Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-23, 17:27   #4141
party_girl7
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o zwykłą czarną sukienkę to wystarczy zmieniać dodatki, ale sukienki charakterystyczne, takie jak np. Twoja szafirowa bardzo się wyróżniają i jeśli np. zakładam taką na imprezę w jakimś innym towarzystwie niż poprzednio to ok, ale gdybym miała bawić się z tymi samymi ludźmi to.. no nie wiem, chyba trochę głupio bym się czuła

I tak jestem pewna że wyolbrzymiasz problem
Nie ma za co

No to czekam na zdjęcie i szczegółową recenzję hydrolatu (bo też się nad nim zastanawiam)

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

Mogłybyście polecić mi jakiś leciutki podkład, taki żeby nie wysuszał i wyglądał jak najnaturalniej ? Bo szukam sobie teraz jakiegoś i w sumie to nie potrzebuję super krycia czy matowienia, o tak tylko żeby lekko wyrównać kolor cery. Hm, macie jakieś propozycje?
ja polecam prawdziwe mineraly!! to podklady ktore lecza cere i sa 100%naturalne od kiedy ich uzywam moja cera sie poprawila i w ogole jest piekniejsza
Cytat:
Napisane przez jennifer777 Pokaż wiadomość
w jaki region Grecji jedziesz?

raz-dwa max;/ chyba ze za rok ponownie

Nie przejmuj się, kazdy ma gorszy dzienmoze spróbuj sobie jakos lepiej zorganizowac czas?zacznij joge-uspokaja

wklejam zdjecia moich dłoni i stópek dzisiaj tylko tyle

ale dlugie pazury

shadii fajny pasek butki nie w moim guscie.

ja tez zakupilam oststnio nieco fajnych rzeczy- pokaze moze jak zrobie zzaraz zdjatka

mam 2dni l4 bo jestem przeziebiona..
Stary 2010-09-23, 17:31   #4142
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Hej Mam dzisiaj trochę czasu, więc wpadłam do Was

Ramonciu, wszystkiego najlepszego!

Dzisiaj na wf-ie pokręciłam hh jakieś 40 minut i jestem z siebie dumna Muszę sobie kupić swoje.
Moja cera jak zwykle beznadziejna, ale używam minerałków i usłyszałam dużo komplementów, więc nie jest tak źle
Przycięłam troszkę włosy, więc są dużo ładniejsze, ale głupio się układają. Są przycięte na prosto, sięgają łopatek. Macie może jakieś pomysły, co mogę z nimi zrobić, żeby jakoś ciekawie wyglądały?
Stary 2010-09-23, 17:46   #4143
angelinmyheart
Zakorzenienie

jennifer777 śliczne masz pazurki.

shadii pasek świetny, a buty raczej nie w moim stylu, ale ważne, że Tobie się podobają.

_Alessandra to jutro będziesz miała szczęśliwy dzień.

Teraz był u mnie na chwile Tż. i porozmawiał ze mną tak poważnie. Ja też miałam mu opowiedzieć co mnie boli, ale ciężko było mi wydusić słowa... . Ech... czuje się winna, jak jest ostatnio między nami i, że tak naprawdę nie daje mu szczęścia tak, jak powinnam. Muszę zacząć panować nad płaczem i innymi sprawami. Trzymajcie kciuki, żebym wytrwała... .

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 17:59   #4144
_Alessandra
Zakorzenienie

Coldplay, angelwithoutsoul, angelinmyheart - dziękuję Kochane

angelinmyheart - Dasz Radę Słoneczko !! Wierzę w Ciebie ! I 3mam kciuki jak najmocniej potrafię!
Ja też mam czasami takie dziwne poczucie winy, że większość kłótni przeze mnie, że źle-to przeze mnie jakoś tak głupio, bo często wiem, że wcale moja wina nie była, ale i tak wyrzuty sumienia mam...

party_girl7, dotka95 - a jakiej firmy minerałów używacie ??

Moje dotychczasowe dzisiejsze spamowanie:
- zielona herbata
włosy:
- serum wygładzające od połowy na mokre
- spray termoochronny na mokre
- używałam suszarki tylko chwilkę -dosuszałam włosy
- wyprostowałam tylko grzywkę

twarz:
- zero makijażu przez cały dzień
- mix peelingowy ( gruboziarnisty+drobnoziar nisty+żel do mycia)
- maseczka oczyszczająca
- krem nawilżający od derm.

ciało:
- masaż Syrenką
- balsam nawilżający
- krem do stóp
- krem do rąk co jakiś czas
- depilacja bikini

A i właśnie Kobitki , mam do Was ogroomną prośbę! Jutro, bądź w sobotę mam zamiar wybrać się na jakieś zakupy 'włosowe' i chciałabym, żebyście napisały mi, co dodałybyście do tej listy
Moje włosy : długie, cienkie, przyklapnięte,bez życia w sezonie jesień/zima wypadające garściami , zniszczone prostowaniem , matowe, szybko przetłuszczające się tak do połowy włosów - muszę myć codziennie.
Lista:
- 2x nafta kosmetyczna z pokrzywą i z witaminami
- herbata z pokrzywy
- rumianek do płukanek
- tabletki - myślę nad Silicą albo Skrzypowitą - co lepsze??
- lakier do włosów - chciałabym jakiś na objętość, ale nie wiem dokładnie jaki - pamiętam, że jedna z Was polecała mi ten z Tafta, a macie może jakieś jeszcze propozycje?
- przy zamówieniu z BU zamówię olej kokosowy

książkoholiczka

10.03.2009 - razem

Edytowane przez _Alessandra
Czas edycji: 2010-09-23 o 18:13
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 18:01   #4145
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Wcześniej trochę używałam EDM, a teraz używam Pixie

Ja muszę zamówić na BU puder bambusowy i tonik z PHA + mocznik i hennę na Mazidłach...
Pieniążki
Stary 2010-09-23, 18:10   #4146
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Coldplay, angelwithoutsoul - dziękuję Kochane

party_girl7, dotka95 - a jakiej firmy minerały używacie ??

Moje dotychczasowe dzisiejsze spamowanie:
- zielona herbata
włosy:
- serum wygładzające od połowy na mokre
- spray termoochronny na mokre
- używałam suszarki tylko chwilkę -dosuszałam włosy
- wyprostowałam tylko grzywkę

twarz:
- zero makijażu przez cały dzień
- mix peelingowy ( gruboziarnisty+drobnoziar nisty+żel do mycia)
- maseczka oczyszczająca

ciało:
- masaż Syrenką
- balsam nawilżający
- krem do stóp
- krem do rąk co jakiś czas
- depilacja bikini

A i właśnie Kobitki , mam do Was ogroomną prośbę! Jutro, bądź w sobotę mam zamiar wybrać się na jakieś zakupy 'włosowe' i chciałabym, żebyście napisały mi, co dodałybyście do tej listy
Moje włosy : długie, cienkie, przyklapnięte,bez życia w sezonie jesień/zima wypadające garściami , zniszczone prostowaniem , matowe, szybko przetłuszczające się tak do połowy włosów - muszę myć codziennie.
Lista:
- 2x nafta kosmetyczna z pokrzywą i z witaminami
- herbata z pokrzywy
- rumianek do płukanek
- tabletki - myślę nad Silicą albo Skrzypowitą - co lepsze??
- lakier do włosów - chciałabym jakiś na objętość, ale nie wiem dokładnie jaki - pamiętam, że jedna z Was polecała mi ten z Tafta, a macie może jakieś jeszcze propozycje?
- przy zamówieniu z BU zamówię olej kokosowy
ja uzywalam pixie, teraz mam lumiere(sa lepsze jak dla mnie) i mam roze i korektory z edm, chyba zostaje przy lumiere(edm juz nie wysyla do polski wiec kosmetykow z czasem bedzie coraz mniej)

do zakupow dodalabym wax-firma jest juz twoja inwencja, zadna nie jest zla
jakis jedwab do wlosow- z tych drogeryjnych polecam joanne

dodalam zakupy do albumu nie skupiam sie na ciuchach straasznie bo wlasnie bawie sie w mineralki a to tez troche kosztuje... nei przestraszcie sie tla i jakosci- wychodzilam na balkon bo nie mam flasha w telefonie a mam jeszcze niewyremontowany

Edytowane przez party_girl7
Czas edycji: 2010-09-23 o 18:12
party_girl7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 18:15   #4147
ramoncia217
Wtajemniczenie

hej

Dziękuje wam za dzisiejsze zyczonka,spóznione ale pamiętałyście MIło mi

Dzisiaj kupiłam sobie karmelowo-złoty sweterek i kurtkę taką ala skóre ale ocieplaną taka na puzna jesień /ziemę

A w sobote idę na zakupy kosmetyczne i nie wiem co kupić...

zaraz idę zmyć makijaż i idę się do mojej karainy piękności SPAmować
Stary 2010-09-23, 18:16   #4148
buahhot
Marcelover ♥♥♥

party_girl7 świetne zakupy

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 18:20   #4149
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

party_girl
super zakupy.
Za spódniczkę dałabym się pokroić
A figurka komentarze są tu zbedne. Chciałabym mieć taki biust
Stary 2010-09-23, 18:22   #4150
party_girl7
Zakorzenienie

dziekuje;*
ide sie wypachneic w wannie,zajrze potem

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
party_girl
super zakupy.
Za spódniczkę dałabym się pokroić
A figurka komentarze są tu zbedne. Chciałabym mieć taki biust
jestes ze slaska wiec wstap do new yorkera, dzis wyrwalam ja za 19.90, bylo w gliwicach jeszcze pelno i zwrocilam uwage sprzedawczyni ze na wszystkich jest cena 39,90...jest cienka ale jak zaloze rajstopy jesienne(ktorych jeszcze nei mam;/...) to bedzie ok
Stary 2010-09-23, 18:28   #4151
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
dziekuje;*
ide sie wypachneic w wannie,zajrze potem

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

jestes ze slaska wiec wstap do new yorkera, dzis wyrwalam ja za 19.90, bylo w gliwicach jeszcze pelno i zwrocilam uwage sprzedawczyni ze na wszystkich jest cena 39,90...jest cienka ale jak zaloze rajstopy jesienne(ktorych jeszcze nei mam;/...) to bedzie ok
wstąpię jak wrócę czyli za tydzień
chociaż to będzie cud jakby udało mi się ją złapać.
Stary 2010-09-23, 18:43   #4152
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cześć kochane
Muszę się Wam wyżalić, okradziono mnie dzisiaj W sumie to nie tylko mnie, ale całą grupę dziewczyn z którymi miałam wf, ktoś nie zamknął szatni i jakiś kretyn to wykorzystał. Na szczęście nie mam jakiś ogromnych strat, bo skradziono mi trzy dychy i to co mnie śmieszy- cały piórnik Miałam chyba jakieś szczęście, bo innym zginęły komórki i biżuteria Po prostu masakra i jeszcze nic nie da się z tym zrobić, bo kto się przyzna

Ale już po południu humor mi się poprawił chyba mojemu Tż zrobiło się mnie żal i pozwolił zrobić sobie maseczkę na twarzy i zadbałam też o jego dłonie i paznokcie Haha ale miał radochę jak maseczka mu 'zesztywniała' na twarzy

Ja na dzisiaj również planuję mega SPAmowanie, jutro mam wolne, więc będę miała więcej czasu na dopieszczenie siebie

A teraz lecę Was nadrabiać, bo trochę naskrobałyście jak mnie nie było

Edytowane przez Czekoladowa1
Czas edycji: 2010-09-23 o 18:45
Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 18:48   #4153
kaaasiuleczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
Cześć kochane
Muszę się Wam wyżalić, okradziono mnie dzisiaj W sumie to nie tylko mnie, ale całą grupę dziewczyn z którymi miałam wf, ktoś nie zamknął szatni i jakiś kretyn to wykorzystał. Na szczęście nie mam jakiś ogromnych strat, bo skradziono mi trzy dychy i to co mnie śmieszy- cały piórnik Miałam chyba jakieś szczęście, bo innym zginęły komórki i biżuteria Po prostu masakra i jeszcze nic nie da się z tym zrobić, bo kto się przyzna

Ale już po południu chyba mojemu Tż zrobiło się mnie żal, bo pozwolił zrobić sobie maseczkę na twarzy i zadbałam też o jego dłonie i paznokcie Haha ale miał radochę jak maseczka mu 'zesztywniała' na twarzy

Ja na dzisiaj również planuję mega SPAmowanie, jutro mam wolne, więc będę miała więcej czasu na dopieszczenie siebie

co za tupet nie rozumiem jak tak kraść można ja to bym się wstydziła. pamiętam jeszcze w podstawówce że też były takie kradzieże normalnie dziewczyna wychodziła z klasy niby siku i kradła z plecaków. ale zrobili rewizje i złapali ją. dlaczego u was nic z tym nie robią? zgineło wsumie wiele cennych rzeczy

a ja sie pochwale że zrobiłam sobie grzywke taką prostą i o dziwo nawet sie sobie podobam

zapraszam do ogladania i komentowania
https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html
kaaasiuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 19:05   #4154
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Cytat:
Cześć kochane

Ale już po południu humor mi się poprawił chyba mojemu Tż zrobiło się mnie żal i pozwolił zrobić sobie maseczkę na twarzy i zadbałam też o jego dłonie i paznokcie Haha ale miał radochę jak maseczka mu 'zesztywniała' na twarzy

no co za tupet! ktoś powinien coś z tym zrobić, w końcu jakieś straty są.

Cytat:
Napisane przez kaaasiuleczka Pokaż wiadomość
co za tupet nie rozumiem jak tak kraść można ja to bym się wstydziła. pamiętam jeszcze w podstawówce że też były takie kradzieże normalnie dziewczyna wychodziła z klasy niby siku i kradła z plecaków. ale zrobili rewizje i złapali ją. dlaczego u was nic z tym nie robią? zgineło wsumie wiele cennych rzeczy

a ja sie pochwale że zrobiłam sobie grzywke taką prostą i o dziwo nawet sie sobie podobam
zdjęcie będzie?
Stary 2010-09-23, 19:06   #4155
agusiownik
Zakorzenienie

dzisiaj w planach:
prysznic
peeling ciała
balsam na ciało
serum do biustu
krem na dłonie
krem na stopy na noc
krem pod oczy
żel punktowy na wypryski
serum z anew na twarz
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 19:10   #4156
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość

(...)

O właśnie dziewczyny, mam pytanie - czym depilujecie miejsca intymne??
Bikini czasem depilatorem, czasem pęsetką, czasem maszynką albo elektryczną golarką, a tam niżej tylko maszynką. Marzę o depilacji laserowej, ale na razie mnie nie stać. Przydałaby się, bo w takich miejscach często mam podrażnienia i tak dalej, tym bardziej, że nie zostawiam nigdy ani jednego włoska. No i nigdy nie mam całkiem gładkiej skóry

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość

Shadii A te buty z albumu to kozaki?? Nie lubie koturn, ale te są fajnne Musze sobie kupić jakieś kozaczki na zime. Kurdeee, ale trudno mi zawsze kupić ocieplane, jak wszystkie mają jakieś g*wno (za przeproszeniem) w środku
(...)
Nie, takie do kostki, tam jest zdjęcie, na którym mam je na nodze. Są bardzo ocieplane, nadają się na zimę, co bardzo mnie cieszy, nie będę musiała ich chować w szafie kiedy spadnie śnieg

Fajnie, że butki się Wam podobają
Party_girl7 - świetna figura, zakupy też, zwłaszcza buty

Edytowane przez Shadii
Czas edycji: 2010-09-23 o 19:12
Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 19:26   #4157
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
Idę spać, jutro znowu kolejny dzień tak jak codzień i pewnie znowu będę w domu po 16..
Eh nie mam zupełnie na nic czasu, ale w sobote w ramach prezentu od mamy na urodziny idę do rosmana na większe zakupy kosmetyczne
Ehh jak ja Ci zazdroszczę tych zakupów kosmetycznych Ja z chęcią też bym się wybrała na takie duże zakupy

Cytat:
Napisane przez jennifer777 Pokaż wiadomość

Chce przestac stosowac podkład, chociaz w sumie to chyba nienajlepszy pomysł na ta pore roku, bo na pewno jakos tam chroni skóre.. ale chciałam kupic jakis dobry korektor bo mam doklownie kilka czerwonych plamek (po pryszczach) ktore sa płaskie, polecacie jakis dobry korektor?
Ja polecam korektor z pixie, jest zrobiony z naturalnych składników i ma same pozytywne opinie. Lecz trochę kosztuje, ok 30 zł i jest dostępny tylko na allegro

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
hej z moim gardełkiem chyba coraz gorzej tak już mnie boli że masakra ;/ właśnie jem kanapki z pasztetem i popijam gorącą herbatką, no i muszę powiedzieć że moje jedzenie jest adekwatne do tego jak dziś wyglądam znowu mi powyskakiwały jakieś pryszcze nad ustami nienawidzę ich zwłaszcza w tym miejscu ;/

ja zawsze żyłam w przekonaniu że modelka musi być idealna, ale po kilku wersjach american next top model i tego typu programach zrozumiałam, że modelka musi się wyróżniać. atutem bedą np odstające uszy, przerwa między zębami, duży nos itp. w polskiej wersji jest kilka ładnych, ale niektóre to koszmar;/ mi osobiście podoba się Sonia i ta cyganka (super uroda, ale zbyt arogancka jak dla mnie). Zuza (z krótkimi włosami) też jest spoko Ale np w ogóle nie rozumiem dlaczego przyjęli te dwie blondynki ;/ tą z grzywka od rondla i tą co na rurze tańczy a krupa doprowadza mnie do szału typowa amerykanka.... plastik, plastik plastik!
Ojj wracaj szybko do zdrowia! Jeśli chodzi o polskie top model, to dziwię się, że niektóre takie okropne wzięli do tego programu Mnie jakoś bardzo irytuje ta w krótkich włosach no i przede wszystkim ta Krupa Ale nie ma co, jest śliczna

Cytat:
he dziękuję ale do ideału jej spooooro muszę się zastanowić co z nią zrobię... ale właśnie znalazłam super fryzurkę i bardzo prawdopodobne że na nią się skuszę
Ta fryzurka jest bardzo bardzo śliczna

Stary 2010-09-23, 19:26   #4158
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
dziewczyny znalazłam śliczne paski na all! po odpruciu tych brylancików i dodaniu paska sukienka całkiem się zmieni i będę mieć podkreśloną talię doradźcie mi jaki kolorek wybrać ja rozważam:
biały,czarny w groszki lub ciemno amarantowy jak myślicie?

http://allegro.pl/pasek-satynowy-kok...232102014.html

zapomniałam linka wstawić :P
Świetne te paski, idealnie będzie pasował nawet nie wiedziałam, że są takie eleganckie będziesz miała na pewno oryginalną sukienkę i każdy będzie Ci jej zazdrościł

Cytat:
jestem również za

a tak troszku z innej beczki, dziewczyny mam pytanko, ile razy ubieracie jedną sukienkę? tzn hmmm... bo zastanawiam się nad wystawieniem na all mojej szafirowej sukienki, miałam ją na sobie na studniówce i na 1 weselu i wydaje mi się że już głupio byłoby iść w niej gdzieś po raz kolejny, a 3mać w szafie też chyba nie ma co bo za rok może już nie pasować na mnie a i moda się zmienia... jak wy uważacie?
Ja mam tak samo Głupio mi jak na wszystkich większych imprezach mam tą samą sukienkę Ale nie mam nic do osób, które nie kupują sobie na każdą imprezę innej kreacji

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość

Teraz był u mnie na chwile Tż. i porozmawiał ze mną tak poważnie. Ja też miałam mu opowiedzieć co mnie boli, ale ciężko było mi wydusić słowa... . Ech... czuje się winna, jak jest ostatnio między nami i, że tak naprawdę nie daje mu szczęścia tak, jak powinnam. Muszę zacząć panować nad płaczem i innymi sprawami. Trzymajcie kciuki, żebym wytrwała... .
Kochana trzymam za Ciebie kciuki z całej siły Dasz radę !

party_girl7 zazdroszczę zakupów! a co za figurka

A i chciałabym się Wam jeszcze pochwalić, że prawdopodobnie jadę z Tż do Londynu na tydzień Ale to dopiero za rok, bo to wycieczka szkolna, chyba się nie doczekam

Kupiłam sobie dzisiaj hula hop Już troszkę kręciłam, ale po minucie mi spada

Jeśli chodzi o kradzieże, to na pewno coś z tym zrobią, aby zapobiec temu, ale żeby odzyskać te rzeczy- to wątpię aby się udało, w drugim budynku (gdzie są szatnie) nie ma kamer , więc nikt nikomu nic nie udowodni Mądry Polak po szkodzie Te dziewczyny z dużymi stratami na pewno tak tego nie zostawią, i tak jakby zajęto się właśnie nimi, więc ja za bardzo nie znam szczegółów rozwiązania tego problemu
Jedyne co mnie śmieszy to to, że innym kradziono cenne rzeczy a mi piórnik

Stary 2010-09-23, 19:37   #4159
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Świetne te paski, idealnie będzie pasował nawet nie wiedziałam, że są takie eleganckie będziesz miała na pewno oryginalną sukienkę i każdy będzie Ci jej zazdrościł

Ja mam tak samo Głupio mi jak na wszystkich większych imprezach mam tą samą sukienkę Ale nie mam nic do osób, które nie kupują sobie na każdą imprezę innej kreacji

Kochana trzymam za Ciebie kciuki z całej siły Dasz radę !

party_girl7 zazdroszczę zakupów! a co za figurka

A i chciałabym się Wam jeszcze pochwalić, że prawdopodobnie jadę z Tż do Londynu na tydzień Ale to dopiero za rok, bo to wycieczka szkolna, chyba się nie doczekam

Kupiłam sobie dzisiaj hula hop Już troszkę kręciłam, ale po minucie mi spada

Jeśli chodzi o kradzieże, to na pewno coś z tym zrobią, aby zapobiec temu, ale żeby odzyskać te rzeczy- to wątpię aby się udało, w drugim budynku (gdzie są szatnie) nie ma kamer , więc nikt nikomu nic nie udowodni Mądry Polak po szkodzie Te dziewczyny z dużymi stratami na pewno tak tego nie zostawią, i tak jakby zajęto się właśnie nimi, więc ja za bardzo nie znam szczegółów rozwiązania tego problemu
Jedyne co mnie śmieszy to to, że innym kradziono cenne rzeczy a mi piórnik
no to fajnie ze bedziecie jechac, jest co ogladac i gdzie robic zakupy
my z tżtem chcemy do miami znowu pojechać, ale to tez dopiero za rok, a do tego czasu jeszcze sporo
ja własnie wygrałam aukcje z kredkami do oczu i ust za 11zl+wysyłka cieszę się bardzo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-23, 19:47   #4160
ramoncia217
Wtajemniczenie

Czekoladowa1 mnie też właśnie zastanawia dlaczego innym ukadzono cenne rzeczy a Tobie piórnik.. Hehe no chyba że to był jakiś złoty piórnik który ma jakąś wartość..
Nie no ale tak na poważnie dziwne to jest..

Ja juz po spa
Kąpiel w pianie
masaż syrenką
balsamowanie całego ciałka
Maseczka na twarz odżywcza słodkie migdały z perfekty
masaż twarzy
tonik na twarz
krem na twarz na naczyńka (wykanczam go )
krem na łapki z isany

Nie wiem co mam kupić sobie jeszcze z kosmetyków w rossmanie w sobote, może jakieś propozycjie co kupiłyście i okazało się fajne?? chodzi o kosmetyki pielegnacyjne
Stary 2010-09-23, 19:49   #4161
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Czekoladowa1 mnie też właśnie zastanawia dlaczego innym ukadzono cenne rzeczy a Tobie piórnik.. Hehe no chyba że to był jakiś złoty piórnik który ma jakąś wartość..

Ja juz po spa
Kąpiel w pianie
masaż syrenką
balsamowanie całego ciałka
Maseczka na twarz odżywcza słodkie migdały z perfekty
masaż twarzy
tonik na twarz
krem na twarz na naczyńka (wykanczam go )
krem na łapki z isany

Nie wiem co mam kupić sobie jeszcze z kosmetyków w rossmanie w sobote, może jakieś propozycjie co kupiłyście i okazało się fajne?? chodzi o kosmetyki pielegnacyjne
a co masz juz na tej liscie?

Stary 2010-09-23, 19:55   #4162
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Cytat:
Cześć kochane

Ech te szatnie szkolne Dobrze że nie zginęło Ci nic więcej

Party girl, mogłabyś porównać minerałki Pixie i Lumiere? Wygląd na twarzy, trwałość itp?

Doszłam do wniosku, że już mi wszystko jedno i posmarowałam twarz olejem kokosowym. Jest strasznie sucha i ma dziwną fakturę, jakbym nałożyła na nią za dużo pudru... Kojarzycie, jak to wygląda? No to właśnie takie mam czoło Jak mnie zapcha to trudno, nie mam siły
Stary 2010-09-23, 20:08   #4163
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
W piórniku miałam kase , ale nie wiem skąd ktoś o tym wiedział No i w sumie więcej nic cennego nie miałam w torbie na szczęście
Ja mam pecha, bo w podstawówce skradziono mi również na wf całą zawartość piórnika, ale piórnik zostawili

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
no to fajnie ze bedziecie jechac, jest co ogladac i gdzie robic zakupy
my z tżtem chcemy do miami znowu pojechać, ale to tez dopiero za rok, a do tego czasu jeszcze sporo
ja własnie wygrałam aukcje z kredkami do oczu i ust za 11zl+wysyłka cieszę się bardzo
ooo, to gratulacje
Miami marzenie

Stary 2010-09-23, 20:09   #4164
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Mnie w podstawówce ciągle kradli worek z kapciami Na szczęście zawsze się znajdował
Stary 2010-09-23, 20:17   #4165
_Alessandra
Zakorzenienie

Ja Kochane nadrobię Was jutro, bo aktualnie idę wysuszyć głowę i oglądnąć Tancerzy A chcę się położyć dziś wcześniej,więc już do Was nie wchodzę później, bo nie wyjdę już
Miłego wieczorku i miłych snów !

...ciąg dalszy dzisiejszego spamowania, czyli co mnie jeszcze czeka:
- czerwona herbata
włosy:
- serum wygładzające na mokre od połowy
- spray termoochronny
- wysuszę tylko grzywkę i wyprostuję , a reszta będzie schnąć sama przez noc

twarz:
- retinoid
- wazelina kokosowa na rzęsy i usta

ciało:
- krem do stóp
- krem do rąk

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 20:29   #4166
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć kochane
Dobrze że nic więcej Ci nie ukradli .. mi w zeszłym tygodniu ktoś ukradł parasolkę

Cytat:
Napisane przez dotka95 Pokaż wiadomość
Ech te szatnie szkolne Dobrze że nie zginęło Ci nic więcej

Party girl, mogłabyś porównać minerałki Pixie i Lumiere? Wygląd na twarzy, trwałość itp?

Doszłam do wniosku, że już mi wszystko jedno i posmarowałam twarz olejem kokosowym. Jest strasznie sucha i ma dziwną fakturę, jakbym nałożyła na nią za dużo pudru... Kojarzycie, jak to wygląda? No to właśnie takie mam czoło Jak mnie zapcha to trudno, nie mam siły

Wiem jak, bo też tak miałam, ale wystarczyły jakieś 2-3 posmarowania kremem Bambino na noc i problem zniknął . Ten krem jest na prawdę świetny, smaruję się nim od jakiegoś czasu i mam cerę jak marzenie - dobrze nawilżona, zero zaczerwienień, wyprysków . Tym bardziej że teraz dodali do niego tlenek cynku co dodatkowo dobrze wpływa na cerę. No i nie zapycha

party_girl7 - fajne zakupy, można wiedzieć skąd te "bandażowe" butki?

Edytowane przez Coldplay
Czas edycji: 2010-09-23 o 20:32
Coldplay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 20:43   #4167
ramoncia217
Wtajemniczenie

na chwile obecną mam 2 plyny do demakijażu (wiadomo zapas robie bo szybko mi schodza, z rival de loop)
szampon, odżywke z elseve prawdo podobnie, żel pod prysznic,
maseczke z gruszka i glinką w tubce,
puder sypki synergen
tampony
tonik

no i dalej nie wiem, utknełam
Stary 2010-09-23, 20:43   #4168
kaaasiuleczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dotka95 Pokaż wiadomość
Mnie w podstawówce ciągle kradli worek z kapciami Na szczęście zawsze się znajdował
to jakies fajne kapcie chyba miałaś u nas w liceum niektórzy zostawiali strój na wf w szatni tam gdzie kurtki wieć pożyczał kto chciał masakra jakaś dlatego ja zawsze swój ciągałam do domu i z powrotem

zapraszam do ogladania i komentowania
https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html
kaaasiuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 21:07   #4169
hanamici
Raczkowanie

GG do hanamici

witam, witam w ten piękny, ciepły wieczorek!
ja też mam sukienkę ze studniówki, którą miałam w styczniu. chciałabym ją sprzedać, ale nie lubię wystawiać rzeczy na all. rozmiar L. wrzucam fotkę, ale nie patrzcie na twarz! jest tragiczna aha i zdjęcie robione przed chwilą na szybko, więc mogę niewyglądac po prostu i w ogóle...

dziś spędziłam dzień z moimi koleżankami, jednej nie widziałam chyba z rok! fajnie tak się zobaczyć po latach.

zaraz będzie:
prysznic
balsam na cialko
krem do nóżek
krem do rączek
odżywka do paznokci
malowanie paznokci u nóg, bo wtedy jednak nie pomalowałam
peeling twarzy, bo jakieś Yeti mi wyszło na prawym policzku!
żel do mycia twarzy
demakijaż
krem do twarzy

jaki polecacie krem do cery tłustej/mieszanej?

Edytowane przez hanamici
Czas edycji: 2010-09-23 o 21:08
hanamici jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 21:07   #4170
angelinmyheart
Zakorzenienie

_Alessandra i Czekoladowa1 dziękuje Wam za wsparcie na pewno się przyda. Wiecie, jak tego w sobie nie zmienię to wątpię, że jeszcze długo ze mną wytrzyma.

_Alessandra masz podobne włosy do moich. Ja bym kupiła jeszcze Waxa jest rewelacyjny włosy są po nim boskie i dzisiaj kupiłam szampon Alpecin C1 z kofeiną. Ma on zapobiegać wypadaniu włosów i podobno szybciej rosną. Dzisiaj pierwszy raz go używałam i jeszcze Waxa dałam i moje włosy są boskie. Alpecin dużo dziewczyn poleca na KWC. Oba produkty kupiłam w aptece.

party_girl7 to ja czekam, aż zaakceptujesz zaproszenie, bo jestem ciekawa zakupów.
Hmm... Nem Yorker w Gliwicach. Mam pytanie z którego jesteś miasta? Dzisiaj nawet byłam w tym sklepie.

Czekoladowa1 ludzie są bez szczelni, żeby kraść i do tego swoich i super masz z tym Londynem.

Mnie w weekend znowu nie będzie. Prawdopodobnie jadę na dwa dni do Krynicy Górskiej, ale z rodzicami... . Tż. i tak jedzie na wycieczkę szkolną.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości