Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-14, 21:47   #3391
ramoncia217
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

Dobranoc kochane
Stary 2010-09-14, 22:02   #3392
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość

to może podgrzej ten miód i będziesz miała wersje płynną
akurat o tym nie pomyślałam.

loluska spełnienia marzeń i wszystko co najlepsze!

Ja po poprawce poszłam do Tż., bo dzwonił, żebym przyszła. Ucieszyłam się, bo od kłótni się nie widzieliśmy, a on siedział na GG, a potem oglądał "Rambo"... . Ja tego filmu nie lubię i siedziałam w jego pokoju. Potem przyszła jego siostra, więc jakoś czas mi ten zleciał. Zaraz po filmie odwiózł mnie do domu i tyle z spotkania... . Przepraszał mnie, że oglądał film, ale wiecie smutno mi się zrobiło, że się spotkaliśmy, a on zajmował się czymś innym. A w tym tygodniu to nie wiem, czy będziemy mieli czas by się zobaczyć i teraz mam taki humor, że to masakra. Wolałam by już nie iść do niego... .

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 22:02   #3393
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
sama nie wiem tyle mi zaśpiewali w visusie u mnie więc dałam sobie spokoj
ja kupowałam na www.szkla.com i za same soczewki (ciba vision air optix aqua) na 3 miesiące (3 pary miesięcznych w opakowaniu) zapłaciłam 85zł
do okulisty poszłam tylko na badanie wzroku, nie opłaca się w ogóle u nich kupować bo wszystko jest połowę droższe.. nawet głupi płyn do soczewek kosztuje 2 razy więcej niz w tym sklepie internetowym

także jeśli bardzo chcesz soczewki to na prawdę polecam Ci w/w stronę nie dość że towar dobry i tani to jeszcze przesyłka błyskawiczna

heh, kończę już bo gadam jak w jakiejś reklamie

ramoncia217 - nooo, ładnie to się tak zaniedbywać?
Coldplay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 22:06   #3394
Kitka:)
CABIN CREW

zmykam spać Piękności....

ehhh...musze się od jutra za naukę wziąć bo poprawka czeka...wrrrrr....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 22:08   #3395
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość

Ja po poprawce poszłam do Tż., bo dzwonił, żebym przyszła. Ucieszyłam się, bo od kłótni się nie widzieliśmy, a on siedział na GG, a potem oglądał "Rambo"... . Ja tego filmu nie lubię i siedziałam w jego pokoju. Potem przyszła jego siostra, więc jakoś czas mi ten zleciał. Zaraz po filmie odwiózł mnie do domu i tyle z spotkania... . Przepraszał mnie, że oglądał film, ale wiecie smutno mi się zrobiło, że się spotkaliśmy, a on zajmował się czymś innym. A w tym tygodniu to nie wiem, czy będziemy mieli czas by się zobaczyć i teraz mam taki humor, że to masakra. Wolałam by już nie iść do niego... .

Ehh.. faceci potrafią być czasem kompletnie bezmyślni.. . Jak mógł Cię najpierw zaprosić a potem zostawić samej sobie.. ?
Nie smuć się, bo to bez sensu, oni tacy są i nic ich chyba nie zmieni (sam fakt że Cię potem przepraszał to potwierdza) . Jak ich coś wciągnie to przestają kontaktować..
Stary 2010-09-14, 22:09   #3396
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość
Ehh.. faceci potrafią być czasem kompletnie bezmyślni.. . Jak mógł Cię najpierw zaprosić a potem zostawić samej sobie.. ?
Nie smuć się, bo to bez sensu, oni tacy są i nic ich chyba nie zmieni (sam fakt że Cię potem przepraszał to potwierdza) . Jak ich coś wciągnie to przestają kontaktować..
Dzięki. Wiesz jego mama go wyganiała do mnie to on wysłał siostrę, żebym sama nie siedziała. Mam nadzieje, że uda nam się spotkać w tym tygodniu jeszcze i, że już nie będzie taki.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-09-14, 22:12   #3397
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki. Wiesz jego mama go wyganiała do mnie to on wysłał siostrę, żebym sama nie siedziała. Mam nadzieje, że uda nam się spotkać w tym tygodniu jeszcze i, że już nie będzie taki.

Nie ma za co
Heh, no widzisz, tak to już z nimi jest. Jak się zajmą czymś co ich bardzo zainteresuje to o całym świecie zapominają . Zero podzielności uwagi .
Trzymam kciuki za spotkanie
Stary 2010-09-14, 22:13   #3398
tillavanilla
Raczkowanie

Czesc dziewczynki

LOLUSKA STO LAT!!!

Cytat:
Napisane przez Geranium Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczęta mogę się przyłączyć do Was ?
Odkryłam ten wątek ok. tydzień temu i podczytuję nieśmiało
Witaj

Cytat:
Napisane przez Annika92 Pokaż wiadomość
a co do biustu to troszkę spadł - jakieś 2 cm, a teraz noszę dobre push-upy boje się,że po odstawieniu tabletek anty zjadę jeszcze z biustu kolejne 2 cm,ale na szczęście przerwę w tabsach będę miała ok 2-3 miesiące.
Ja tez odstawilam tabsy na dwa miesiace i niestety biust znacznie sie zmniejszylale od kilku dni znow biore tabletki anty i licze na to,ze powroci do dawnej swietnosci
Cytat:
Napisane przez xHello Kittyx Pokaż wiadomość
Dziewczyny dodałam zdjęcie najbardziej aktualne chyba-bo z soboty,w dniu mojego wypadku A i nie śmiejcie sie,ale kocham robić takie głupie miny
Wygladasz jak laleczka,ladna cera i te krecone wlosy

Zamowilam dzisiaj te kosmetyki:
*Joanna - Z Apteczki Babuni - Balsam nawilżająco-regenerujący do włosów suchych i zniszczonych
*Ziaja - Masło kakaowe - Spray przyspieszajacy opalanie
*Joanna - Jedwab - Maska wygładzająca do włosów suchych i zniszczonych, po zabiegach fryzjerskich
*Eveline - Slim EXTREME 3D Spa! - Superskoncentrowane serum modelujące do biustu Total PUSH UP Effect
opinie na kwc sa dosc dobre,wiec mam nadzieje,ze ja tez bede zadowolona

No to ja juz uciekam spac Milej nocki

Dbam o siebie!!!

Edytowane przez tillavanilla
Czas edycji: 2010-09-14 o 22:16
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 22:16   #3399
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:

Nie ma za co
Heh, no widzisz, tak to już z nimi jest. Jak się zajmą czymś co ich bardzo zainteresuje to o całym świecie zapominają . Zero podzielności uwagi .
Trzymam kciuki za spotkanie
Mam nadzieje, że wyjdzie. I poprawiłaś m humor, czasem dobrze się wygadać na forum. Dziękuje.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-09-14, 22:24   #3400
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam nadzieje, że wyjdzie. I poprawiłaś m humor, czasem dobrze się wygadać na forum. Dziękuje.

cieszę się bardzo!
już mówiłam - nie ma za co

dobranoc wszystkim
Stary 2010-09-14, 22:55   #3401
Strawberry_Baby
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
w porządku ale chyba lepszy jest ten w białym opakowaniu
o przypomniało mi się- ten fioletowy (na pośladki i brzuch ) też jest dobry...

ja piję czerwoną herbatkę, w ogóle przetrenowałam sobie mięsnie ud i tak mnie bolą..... chyba dziś brzuch pokatuje....

nazamawiałam sobie kosmetyków z avonu
denerwuje się bo podobno mój olej kokosowy był wysłany 9tego a jeszcze go nie ma... a mi się już tak go chce wypróbować..

a teraz jeszcze na easytony będę czekać...

idę poćwiczyć zaraz....
A co to znaczy "w porządku" , "lepszy", "dobry"? Jakbys tak konkretniej mogla mi to opisac, wyjasnic co robia, jak dzialaj, czym sie roznia to bylabym wdzieczna
Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Hej nadrobiłam was ale tylko mniej więcej, jestem troszkuzabiegana od soboty i nie mam jak wejść na kompa... jestem wkurzona bo od mojego obżerania przytyłam kg ;( no i mam wysypp na twarzy ;/ co jakiś zniknie to pojawia soę nowy... no i muszę się opanować ;p ćwiczę nadal brzuszki a dziś zaczęłam naukę masażu i już potrafię troszku dłoń wymasować no i w ogóle pochwalę wam się że mam dziś 19 urodzinki no i starzeję się ;p muszę się troche posmamowac choć w tygodniu i z tym ciężko ;/ miłego wieczorku! witam wszystkie nowe dziewczyny
Wszystkiego naj naj naj!

Cytat:
cieszę się bardzo!
już mówiłam - nie ma za co

dobranoc wszystkim
Oj Wy spać idziecie, a ja dopiero wróciłam. Pocięłam się z TŻ
Strawberry_Baby jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-14, 22:56   #3402
angelinmyheart
Zakorzenienie

Strawberry_Baby , a o coś poważnego? Będzie dobrze. Ja ze swoim ostatni weekend cały się kłóciłam, więc nie martw się pogodzicie się.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-09-14, 23:10   #3403
Strawberry_Baby
BAN stały

Cytat:
Strawberry_Baby , a o coś poważnego? Będzie dobrze. Ja ze swoim ostatni weekend cały się kłóciłam, więc nie martw się pogodzicie się.
Dla mnie to totalna pierdoła. Ale napiszę Wam w klubie jeszcze dziś albo jutro, bo padam, może mi ulży Widziałam się z przyjaciółką i jestem wykończona. Widziałam się z nia ponad 4 godziny i cały czas gadałyśmy jak najęte, że aż się zasiedziałam do 23
Stary 2010-09-14, 23:15   #3404
201604250941
Konto usunięte

Powiedzcie gdzie dostac olej rycynowy i wax bo widze popularny a ja nigdy nie probowalam.
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 23:15   #3405
_Alessandra
Zakorzenienie

Dobry Wieczór Ja tak na chwilę wpadłam, bo już późno a jutro ok. 5:50 muszę wstać...
Muszę Wam powiedzieć, że z treningu na trening utwierdzam się w przekonaniu, że zmiana stylu tanecznego na ten obecny była chyba najlepszym co mogłam zrobić!! Teraz na zajęciach, tańcząc układy, czuję się totalnie kobieco, pociągająco, pięknie i sexy Tak bardzo fajnie podbudowuje człowieka ten taniec (tańczę Hip Hop 'N' Heels - czyli hip hop na szpilkach ) Także to mi bardzo dziś poprawiło humorek, a i z Tż'em się spotkałam - przyszedł po mnie pod szkołę
Na tyle ile mogłam to się poSPAmowałam, ale że wróciłam ok.21:30 do domu dopiero, a potem Usta,Usta oglądałam to były tylko podstawy,ale wykonałam wszystko co opisałam rano

Kitka - dziękuj ę to jest tak niezmiernie miłe, jak ktoś chce bezinteresownie pomóc i się interesuje problemami innych ludzi i chce je rozwiązać
a co do reeboków - i ja się cieszę, bo będziemy mieć rzetelną, dokładną recenzję tych bucików

Geranium - Witaj I napisz coś o sobie, swoich oczekiwaniach wobec swojego wyglądu, nad czym pracujesz itd.

xhankax
, coldplay - no właśnie nie mam zielonego pojęcia...co chwilę słyszę, że refundowany jest, ale za każdym razem dotyczy to osoby starszej, w podeszłym wieku, nie słyszę o młodych ludziach..a może to jest tak, że owszem refundowane, ale jak np. ktoś ma bardzo bardzo poważne, może grozić mu ślepota i inne ciężkie przypadki zagrażające zdrowiu,życiu nie wiem jak to nazwać

Strawberry_Baby - w sumie to masz rację, czemu mamy zostawiać to tylko dla siebie, niech inni też skorzystają I te typy i podział, to mega świetny pomysł i bardzo pomocny!! Ale gdzie to wkleić, żeby bałaganu nie było to ja nie wiem ... Chociaż moja propozycja z osobnym wątkiem jest nadal aktualna I np. link do niej na 1 stronie tego wątku Co o tym myślicie ??
A i P.S.: O co poszło Kochana..? Ja ostatnio z moim co chwilę o coś się kłócę, i doprowadza mnie to już do szału, ale potem się godzimy i jakoś to tak się rozmywa i u Was też tak będzie, uwierz

Talullah - no ja właśnie ciągle się zastanawiam od wczoraj, czemu nikt mi o tym nie powiedział, to jest dla mnie totalnie niezrozumiałe!!
Ojjej, to Ty również masz poważny problem...:przyt ul:Tak, ta bezsilność jest najgorsza - u Ciebie z wymogami, u mnie z kaską..Ogólnie poczucie bezsilności to chyba najgorsze uczucie ze wszystkich,nic nie może się z nim równać... Kurczę, no nie wiem co Ci powiedzieć, przykro mi, że również musisz cierpieć..A przecież wzrok jest taki ważny w codziennym życiu, no ale niestety niektórym - tak jak nam -się poważnie psuje, lub się z tym rodzą..I niby można na to coś poradzić, ale albo nie ma możliwości finansowych, albo predyspozycji fizycznych... Ja zaćmę mam wrodzoną, astygmatyzm chyba również(co odkryto mi dopiero rok temu ...) a krótkowzroczność nabytą przez poważną chorobę..
Trzymam BARDZO MOCNO KCIUKI za Ciebie Kochana, żebyś się zakwalifikowała i wszystko się udało i żebyś pięknie widziała !!
A i dziękuję bardzo za życzenia
P.S: jeszcze zauważyłam, co do specjalisty, to muszę poszukać u mnie w mieście jakiegoś profesjonalnego i pójść na wizytę, już mamuśce o tym mówiłam, powiedziała, że się zajmie tym

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-14, 23:17   #3406
Marzeniatko
Zakorzenienie

Loluska wszystkiego najlepszego! Spełnienia wszystkich marzeń i mega wypięknienia z nami

iNadrobiłam Wasze dzisiejsze pisanie ja właśnie leże pod kocykiem, już troszkę lepiej się czuje, ale nadal się wszystko utrzymuje, jutro chyba idę do lekarza, bo plecy mnie zaczęły bardzo boleć

Z dzisiejszego spamowania jak na razie
poranne odżywkowanie głowy + mycie
pazurki na czerwono
peeling buzi

i na razie koniec, reszta przede mną

B L O G

Marzeniatko wystarczy Marzena
Marzeniatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 23:19   #3407
_Alessandra
Zakorzenienie

samaraNW - dziękuję za odp. ale nie wiem czemu sobie jakoś ubzdurałam, że to na jakąś bliznę na twarzy

Shadii - pokazuj się ! Aaa i zdaj relację potem jak będzie to to działało No i super promocja !

loluska - Sto Lat, Sto Lat Niech Żyje, Żyje Naaam Spełnienia najskrytszych marzeń i uśmiechu na co dzień !!!

Aaa i co do pytania okulary czy soczewki - z soczewkami coś się nie polubiliśmy, znaczy z mojej winy w sumie bo nie potrafię ich dobrze zakładać , ciągle mi się wywijały i w ogóle Okularów nienawidzę, no ale cóż - jak trzeba, to trzeba, ale zazwyczaj tylko w szkole na lekcjach noszę i w domu non stop, ale jak idę gdzieś to bez niczego...I chyba będę musiała zainwestować w soczewki 'na wychodne', bo pogorszę sobie wszystko jeszcze bardziej...

angelinmyheart - jak dla mnie zachował się tragicznie..znaczy ja ogólnie szybko się denerwuję i pewnie bym mu tam nagadała znając mnie.. a potem bym płakała, że nie mam do niego siły, że mam dość jego zachowań i że nie chcę się już kłocić.. Ale 3mam kciuki mooocno za spotkanie!! A może on miał w tym jakiś cel, nie wiem hmm..chciał sprawdzić Twoją reakcję, albo coś..?

A i nie wiem, Wam też czerwona herbata zalatuje śledziem?? No naprawdę ja tam czuję taki odorek śledzia, haha

candycotton
- olej rycynowy w aptece, a co do wax'a, to się nie wypowiadam, bo jak na razie widziałam go 'przelotem' w jednej z drogerii we wrocławiu

Piękności , ja idę spać - jeszcze tylko posmaruję rączki kremem i usta wazelinką kokosową i lulu
Kolorowych!!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-14, 23:31   #3408
Strawberry_Baby
BAN stały

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Dobry Wieczór Ja tak na chwilę wpadłam, bo już późno a jutro ok. 5:50 muszę wstać...
Muszę Wam powiedzieć, że z treningu na trening utwierdzam się w przekonaniu, że zmiana stylu tanecznego na ten obecny była chyba najlepszym co mogłam zrobić!! Teraz na zajęciach, tańcząc układy, czuję się totalnie kobieco, pociągająco, pięknie i sexy Tak bardzo fajnie podbudowuje człowieka ten taniec (tańczę Hip Hop 'N' Heels - czyli hip hop na szpilkach ) Także to mi bardzo dziś poprawiło humorek, a i z Tż'em się spotkałam - przyszedł po mnie pod szkołę
Na tyle ile mogłam to się poSPAmowałam, ale że wróciłam ok.21:30 do domu dopiero, a potem Usta,Usta oglądałam to były tylko podstawy,ale wykonałam wszystko co opisałam rano

Strawberry_Baby - w sumie to masz rację, czemu mamy zostawiać to tylko dla siebie, niech inni też skorzystają I te typy i podział, to mega świetny pomysł i bardzo pomocny!! Ale gdzie to wkleić, żeby bałaganu nie było to ja nie wiem ... Chociaż moja propozycja z osobnym wątkiem jest nadal aktualna I np. link do niej na 1 stronie tego wątku Co o tym myślicie ??
A i P.S.: O co poszło Kochana..? Ja ostatnio z moim co chwilę o coś się kłócę, i doprowadza mnie to już do szału, ale potem się godzimy i jakoś to tak się rozmywa i u Was też tak będzie, uwierz

A gdzie ćwiczysz ten taniec? Ile placisz? Masz jakis filmik z internetu jak ten styl wyglada? Bo ma ciekawa nazwe

Co do pogrubionego - wiesz, pogodzilibyśmy się szybko, ale jesteśmy na odległość. Widzimy się dopiero w piątek. A kontaktu telefonicznego chyba raczej już mieć nie będziemy... Napiszę Wam jutro w klubie co i jak, bo mi się oczka zamykają, dobranoc
Stary 2010-09-14, 23:42   #3409
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Powiedzcie gdzie dostac olej rycynowy i wax bo widze popularny a ja nigdy nie probowalam.
Oba w aptece.

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
angelinmyheart - jak dla mnie zachował się tragicznie..znaczy ja ogólnie szybko się denerwuję i pewnie bym mu tam nagadała znając mnie.. a potem bym płakała, że nie mam do niego siły, że mam dość jego zachowań i że nie chcę się już kłocić.. Ale 3mam kciuki mooocno za spotkanie!! A może on miał w tym jakiś cel, nie wiem hmm..chciał sprawdzić Twoją reakcję, albo coś..?
Wierz mi, że miałam na to wielką ochotę, ale powstrzymałam się. Tylko trochę smutna byłam u niego, ale nie za bardzo po mnie to widać było. Jak przyszłam do domu to rozładowałam trochę moje nerwy. Dziękuje za kciuki! Może miał... . Choć raczej nie, bo podobno nie wiedział wcześniej, że leci ten film.

01.02.2009r
04.08.2018r

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-14, 23:57   #3410
Shadii
Wtajemniczenie

Miała być mega pielęgnacja, a zostało nic - zasnęliśmy z TŻ i pojechał dopiero teraz, a ja się czuję jakby po mnie walec przejechał. Nie mam sił na BP nawet, zaraz idę spać.
Ale nadrobiłam Was, oczywiście

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Ooo to jest ciekawy temat bo to odwieczny "konflikt" miedzy okulistami a poloznikami, ktorzy nie chca robic CC. Nawet na ginekologii chcialam napisac pogladowa prace na ten temat (kazdy musial cos napisac) czyli ciaza i porod a wada wzroku ale to by bylo zbyt kontrowersyje wiec napisalam prace o przemijajacej osteoporozie u kobiet w ciazy

Napisze Ci na PW o co dokladnie chodzi bo sie o to pytalam bo tez mnie ciekawilo Ale to pozniej, dobrze?

Bo tu mnie dziewczyny zlinczuja i wyrzuca z watku, blagam nie bijcie
A jak nie zdam egzaminu to bede bezrobotna i juz sie w ogole nie bede udzielac bo mnie nie bedzie stac na te cuda ktore bedziecie uzywac do pielegnacji
Jeśli możesz,to ja też proszę PW, tak z ciekawości.

Cytat:
Faceci
Cytat:
W aptece. I olejek rycynowy polecałabym Ci ten z Apteczki Babuni - wydaje mi się, że lepiej działa.

Cytat:
Napisane przez Strawberry_Baby Pokaż wiadomość
A gdzie ćwiczysz ten taniec? Ile placisz? Masz jakis filmik z internetu jak ten styl wyglada? Bo ma ciekawa nazwe
(...)
Przyłączam się do pytania. Marzę o takim kursie ah

Loluska, troszkę spóźnione ale szczere wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń : roza:

Edytowane przez Shadii
Czas edycji: 2010-09-15 o 00:13
Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 00:57   #3411
agusiownik
Zakorzenienie

loluska wszystkiego najlepszego
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 01:04   #3412
Marzeniatko
Zakorzenienie

ja właśnie po spamowaniu

a dzisiaj:
* troszkę ćwiczeń
* fajny makijaż do pracy, z którego byłam bardzo zadowolona
* odżykowanie włosów
* spora warstwa kremu na buzię
* wazelina na usta
* peeling całego ciała
* depilacja całego ciała
* wybalsamowanie całego ciała
* masło do rąk i paznokci z inglota na skórki
* pedicure/manicure
* BP
* skarpetki + wazelina na stopy
* będą rękawiczki na dłonie
* pielęgnacja od środka : skrzypovita, błonnik, witamina B

i chyba wsio

B L O G

Stary 2010-09-15, 06:25   #3413
Coldplay
Wtajemniczenie

Dzień dobryy !
Zaraz muszę się zacząć do szkoły szykowac, nie chce mi się z domu wychodzić bo leje jak z cebra ale co zrobić... :/

Życzę Wam wszystkim miłego dnia
Stary 2010-09-15, 08:28   #3414
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
A co to znaczy "w porządku" , "lepszy", "dobry"? Jakbys tak konkretniej mogla mi to opisac, wyjasnic co robia, jak dzialaj, czym sie roznia to bylabym wdzieczna

Wszystkiego naj naj naj!

więc tak- najlepsze efekty widzę po tym białym serum- taka jędrniejsza, bardziej napieta skóra i to naprawdę widać... podobnie jest po fioletowym..
pomarańczowe też daje efekty ale wydaje mi się że nie tyle ujędrnia bo wygładza skórę...to tak w skrócie..
najlepiej poczytaj sobie na KWC bo wiadomo, że na każdego może inaczej działać...

Cytat:
wax w aptece albo w super pharm a olej rycynowy w aptece albo sklepach typu mazidła, bu

Cytat:
Napisane przez Marzeniatko Pokaż wiadomość
Loluska wszystkiego najlepszego! Spełnienia wszystkich marzeń i mega wypięknienia z nami

iNadrobiłam Wasze dzisiejsze pisanie ja właśnie leże pod kocykiem, już troszkę lepiej się czuje, ale nadal się wszystko utrzymuje, jutro chyba idę do lekarza, bo plecy mnie zaczęły bardzo boleć

Z dzisiejszego spamowania jak na razie
poranne odżywkowanie głowy + mycie
pazurki na czerwono
peeling buzi

i na razie koniec, reszta przede mną
dobrze że już powoli do zdrowai nam wracasz....

ja dopiero wstałam, zaraz ide zmyć wax'a z głowy (cała noc trzymałam , ciekawe jaki bedzie efekt ) , potem cos zjem i chyba za jakieś ćwiczenia się wezmę... a powinnam za naukę ale tak mi się nie chce że aż boli....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 08:29   #3415
judus
Rozeznanie

GG do judus

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Stapia się Nie nakładam go dużo, tak po prostu, żeby lekko zmatowić i wygląda fajnie. Wydaje mi się, że ten jedwab powoduje, że buzia nie jest "płaska", chyba podkreśla mi nawet kości policzkowe.

Jutro spróbuję zrobić zdjęcie z puderm i bez i jeśli będzie różnica- wrzucę

Nie probowałam na razie na filtry, więc nie wiem jak tam z efektem bielenia

Talullah- w takim razie tym bardziej czekam
Powiedz mi proszę- to prawda, że po ciąży pogarsza się wzrok? Gdzieś słyszałam, że tak się dzieje i że do tego momentu należy poczekać o operacją...
ślicznie dziękuję i czekam na zdjęcia z niecierpliwością

Cytat:
Zjadlam owocowy sloiczek gerbera,
A powiedzcie- da sie klasc odzywke taka tlusta do skorek na pomalowane paznokcie? Lakier od tego nie odleci?
nie powinien ja tez kiedys tak robiłam Czyżbyś była na tej słynnej diecie Hollywoodzkiej?

Cytat:
spryciarz nie przejmuj się Oni tacy juz sa mój ostatnio cały czas robił cos w necie jak u niego byłam i zrobiłam mu to samo, ale już na mnei nie krzyczał zauważył że robię to celowo może się nauczy następnym razem
Cytat:
faceci
Alessandra zazdroszczę Ci że uczysz się tego, sama chciałabym osttanio w pytaniu an śniadanie było coś mneij więcej jak ten Twój taniec aż miałąm ochotę zatańczyć przed tym moim ale musi sobie najpierw zasłużyć :P:
Co do nowego wątku niezly pomysł
Cytat:
Dzień dobryy !
Zaraz muszę się zacząć do szkoły szykowac, nie chce mi się z domu wychodzić bo leje jak z cebra ale co zrobić... :/

Życzę Wam wszystkim miłego dnia
Dzień dobry
ja musiałam was nadrobić a teraz zabieram się za sprzątanie bo u mnie też wszystko była na "po egzaminie" a tu już zarastam w pokoju aż mama mnie dziś pogoniła, bo zwykle jestem czyścioszek wszystko musi być na swoim miejscu a tu taka smieciarnia mi się zrobiła wszystko porozrzucane aż śmiem sądzić że pudła które od Niej dostałam były aluzją także narazie ogarniam pokój później lista i wkońcu SPA
pilnie się uczę
oszczędzam
prowadzę zdrowy tryb życia
właściwie zarządzam czasem
judus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 08:43   #3416
loluska
Zakorzenienie

dziewczyny przede wszystkim dziękuję za życzenia jesteście kochane

no i w ogóle to dzień dobry ja zamiast być na zajęciach siędzę jescze w pigamie ;/ dostałam @ i nie czułam się na siłach żeby zejść z łóżka, tym bardziej że 3 godz wf mam w tej chwili czuję że ketonal działą więc żyję, na zajęcia z masażu muszę iść więc zaraz zacznę się zbierać... muszę w najbliższym czasie zapisać się do gina i zapytam o jakieś hormony bo mam dość tych pieprzonych okresów! kilka dni co miesiąc z życia wycięte, a tak być nie powinno;/ @ to nie choroba

Cytat:
ooo to coś dla mnie
to po tym hydrolacie mnie te cienie widać czy to zasługa pudru??

Ja nie cierpię okularów, noszę je tylko w domu i unikam jak tylko mogę . Od niedawna mam soczewki i jestem baaaaardzo zadowolona . Czuję że zostanę przy nich na dłużej

Dobry wieczór Babeczki

Zastanawiam się nad zakupami na mazidlach, chciałabym wypróbować zachwalany hydrolat oczarowy, macerat z kasztanowca i coś do włosów: olej kokosowy, keratynę i jedwab . Poczytam jeszcze i może zrobię małe zamówienie

A propos zakupów to szukam jakiejś fajnej koktajlowej sukienki, coś w stylu 'małej czarnej', bo szykują sie u mnie połowinki i trzeba wyglądać jak człowiek . Może widziałyście gdzieś takie, bo przeszukałam całe all i nic ?
Annika92 - to chyba Ty wklejałaś zdjęcie czerwonej sukienki prawda? Taka byłaby idealna

ja miałam wkleić zdj swojej małej czarnej z prośbą o pomysły co do przeróbki i zapomniałam ;p no ale w najbliższych dniach postaram się to zrobić bo muszę coś kombinować wesele się zbliża

miłego dnia wam życzę

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 09:15   #3417
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

dzień dobry
dzień zaczęłam od ćwiczeń 8 min legs
włoski też zrobione. Teraz 8 godzin w pracy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-15, 09:32   #3418
Geranium
Raczkowanie

Mam 20 lat, chcę poprawić moją pielęgnację i wdrążyć do mojej kosmetyczki nowe rzeczy
Obecnie wygląda to tak :
Twarz : 2x dziennie tonik ogórkowy z ziaji ( uzywam serii ogórkowej ziaji ponieważ najbardziej mi ona pomaga a krem jest jedynym, który na moją twarz się przyjmuje), 3-4 razy w tygodniu peeling + maseczki, kremu używam jak sobie przypomnę ( co muszę zmienić koniecznie ).
Nie maluje się na codzień, do rzęs używam odżywki która staram sie nakładać pare razy w tygodniu. Jeśli chodzi juz o makijaż to jedynie tusz do rzęs .
Włosy : ponieważ mam farbowane używam szamponu do wł.farbowanych. nakładam też raz w tygodniu placentę i odżywkę do włosów fryzjerską. Co drugi dzień używam jedwabiu. Nie szuszę suszarką ( chyba że mnie czas goni a to jest bardzo sporadyczne ) takze włosy schną mi naturalnie. Szczotke do ich rozczesywania mam drewnianą ( co mimo wszystko wiele daje ).
Ciało : pare razy w tygodniu oliwka/balsam do ciała. Staram się też robić peeling co 2-3 dni. Co trzeci dzień biorę szorstką gąbkę z takiego hmm jakby włosia i szoruje solne partie ciała + codzień prysznice naprzemienne ciepłą i zimną wodą. Używam tez balsamów ujędrniających do biustu i na dolne partie + wykonuję ćwiczenia i zdrowo się odżywiam.
Paznokcie : odżywka i pielęgnacja systematyczna ( weszło mi w krew już ).
Natomiast ręce i stopy... Zero kremu, jedynie co to oliwka i balsam...

Problemów większych z cerą nie mam, może to zasługa dużej ilosci wody i zielonej herbaty którą namiętnie piję a także wykluczenie z jadłospisu rzeczy które wiem że mnie uczulają, nie wiem.

Powiedzcie mi czego tu brakuje jeśli macie jakieś sugestie piszcie.

...
Geranium jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 09:51   #3419
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez judus Pokaż wiadomość
spryciarz nie przejmuj się Oni tacy juz sa mój ostatnio cały czas robił cos w necie jak u niego byłam i zrobiłam mu to samo, ale już na mnei nie krzyczał zauważył że robię to celowo może się nauczy następnym razem
Mój to prawie zawsze siedzi na komputerze, jak się widzimy, ale oczywiście nie cały czas i nic mu nie mówię. Choć czasem zdarza mi się, że coś tam mu powiem, ale rzadko.

Geranium, jak dla mnie to lepiej dbasz o siebie, niż ja. Eh, aż głupio się przyznać.
Jak chcesz to na włosy możesz też nakładać różnego typu olejki (np. rycynowy, kokosowy), maski z Waxa, albo miód. Wszystko znajdziesz na forum, jak coś to napisz.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-09-15, 09:57   #3420
Marzeniatko
Zakorzenienie

cześć dziewczyny

chciałam sobie dzisiaj kartę wyjąć, ale nie ma lekarza a mnie tak strasznie plecy bolą jak kaszle

B L O G

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości