Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-16, 13:36   #3541
jennifer777
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

Cytat:
Napisane przez Marzeniatko Pokaż wiadomość
Jeżeli w grę wchodzi podkład, korektor, konturowanie twarzy i oczy to u mnie mniej więcej 10/15 minut, ale nie zawsze potrzebę full make up, bo jestem zadowolona ze stanu cery, więc tylko oczy, to jakieś 5 minut
u mnie podobnie..

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość

ja prawie całe wakacje się nie malowałam.. a tak na codzień to ok 10-15 minut przed wyjściem na uczelnie a jak idę gdzieś na imprezkę to tak do pół godziny mi schodzi

kobietki- mam już olej kokosowy (czemu on nie jest płynny ???? )

aaaaa.... i butki już mam siedzę w nich przy kompie zaraz bedę lazikować po domu... sprawdzić czy jakoś inaczej się w nich chodzi....

kurczę zrobiłam sobie coś z nogą, tzn chyba z mięsniem... już 5 dni mnie boli.... nie wiem czy do lekarza nie pójdę jak mi nie przejdzie....
jakiej firmy olej?
Cytat:
Napisane przez Strawberry_Baby Pokaż wiadomość

Nie mam pojęcia ile czasu się maluję. Nigdy nie patrzyłam na zegarek Ale to zalezy jak maluję oczy, bo jak tylko kreske to raz dwa, a jak wypelniam cieniem, to mi troche schodzi

Tak w ogole to witam Was piękne
U mnie tragiczny dzień nr 2 pod tytułem "okres". Dodatkowo moi kochani rodzice znów popsuli mi humor i mam wszystkiego dość.
Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
Marzeniatko śliczną masz talię Kobiece kształty Chyba tez się skuszę na hh, tylko kiedy ja bd tym kręcić

jennifer777 ŁoOo jak robie cały make up (podkład, korektor pod oczy, korektor na niemiłe niespodzianki, elajner u góry, biała kredka na dole, cienie do powiek, tusz do rzęs i róż do policzków) to zajmuje mi to z 30 min
ja staram się byc dokładniejsza, mama mówi na mnie ' odwalantus' i sprawdza sie to chyba w kazdej dziedzinie zycia niestety, po 5 minutach juz sie denerwuje i nie chce mi sie robic nic precyzyjnie
Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
ja od października planuję powrót na siłownię... o ile znajdę na to czas....
ja od października chce na joge.

Dzisiaj wpadły do mnie kolezanki i opowiadały o dziewczynach które mają bogatych chłopaków a mimo to spotykają się z piłkarzami i innymi osobami z jakimis osiagnieciami, tylko dla kasy, albo po to zeby sie pokazać;/ Jedna z nich ma chłopaka ktory obraca sie w towarzystwie tych własnie piłkarzy i mówiła o tych plastikowych panienkach;o wszystkie zrobione, idealne włosy, markowe ciuchy i tak sie zastanawiałam, czy przypadkiem ja nie poswiecam za mało czasu na dbanie o siebie na co dzien uzywam podkładu/pudru, brązera, eyelinera, tuszu i błyszczyka i uwazam ze to wystarcza.Wczoraj w topmodel pojawiły się takie własnie spalone gwiazdy, moj tż powiedział ze one bardziej mu sie podobaja niz te naturalne 'myszki' na co ja ' yyyyy to idź idź, weź sobie taką solare-tipsiare(ja tez chodze na sol ale mam w tym umiar)i wynikła mała kłótnia...i tak sobie mysle co jest takiego w tych sztucznych laskach, co faceci w nich widza?
Stary 2010-09-16, 13:43   #3542
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Marzeniatko to hh ma jakieś rozmiary? MatkooOo jestem całkowicie zielona w tych sprawach Zanim kupie to chyba spróbuje pare razy pokręcić nim w sklepie
tak, mają rózną średnice jak dla mnie im większe i cięższe tym łatwiej kręcić...
ja swoim się uczyłam jakieś 5 dni- na początku kręciłam 10-15 minut dziennie (i cały czas mi spadało ); potem coraz więcej i więcej- teraz potrafię pół godziny bez przerwy kręcić... w ogóle mi nie spada

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

Cytat:
Napisane przez jennifer777 Pokaż wiadomość
u mnie podobnie..

jakiej firmy olej?

ja staram się byc dokładniejsza, mama mówi na mnie ' odwalantus' i sprawdza sie to chyba w kazdej dziedzinie zycia niestety, po 5 minutach juz sie denerwuje i nie chce mi sie robic nic precyzyjnie

ja od października chce na joge.

Dzisiaj wpadły do mnie kolezanki i opowiadały o dziewczynach które mają bogatych chłopaków a mimo to spotykają się z piłkarzami i innymi osobami z jakimis osiagnieciami, tylko dla kasy, albo po to zeby sie pokazać;/ Jedna z nich ma chłopaka ktory obraca sie w towarzystwie tych własnie piłkarzy i mówiła o tych plastikowych panienkach;o wszystkie zrobione, idealne włosy, markowe ciuchy i tak sie zastanawiałam, czy przypadkiem ja nie poswiecam za mało czasu na dbanie o siebie na co dzien uzywam podkładu/pudru, brązera, eyelinera, tuszu i błyszczyka i uwazam ze to wystarcza.Wczoraj w topmodel pojawiły się takie własnie spalone gwiazdy, moj tż powiedział ze one bardziej mu sie podobaja niz te naturalne 'myszki' na co ja ' yyyyy to idź idź, weź sobie taką solare-tipsiare(ja tez chodze na sol ale mam w tym umiar)i wynikła mała kłótnia...i tak sobie mysle co jest takiego w tych sztucznych laskach, co faceci w nich widza?
olej parachute

ja to ile bym o siebie nie dbała i tak wydaje mi się że to za mało... mam na uczelni koleżankę- modelkę; nie dośc że mądra to po prostu- idealna jest, śliczna twarz, włosy, a figura to marzenie...ehhh....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 13:58   #3543
angelwithoutsoul
Raczkowanie

jennifer777 Oj to nie ładnie powiedział przeprosił albo głupio mu było za to co powiedział? mój tż woli te naturalne i jak widzi że ubieram obcasy, treski, maluje się, chodze na solarium itp to się krzywi Ale chyba dlatego, że jest strasznie zazdrosny...

Kitka Ja mam tak samo, wręcz mam obsesje na punkcie swojego wyglądu Staram się być w każdym calu doskonała

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 14:05   #3544
jennifer777
Wtajemniczenie

Cytat:
jennifer777 Oj to nie ładnie powiedział przeprosił albo głupio mu było za to co powiedział? mój tż woli te naturalne i jak widzi że ubieram obcasy, treski, maluje się, chodze na solarium itp to się krzywi Ale chyba dlatego, że jest strasznie zazdrosny...

Kitka Ja mam tak samo, wręcz mam obsesje na punkcie swojego wyglądu Staram się być w każdym calu doskonała
Tzn powiedział to tylko i wyłącznie w odniesnieniu do programu, bo ja tez nie naleze do tych najbardziej naturalnych, ale tez nie potrafiłabym byc takim szaraczkiem hehe moja przyjaciółka mowi ze to normalne ze powiedzial ze według niego ta, lub inna jest ładna, bo ja na pewno tez ocenianiam facetow, w sumie prawda, ale po co mowic to przy swojej dziewczynie, mógł przemilczeć.

Ja tez mam obsesje;/ próbuje z tym walczyć, daze do perfekcji
Stary 2010-09-16, 14:21   #3545
CABIN CREW

Cytat:
Tzn powiedział to tylko i wyłącznie w odniesnieniu do programu, bo ja tez nie naleze do tych najbardziej naturalnych, ale tez nie potrafiłabym byc takim szaraczkiem hehe moja przyjaciółka mowi ze to normalne ze powiedzial ze według niego ta, lub inna jest ładna, bo ja na pewno tez ocenianiam facetow, w sumie prawda, ale po co mowic to przy swojej dziewczynie, mógł przemilczeć.

a ja z moim byłym (mam nadzieję że kiedyś jeszcze napiszę o nim Obecnym ) nie mieliśmy problemów żeby mówić sobie kto jest atrakcyjny naszym zdaniem... potrafiłam iść ulicą i pokazywać mu laski i mówić "patrz fajna jest " albo pytać kto mu się podoba, on tak samo...
często jak chodziliśmy do knajp znajdowaliśmy sobie miejsc , tzw. loże szyderców (jak to nazywaliśmy ) no i sobie wtedy obserwowaliśmy ludzi i ocenialiśmy czy nam się podobają czy nie

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2010-09-16, 14:32   #3546
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez judus Pokaż wiadomość
kamizelka ładna kolor mi nie pasuje tylko no i ja ogólnie nie lubię zbytnio dzianego ale to dlatego że mam dzieje i w dzieciństwie mnie chyba do tego zraziła, uwielbiam za to mamy kominy mam je we wszystkich kolorach chyba jakie mi tylko potzreba ale to nie na temat przepraszam
też uwielbiam kominy

Cytat:

Ok Tzn, ja wiem jak one na zdjęciu wyglądają, ale nie wiem jak one wyglądają w "stanie surowym"? Nie wiem czy one mają formę zwykłej apaszki czy takie okrągłe zawinięte od razu sprzedają. No bo jakby to były apaszki to by się nazywała apaszki lub chustki czy też arafatki a nie komin Wiem, ciemna jestem, ale pierwsze słyszę o czymś takim
komin w stanie surowym wygląda po prostu jak szalik ze zszytymi końcami

Marzeniatko - super talia

bita smietana - masz świetną cerę, a po tym pudrze rzeczywiście widać subtelny efekt
Coldplay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 14:47   #3547
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:

I tak mógł to przemilczeć Ja bym nie była zadowolona jak by mi tak powiedział mój Tż... Ale ja w ogóle nie lubie jak on mówi o innych dziewczynach Mam być tylko ja, ja i jeszcze raz JA
A co do obsesji, to wymyślam najróżniejsze sposoby, żeby tylko się upiększyć, a i tak nie jestem z siebie zadowolona Jestem chorobliwą perfekcjonistką i to mnie czasem wkurza, bo brakuje mi pewności siebie

25.10. Pijam pokrzywę
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Stary 2010-09-16, 14:53   #3548
Strawberry_Baby
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość
też uwielbiam kominy

komin w stanie surowym wygląda po prostu jak szalik ze zszytymi końcami
O właśnie, i o takie tłumaczenie mi chodziło!

Cytat:
I tak mógł to przemilczeć Ja bym nie była zadowolona jak by mi tak powiedział mój Tż... Ale ja w ogóle nie lubie jak on mówi o innych dziewczynach Mam być tylko ja, ja i jeszcze raz JA
A co do obsesji, to wymyślam najróżniejsze sposoby, żeby tylko się upiększyć, a i tak nie jestem z siebie zadowolona Jestem chorobliwą perfekcjonistką i to mnie czasem wkurza, bo brakuje mi pewności siebie
Mam identycznie jak Ty! Czasem to męczy mojego TŻ, ale ja nie umiem inaczej

Dziewczyny, zostawiłam Wam coś w klubie. Nie mogę sobie dać rady już...
Strawberry_Baby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 15:06   #3549
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:
O właśnie, i o takie tłumaczenie mi chodziło!

Mam identycznie jak Ty! Czasem to męczy mojego TŻ, ale ja nie umiem inaczej

Dziewczyny, zostawiłam Wam coś w klubie. Nie mogę sobie dać rady już...

Mojego Tżta też to męczy, cały czas powtarza, że jestem piękna, idealna itp a mi jakoś trudno w to uwierzyć A ja nie jestem w klubie, zaraz obcykam jak się do niego dołącza

25.10. Pijam pokrzywę
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Stary 2010-09-16, 15:11   #3550
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Jakbym o sobie czytała. Tak, jestem zadowolona, ale ciągle mi czegoś brakuje, ciągle chcę być najlepsza

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 15:18   #3551
buahhot
Marcelover ♥♥♥

oj tam dziewczyny ten wątek jest po to byśmy stały się doskonałe!

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-16, 15:25   #3552
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość

Hehe dlatego idealnie tu pasujemy Kurcze dziewczyny nie wiecie jakie są najlepsze preparaty punktowe na wypryski? Chodzi mi o jakiś brevoxyl, benzacne czy sudocrem albo jakieś inne? Który działa i pomoga?

25.10. Pijam pokrzywę
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Stary 2010-09-16, 16:06   #3553
Marzeniatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
My jesteśmy już doskonałe

B L O G

Marzeniatko wystarczy Marzena
Marzeniatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 16:40   #3554
magne
Zadomowienie

A ja ostatnio daję tylko podkład do szkoły ,ale i tak nie czuję się naturalnie U mnie w klasie dziewczyny się nie malują za bardzo. W sumie tylko jedna ma bardzo dużo podkładu ,ale to dlatego ,że ma duze kłopoty z cerą i dwie jeszcze tuszu do rzęs używają a reszta nic. W sumie się nie dziwię ,bo nie mają kłopotów z cerą. Ja po tabletkach na włosy mam troszkę pogorszoną,ale przestałam się tym przejmować.
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 17:11   #3555
CABIN CREW

Cytat:
My jesteśmy już doskonałe
i skromne

ja nalożyłam sobie olej kokosowy na włosy, pięknie pachnie.... ej a ten olej to trzeba trzymać w lodówce????

dziś mam zamiar ogarnąć stopy (pedicure ), paznokcie u rąk... miałam ochotę na balsam brązujący ale nie mogę bo muszę sobie arcalenem udo nasmarować... boli jak cholera....

ZALATANA......

Edytowane przez Kitka:)
Czas edycji: 2010-09-16 o 17:21
Stary 2010-09-16, 17:25   #3556
party_girl7
Zakorzenienie

hej lasencje;*
malo czasu siedze na necie ostatnio, w pracy 7godzin przed kompem to juz dla mnie duzo...
dzisiaj zrobilam super zakupy i mam dobry humor:
-pedzel do rozu essence
-pedzel do cieni
-tabletki ze skrzypem i pokrzywa
-dermogal
-masc z witamina a
-buty(balerinki ze skory-wiem ze sezon sie koczy ale nie moglam nie wziasc, najwyzej beda na przyszly rok)
i czekam na mineralki lumiere moze jutro dojda...

korci mnie na rozjasnienie wlosow na ciemny, zloty blond;/... ale nie chce wydawac tych 2stowek kiedy nie wiem czy bedzie mi psowal kolor i jak wyjdzie na mojej glowie,... ehh mam dylemat, chyba jutro tylko jakos zetne wlosy.

u mnie dzis w koncu taka piekna pogoda
Stary 2010-09-16, 17:31   #3557
_Alessandra
Zakorzenienie

Hej Wszystkim
Jejku, tak się dziś okropnie czułam, że nie poszłam do szkoły - mamuśka kategorycznie mi tego zabroniła, bo miałam 35,2 , czyli duże osłabienie,a jak ja zemdleję, to od razu mnie czeka szpital itd.(po tej chorobie kiedyś..) i nie mogę sobie pozwolić na omdlenia.. I spałam prawie cały dzień, z przerwami na wyjście do toalety - cały czas mi się chciało wymiotować,słabo mi, ciągle charczałam i smarkałam... Potem przyszedł mój Tż, żeby mnie pouczyć z matematyki, ale na szczęście jutro jednak nie ma kartkówki, bo i tak mnie tak głowa bolała, że nic mi nie chciało wejść..Dopiero niedawno jakoś tak w miarę się ogarnęłam, to usiadłam na komputer i napisałam wypracowanie na ang. na jutro.. Ogólnie czuję się okropnie i tak samo wyglądam - wiecie jak to przy chorobie - ciuchy jakiekolwiek, byleby najgrubsze, szalik na szyję, nos czerwony, oczy podpuchnięte, twarz taka szara, zmęczona, włosy byle jak,usta suche, masakra..Nie mam siły nic ze sobą zrobić, totalnie..I tym bardziej Tż mi dziś poprawił humor, bo jak ze mną rozmawiał przez tel. to powiedziałam, żeby się mnie nie przestraszył, bo strasznie wyglądam jak chora jestem a ten zaczął się śmiać i no no już, ucieknę od Ciebie i jak przyszedł , ja mu drzwi otworzyłam to on do mnie: "a to ciekawe, miałem ujrzeć potwoora, a ja tu widzę chodzącą piękność, tylko troszkę chorą, którą trzeba się bardzo zaopiekować" i mnie tak mocno przytulił On zawsze wie, jak mnie podnieść na duchu, bo jak patrzę teraz na siebie w lustro to widzę paszteta, konkretnie..

Teraz się biorę za nadrabianie i odpisywanie Muszę zdążyć, jeszcze zanim mnie rozłoży znów...

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 18:31   #3558
Marzeniatko
Zakorzenienie

Alessandra bidula

A ja zrobiłam
8 minutes buns
8 minutes arms
i chyba jestem jeszcze za bardzo osłabiona, bo po tych 16 minutach miałam mroczki przed oczami i czułam jakbym ogłuchła

B L O G

Marzeniatko wystarczy Marzena
Marzeniatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 19:11   #3559
_Alessandra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Strawberry_Baby
Jejku świetny ten taniec!!! Tez tak chcę! Musisz mieć piękną figurę i się seksownie poruszać
Cytat:
Napisane przez xhankax
Alessandro,
ten taniec
och, jak ja bym tak chciała, musisz pięknie się ruszać.
Faktycznie, taniec jest booski Hehe, z tym to bym nie przesadzała Kochane, bo ten styl zaczęłam dopiero w tym roku tańczyć(wcześniej tańczyłam co innego) i byłam tylko na 2 zajęciach jak na razie. Ale to jest właśnie mój styl - uwielbiam takie ruchy i świetnie się w tym czuję!

Strawberry_Baby - Aaaa o to chodziło! No to w tym wypadku nie dziwię się, że się zdenerwował troszku, bo się martwił, to zrozumiałe, mój Tż też się przeraźliwie o mnie martwi i bardzo boi zawsze wtedy, gdy to nie on ma mnie odprowadzić do domu, tylko jestem z koleżanką,albo gdzieś tam..
Ta @ to jest straszna , no i czemu my mamy tak cierpieć.. Mi jak jest niedobrze, to robię najprostszą, ale chyba najskuteczniejszą rzecz na świecie - kładę się spać...Inaczej nie da rady..Ja zazwyczaj te 2 pierwsze dni co miesiąc zostaję w domu..

A i dzięki za link - bardzo przydatny, też nie wiedziałam o tym dzieleniu na 3 'partie' przy malowaniu rzęs, jutro wypróbuję

jennifer777 - Jak poszła kolacja ?? Co w końcu wymyśliłaś ?

Eee..no to zaskoczyłaś mnie, tym co Twój Tż powiedział, bo z tego co wiem, to faceci wolą naturalnie piękne Np. mój Tż jest zakochany w naturalności i gdybym się w ogóle nie malowała, to byłoby to dla niego spełnieniem marzeń

loluska - to może taniec towarzyski solo ? wiem, że są style taneczne z towarzyskich jak latino solo, salsa solo. I wtedy idziesz,tańczysz sobie i nie musisz mieć partnera. Mi się zawsze towarzyski podobał, zwłaszcza latynoamerykańskie tańce i te stroje!! Ale doszłam do wniosku po roku trenowania, że to nie dla mnie bo jeśli chodzi o występy itd. to muszę być uzależniona od partnera, a ja tak nie lubię-on sobie zachoruje, albo coś sobie zrobi,albo będzie miał widzimisię i ja też na zawody na przykład nie pojadę no i zrezygnowałam.Tak jak wyżej napisałam - ten taniec którego właśnie się uczę jest niesamowity!!!
A ja ogólnie tańczę od 5 roku życia, ale przerobiłam trochę stylów tanecznych - począwszy od baletu,poprzez disco dance, nowoczesny, towarzyski, hip hop, new age (te 2 ostatnie to chyba najdłużej) aż do tego hip hop heels
Aaaa i gratuluję nabycia umiejętności !!

Shadii - 3mam kciuki za to, żeby Ci się taka możliwość trafiła!

bita smietana - odpowiedź co do lat tańczenia jest na końcu przy odpowiedzi do loluski Ale to nie ma czego się wstydzić i krępować!! Kochana, uwierz mi, na zajęciach każdy skupia się na sobie i własnym tańcu, dba o to, aby sam zapamiętał wszystko i doskonale to zatańczył, nie zwraca się wtedy uwagi na osoby obok - jesteś tylko Ty, lustro, muzyka i trener i nic więcej Cię nie obchodzi! Trzeba się przełamać, zapisać na zajęcia, pójść i ...uwierz, jak raz pójdziesz, to się zakochasz w tańcu i będziesz chciała więcej i więcej! - za to, żebyś się odważyła !!

aaa i jeszcze jedno - masz śliczną cerę !! jakbym ja taką miała, to byłabym chyba najszczęśliwszą osobą na tej ziemii !! zdradź, co robisz, że masz taką cudną buźkę!

angelinmyheart - świetna ta bluza/płaszcz !! ma fajną długość, kaptur i wydaje się być cieplutka I do tego super na Tobie leży! I jeszcze ta cena...sama bym się z chęcią w taką zaopatrzyła

kwiatuszek10031989 - ja używam Max Factor False Lash Effect na przemian z 2000 Calorie tej firmy - i w obu jestem zakochana Są to chyba najlepsze jak do tej pory tusze, które miałam. A jeszcze ten efekt, gdy pierw nałożę False, a potem 2000 - cudeńko wręcz!

Kitka - jak patrzę na Twoją listę kosmetyków do włosów, to ja lepiej się nie odzywam...i muszę w takim razie bardziej za swoje włosiska się wziąć

Marzeniatko - super, że wracasz już do zdrowia
oo, nie wiedziałam, że tańczyłaś ! dokładnie, dla mnie również hh czy to zwykły, czy new age, jest za męski, a ja też lubię czuć się kobieco jazz mi się podoba, ale tylko w duetach. Noo, to Ty również musisz mieć super ruchy i świetną postawę ! I do tego tańczyłaś z towarzyskiego te tańce, które ja najbardziej uwielbiam oglądać!
A i super talia!! Świetna zmiana, kobieca figura mm!
Tylko, że ja się nie umiem posługiwać hula-hop'em Znaczy tak kręcić, żeby to się kręciło, a nie spadało, powiedzcie mi dziewczyny ile Wy się tak tego uczyłyście i w jaki sposób, żeby nie spadało to kółko??

agusiownik - ja mam zamiar zacząć pić tą wodę z cytrynką na czczo, podobno modelki tak robią ?

angelwithoutsoul - ja polecam punktowo Brevoxyl zdecydowanie Szybko działa! I maść cynkowa jest też dobra i ten niebieski z Synergen (Rossmann'owski).

Cytat:
Napisane przez Kitka
nie mieliśmy problemów żeby mówić sobie kto jest atrakcyjny naszym zdaniem... potrafiłam iść ulicą i pokazywać mu laski i mówić "patrz fajna jest " albo pytać kto mu się podoba, on tak samo...
często jak chodziliśmy do knajp znajdowaliśmy sobie miejsc , tzw. loże szyderców (jak to nazywaliśmy ) no i sobie wtedy obserwowaliśmy ludzi i ocenialiśmy czy nam się podobają czy nie
Jakbym słyszała o sobie i Tż'cie !! Dokładnie, słowo w słowo u nas jest tak samo !!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-16, 19:47   #3560
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość

Jakbym słyszała o sobie i Tż'cie !! Dokładnie, słowo w słowo u nas jest tak samo !!
ja tez tak mam, tzn czesto mowie tztowi ze ta jest fajna czy ladna, lubie ogladac laski w tv jakies tam modelki itp, kroliczki kardashianki i inne cuda bo sa takie piekne a tz sie smieje i juz mnie pytal kiedys czy nie jestem bi i zartuje ze kiedys chce trojkat heh
jestem umowiona na jutro do fryzjera aaa tak sie boje ze zepsuje mi sie fryzura(tzn nie wiem czy moze byc gorzej niz jest ale znajac zycie moze:P), boje sie ze bedzie mi nie do twarzy i cale zapuszczanie i pielegnacja pojda sie kochac, a ja mam bzika na punkcie wloskow;/.. zawsze mam obawy przed fryzjerem..

robie salatke z brokula i jajek z sosem chrzanowym, oby byla dobra bo robie pierwszy raz

Edytowane przez party_girl7
Czas edycji: 2010-09-16 o 19:48
party_girl7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 19:50   #3561
buahhot
Marcelover ♥♥♥

wizaż mi nie działał
ale korzystałam z czasu i przeszukałam książki, w końcu musiałam się za to zabrać

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 19:58   #3562
hanamici
Raczkowanie

GG do hanamici

coś mi wizaż dziś nie działał.

Cytat:
ja nigdy nie mogłam zrozumieć tego, dlaczego faceci podniecają się idealnymi wręcz laskami, szczupłe 90-60-90 xD, wielki biust, idealna cera, piękne długie włosy, a są z kimś, kto tak nie wygląda i mówi, że jego dziewczyna jest najpiękniejsza pod słońcem. ja mam taki trochę kompleks, bo mój TŻ mówi, że taka laska, jak siedzimy z paczką w klubie, a mi mówi, że jestem najpiękniejsza, a ja nie jestem szcupluśka i w ogóle...

Alessandra - bidulko wracaj do zdrówka ale pozazdrościć takiego faceta ;p

Marzeniatko - ja kiedyś potrafiłam kręcić tak hh, że zaczynałam na kostkach i bez pomocy rąk kończyłam na szyi xD a teraz ostatnio chciałam zobaczyć, czy pamiętam cokolwiek z dzieciństwa i ... okazało się, że prawie nic!!!

Kitka - kocham wszystko, co jest związane z kokosem! próbowałaś ziaję? tam jest pomadka kokosowa, żel pod prysznic i balsam do ciała... i to wszystko kokosowe!!!
wczoraj jadłam pierwszy raz lody gałkowe kokosowe i były nieziemskie. byłam z TŻ w Gda w fashion house i tam je znalazłam byłam mega zauroczona nimi. a swoją drogą, fashion house to niebo dla kobiety! same outlety

muszę wam powiedzieć, że czasem czuję się jakaś taka obok, bo ja się nie znam za bardzo na kosmetykach i na wizażu... nie potrafię się jakoś wkręcić do waszej grupy.
Stary 2010-09-16, 20:00   #3563
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
wiem, wiem ale dla mnie efekt był za subtelny

i wstawiam porównanie talii na przestrzeni mniej więcej roku, półtora
zdjęcie po, nie jest jakieś bardzo aktualne, bo sprzed miesiąca, może dwóch, teraz jest chyba jeszcze wyraźniejsza, ale wstawiam to co mam
długo czekałaś na efekty? i po ile minut kręciłaś?
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 20:05   #3564
magne
Zadomowienie

a ja napisałam list po niemiecku (praca domowa) na ponad 150 słów ,ale już mi się nie chciało skracać , więc zostawiłam.
tez mi wizaż nie działał.
a teraz plotkarę oglądam
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 20:06   #3565
party_girl7
Zakorzenienie

mi tez wizaz nie dzialal ale myslalam ze to przez moje ostatnio problemy z netem..
Stary 2010-09-16, 20:11   #3566
Shadii
Wtajemniczenie

Alessandra, dzięki, mam nadzieję, że będzie okazja
Cytat:
Napisane przez hanamici Pokaż wiadomość
(...)
muszę wam powiedzieć, że czasem czuję się jakaś taka obok, bo ja się nie znam za bardzo na kosmetykach i na wizażu... nie potrafię się jakoś wkręcić do waszej grupy.
Nie mów tak ja też się nie znam, ponadto nie robię nawet połowy tych rzeczy dla siebie, co dziewczyny tutaj. Ale to nie jest tak, że nie pasujemy poza tym, z wiedzą o kosmetykach człowiek się nie rodzi, dlatego możesz jeszcze wszystko nadrobić, jeśli tylko chcesz

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 20:15   #3567
_Alessandra
Zakorzenienie

party_girl7 - ten, to zawsze się mnie pyta, po co ja się tak go wypytuję, czy ta ładna, czy mu się podoba itd Ale i tak wiem, jaki jest jego ideał urody ,i szczerze - ja jestem jego odwrotnością, no jedynie wzrost, długość włosów, piersi i talia się zgadzają Ale tak już chyba jest, że ma się ten swój 'ideał urodowy' w głowie poukładany, a na partnera wybiera się osobę zupełnie od tego wzorca odbiegającą Np. moim typem faceta jest Vin Diesel A mój Tż to chyba tylko kolor oczu ma taki sam jak on
a co do fryzjera, ja mam to samo - odkładam wizytę ile się da , bo tak się boję , czy czegoś mi nie zepsuje itd , a już bzika to mam na punkcie mojej grzywki okropnego bo kiedyś fryzjera tak mi zepsuła grzywkę - chciałam na bok, a ona tak mi poucinała, że wyszła jakaś taka przy samej górze czoła wycieniowana i nagle na skos, no porażka, mówię Wam - i wtedy zaczesywałam włosy z tyłu głowy i podpinałam spinkami, żeby jako tako wyglądać
A i w ogóle chciałabym zmienić w końcu fryzurę, bo od lat mam tą samą - długie, leciuteńko wycieniowane + grzywka(aktualnie prosta i przy takiej zostanę ) tylko nie wiem co mi by pasowało
Aaa i co do sałateczki - takie połączenie musi wyjść wyśmienite !!

Dzisiejsze SPAmowanie:
- dużo herbat w tym jedna zielona i dwie czerwone z cytryną
włosy:
- nie prostowałam w ogóle
- wieczorne mycie
- na mokre włosy nałożony na ok.5-10 min. balsam z olejami do włosów długich,rozdwajających się i serum wygładzające
będzie:
- spray termoochronny

twarz:
- zero jakiegokolwiek makijażu
- peeling
- maseczka oczyszczająca z nagietkiem
- tabletki na cerę
będzie:
- krem nawilżający od derm. na noc
- krem bambino położony bardzo grubą warstwą na noc

ciało:
- maść rozgrzewająca w okolicach mostka i na stopy + grube ciuchy i skarpety
- płukanie gardła wodą z szałwią ( za chwilę będzie raz jeszcze)
- krem do rąk

Ubogie bardzo to dzisiejsze spamowanie, nawet balsamu do ciała nie było ani nic, no ale cóż choroba rozkłada i to porządnie i tak dobrze, że późnym popołudniem i teraz jest jakoś lepiej..

No, ja teraz idę wysuszyć włosy, wypłukać gardło szałwią i przepisać chociaż trochę wypracowanie z angielskiego na papier kancelaryjny ...
Potem na chwilkę do Was wpadnę, poczytać i powiedzieć Dobranoc

książkoholiczka

10.03.2009 - razem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-16, 20:17   #3568
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hanamici Pokaż wiadomość
coś mi wizaż dziś nie działał.

ja nigdy nie mogłam zrozumieć tego, dlaczego faceci podniecają się idealnymi wręcz laskami, szczupłe 90-60-90 xD, wielki biust, idealna cera, piękne długie włosy, a są z kimś, kto tak nie wygląda i mówi, że jego dziewczyna jest najpiękniejsza pod słońcem. ja mam taki trochę kompleks, bo mój TŻ mówi, że taka laska, jak siedzimy z paczką w klubie, a mi mówi, że jestem najpiękniejsza, a ja nie jestem szcupluśka i w ogóle...

Alessandra - bidulko wracaj do zdrówka ale pozazdrościć takiego faceta ;p

Marzeniatko - ja kiedyś potrafiłam kręcić tak hh, że zaczynałam na kostkach i bez pomocy rąk kończyłam na szyi xD a teraz ostatnio chciałam zobaczyć, czy pamiętam cokolwiek z dzieciństwa i ... okazało się, że prawie nic!!!

Kitka - kocham wszystko, co jest związane z kokosem! próbowałaś ziaję? tam jest pomadka kokosowa, żel pod prysznic i balsam do ciała... i to wszystko kokosowe!!!
wczoraj jadłam pierwszy raz lody gałkowe kokosowe i były nieziemskie. byłam z TŻ w Gda w fashion house i tam je znalazłam byłam mega zauroczona nimi. a swoją drogą, fashion house to niebo dla kobiety! same outlety

ja sie moich 95% urodowych rytuałów nauczylam na wizazu-wlosy, cera, kosmetyki-tu znajdziesz info o wszystkim doslownie
na noc nalozylam dermogal i juz czuje ze to kolejna perelka
za to maseczka z dermiki nocne zycie ta pod makijaz u mnie jest porazka- tworzy taka silikonowa bariere przez ktora moja skora swieci sie w2xszybciej i 2xmocniej... szkoda mi jej bo uzylam odrobinke...
Stary 2010-09-16, 20:18   #3569
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
Hehe dlatego idealnie tu pasujemy Kurcze dziewczyny nie wiecie jakie są najlepsze preparaty punktowe na wypryski? Chodzi mi o jakiś brevoxyl, benzacne czy sudocrem albo jakieś inne? Który działa i pomoga?
Sudocrem! Działa rewelacyjnie

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Hej Wszystkim
Jejku, tak się dziś okropnie czułam, że nie poszłam do szkoły - mamuśka kategorycznie mi tego zabroniła, bo miałam 35,2 , czyli duże osłabienie,a jak ja zemdleję, to od razu mnie czeka szpital itd.(po tej chorobie kiedyś..) i nie mogę sobie pozwolić na omdlenia.. I spałam prawie cały dzień, z przerwami na wyjście do toalety - cały czas mi się chciało wymiotować,słabo mi, ciągle charczałam i smarkałam... Potem przyszedł mój Tż, żeby mnie pouczyć z matematyki, ale na szczęście jutro jednak nie ma kartkówki, bo i tak mnie tak głowa bolała, że nic mi nie chciało wejść..Dopiero niedawno jakoś tak w miarę się ogarnęłam, to usiadłam na komputer i napisałam wypracowanie na ang. na jutro.. Ogólnie czuję się okropnie i tak samo wyglądam - wiecie jak to przy chorobie - ciuchy jakiekolwiek, byleby najgrubsze, szalik na szyję, nos czerwony, oczy podpuchnięte, twarz taka szara, zmęczona, włosy byle jak,usta suche, masakra..Nie mam siły nic ze sobą zrobić, totalnie..I tym bardziej Tż mi dziś poprawił humor, bo jak ze mną rozmawiał przez tel. to powiedziałam, żeby się mnie nie przestraszył, bo strasznie wyglądam jak chora jestem a ten zaczął się śmiać i no no już, ucieknę od Ciebie i jak przyszedł , ja mu drzwi otworzyłam to on do mnie: "a to ciekawe, miałem ujrzeć potwoora, a ja tu widzę chodzącą piękność, tylko troszkę chorą, którą trzeba się bardzo zaopiekować" i mnie tak mocno przytulił On zawsze wie, jak mnie podnieść na duchu, bo jak patrzę teraz na siebie w lustro to widzę paszteta, konkretnie..

Teraz się biorę za nadrabianie i odpisywanie Muszę zdążyć, jeszcze zanim mnie rozłoży znów...

Bidna
Ale dobrze Ci że masz takiego fajnego TŻ-ta
Coldplay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 20:20   #3570
dianulaa
Zadomowienie

a ja Wam powiem że niby dbam o siebie, staram się regularnie a i tak nic nie widać jedynie wyglądam inaczej jak zrobie make- up.

i chce Wam cos jeszcze powiedziec ale nie umiem ubrać tego w słowa.. ;D

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości