, jutro wam napisze na PW co i jak bo dzis tak mi sie oczy kleja ze jedno zdanie czytam 3 razy i obawiam sie ze moja wypowiedz moglaby byc nieskladna
Moze byc?

Co do wit C to ja kupilam, oraz inne skladniki bo zamierzam zrobic serum do buzi z wit C i E i sie tak zbieram i zbieram i wszystko jest na "po egzaminie"

Dobranoc
Stary 2010-09-14, 21:25   #3386
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
Ok, to czekam na wyniki
No właśnie czytałam że witamina C rozjaśnia cienie ale nie wiem czy by mi pomogła, bo te moje cienie (które swoją drogą są tragicznie ) są jakie są głównie dlatego że mam pod oczami baaardzo cieniutką skórę (przez maści ze sterydami na alergie jakimi smarowali mnie w dzieciństwie ). Nie wiem czy jest dla mnie jeszcze jakas nadzieja ale wypróbowuję co się da także witaminę c też pewnie zakupię

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość

co do operacji - też bym chciała taką miec przeprowadzoną na oczy ale póki nie zarabiam to moge pomarzyć.
a co do pytania czy okulary czy soczewki... za okulary zapłaciłam 800 zł ponoć za soczewki miałabym płacic 400 zł miesiecznie więc ze względów finansowych pozostają mi okulary;/ nie nawidzę ich ale wyboru innego nie mam

a czemu tak drogo za te soczewki??
Coldplay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 21:34   #3387
dianulaa
Zadomowienie

sama nie wiem tyle mi zaśpiewali w visusie u mnie więc dałam sobie spokoj

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-14, 21:36   #3388
ramoncia217
Wtajemniczenie

Hejka
troszke mnie nie było, ale muszę wam powiedzieć że przez jakiś czas rzadziej będe się tu udzielać, bo nie mam zupełnie na nic czasu, ostatnio nawet trochę się zaniedbałam, no ale wraca o normy to wszystko..
dziś zrobiłam
umyłam włoski
nałożyłam odżywkę z shaumy (oczywiście ostatni raz, totalna lipa, zrobiła mi z ładnych koncówek istne siano.. )
makijaż
balsamowanie
solarium 10 min

wieczorem.

demakijaż
kąpiel
odżywka na mokre włosy z elseve
krem na dłonie

i narazie to wszytko,jutro reszte porobie.

loluska wszystkiego najlepszego kochana, spełnienie Twoich wszystkich najskrytszych marzeń życzę

Edytowane przez ramoncia217
Czas edycji: 2010-09-14 o 21:37
ramoncia217 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 21:36   #3389
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Kitka śliczne te butki Przepraszam, ale nie było mnie tydzień i nie nadrobiłam wszystkiego, także nie widziałam Twojego postu
nie ma problemu... mam nadzieję że tyłek po nich też się zrobi śliczny

ja dziś wypiłam chyba z 6 czerwonych herbat poza tym trochę poćwiczyłam...
nałożyłam rycynę na brwi i rzęsy; na głowę wax'a i czepek na całą noc... wzięłam belisse i wypiłam drożdże... tonik z kwasem salicylowym na twarz i krem potem..
aaa... prysznic, peeling ciała, balsam nawilżający na ciało, antycellulit na uda, brzuch i tyłek ; krem na biust....

chyba wszystko....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 21:41   #3390
dianulaa
Zadomowienie

loluska - stówka!!

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości