|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Już jestem po BP, język mi zdrętwiał. Jeszcze godzinka i będę po 10 godzinach wybielania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kitka mi się coś kojarzy,że pobieranie szpiku kostnego boli jak cholera... Edytowane przez samaraNW Czas edycji: 2010-09-17 o 17:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3663 | ||
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() tak, naukowe stypendium, wysokość zależy od średniej jaką się osiągnie ![]() a u Ciebie jaka jest stawka? Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3664 |
Konto usunięte
|
Wiecie co, te paski sa slabsze troche od tych dentystycznych srodkow wybielajacych, ale to sa te same skladniki, pytalam dentystki. Tylko u dentysty to kosztuje 800 zl jak nie wiecej a paski 36-46 zl. I jak bola zeby to sie robi przerwe i tyle.
Efekt sie utrzymuje ladnie. Tylko nie przesadzajcie w opiniach, jak ktos twierdzi, ze efekt sie utrzymuje krotko to chyba zapomnial wspomniec ze pije kawe i herbate nalogowo i pewnie jeszcze pali. To nie jest tak, ze zeby sie barwia same z siebie. Ja pije duzo kawy i herbaty i za jakis rok pewnie znowu sobie wybiele. I znowu dam 36 zl a nie 800. A pasty wybielajace nigdy nie dzialaly na mnie jakos. Denstystka mi powiedziala, ze skoro to jest to samo czego ona uzywa, to niech ja najpierw sobie sprobuje tanich paskow, a nie wywale tyle kasy za ten sam efekt. |
![]() ![]() |
![]() |
#3665 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To taka kartka motywacyjna. Wybielanie trwa 30 godzin, jakoś lżej mi dążyć do efektu gdy sobie zapisuję i wiem, ile jeszcze mi zostało ![]() Edytowane przez Shadii Czas edycji: 2010-09-17 o 17:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3666 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3667 |
Wtajemniczenie
|
Ja do tego czasu też po pół h trzymałam... ale wzięłam się w garść i postanowiłam wszystko przyspieszyć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3668 |
CABIN CREW
|
ja wybielałam paskami blend a med i efekt był naprawdę widoczny
![]() ![]() a co do pobierania szpiku- dokładnie czy boli nie wiem ale... to chyba już mniej ważne... podejrzewam że chorzy na białaczkę i tak przez tę chorobę mają więcej bólu.... muszę sobie aspirynę na czoło położyć bo od drożdzy mam 3 diody na czole... ![]()
![]() |
#3669 |
Wtajemniczenie
|
Podziwiam, Kitko
![]() A powiedzcie mi, z paskami to nie jest czasem tak, że przylegają do zębów tylko na ich płaskiej powierzchni? Chodzi mi o to, że te miejsca między zębami nie są wybielane.... czy się mylę? |
![]() ![]() |
![]() |
#3670 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3671 |
Marcelover ♥♥♥
|
aa kupiłam dziś ten naszyjnik na wesele
![]() jedno zdjęcie w świetle dziennym, drugie w sztucznym. Wiecie, ma takie delikatne te kryształki o średnicy 1,5mm ![]() edit: przepraszam za post pod postem, myślałam, że się połączy |
![]() ![]() |
![]() |
#3672 |
Wtajemniczenie
|
Acha. Może kupię, ale na razie jeszcze 21 godzin z Białą Perłą
![]() ![]() Naszyjnik bardzo ładny i to świetnie, że ruchomy, sztywne są jakieś takie...niewygodne? ![]() Edytowane przez Shadii Czas edycji: 2010-09-17 o 18:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#3673 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
To świetnie że masz już białe ząbki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3674 |
CABIN CREW
|
z tego co pamiętam w ulotce było napisane że wystarczy że pasek przylega do zęba żeby wybielił całego (czyli że chyba jakoś ten żel "rozchodzi się " po zębach
![]() ![]() ja to w życiu sporo po szpitalach leżałam i dużo chorowałam jak byłam mała więc już tak trochę przywykłam...i może dlatego jakoś się nie boję... buahhot śliczny naszyjnik ![]()
![]() Edytowane przez Kitka:) Czas edycji: 2010-09-17 o 18:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#3675 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() w takim razie życzę udanego urlopu ![]() ![]() Cytat:
śliczny naszyjnik, nie za cienki, nie za szeroki, w sam raz ![]() ![]() Leci dzisiaj w tv jakiś fajny film? ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3676 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3677 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Nie narażam życia. Noszę rewolwer. Życie musi być podniecające. W przeciwnym razie nie jest warte jednego naboju. Isaac Baschevis Singer, "Spuścizna" http://www.lastfm.pl/user/K-H/ A czego Ty słuchasz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3678 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cześć ![]() Pewnie że możesz się przyłączyć ![]() Ciekawe czemu nie widziałaś efektów po BP ![]() A co do tej aspiryny, to jeśli jesteś na nią uczulona to odradzam stosowanie na twarz! W najlepszym wypadku może Cię jeszcze bardziej wysypać.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3679 | ||
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() ja pewnie coś sobie na komputerze włącze.... ehhh... a od października wracam do oglądania "gotowych na wszystko " ![]() Cytat:
![]() ja chyba sobie dziś peeling kawowy zrobię... już zrobiłam maseczkę aspirynową, peeling twarzy , użyłam toniku z kwasem salicylowym i nasmarowałam kremem ziai oliwkowym...
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3680 |
Zadomowienie
|
Nie jestem uczulona, tylko nie mogę brać podczas przeziębienia bo rozrzedza krew i to powoduje krwotoki. Kiedyś już miałam krwotok i wtedy się dowiedziałam na pogotowiu że to od aspiryny :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3681 | ||
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- ja dziś wymasuję się syrenką ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3682 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Też sobie coś pewnie włączę, może Milczenie owiec ? Aaa, moje klimaty ![]() Uwielbiam Gotowe na wszystko, ale tak na prawdę to nigdy nie obejrzałam nawet całego jednego sezonu, tylko tak "w kawałkach". Co nie zmienia faktu że serial jest świetny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja nigdy nie zażyłam nawet jednej aspiryny, jestem alergiczką i bałam się próbować.. tak samo jak boję się spróbować z tą maseczką.. co tam, do życia mi niezbędna nie jest ;D ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Aaa Dziewczyny dodałam fotkę do albumu. Taka najaktualniejsza, ale głupią minę zrobiłam także się nie smiejcie ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3683 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja leżę z tą białą perłą i już w sumie jestem trochę niecierpliwa;p teraz żałuję, że robię samą góre - niby jest porównanie, ale będę musiała kolejne dni męczyć się z dołem ;p Bede musiala wyprobowac ten sposob z tuszowaniem rzes, chociaz z moim talentem na pewno bedzie to wygladalo bajecznie ![]() ![]()
![]() |
#3684 |
CABIN CREW
|
ja już po spamowaniu
![]() peeling kawowy depilacja żel z eveline antycell pod prysznic serum antycell na brzuch, pupę, uda serum na biust kuracja skoncentrowana ujędrniająca czy jakoś tak eveline ![]() rycyna na rzęsy, brwi skończył mi się krem do stóp i zastanwiam się czy mogę położyc olej rycynowy... gdzieś o tym czytałam.... oczywiście wewnętrznie były dziś czerwone herbatki, woda , drożdże, belissa a teraz piję pokrzywę...
![]() |
#3685 |
Wtajemniczenie
|
Coldplay spojrzałam na zdjęcie które dodałaś i poczułam się zakompleksiona i brzydka
![]() ![]() Na dzisiejszy wieczór planuję mega SPAmowanie, bo w ciągu tygodnia ograniczam się tylko do podstaw ![]() A jutro, jak tradycja nakazuje- imprezka, żeby się odstresować po ciężkim tygodniu ![]() ![]() Mam ostatnio dosyć często dni paszteta ![]()
#3686 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No co Ty gadasz ![]() Przecież widziałam Twoje zdjęcia i mówię Ci to szczerze że jesteś piękna dziewczyną! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tak poza tym to dziękuję ślicznie! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3687 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() W ogóle muszę się Wam pochwalić że będę miała super teściową ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzisiaj z pielęgnacji podstawa...wykąpałam się, demakijaż, babydream na buźkę i na nic więcej nie mam siły... Byłam dzisiaj na grzybach z TŻ i jego rodzicami i musiałam o 5.20 wstać...jestem wykończona...mnóstwo grzybów nazbieraliśmy aż 4 pełne po brzegi wiadra ![]() ![]() ![]() ![]() Posiedzę jeszcze trochę na wizażu i zmykam spać ![]() słodkich snów dziewczyny ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3688 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3689 |
Wtajemniczenie
|
A to niespodzianka...widocznie moja uczelnia woli brać pieniądze niż dawać
![]() ![]() SamaroNW Mam jeszcze pytanko dot. tego Oriflame. Czy konsultanci ponoszą jakieś koszty dodatkowe albo muszą mieć w każdym miesiącu jakieś minimum wyrobione sprzedanych kosmetyków? Jednym słowem napisz proszę jakie są wady i zalety bycia konsultantką ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:12.