|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Dobranoc kochane
![]()
#3392 |
Zakorzenienie
|
akurat o tym nie pomyślałam.
![]() loluska spełnienia marzeń i wszystko co najlepsze! ![]() Ja po poprawce poszłam do Tż., bo dzwonił, żebym przyszła. Ucieszyłam się, bo od kłótni się nie widzieliśmy, a on siedział na GG, a potem oglądał "Rambo"... . Ja tego filmu nie lubię i siedziałam w jego pokoju. Potem przyszła jego siostra, więc jakoś czas mi ten zleciał. Zaraz po filmie odwiózł mnie do domu i tyle z spotkania... . Przepraszał mnie, że oglądał film, ale wiecie smutno mi się zrobiło, że się spotkaliśmy, a on zajmował się czymś innym. A w tym tygodniu to nie wiem, czy będziemy mieli czas by się zobaczyć i teraz mam taki humor, że to masakra. Wolałam by już nie iść do niego... . ![]()
![]() |
#3393 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() do okulisty poszłam tylko na badanie wzroku, nie opłaca się w ogóle u nich kupować bo wszystko jest połowę droższe.. nawet głupi płyn do soczewek kosztuje 2 razy więcej niz w tym sklepie internetowym także jeśli bardzo chcesz soczewki to na prawdę polecam Ci w/w stronę ![]() ![]() heh, kończę już bo gadam jak w jakiejś reklamie ![]() ![]() ramoncia217 - nooo, ładnie to się tak zaniedbywać? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3394 |
CABIN CREW
|
zmykam spać Piękności....
ehhh...musze się od jutra za naukę wziąć bo poprawka czeka...wrrrrr.... ![]()
![]() |
#3395 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ehh.. faceci potrafią być czasem kompletnie bezmyślni.. ![]() Nie smuć się, bo to bez sensu, oni tacy są i nic ich chyba nie zmieni (sam fakt że Cię potem przepraszał to potwierdza) ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3397 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie ma za co ![]() Heh, no widzisz, tak to już z nimi jest. Jak się zajmą czymś co ich bardzo zainteresuje to o całym świecie zapominają ![]() ![]() Trzymam kciuki za spotkanie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3398 | |||
Raczkowanie
|
Czesc dziewczynki
LOLUSKA STO LAT!!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zamowilam dzisiaj te kosmetyki: *Joanna - Z Apteczki Babuni - Balsam nawilżająco-regenerujący do włosów suchych i zniszczonych *Ziaja - Masło kakaowe - Spray przyspieszajacy opalanie *Joanna - Jedwab - Maska wygładzająca do włosów suchych i zniszczonych, po zabiegach fryzjerskich *Eveline - Slim EXTREME 3D Spa! - Superskoncentrowane serum modelujące do biustu Total PUSH UP Effect opinie na kwc sa dosc dobre,wiec mam nadzieje,ze ja tez bede zadowolona No to ja juz uciekam spac Milej nocki ![]()
Jestem z toba od pierwszgo grama,ty moj najwiekszy skarb,a ja twoja mama... ![]() Dbam o siebie!!! Edytowane przez tillavanilla Czas edycji: 2010-09-14 o 22:16 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3400 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3401 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Oj Wy spać idziecie, a ja dopiero wróciłam. Pocięłam się z TŻ ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3402 |
Zakorzenienie
|
Strawberry_Baby
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3403 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3404 |
Konto usunięte
|
Powiedzcie gdzie dostac olej rycynowy i wax bo widze popularny a ja nigdy nie probowalam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3405 |
Zakorzenienie
|
Dobry Wieczór
![]() ![]() Muszę Wam powiedzieć, że z treningu na trening utwierdzam się w przekonaniu, że zmiana stylu tanecznego na ten obecny była chyba najlepszym co mogłam zrobić!! Teraz na zajęciach, tańcząc układy, czuję się totalnie kobieco, pociągająco, pięknie i sexy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na tyle ile mogłam to się poSPAmowałam, ale że wróciłam ok.21:30 do domu dopiero, a potem Usta,Usta oglądałam ![]() ![]() Kitka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co do reeboków - i ja się cieszę, bo będziemy mieć rzetelną, dokładną recenzję tych bucików ![]() Geranium - Witaj ![]() ![]() ![]() xhankax , coldplay - no właśnie nie mam zielonego pojęcia...co chwilę słyszę, że refundowany jest, ale za każdym razem dotyczy to osoby starszej, w podeszłym wieku, nie słyszę o młodych ludziach..a może to jest tak, że owszem refundowane, ale jak np. ktoś ma bardzo bardzo poważne, może grozić mu ślepota i inne ciężkie przypadki zagrażające zdrowiu,życiu nie wiem jak to nazwać ![]() Strawberry_Baby - w sumie to masz rację, czemu mamy zostawiać to tylko dla siebie, niech inni też skorzystają ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A i P.S.: O co poszło Kochana..? ![]() ![]() Talullah - no ja właśnie ciągle się zastanawiam od wczoraj, czemu nikt mi o tym nie powiedział, to jest dla mnie totalnie niezrozumiałe!! Ojjej, to Ty również masz poważny problem... ![]() ![]() ![]() Trzymam BARDZO MOCNO KCIUKI za Ciebie Kochana, żebyś się zakwalifikowała i wszystko się udało i żebyś pięknie widziała !! ![]() ![]() A i dziękuję bardzo za życzenia ![]() P.S: jeszcze zauważyłam, co do specjalisty, to muszę poszukać u mnie w mieście jakiegoś profesjonalnego i pójść na wizytę, już mamuśce o tym mówiłam, powiedziała, że się zajmie tym ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3406 |
Zakorzenienie
|
Loluska wszystkiego najlepszego!
![]() ![]() ![]() iNadrobiłam Wasze dzisiejsze pisanie ![]() ![]() Z dzisiejszego spamowania jak na razie poranne odżywkowanie głowy + mycie pazurki na czerwono peeling buzi i na razie koniec, reszta przede mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3407 |
Zakorzenienie
|
samaraNW - dziękuję za odp.
![]() ![]() Shadii - pokazuj się ! ![]() ![]() ![]() ![]() loluska - Sto Lat, Sto Lat Niech Żyje, Żyje Naaam ![]() ![]() Aaa i co do pytania okulary czy soczewki - z soczewkami coś się nie polubiliśmy, znaczy z mojej winy w sumie bo nie potrafię ich dobrze zakładać , ciągle mi się wywijały i w ogóle ![]() angelinmyheart - jak dla mnie zachował się tragicznie..znaczy ja ogólnie szybko się denerwuję i pewnie bym mu tam nagadała znając mnie.. ![]() ![]() ![]() A i nie wiem, Wam też czerwona herbata zalatuje śledziem?? ![]() ![]() ![]() candycotton - olej rycynowy w aptece, a co do wax'a, to się nie wypowiadam, bo jak na razie widziałam go 'przelotem' w jednej z drogerii we wrocławiu ![]() Piękności , ja idę spać - jeszcze tylko posmaruję rączki kremem i usta wazelinką kokosową ![]() ![]() Kolorowych!! ![]() ![]()
![]() |
#3408 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Co do pogrubionego - wiesz, pogodzilibyśmy się szybko, ale jesteśmy na odległość. Widzimy się dopiero w piątek. A kontaktu telefonicznego chyba raczej już mieć nie będziemy... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3409 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3410 | ||||
Wtajemniczenie
|
Miała być mega pielęgnacja, a zostało nic - zasnęliśmy z TŻ i pojechał dopiero teraz, a ja się czuję jakby po mnie walec przejechał. Nie mam sił na BP nawet, zaraz idę spać.
Ale nadrobiłam Was, oczywiście ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Loluska, troszkę spóźnione ale szczere wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Shadii Czas edycji: 2010-09-15 o 00:13 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3411 |
Zakorzenienie
|
loluska wszystkiego najlepszego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3412 |
Zakorzenienie
|
ja właśnie po spamowaniu
![]() a dzisiaj: * troszkę ćwiczeń * fajny makijaż do pracy, z którego byłam bardzo zadowolona ![]() * odżykowanie włosów * spora warstwa kremu na buzię * wazelina na usta * peeling całego ciała * depilacja całego ciała * wybalsamowanie całego ciała * masło do rąk i paznokci z inglota na skórki * pedicure/manicure * BP * skarpetki + wazelina na stopy * będą rękawiczki na dłonie * pielęgnacja od środka ![]() i chyba wsio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3413 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobryy !
![]() Zaraz muszę się zacząć do szkoły szykowac, nie chce mi się z domu wychodzić bo leje jak z cebra ![]() Życzę Wam wszystkim miłego dnia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3414 | |||
CABIN CREW
|
Cytat:
pomarańczowe też daje efekty ale wydaje mi się że nie tyle ujędrnia bo wygładza skórę...to tak w skrócie.. najlepiej poczytaj sobie na KWC bo wiadomo, że na każdego może inaczej działać... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja dopiero wstałam, zaraz ide zmyć wax'a z głowy (cała noc trzymałam , ciekawe jaki bedzie efekt ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3415 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() faceci ![]() ![]() Alessandra zazdroszczę Ci że uczysz się tego, sama chciałabym osttanio w pytaniu an śniadanie było coś mneij więcej jak ten Twój taniec aż miałąm ochotę zatańczyć przed tym moim ale musi sobie najpierw zasłużyć :P: Co do nowego wątku niezly pomysł ![]() Cytat:
![]() ja musiałam was nadrobić a teraz zabieram się za sprzątanie bo u mnie też wszystko była na "po egzaminie" a tu już zarastam w pokoju aż mama mnie dziś pogoniła, bo zwykle jestem czyścioszek wszystko musi być na swoim miejscu a tu taka smieciarnia mi się zrobiła wszystko porozrzucane aż śmiem sądzić że pudła które od Niej dostałam były aluzją ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3416 | |
Zakorzenienie
|
dziewczyny przede wszystkim dziękuję za życzenia
![]() ![]() no i w ogóle to dzień dobry ![]() ![]() ![]() Cytat:
ja miałam wkleić zdj swojej małej czarnej z prośbą o pomysły co do przeróbki i zapomniałam ;p no ale w najbliższych dniach postaram się to zrobić bo muszę coś kombinować wesele się zbliża ![]() miłego dnia wam życzę ![]()
![]() |
#3417 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() dzień zaczęłam od ćwiczeń 8 min legs ![]() włoski też zrobione. Teraz 8 godzin w pracy ![]()
![]() |
#3418 |
Raczkowanie
|
Mam 20 lat, chcę poprawić moją pielęgnację i wdrążyć do mojej kosmetyczki nowe rzeczy
![]() Obecnie wygląda to tak : Twarz : 2x dziennie tonik ogórkowy z ziaji ( uzywam serii ogórkowej ziaji ponieważ najbardziej mi ona pomaga a krem jest jedynym, który na moją twarz się przyjmuje), 3-4 razy w tygodniu peeling + maseczki, kremu używam jak sobie przypomnę ( co muszę zmienić koniecznie ). Nie maluje się na codzień, do rzęs używam odżywki która staram sie nakładać pare razy w tygodniu. Jeśli chodzi juz o makijaż to jedynie tusz do rzęs ![]() Włosy : ponieważ mam farbowane używam szamponu do wł.farbowanych. nakładam też raz w tygodniu placentę i odżywkę do włosów fryzjerską. Co drugi dzień używam jedwabiu. Nie szuszę suszarką ( chyba że mnie czas goni a to jest bardzo sporadyczne ) takze włosy schną mi naturalnie. Szczotke do ich rozczesywania mam drewnianą ( co mimo wszystko wiele daje ). Ciało : pare razy w tygodniu oliwka/balsam do ciała. Staram się też robić peeling co 2-3 dni. Co trzeci dzień biorę szorstką gąbkę z takiego hmm jakby włosia i szoruje solne partie ciała + codzień prysznice naprzemienne ciepłą i zimną wodą. Używam tez balsamów ujędrniających do biustu i na dolne partie + wykonuję ćwiczenia i zdrowo się odżywiam. Paznokcie : odżywka i pielęgnacja systematyczna ( weszło mi w krew już ). Natomiast ręce i stopy... Zero kremu, jedynie co to oliwka i balsam... Problemów większych z cerą nie mam, może to zasługa dużej ilosci wody i zielonej herbaty którą namiętnie piję a także wykluczenie z jadłospisu rzeczy które wiem że mnie uczulają, nie wiem ![]() Powiedzcie mi czego tu brakuje ![]()
#3419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Geranium, jak dla mnie to lepiej dbasz o siebie, niż ja. Eh, aż głupio się przyznać. ![]() Jak chcesz to na włosy możesz też nakładać różnego typu olejki (np. rycynowy, kokosowy), maski z Waxa, albo miód. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3420 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() chciałam sobie dzisiaj kartę wyjąć, ale nie ma lekarza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.