|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 | |||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzisiaj wpadły do mnie kolezanki i opowiadały o dziewczynach które mają bogatych chłopaków a mimo to spotykają się z piłkarzami i innymi osobami z jakimis osiagnieciami, tylko dla kasy, albo po to zeby sie pokazać;/ Jedna z nich ma chłopaka ktory obraca sie w towarzystwie tych własnie piłkarzy i mówiła o tych plastikowych panienkach;o wszystkie zrobione, idealne włosy, markowe ciuchy i tak sie zastanawiałam, czy przypadkiem ja nie poswiecam za mało czasu na dbanie o siebie ![]()
![]() |
#3542 | ||
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() ja swoim się uczyłam jakieś 5 dni- na początku kręciłam 10-15 minut dziennie (i cały czas mi spadało ); potem coraz więcej i więcej- teraz potrafię pół godziny bez przerwy kręcić... w ogóle mi nie spada ![]() ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Cytat:
ja to ile bym o siebie nie dbała i tak wydaje mi się że to za mało... mam na uczelni koleżankę- modelkę; nie dośc że mądra to po prostu- idealna jest, śliczna twarz, włosy, a figura to marzenie...ehhh....
![]() ![]() |
![]() |
#3543 |
Raczkowanie
|
jennifer777 Oj to nie ładnie powiedział
![]() ![]() Kitka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3544 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tez mam obsesje;/ próbuje z tym walczyć, daze do perfekcji
![]() |
#3545 | |
CABIN CREW
|
Cytat:
często jak chodziliśmy do knajp znajdowaliśmy sobie miejsc , tzw. loże szyderców (jak to nazywaliśmy ) no i sobie wtedy obserwowaliśmy ludzi i ocenialiśmy czy nam się podobają czy nie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3546 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Marzeniatko - super talia ![]() bita smietana - masz świetną cerę, a po tym pudrze rzeczywiście widać subtelny efekt ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3547 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
I tak mógł to przemilczeć ![]() ![]() ![]() ![]() A co do obsesji, to wymyślam najróżniejsze sposoby, żeby tylko się upiększyć, a i tak nie jestem z siebie zadowolona ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3548 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, zostawiłam Wam coś w klubie. Nie mogę sobie dać rady już... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3549 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mojego Tżta też to męczy, cały czas powtarza, że jestem piękna, idealna itp a mi jakoś trudno w to uwierzyć ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3550 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3552 |
Raczkowanie
|
Hehe dlatego idealnie tu pasujemy ![]() ![]()
![]() |
#3553 |
Zakorzenienie
|
My jesteśmy już doskonałe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3554 |
Zadomowienie
|
A ja ostatnio daję tylko podkład do szkoły ,ale i tak nie czuję się naturalnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3555 |
CABIN CREW
|
i skromne
![]() ja nalożyłam sobie olej kokosowy na włosy, pięknie pachnie.... ![]() dziś mam zamiar ogarnąć stopy (pedicure ), paznokcie u rąk... miałam ochotę na balsam brązujący ale nie mogę bo muszę sobie arcalenem udo nasmarować... boli jak cholera.... ![]()
![]() Edytowane przez Kitka:) Czas edycji: 2010-09-16 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#3556 |
Zakorzenienie
|
hej lasencje;*
malo czasu siedze na necie ostatnio, w pracy 7godzin przed kompem to juz dla mnie duzo... dzisiaj zrobilam super zakupy i mam dobry humor: -pedzel do rozu essence -pedzel do cieni -tabletki ze skrzypem i pokrzywa -dermogal -masc z witamina a -buty(balerinki ze skory-wiem ze sezon sie koczy ale nie moglam nie wziasc, najwyzej beda na przyszly rok) i czekam na mineralki lumiere ![]() ![]() korci mnie na rozjasnienie wlosow na ciemny, zloty blond;/... ale nie chce wydawac tych 2stowek kiedy nie wiem czy bedzie mi psowal kolor i jak wyjdzie na mojej glowie,... ehh mam dylemat, chyba jutro tylko jakos zetne wlosy. u mnie dzis w koncu taka piekna pogoda ![]()
#3557 |
Zakorzenienie
|
Hej Wszystkim
![]() Jejku, tak się dziś okropnie czułam, że nie poszłam do szkoły - mamuśka kategorycznie mi tego zabroniła, bo miałam 35,2 , czyli duże osłabienie,a jak ja zemdleję, to od razu mnie czeka szpital itd.(po tej chorobie kiedyś..) i nie mogę sobie pozwolić na omdlenia.. I spałam prawie cały dzień, z przerwami na wyjście do toalety - cały czas mi się chciało wymiotować,słabo mi, ciągle charczałam i smarkałam... ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz się biorę za nadrabianie i odpisywanie ![]()
![]() |
#3558 |
Zakorzenienie
|
Alessandra bidula
![]() A ja zrobiłam 8 minutes buns 8 minutes arms i chyba jestem jeszcze za bardzo osłabiona, bo po tych 16 minutach miałam mroczki przed oczami i czułam jakbym ogłuchła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3559 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Strawberry_Baby - Aaaa o to chodziło! No to w tym wypadku nie dziwię się, że się zdenerwował troszku, bo się martwił, to zrozumiałe, mój Tż też się przeraźliwie o mnie martwi i bardzo boi zawsze wtedy, gdy to nie on ma mnie odprowadzić do domu, tylko jestem z koleżanką,albo gdzieś tam.. ![]() Ta @ to jest straszna , no i czemu my mamy tak cierpieć.. Mi jak jest niedobrze, to robię najprostszą, ale chyba najskuteczniejszą rzecz na świecie - kładę się spać...Inaczej nie da rady..Ja zazwyczaj te 2 pierwsze dni co miesiąc zostaję w domu.. A i dzięki za link - bardzo przydatny, też nie wiedziałam o tym dzieleniu na 3 'partie' przy malowaniu rzęs, jutro wypróbuję ![]() jennifer777 - Jak poszła kolacja ?? Co w końcu wymyśliłaś ? ![]() ![]() Eee..no to zaskoczyłaś mnie, tym co Twój Tż powiedział, bo z tego co wiem, to faceci wolą naturalnie piękne ![]() ![]() ![]() loluska - to może taniec towarzyski solo ? wiem, że są style taneczne z towarzyskich jak latino solo, salsa solo. I wtedy idziesz,tańczysz sobie i nie musisz mieć partnera. Mi się zawsze towarzyski podobał, zwłaszcza latynoamerykańskie tańce i te stroje!! Ale doszłam do wniosku po roku trenowania, że to nie dla mnie bo jeśli chodzi o występy itd. to muszę być uzależniona od partnera, a ja tak nie lubię-on sobie zachoruje, albo coś sobie zrobi,albo będzie miał widzimisię i ja też na zawody na przykład nie pojadę no i zrezygnowałam.Tak jak wyżej napisałam - ten taniec którego właśnie się uczę jest niesamowity!!! A ja ogólnie tańczę od 5 roku życia, ale przerobiłam trochę stylów tanecznych - począwszy od baletu,poprzez disco dance, nowoczesny, towarzyski, hip hop, new age (te 2 ostatnie to chyba najdłużej) aż do tego hip hop heels ![]() Aaaa i gratuluję nabycia umiejętności !! ![]() Shadii - 3mam kciuki za to, żeby Ci się taka możliwość trafiła! ![]() bita smietana - odpowiedź co do lat tańczenia jest na końcu przy odpowiedzi do loluski ![]() ![]() ![]() ![]() aaa i jeszcze jedno - masz śliczną cerę !! ![]() ![]() ![]() angelinmyheart - świetna ta bluza/płaszcz !! ma fajną długość, kaptur i wydaje się być cieplutka ![]() ![]() kwiatuszek10031989 - ja używam Max Factor False Lash Effect na przemian z 2000 Calorie tej firmy - i w obu jestem zakochana ![]() ![]() Kitka ![]() ![]() ![]() Marzeniatko - super, że wracasz już do zdrowia ![]() oo, nie wiedziałam, że tańczyłaś ! ![]() ![]() ![]() A i super talia!! Świetna zmiana, kobieca figura mm! Tylko, że ja się nie umiem posługiwać hula-hop'em ![]() agusiownik - ja mam zamiar zacząć pić tą wodę z cytrynką na czczo, podobno modelki tak robią ? ![]() angelwithoutsoul - ja polecam punktowo Brevoxyl zdecydowanie ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jestem umowiona na jutro do fryzjera aaa tak sie boje ze zepsuje mi sie fryzura(tzn nie wiem czy moze byc gorzej niz jest ale znajac zycie moze:P), boje sie ze bedzie mi nie do twarzy i cale zapuszczanie i pielegnacja pojda sie kochac, a ja mam bzika na punkcie wloskow;/.. zawsze mam obawy przed fryzjerem.. robie salatke z brokula i jajek z sosem chrzanowym, oby byla dobra bo robie pierwszy raz ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2010-09-16 o 19:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3562 | |
Raczkowanie
|
coś mi wizaż dziś nie działał.
Cytat:
Alessandra - bidulko wracaj do zdrówka ![]() Marzeniatko - ja kiedyś potrafiłam kręcić tak hh, że zaczynałam na kostkach i bez pomocy rąk kończyłam na szyi xD a teraz ostatnio chciałam zobaczyć, czy pamiętam cokolwiek z dzieciństwa i ... okazało się, że prawie nic!!! Kitka ![]() ![]() wczoraj jadłam pierwszy raz lody gałkowe kokosowe i były nieziemskie. byłam z TŻ w Gda w fashion house i tam je znalazłam ![]() ![]() ![]() ![]() muszę wam powiedzieć, że czasem czuję się jakaś taka obok, bo ja się nie znam za bardzo na kosmetykach i na wizażu... nie potrafię się jakoś wkręcić do waszej grupy.
![]() ![]() |
![]() |
#3563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3564 |
Zadomowienie
|
a ja napisałam list po niemiecku (praca domowa) na ponad 150 słów ,ale już mi się nie chciało skracać , więc zostawiłam.
tez mi wizaż nie działał. a teraz plotkarę oglądam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3565 |
Zakorzenienie
|
mi tez wizaz nie dzialal ale myslalam ze to przez moje ostatnio problemy z netem..
#3566 | |
Wtajemniczenie
|
Alessandra, dzięki, mam nadzieję, że będzie okazja
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3567 |
Zakorzenienie
|
party_girl7 -
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co do fryzjera, ja mam to samo - odkładam wizytę ile się da , bo tak się boję , czy czegoś mi nie zepsuje itd , a już bzika to mam na punkcie mojej grzywki okropnego ![]() ![]() A i w ogóle chciałabym zmienić w końcu fryzurę, bo od lat mam tą samą - długie, leciuteńko wycieniowane + grzywka(aktualnie prosta i przy takiej zostanę ![]() ![]() Aaa i co do sałateczki - takie połączenie musi wyjść wyśmienite !! ![]() Dzisiejsze SPAmowanie: - dużo herbat w tym jedna zielona i dwie czerwone z cytryną włosy: - nie prostowałam w ogóle - wieczorne mycie - na mokre włosy nałożony na ok.5-10 min. balsam z olejami do włosów długich,rozdwajających się i serum wygładzające będzie: - spray termoochronny twarz: - zero jakiegokolwiek makijażu - peeling - maseczka oczyszczająca z nagietkiem - tabletki na cerę będzie: - krem nawilżający od derm. na noc - krem bambino położony bardzo grubą warstwą na noc ciało: - maść rozgrzewająca w okolicach mostka i na stopy + grube ciuchy i skarpety ![]() - płukanie gardła wodą z szałwią ( za chwilę będzie raz jeszcze) - krem do rąk Ubogie bardzo to dzisiejsze spamowanie, nawet balsamu do ciała nie było ani nic, no ale cóż choroba rozkłada i to porządnie i tak dobrze, że późnym popołudniem i teraz jest jakoś lepiej.. ![]() No, ja teraz idę wysuszyć włosy, wypłukać gardło szałwią i przepisać chociaż trochę wypracowanie z angielskiego na papier kancelaryjny ... Potem na chwilkę do Was wpadnę, poczytać i powiedzieć Dobranoc ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na noc nalozylam dermogal i juz czuje ze to kolejna perelka ![]() za to maseczka z dermiki nocne zycie ta pod makijaz u mnie jest porazka- tworzy taka silikonowa bariere przez ktora moja skora swieci sie w2xszybciej i 2xmocniej... szkoda mi jej bo uzylam odrobinke...
![]() |
#3569 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Bidna ![]() Ale dobrze Ci że masz takiego fajnego TŻ-ta ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3570 |
Zadomowienie
|
a ja Wam powiem że niby dbam o siebie, staram się regularnie a i tak nic nie widać
![]() i chce Wam cos jeszcze powiedziec ale nie umiem ubrać tego w słowa.. ;D
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:04.