|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 | ||
BAN stały
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Cytat:
Kliknij dołącz do klubu i ramoncia jak będzie to Cię przygarnie ![]() Cytat:
Również zamierzam wypróbować jutro ten trik z rzęsami ![]() Powiem Wam, że mój TŻ też najbardziej mnie lubi naturalną. Najbardziej mu się podobam zaraz po przebudzeniu ![]() ![]() Uprałam sobie staniczek i rajstopy, żeby pachniały na jutro na spotkanie z TŻ ![]() ![]() ![]() Aaa dziewczyny! Dodałam zdjęcia do profilu, jak chcecie obejrzeć to zapraszam! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3572 |
Zakorzenienie
|
mi też wizaż nie działał
|
![]() ![]() |
![]() |
#3573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3574 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3575 |
Raczkowanie
|
Shadii, party_girl7 -
![]() Alessandra - ja zawsze jak idę do fryzjera, to mam właśnie za krótko ściętą grzywkę i nie wyglądam przez kilka dni! jakie to jest irytujące. zawsze mówię też wszystkim na około, że, jak będę chciała iść do fryzjera by ściąć włosy, mają mi powiedzieć, że jestem głupia, i że nie mam leźć. kiedy nastaje dzień, w którym mówię, że idę ściąć włosy, a wszyscy mówią mi to, o co prosiłam, ja jestem smutna i obrażona i mówię "jak będę chciała, to pójdę! moje włosy!" ... po czym wracam niezadowolona i żałuję. teraz zapuszczam włosy, a szczególnie grzywkę, bo mam ją (ściętą pod skosem) kupę czasu i zaczyna mnie denerwować, mimo że wyglądam z nią ładnie. 1) szybko mi się przetłuszcza grzywka 2) nie mogę myć wieczorem włosów, bo rano grzywka nie ogarnia xD 3) wiatr! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3576 |
Zadomowienie
|
hm ale mi chodzi o polityke wsród ludzi załóżmy:
idzie sobie dziewczyna która ma swoje naturalne włosy, jest ładna i dba o siebie idzie druga dziewczyna załóżmy że ma tone makijażu na sobie, plus np blond włosy (farbowane) [i nie chce tu nikogo urazić jak cos bo to tylko przykład podaję] i oczywiście połowa miasta odwróci się za tą drugą.. mimo że moze nie zrobi połowy tych zabiegów co ta pierwsza, no może jakiś jedyny co by ją z tłumu wyrózniło.. nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi bo to troche nieskkładne ale tak o tym ostatnio często myślę i musiałam wyrzucić z siebie ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- poza tym kiedy ta caate wróci w końcu i gdzie sie podziała np Kalpana?
![]() |
#3577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3578 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Marzeniatko jaka talia! wow ![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3579 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
noo, tak już jest niestety ![]() ale sporo też zależy od pewności siebie i tego w jaki sposób dana dziewczyna się zachowuje, chodzi, itp. bo nawet jeśli będzie bardzo ładna i zadbana, a będzie szła niepewnie to nie zwróci takiej uwagi jak być może brzydsza ale pewna siebie i śmiała ![]() kurcze wyszło mi jakieś masło maślane, ale mój mózg już nie działa więc wybaczcie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3580 |
Zakorzenienie
|
Alessandra już pisałyśmy o tym wcześniej, że najważniejsze przy doborze hh jest rozmiar, jeżeli będzie za małe to nie będziesz potrafiła go utrzymać. Kiedyś miałam dużo mniejsze, takie zwykłe, dla Ciebie i nie mogłam go utrzymać, max. 3 obroty i leciało na dół, na wizażu (bo jakże by inaczej
![]() ![]() agusiownik pierwsze efekty było widać już gdzieś po miesiącu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3581 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dzisiaj miałam podły dzień...jak zwykle pokłóciłam się z siostrą...mam już tego szczerze dosyć i nie mogę się doczekać rozpoczęcia roku akademickiego bo wtedy wyjadę do Bdg i nie będę się z nią widzieć a co za tym idzie nie będziemy się kłócić...dołuje mnie to, że się nie możemy dogadać... ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3582 |
Zakorzenienie
|
Co do tych dziewczyn totalnie wypicowanych, lekko plastikowych, za którymi się ludzie odwracają na ulicy, a dziewczynami zadbanymi, ładnymi, ale przesadnie się nie wyróżniającymi... zdecydowanie wolę należeć do tej drugiej grupy, nie "jara" mnie to, że odwróci się za mną 10 napalonych facetów, którzy myślą jakby tylko mnie przelecieć, taki "podziw" mnie nie satysfakcjonuje, nie chciałabym też słyszeć tekstów "fajna dupa z Ciebie", o wiele bardziej wolę, żeby zwrócił na mnie uwagę 1 mężczyzna, ale na poziomie, który zamiast powiedzieć, że "fajna dupa jesteś hehe" powie, że jestem piękna. Jest różnica, prawda?
![]() Po raz kolejny dziękuję za wszystkie komplementy ![]() ![]() Kwiatuszku proponuję iść do Tesco, czy innego hipermarketu, wejść na dział z zabawkami i poprzymierzać te hh ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2010-09-16 o 21:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#3583 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3584 |
BAN stały
|
Dziewczyny.... ale Wy jesteście ładne!!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3585 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() _Alessandra wracaj, jak najszybciej do zdrowia! ![]() ![]() buahhot mi też wizaż nie działał, a co więcej czytać forum mogłam, ale wcześniej, żeby odpisać to już strona nie chciała mi się wyświetlić. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Strawberry_Baby chętnie obejrzę Twoje zdjęcia, ale czekam, aż zaakceptujesz zaproszenie. ![]() hanamici ja ostatnio tak mówiłam mamie, że jak będę chciała iść do fryzjera to ma mi zabronić. Choć ostatnio mam taką wielką ochotę, że ledwo się powstrzymuje. ![]() ![]() Cytat:
![]() W ogóle mój Tż. woli naturalne dziewczyny i dziwnie się na mnie patrzył, jak kiedyś poszłam na solarium. Powiem Wam, że większa część moich znajomych woli te naturalne i bardzo dobrze! ![]()
![]() Edytowane przez angelinmyheart Czas edycji: 2010-09-16 o 21:30 |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3586 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Tzn to nie tak,że on woli te plastikowe, wydaje mi sie ze ja sobie to bardziej wmowiłam, bo a) ta myszka z topmodel była naprawde meeeega myszką ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
http://img2.timeinc.net/instyle/imag...en_400x400.jpg ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
![]() |
#3587 |
Zadomowienie
|
Marzeniatko gdybym była Tobą i miała taka talie to bym sobie lustro postawiła i na siebie ciagle patrzyła więc możesz wpadac w samouwielbienie;D
![]() |
#3588 |
BAN stały
|
Marzeniątko Ty masz takie naturalne włosy? Są cudne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3589 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3590 |
Marcelover ♥♥♥
|
właśnie wcinam ogórka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3591 | ||
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() mi też wizaż nie działał, wkurzałam się tylko... popatrzyłam na mecza, potem obejrzałam film.. coś się kiepsko czuję, boli mnie żołądek i niedobrze mi ... ![]() ![]() ja dziś wypiłam ze 2 l czerwonej herbaty, zauważam że coś jakby mi się brzuch ruszył, mniejszy trochę jest... a tak poza tym- standardowa pielęgnacja, manicure, pedicure, olej kokosowy na kudły, antycell na uda, tyłek i brzuch; serum na biust... kupiłam sobie kurację liftingującą z eveline tą, ciekawe czy mnie ujędrni ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3592 |
Marcelover ♥♥♥
|
a ja lubię to serum https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...czuplajace.htm
nieźle grzeje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3593 |
Raczkowanie
|
Marzeniatko jaka talia
![]() ![]() ![]() ![]() Czytam was kochane na biezaco,ale nie zawsze mam wene zeby cos naskrobac i na dodatek teraz mam sporo stresow,ale moze innym razem napisze o tym w klubie Buziaki Milej nocy
![]() |
#3594 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3595 | |
CABIN CREW
|
Cytat:
a jak efekty??? ja też powrócę do kręcenia ale od października
![]() Edytowane przez Kitka:) Czas edycji: 2010-09-16 o 22:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3596 |
Marcelover ♥♥♥
|
wiesz co, nie używam bardzo regularnie, czasami codziennie czasem co drugi dzień... no ale brzuszek jest wyraźnie napięty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3597 |
Zakorzenienie
|
hanamici, Coldplay, angelinmyheart - dziękuję Kochane
![]() ![]() hanamici- I ani mi się tu waż mówić, że odstajesz ![]() ![]() ![]() ![]() I powiem Ci, że to forum jest bynajmniej moim zdaniem najlepsze, ponieważ nikt nie oczekuje od nikogo bóg wie czego, łatwo i fajnie przyjmuje się nowe osoby, nie ma jakiś 'grupek zamkniętych' itd., można się wyżalić, pogadać o wszystkim, wymienić się radami itd. ![]() Haha, a co do fryzjera, to u mnie też niezła jazda zawsze jest, i wszyscy naokoło wiedzą, jak to bardzo się boję iść, i na pewno mi coś zniszczy i w ogóle fryzjerzy nigdy nie słuchają itd itp ![]() ![]() A wiatr, to teeż świetny jest - ja mam prostą i weś, jak to w ogóle wygląda, jak mi ją podwiewa, mutant jakiś ![]() ![]() ![]() Strawberry_Baby - u mnie jest to samo! Tż mi zawsze mówi rano po przebudzeniu, że jestem taka piękna a ja marzę tylko o tym, żeby umyć zęby, ogarnąć twarz , zrobić włosy itd ![]() ![]() ![]() Marzeniatko - dziękuję bardzo za odpowiedź ![]() Aaaa i jeszcze jedno ! Oglądałam właśnie Twoje zdjęcia w albumie i dostałam kompleksów ! Normalnie masz tak piękną, kobiecą, subtelną urodę, że szok ![]() ![]() ![]() jennifer777 - szybciutko do zdrówka wracaj ![]() O muffinki ![]() ![]() Aaaa, no chyba , że tak ![]() ![]() ![]() ![]() Dobra, Kobitki ja idę spać, jutro muszę rano wstać i udać się do szkoły - tak,tak z katarem , kaszlem itd. bylebym nie miała gorączki ![]() Dobranooc!! ![]()
![]() |
#3598 |
BAN stały
|
Dziewczyny mam do Was być może głupie pytanie... Co daje ten Wax na noc? Bo tak mi dziwnie z nim isc spac. Te wlosy beda mokre cala noc czy wyschna?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3599 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3600 |
BAN stały
|
Zmyłam tego Waxa, pomimo czepka, chustki i torebki foliowej na głowie cały czas mi po policzkach i szyi przeciekała woda z włosów. W ogóle strasznie mi się włosy poplątały
![]() Zaplotłam mokre włosy w luźne dwa warkocze, mam nadzieję, że jutro będę miała ładne fale ![]() Ehh nie zrobiłam wszystkiego co chciałam. Nie zdążyłam już. I tak już późno, a ja jeszcze nie śpię. Jak zwykle, jak ja chce robić SPA to moja mama albo się kąpie godzinę albo uskutecznia pranie ![]() Dziś: - masaż rękawicą - prysznic - mycie głowy + Wax - balsam antycellulitowy - jedwab do ciała - sudocrem na krostki - regulacja brwi - peeling enzymatyczny na noc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.