Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-16, 20:20   #3571
Strawberry_Baby
BAN stały

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
Mojego Tżta też to męczy, cały czas powtarza, że jestem piękna, idealna itp a mi jakoś trudno w to uwierzyć A ja nie jestem w klubie, zaraz obcykam jak się do niego dołącza
Mój też mi tak mówi, a ja myślę, że po prostu mówi tak, żeby mi przykro nie było...
Kliknij dołącz do klubu i ramoncia jak będzie to Cię przygarnie

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość

Strawberry_Baby - Aaaa o to chodziło! No to w tym wypadku nie dziwię się, że się zdenerwował troszku, bo się martwił, to zrozumiałe, mój Tż też się przeraźliwie o mnie martwi i bardzo boi zawsze wtedy, gdy to nie on ma mnie odprowadzić do domu, tylko jestem z koleżanką,albo gdzieś tam..
Ta @ to jest straszna , no i czemu my mamy tak cierpieć.. Mi jak jest niedobrze, to robię najprostszą, ale chyba najskuteczniejszą rzecz na świecie - kładę się spać...Inaczej nie da rady..Ja zazwyczaj te 2 pierwsze dni co miesiąc zostaję w domu..

A i dzięki za link - bardzo przydatny, też nie wiedziałam o tym dzieleniu na 3 'partie' przy malowaniu rzęs, jutro wypróbuję

Eee..no to zaskoczyłaś mnie, tym co Twój Tż powiedział, bo z tego co wiem, to faceci wolą naturalnie piękne Np. mój Tż jest zakochany w naturalności i gdybym się w ogóle nie malowała, to byłoby to dla niego spełnieniem marzeń
Ja też przez pierwsze dwa dni na uczelnię na zajęcia nie chodzę...

Również zamierzam wypróbować jutro ten trik z rzęsami

Powiem Wam, że mój TŻ też najbardziej mnie lubi naturalną. Najbardziej mu się podobam zaraz po przebudzeniu Dla mnie to po prostu tragedia jest, no ale cóż.

Uprałam sobie staniczek i rajstopy, żeby pachniały na jutro na spotkanie z TŻ Czeka mnie zaraz porządne SPAmowanko Nie wiem tylko w co się ubrać...

Aaa dziewczyny! Dodałam zdjęcia do profilu, jak chcecie obejrzeć to zapraszam!
Strawberry_Baby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 20:23   #3572
agusiownik
Zakorzenienie

mi też wizaż nie działał
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 20:25   #3573
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
a ja Wam powiem że niby dbam o siebie, staram się regularnie a i tak nic nie widać jedynie wyglądam inaczej jak zrobie make- up.

i chce Wam cos jeszcze powiedziec ale nie umiem ubrać tego w słowa.. ;D
po mnie tez szczegolnie nie widac- przynajmniej ja nie widze kolosalnej roznicy b ez makijazu, ale za to jakie samopoczucie i samoocena teraz naprawde, ja sie z tym lepiej czuje jak jestem wsrod ludzi
Stary 2010-09-16, 20:27   #3574
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
a ja Wam powiem że niby dbam o siebie, staram się regularnie a i tak nic nie widać jedynie wyglądam inaczej jak zrobie make- up.

i chce Wam cos jeszcze powiedziec ale nie umiem ubrać tego w słowa.. ;D

teeż tak mam

no to spróbuj to ubrać
Coldplay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 20:29   #3575
hanamici
Raczkowanie

GG do hanamici

Shadii, party_girl7 - dzięki dziewczyny.

Alessandra - ja zawsze jak idę do fryzjera, to mam właśnie za krótko ściętą grzywkę i nie wyglądam przez kilka dni! jakie to jest irytujące. zawsze mówię też wszystkim na około, że, jak będę chciała iść do fryzjera by ściąć włosy, mają mi powiedzieć, że jestem głupia, i że nie mam leźć. kiedy nastaje dzień, w którym mówię, że idę ściąć włosy, a wszyscy mówią mi to, o co prosiłam, ja jestem smutna i obrażona i mówię "jak będę chciała, to pójdę! moje włosy!" ... po czym wracam niezadowolona i żałuję. teraz zapuszczam włosy, a szczególnie grzywkę, bo mam ją (ściętą pod skosem) kupę czasu i zaczyna mnie denerwować, mimo że wyglądam z nią ładnie. 1) szybko mi się przetłuszcza grzywka 2) nie mogę myć wieczorem włosów, bo rano grzywka nie ogarnia xD 3) wiatr! 4) jak piszę, spada mi centralnie na noc xD nie wiem, jak będę wyglądać bez, ale spróbuję. muszę na razie leczyć końcówki, bo to istne siano
Stary 2010-09-16, 20:32   #3576
dianulaa
Zadomowienie

hm ale mi chodzi o polityke wsród ludzi załóżmy:
idzie sobie dziewczyna która ma swoje naturalne włosy, jest ładna i dba o siebie
idzie druga dziewczyna załóżmy że ma tone makijażu na sobie, plus np blond włosy (farbowane) [i nie chce tu nikogo urazić jak cos bo to tylko przykład podaję] i oczywiście połowa miasta odwróci się za tą drugą.. mimo że moze nie zrobi połowy tych zabiegów co ta pierwsza, no może jakiś jedyny co by ją z tłumu wyrózniło..
nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi bo to troche nieskkładne ale tak o tym ostatnio często myślę i musiałam wyrzucić z siebie

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

poza tym kiedy ta caate wróci w końcu i gdzie sie podziała np Kalpana?
Stary 2010-09-16, 20:37   #3577
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
idzie sobie dziewczyna która ma swoje naturalne włosy, jest ładna i dba o siebie
idzie druga dziewczyna załóżmy że ma tone makijażu na sobie, plus np blond włosy (farbowane) [i nie chce tu nikogo urazić jak cos bo to tylko przykład podaję] i oczywiście połowa miasta odwróci się za tą drugą.. mimo że moze nie zrobi połowy tych zabiegów co ta pierwsza, no może jakiś jedyny co by ją z tłumu wyrózniło..
nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi bo to troche nieskkładne ale tak o tym ostatnio często myślę i musiałam wyrzucić z siebie

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

no niestety tak jest, ale wlasnie ja mysle ze po to jest m.in. ten watek zeby w tej pierwszej naturalnej dziewczynie znaleźć jej mocne strony i je dopracowac tak zeby miala rowniez to cos w sobie a za razem wlasny styl

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-16, 20:49   #3578
KarolciaU2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jennifer777 Pokaż wiadomość
To takie plamienia, ja tez to miałam, minelo po 1 opakowaniu

edit. jestem chora czuje sie fatalnie mam czerwone oczy i czerwony nos, nic mi sie nie chce ze sobą robic a wyglądam jak wamp;/btw. ile czasu poswięcacie na makijaz?
ja to poswiecam mniej wiecej 10 do 15minut, zalezy czy maluje oczy cieniami czy nie
Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Marzeniatko świetną masz figurę! I żadna tam chłopczyca. Tylko bardzo kobieca.

bita smietana ja też nie wiem co Ty widzisz na swojej twarzy, przecież masz ją śliczną.

Ja to mam problem z wągrami na nosie i nie umiem się ich pozbyć. Kiedyś używałam żelu z Garniera to mi chyba najbardziej pomagał. Macie jakieś sposoby?

Dziękuje wszystkim za gratulację. Bardzo się ciesze, że w końcu to zdałam, jak się chce to można.

hanamici studia i sesje nie są takie straszne, jak niektórzy mówią.
slyszalam ze na wagry na nosie niektore dziewczyny stosuja maseczke zrobiona z mleka i zelatyny...
Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
a jak wygląda Twoje hh? ma takie "kulki zainstalowane" od wewnątrz? mówiłaś kiedyś że stosujesz też pas neoprenowy, ja właśnie kręcę od wczoraj też z pasem bo inaczej miałabym siniaki tzn raz sie ich nabawiłam, ten na zdjęciu jeszcze był mały i świeży, rano był olbrzymi
chcę kręcić regularnie bo chcę mieć ładną talię, mam nadzieję że za miesiąc będzie lepiej na boczki też działa prawda?
oooo maaatkooo odechcialo mi sie tego hula hop wole sobie bioderkami bez niego pokrecic
Cytat:

Dzisiaj wpadły do mnie kolezanki i opowiadały o dziewczynach które mają bogatych chłopaków a mimo to spotykają się z piłkarzami i innymi osobami z jakimis osiagnieciami, tylko dla kasy, albo po to zeby sie pokazać;/ Jedna z nich ma chłopaka ktory obraca sie w towarzystwie tych własnie piłkarzy i mówiła o tych plastikowych panienkach;o wszystkie zrobione, idealne włosy, markowe ciuchy i tak sie zastanawiałam, czy przypadkiem ja nie poswiecam za mało czasu na dbanie o siebie na co dzien uzywam podkładu/pudru, brązera, eyelinera, tuszu i błyszczyka i uwazam ze to wystarcza.Wczoraj w topmodel pojawiły się takie własnie spalone gwiazdy, moj tż powiedział ze one bardziej mu sie podobaja niz te naturalne 'myszki' na co ja ' yyyyy to idź idź, weź sobie taką solare-tipsiare(ja tez chodze na sol ale mam w tym umiar)i wynikła mała kłótnia...i tak sobie mysle co jest takiego w tych sztucznych laskach, co faceci w nich widza?
wiadomo ze za takimi dziewczynami kazdy sie obejrzy, zarowno kobieta jak i mezczyzna, ale wiekszosc jednak na partnerki woli bardziej naturalne dziewczyny, moi tzeci zawsze lubili te naturalne i nie ubierajace sie wyzywajaco

Marzeniatko jaka talia! wow

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Cytat:

odwracaja sie bo to cos w rodzaju odruchu bezwarunkowego gdyby je postawic obok siebie i pytac przechodniow ktora z nich im sie bardziej podoba to pewnie wiekszosc by powiedziala ze ta zadbana ale naturalna niz ta zadbana ale sztuczna
KarolciaU2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 20:49   #3579
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hanamici Pokaż wiadomość
Shadii, party_girl7 - dzięki dziewczyny.

Alessandra - ja zawsze jak idę do fryzjera, to mam właśnie za krótko ściętą grzywkę i nie wyglądam przez kilka dni! jakie to jest irytujące. zawsze mówię też wszystkim na około, że, jak będę chciała iść do fryzjera by ściąć włosy, mają mi powiedzieć, że jestem głupia, i że nie mam leźć. kiedy nastaje dzień, w którym mówię, że idę ściąć włosy, a wszyscy mówią mi to, o co prosiłam, ja jestem smutna i obrażona i mówię "jak będę chciała, to pójdę! moje włosy!" ... po czym wracam niezadowolona i żałuję. teraz zapuszczam włosy, a szczególnie grzywkę, bo mam ją (ściętą pod skosem) kupę czasu i zaczyna mnie denerwować, mimo że wyglądam z nią ładnie. 1) szybko mi się przetłuszcza grzywka 2) nie mogę myć wieczorem włosów, bo rano grzywka nie ogarnia xD 3) wiatr! 4) jak piszę, spada mi centralnie na noc xD nie wiem, jak będę wyglądać bez, ale spróbuję. muszę na razie leczyć końcówki, bo to istne siano
Eh, też mam grzywę odkąd pamiętam i za każdym razem kiedy ją obcinam myślę sobie że to ostatni raz i że od tej pory zapuszczam.. no i nie wytrzymuję nigdy w tym postanowieniu . Ale nic, teraz się zawzięłam i jest już dość długa więc może tym razem się uda . Też jestem ciekawa jak bym wyglądała bez grzywki

Cytat:

noo, tak już jest niestety
ale sporo też zależy od pewności siebie i tego w jaki sposób dana dziewczyna się zachowuje, chodzi, itp. bo nawet jeśli będzie bardzo ładna i zadbana, a będzie szła niepewnie to nie zwróci takiej uwagi jak być może brzydsza ale pewna siebie i śmiała

kurcze wyszło mi jakieś masło maślane, ale mój mózg już nie działa więc wybaczcie
Coldplay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 21:07   #3580
Marzeniatko
Zakorzenienie

Alessandra już pisałyśmy o tym wcześniej, że najważniejsze przy doborze hh jest rozmiar, jeżeli będzie za małe to nie będziesz potrafiła go utrzymać. Kiedyś miałam dużo mniejsze, takie zwykłe, dla Ciebie i nie mogłam go utrzymać, max. 3 obroty i leciało na dół, na wizażu (bo jakże by inaczej ) wyczytałam, żeby kupić większy rozmiar (tzn. o większej średnicy) i... okazało się, że potrafię kręcić!

agusiownik pierwsze efekty było widać już gdzieś po miesiącu później i do tej pory właściwie talia cały czas się pomniejsza, początkowo kręciłam w miarę codziennie po ok 30 minut, zdarzało się, że na jakimś filmie czy coś dłużej, teraz staram się kręcić co 2/3 dni po 10/15 minut, chyba że mi się tego dnia wybitnie chce to potrafię nawet godzinę

B L O G

Marzeniatko wystarczy Marzena
Marzeniatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 21:10   #3581
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
ja użwyam wonder lash mascara z oriflame, o taki : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...zes-Wonder.htm i jestem bardzo z niego zadowolona.
Cytat:
Napisane przez Marzeniatko Pokaż wiadomość
Miałam też Oriflame - Wonder, ale jak dla mnie za subtelny efekt, mi tylko wydłużał, a pogrubiał bardzo delikatnie, ale się nie zmarnował, zużyłam go, a końcówkę zostawiłam i jest go bardzo malutko, szczoteczka nie wyschła i ja go używam do brwi
Właśnie mi zależy na takim subtelnym podkreśleniu moich rzęs, bo są dosyć długie, ale takie trochę niesforne wywijają się we wszystkie strony także dzięki za polecenie tego tuszu na pewno wypróbuję tylko mam pytanko jak kupujecie z oriflame? przez konsultantkę czy internet?
Cytat:
Alessandra bardzo fajny ten hip hop na szpilkach Ja kiedyś też tańczyłam (ok 3/4 lat z przerwami) i taka postawa i ruch zostają przynajmniej mi, ja miałam przygody z
hh new style, ale nie za bardzo mi się podobało, fajny energiczny, ale ja lubię czuć się
seksownie!
później był modern jazz - już trochę lepiej, ale nadal to nie to
w końcu mój trener, kochany pan Radzio zaproponował, żebym przyszła na zajęcia z tańca towarzyskiego i to był strzał w dziesiątkę! Głównie tańczyłam salsę, sambę, rumbę i jiva
Jak ja Ci zazdroszczę...tak bardzo bym chciała nauczyć się pięknie ruszać w tańcu i najlepiej namówić na jakiś kurs mojego TŻ, ale niestety on się nie chce zgodzić...Poza tym za kilka lat planujemy wesele i marzy mi się zatańczyć coś specjalnego na pierwszy taniec, ale nie jakiś evolution dance(swoją drogą w ogóle mi się to nie podoba), tylko coś takiego romantycznego np. walc...niestety TŻ wolałby coś szalonego...mus zę mu to wybić z głowy, bo w ogóle się bym w tym nie czuła...a nie chcę się wygłupić przed całą rodziną na własnym weselu
Cytat:
Nieumiejętność kręceniem hh wynika z jego rozmiaru, jeżeli jest za małe trudno je utrzymać Ja miałam kiedyś dużo mniejsze i nie potrafiłam nim kręcić dłużej niż 3 obroty kupiłam większe, gdzieś o 1/4 i mogłam kręcić i kręcić i kręcić..
Dzięki za radę, bo po Waszych opiniach i Twoich zdjęciach kochana (cudownie kobiecą masz figurkę) mam ogromną ochotę kupić to cudeńko obawiam się tylko że nie będę umiała kręcić...
Cytat:
mój tż woli te naturalne i jak widzi że ubieram obcasy, treski, maluje się, chodze na solarium itp to się krzywi
Mój też tak ma mówi że kocha moją naturalność i że najlepiej wyglądam po przebudzeniu
Cytat:
Kurcze dziewczyny nie wiecie jakie są najlepsze preparaty punktowe na wypryski? Chodzi mi o jakiś brevoxyl, benzacne czy sudocrem albo jakieś inne? Który działa i pomoga?
ja używam benzacne fajnie wysusza wypryski, ale szkoda że nie po jednym użyciu... jak coś mi wyskoczy to dopiero po kilku dniach mi schodzi i robi się mniejsze... Może macie coś co działa szybciej?

Dzisiaj miałam podły dzień...jak zwykle pokłóciłam się z siostrą...mam już tego szczerze dosyć i nie mogę się doczekać rozpoczęcia roku akademickiego bo wtedy wyjadę do Bdg i nie będę się z nią widzieć a co za tym idzie nie będziemy się kłócić...dołuje mnie to, że się nie możemy dogadać...
kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-16, 21:10   #3582
Marzeniatko
Zakorzenienie

Co do tych dziewczyn totalnie wypicowanych, lekko plastikowych, za którymi się ludzie odwracają na ulicy, a dziewczynami zadbanymi, ładnymi, ale przesadnie się nie wyróżniającymi... zdecydowanie wolę należeć do tej drugiej grupy, nie "jara" mnie to, że odwróci się za mną 10 napalonych facetów, którzy myślą jakby tylko mnie przelecieć, taki "podziw" mnie nie satysfakcjonuje, nie chciałabym też słyszeć tekstów "fajna dupa z Ciebie", o wiele bardziej wolę, żeby zwrócił na mnie uwagę 1 mężczyzna, ale na poziomie, który zamiast powiedzieć, że "fajna dupa jesteś hehe" powie, że jestem piękna. Jest różnica, prawda?

Po raz kolejny dziękuję za wszystkie komplementy jeszcze chwila i wpadnę w samouwielbienie

Kwiatuszku proponuję iść do Tesco, czy innego hipermarketu, wejść na dział z zabawkami i poprzymierzać te hh zobaczyć, które Ci się najlepiej trzyma, po prostu pokręcić nim w sklepie, jezeli bedzie średnica dla Ciebie odpowiednia szybko nie spadnie i wtedy albo kupić to zabawkowe na próbę, albo zobaczyć na cenie jaką ma średnicę i takie z wypustkami znaleźć na allegro

B L O G

Marzeniatko wystarczy Marzena

Edytowane przez Marzeniatko
Czas edycji: 2010-09-16 o 21:13
Marzeniatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 21:12   #3583
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Strawberry_Baby Pokaż wiadomość
(...)
Aaa dziewczyny! Dodałam zdjęcia do profilu, jak chcecie obejrzeć to zapraszam!
Wysłałam zaproszenie

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 21:22   #3584
Strawberry_Baby
BAN stały

Dziewczyny.... ale Wy jesteście ładne!!!! Wpadnę w kompleksy przy Was
Stary 2010-09-16, 21:28   #3585
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
I tak mógł to przemilczeć Ja bym nie była zadowolona jak by mi tak powiedział mój Tż... Ale ja w ogóle nie lubie jak on mówi o innych dziewczynach Mam być tylko ja, ja i jeszcze raz JA
A co do obsesji, to wymyślam najróżniejsze sposoby, żeby tylko się upiększyć, a i tak nie jestem z siebie zadowolona Jestem chorobliwą perfekcjonistką i to mnie czasem wkurza, bo brakuje mi pewności siebie
Ja tak samo mam. Wymyślam co się da, żeby ładnie wyglądać, a zawsze znajdzie się coś co mi psuje cały efekt. Kilka razy mi się udało, ale nie często. Też mi czasem brakuje pewności siebie i głupio się czuje, jak każdy się na mnie patrzy, jak idę ulicą.

_Alessandra wracaj, jak najszybciej do zdrowia! i kochanego masz Tż. Tylko pozazdrościć.

buahhot mi też wizaż nie działał, a co więcej czytać forum mogłam, ale wcześniej, żeby odpisać to już strona nie chciała mi się wyświetlić.

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Nie mów tak ja też się nie znam, ponadto nie robię nawet połowy tych rzeczy dla siebie, co dziewczyny tutaj. Ale to nie jest tak, że nie pasujemy poza tym, z wiedzą o kosmetykach człowiek się nie rodzi, dlatego możesz jeszcze wszystko nadrobić, jeśli tylko chcesz
Ja tak samo nie robię większości o czym piszecie... . Dopiero się wtajemniczam.

Cytat:
Ja tak samo mam. Może później przyjdzie czas na efekty. Nie możemy się załamywać!

Strawberry_Baby chętnie obejrzę Twoje zdjęcia, ale czekam, aż zaakceptujesz zaproszenie.

hanamici ja ostatnio tak mówiłam mamie, że jak będę chciała iść do fryzjera to ma mi zabronić. Choć ostatnio mam taką wielką ochotę, że ledwo się powstrzymuje. i prawie zawsze nosiłam grzywkę prostą, a teraz od miesiąca chce zapuścić i dawać na bok, ale dziwnie się teraz czuje z taki trochę odsłoniętym czołem. Dodam, że mam je wysokie, więc opcja bez grzywki niestety odpada.

Cytat:
Napisane przez KarolciaU2 Pokaż wiadomość
slyszalam ze na wagry na nosie niektore dziewczyny stosuja maseczke zrobiona z mleka i zelatyny...
Dziękuje. Może poszukam na wizażu, jak dokładnie się ją robi.

W ogóle mój Tż. woli naturalne dziewczyny i dziwnie się na mnie patrzył, jak kiedyś poszłam na solarium. Powiem Wam, że większa część moich znajomych woli te naturalne i bardzo dobrze!

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r

Edytowane przez angelinmyheart
Czas edycji: 2010-09-16 o 21:30
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-16, 21:31   #3586
jennifer777
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej Wszystkim
Jejku, tak się dziś okropnie czułam, że nie poszłam do szkoły - mamuśka kategorycznie mi tego zabroniła, bo miałam 35,2 , czyli duże osłabienie,a jak ja zemdleję, to od razu mnie czeka szpital itd.(po tej chorobie kiedyś..) i nie mogę sobie pozwolić na omdlenia.. I spałam prawie cały dzień, z przerwami na wyjście do toalety - cały czas mi się chciało wymiotować,słabo mi, ciągle charczałam i smarkałam... Potem przyszedł mój Tż, żeby mnie pouczyć z matematyki, ale na szczęście jutro jednak nie ma kartkówki, bo i tak mnie tak głowa bolała, że nic mi nie chciało wejść..Dopiero niedawno jakoś tak w miarę się ogarnęłam, to usiadłam na komputer i napisałam wypracowanie na ang. na jutro.. Ogólnie czuję się okropnie i tak samo wyglądam - wiecie jak to przy chorobie - ciuchy jakiekolwiek, byleby najgrubsze, szalik na szyję, nos czerwony, oczy podpuchnięte, twarz taka szara, zmęczona, włosy byle jak,usta suche, masakra..Nie mam siły nic ze sobą zrobić, totalnie..I tym bardziej Tż mi dziś poprawił humor, bo jak ze mną rozmawiał przez tel. to powiedziałam, żeby się mnie nie przestraszył, bo strasznie wyglądam jak chora jestem a ten zaczął się śmiać i no no już, ucieknę od Ciebie i jak przyszedł , ja mu drzwi otworzyłam to on do mnie: "a to ciekawe, miałem ujrzeć potwoora, a ja tu widzę chodzącą piękność, tylko troszkę chorą, którą trzeba się bardzo zaopiekować" i mnie tak mocno przytulił On zawsze wie, jak mnie podnieść na duchu, bo jak patrzę teraz na siebie w lustro to widzę paszteta, konkretnie..

Teraz się biorę za nadrabianie i odpisywanie Muszę zdążyć, jeszcze zanim mnie rozłoży znów...
uuuuu to jakiś czosnek i cos na wzmocnienie, tez jestem mega osłabiona i fatalnie sie czuje. głupie wirusy;/
Cytat:
jennifer777 - Jak poszła kolacja ?? Co w końcu wymyśliłaś ?

Eee..no to zaskoczyłaś mnie, tym co Twój Tż powiedział, bo z tego co wiem, to faceci wolą naturalnie piękne Np. mój Tż jest zakochany w naturalności i gdybym się w ogóle nie malowała, to byłoby to dla niego spełnieniem marzeń
Kolacji nie było, bo byłam za bardzo zasmarkanaale mamcia kupiła dzisiaj forme do muffinek wiec jutro bede piekła.
Tzn to nie tak,że on woli te plastikowe, wydaje mi sie ze ja sobie to bardziej wmowiłam, bo a) ta myszka z topmodel była naprawde meeeega myszkąi chyba bardziej chodziło mu o to, ze tamta jets po prostu w jakims stopniu zadbana b) wiem ze spotykał ze z 2 takimi meeeega zrobionymi laskami;/i cały czas jak taką widze to mu mówie nooo idz do niej idz wiem ze ci sie podobasarkazm i jad wypływa jak widze takie dziewczyny, bo z reguły jestem tolerancyjna, ale wiem ze cos musi byc na rzeczy skoro sie z nimi spotykał, na co on że nie lubi jak ja nakładam puder, woli mnie w wesji light czyli sam tusz+błyszczyk tak samo mowił ze rano podobam mu sie najbardziej, albo w ubraniu domowym:confuse d: i nie wiem o co chodzi bo spotykał sie z takimi plastikami, a ja do tej grupy nie nalezy, owszem zawsze chodze ubrana elegancko bo lubie ten styl ale z dziewczynami- solara+platynowy blond nie mam nic do czynienia...
Cytat:
coś mi wizaż dziś nie działał.

ja nigdy nie mogłam zrozumieć tego, dlaczego faceci podniecają się idealnymi wręcz laskami, szczupłe 90-60-90 xD, wielki biust, idealna cera, piękne długie włosy, a są z kimś, kto tak nie wygląda i mówi, że jego dziewczyna jest najpiękniejsza pod słońcem. ja mam taki trochę kompleks, bo mój TŻ mówi, że taka laska, jak siedzimy z paczką w klubie, a mi mówi, że jestem najpiękniejsza, a ja nie jestem szcupluśka i w ogóle...
wydaje mi sie ze takie lalunie są na krótką mete.... facet szuka jednak prawdziwej kobiety a nie sztucznej lalki
Cytat:
Napisane przez KarolciaU2 Pokaż wiadomość
ja to poswiecam mniej wiecej 10 do 15minut, zalezy czy maluje oczy cieniami czy nie

oooo maaatkooo odechcialo mi sie tego hula hop wole sobie bioderkami bez niego pokrecic

wiadomo ze za takimi dziewczynami kazdy sie obejrzy, zarowno kobieta jak i mezczyzna, ale wiekszosc jednak na partnerki woli bardziej naturalne dziewczyny, moi tzeci zawsze lubili te naturalne i nie ubierajace sie wyzywajaco

Marzeniatko jaka talia! wow

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

odwracaja sie bo to cos w rodzaju odruchu bezwarunkowego gdyby je postawic obok siebie i pytac przechodniow ktora z nich im sie bardziej podoba to pewnie wiekszosc by powiedziala ze ta zadbana ale naturalna niz ta zadbana ale sztuczna
Jak byłam młodsza malowałam sie duzo mocniej, miałam jasniejsze włosy, ciemniejsza cere itd, ale to chyba przechodzi z wielkiem, teraz cenie naturalnosc. Nie chodzi mi totalnie o no makeup ale o cos takiego:
http://img2.timeinc.net/instyle/imag...en_400x400.jpg

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Cytat:
Co do tych dziewczyn totalnie wypicowanych, lekko plastikowych, za którymi się ludzie odwracają na ulicy, a dziewczynami zadbanymi, ładnymi, ale przesadnie się nie wyróżniającymi... zdecydowanie wolę należeć do tej drugiej grupy, nie "jara" mnie to, że odwróci się za mną 10 napalonych facetów, którzy myślą jakby tylko mnie przelecieć, taki "podziw" mnie nie satysfakcjonuje, nie chciałabym też słyszeć tekstów "fajna dupa z Ciebie", o wiele bardziej wolę, żeby zwrócił na mnie uwagę 1 mężczyzna, ale na poziomie, który zamiast powiedzieć, że "fajna dupa jesteś hehe" powie, że jestem piękna. Jest różnica, prawda?
święta prawda!
Stary 2010-09-16, 21:33   #3587
dianulaa
Zadomowienie

Marzeniatko gdybym była Tobą i miała taka talie to bym sobie lustro postawiła i na siebie ciagle patrzyła więc możesz wpadac w samouwielbienie;D
Stary 2010-09-16, 21:38   #3588
Strawberry_Baby
BAN stały

Marzeniątko Ty masz takie naturalne włosy? Są cudne I cera nieskazitelna, i oczy i usta i w ogóle jesteś bardzo bardzo ładna
Stary 2010-09-16, 21:39   #3589
KarolciaU2
Raczkowanie

Cytat:
uuuuu to jakiś czosnek i cos na wzmocnienie, tez jestem mega osłabiona i fatalnie sie czuje. głupie wirusy;/

Kolacji nie było, bo byłam za bardzo zasmarkanaale mamcia kupiła dzisiaj forme do muffinek wiec jutro bede piekła.
Tzn to nie tak,że on woli te plastikowe, wydaje mi sie ze ja sobie to bardziej wmowiłam, bo a) ta myszka z topmodel była naprawde meeeega myszkąi chyba bardziej chodziło mu o to, ze tamta jets po prostu w jakims stopniu zadbana b) wiem ze spotykał ze z 2 takimi meeeega zrobionymi laskami;/i cały czas jak taką widze to mu mówie nooo idz do niej idz wiem ze ci sie podobasarkazm i jad wypływa jak widze takie dziewczyny, bo z reguły jestem tolerancyjna, ale wiem ze cos musi byc na rzeczy skoro sie z nimi spotykał, na co on że nie lubi jak ja nakładam puder, woli mnie w wesji light czyli sam tusz+błyszczyk tak samo mowił ze rano podobam mu sie najbardziej, albo w ubraniu domowym:confuse d: i nie wiem o co chodzi bo spotykał sie z takimi plastikami, a ja do tej grupy nie nalezy, owszem zawsze chodze ubrana elegancko bo lubie ten styl ale z dziewczynami- solara+platynowy blond nie mam nic do czynienia...

wydaje mi sie ze takie lalunie są na krótką mete.... facet szuka jednak prawdziwej kobiety a nie sztucznej lalki

Jak byłam młodsza malowałam sie duzo mocniej, miałam jasniejsze włosy, ciemniejsza cere itd, ale to chyba przechodzi z wielkiem, teraz cenie naturalnosc. Nie chodzi mi totalnie o no makeup ale o cos takiego:
http://img2.timeinc.net/instyle/imag...en_400x400.jpg

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

święta prawda!
ten makijaz jest bardzo naturalny i bardzo ladny, ja staram sie tez malowac podobnie, chociaz wiadomo takiego efektu jak na zdjeciu nie osiagam
KarolciaU2 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-16, 21:42   #3590
buahhot
Marcelover ♥♥♥

właśnie wcinam ogórka

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 21:45   #3591
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
coś mi wizaż dziś nie działał.

ja nigdy nie mogłam zrozumieć tego, dlaczego faceci podniecają się idealnymi wręcz laskami, szczupłe 90-60-90 xD, wielki biust, idealna cera, piękne długie włosy, a są z kimś, kto tak nie wygląda i mówi, że jego dziewczyna jest najpiękniejsza pod słońcem. ja mam taki trochę kompleks, bo mój TŻ mówi, że taka laska, jak siedzimy z paczką w klubie, a mi mówi, że jestem najpiękniejsza, a ja nie jestem szcupluśka i w ogóle...

Alessandra - bidulko wracaj do zdrówka ale pozazdrościć takiego faceta ;p

Marzeniatko - ja kiedyś potrafiłam kręcić tak hh, że zaczynałam na kostkach i bez pomocy rąk kończyłam na szyi xD a teraz ostatnio chciałam zobaczyć, czy pamiętam cokolwiek z dzieciństwa i ... okazało się, że prawie nic!!!

Kitka - kocham wszystko, co jest związane z kokosem! próbowałaś ziaję? tam jest pomadka kokosowa, żel pod prysznic i balsam do ciała... i to wszystko kokosowe!!!

wczoraj jadłam pierwszy raz lody gałkowe kokosowe i były nieziemskie. byłam z TŻ w Gda w fashion house i tam je znalazłam byłam mega zauroczona nimi. a swoją drogą, fashion house to niebo dla kobiety! same outlety

muszę wam powiedzieć, że czasem czuję się jakaś taka obok, bo ja się nie znam za bardzo na kosmetykach i na wizażu... nie potrafię się jakoś wkręcić do waszej grupy.
miałam ten żel i masło do ciała kiedyś ogólnie to ja mega zapachowiec jestem, już kiedyś pisałam- ogromną uwagę do zapachu przykładam (jeżeli chodzi o kosmetyki )

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
ja sie moich 95% urodowych rytuałów nauczylam na wizazu-wlosy, cera, kosmetyki-tu znajdziesz info o wszystkim doslownie
na noc nalozylam dermogal i juz czuje ze to kolejna perelka
za to maseczka z dermiki nocne zycie ta pod makijaz u mnie jest porazka- tworzy taka silikonowa bariere przez ktora moja skora swieci sie w2xszybciej i 2xmocniej... szkoda mi jej bo uzylam odrobinke...
ja tak samo... ostatnio dostałam własnie przez wizaz kręcka na punkcie dbania o włosy... i już od miesiąca próbuje wizażowych hitów

mi też wizaż nie działał, wkurzałam się tylko... popatrzyłam na mecza, potem obejrzałam film..
coś się kiepsko czuję, boli mnie żołądek i niedobrze mi ... a do tego noga mi coraz bardziej dokucza... a ja nie chcę teraz do lekarza... bo zabroni mi ćwiczyć....

ja dziś wypiłam ze 2 l czerwonej herbaty, zauważam że coś jakby mi się brzuch ruszył, mniejszy trochę jest...
a tak poza tym- standardowa pielęgnacja, manicure, pedicure, olej kokosowy na kudły, antycell na uda, tyłek i brzuch; serum na biust...

kupiłam sobie kurację liftingującą z eveline tą, ciekawe czy mnie ujędrni

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 21:50   #3592
buahhot
Marcelover ♥♥♥

a ja lubię to serum https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...czuplajace.htm
nieźle grzeje

Stary 2010-09-16, 21:54   #3593
tillavanilla
Raczkowanie

Marzeniatko jaka taliazmotywowalas mnie do dzialania,sama krecilam codzienniepo 20-30 min,ale po 3 tygodniach przestalambo dostalam @ i to byla taka glupia wymowka,ale teraz bedzie inaczej,obiecuje to sobie,a jak nie dotrzymam slowa to wiecie co z e mna zrobicPrzepraszam, ze wiecej postow nie komentuje,ale temat tali i tych cholernych boczkow jest mi bliski,bo walcze z tym juz dosc dlugo,tylko,ze niesystematycznie i to jest moj nawiekszy problem,ale teraz sie zawzielam i musi byc dobrze

Czytam was kochane na biezaco,ale nie zawsze mam wene zeby cos naskrobac i na dodatek teraz mam sporo stresow,ale moze innym razem napisze o tym w klubie Buziaki Milej nocy

Dbam o siebie!!!
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-16, 21:56   #3594
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
Marzeniatko jaka taliazmotywowalas mnie do dzialania,sama krecilam codzienniepo 20-30 min,ale po 3 tygodniach przestalambo dostalam @ i to byla taka glupia wymowka,ale teraz bedzie inaczej,obiecuje to sobie,a jak nie dotrzymam slowa to wiecie co z e mna zrobicPrzepraszam, ze wiecej postow nie komentuje,ale temat tali i tych cholernych boczkow jest mi bliski,bo walcze z tym juz dosc dlugo,tylko,ze niesystematycznie i to jest moj nawiekszy problem,ale teraz sie zawzielam i musi byc dobrze

Czytam was kochane na biezaco,ale nie zawsze mam wene zeby cos naskrobac i na dodatek teraz mam sporo stresow,ale moze innym razem napisze o tym w klubie Buziaki Milej nocy
to w takim razie obie będziemy kręcić regularnie

Stary 2010-09-16, 21:57   #3595
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
nieźle grzeje

a jak efekty???

ja też powrócę do kręcenia ale od października

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......

Edytowane przez Kitka:)
Czas edycji: 2010-09-16 o 22:02
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 22:04   #3596
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
a jak efekty???
wiesz co, nie używam bardzo regularnie, czasami codziennie czasem co drugi dzień... no ale brzuszek jest wyraźnie napięty tzn ja go kupię ponownie jak mi się skończy

Stary 2010-09-16, 22:59   #3597
_Alessandra
Zakorzenienie

hanamici, Coldplay, angelinmyheart - dziękuję Kochane x2-za zdrówko i Tż'a

hanamici
- I ani mi się tu waż mówić, że odstajesz Ja też nie znam się na tylu rzeczach typu kosmetyki do włosów chociażby, lub do paznokci itd. , a kosmetykami do twarzy musiałam się zainteresować ze względu na walkę z moją cerą , a potem to już jakoś poszło to dbanie o siebie, interesowanie wizażem,kosmetykami O i to co napisała party_girl to również święta prawda - ja także nauczyłam się większości rzeczy na Wizażu! Jak nie praktycznie wszystkiego
I powiem Ci, że to forum jest bynajmniej moim zdaniem najlepsze, ponieważ nikt nie oczekuje od nikogo bóg wie czego, łatwo i fajnie przyjmuje się nowe osoby, nie ma jakiś 'grupek zamkniętych' itd., można się wyżalić, pogadać o wszystkim, wymienić się radami itd.

Haha, a co do fryzjera, to u mnie też niezła jazda zawsze jest, i wszyscy naokoło wiedzą, jak to bardzo się boję iść, i na pewno mi coś zniszczy i w ogóle fryzjerzy nigdy nie słuchają itd itp A właśnie mi też się szybko przetłuszcza ta grzywka, wkurzające to , bo włosy i z 2 dni czasami mi się świeże trzymają , a grzywka na drugi dzień - sam tłuszcz masakra
A wiatr, to teeż świetny jest - ja mam prostą i weś, jak to w ogóle wygląda, jak mi ją podwiewa, mutant jakiś Ale ja grzywę muszę mieć i już Tylko zawsze marzyłam o takiej gęstej,prostej a i tak mam 'prześwity'

Strawberry_Baby - u mnie jest to samo! Tż mi zawsze mówi rano po przebudzeniu, że jestem taka piękna a ja marzę tylko o tym, żeby umyć zęby, ogarnąć twarz , zrobić włosy itd A i mi mówi, że tak ślicznie z rana pachnę maślanką albo maślaną bułeczką jakoś tak

Marzeniatko
- dziękuję bardzo za odpowiedź
Aaaa i jeszcze jedno ! Oglądałam właśnie Twoje zdjęcia w albumie i dostałam kompleksów ! Normalnie masz tak piękną, kobiecą, subtelną urodę, że szok Oczy, usta, włosy , cera - wszystko jest tak śliczne, że nie mogłam się napatrzeć !! Z tego co sądzę, to musisz być marzeniem wielu facetów, naprawdę..

jennifer777 - szybciutko do zdrówka wracaj
O muffinki
Aaaa, no chyba , że tak No, ale jednak z tymi facetami to dziwnie - oglądają się za 'zrobionymi laleczkami' , ale wolą być z dziewczynami naturalnymi, niewypacynkowanymi , bez wyzywających strojów itd. I że to niby kobiety są trudne w ogarnięciu, jaaasne

Dobra, Kobitki ja idę spać, jutro muszę rano wstać i udać się do szkoły - tak,tak z katarem , kaszlem itd. bylebym nie miała gorączki
Dobranooc!!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-16, 23:10   #3598
Strawberry_Baby
BAN stały

Dziewczyny mam do Was być może głupie pytanie... Co daje ten Wax na noc? Bo tak mi dziwnie z nim isc spac. Te wlosy beda mokre cala noc czy wyschna?
Stary 2010-09-16, 23:26   #3599
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
nieźle grzeje
A wiecie, ze mnie to rpzestalo grzac? uodpornilam sie czy co? mam nadzieje ze nie, pokladam w tym troche nadziei
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-17, 00:02   #3600
Strawberry_Baby
BAN stały

Zmyłam tego Waxa, pomimo czepka, chustki i torebki foliowej na głowie cały czas mi po policzkach i szyi przeciekała woda z włosów. W ogóle strasznie mi się włosy poplątały
Zaplotłam mokre włosy w luźne dwa warkocze, mam nadzieję, że jutro będę miała ładne fale
Ehh nie zrobiłam wszystkiego co chciałam. Nie zdążyłam już. I tak już późno, a ja jeszcze nie śpię. Jak zwykle, jak ja chce robić SPA to moja mama albo się kąpie godzinę albo uskutecznia pranie Zawsze się synchronizujemy. A ja muszę wszystko robić po nocach, no ale nic.

Dziś:
- masaż rękawicą
- prysznic
- mycie głowy + Wax
- balsam antycellulitowy
- jedwab do ciała
- sudocrem na krostki
- regulacja brwi
- peeling enzymatyczny na noc
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości