|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4141 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ale dlugie pazury ![]() shadii fajny pasek ![]() ja tez zakupilam oststnio nieco fajnych rzeczy- pokaze moze jak zrobie zzaraz zdjatka mam 2dni l4 bo jestem przeziebiona ![]()
![]() |
#4142 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Ramonciu, wszystkiego najlepszego! ![]() ![]() ![]() Dzisiaj na wf-ie pokręciłam hh jakieś 40 minut i jestem z siebie dumna ![]() Moja cera jak zwykle beznadziejna, ale używam minerałków i usłyszałam dużo komplementów, więc nie jest tak źle ![]() Przycięłam troszkę włosy, więc są dużo ładniejsze, ale głupio się układają. Są przycięte na prosto, sięgają łopatek. Macie może jakieś pomysły, co mogę z nimi zrobić, żeby jakoś ciekawie wyglądały?
![]() |
#4143 |
Zakorzenienie
|
jennifer777 śliczne masz pazurki.
![]() shadii pasek świetny, a buty raczej nie w moim stylu, ale ważne, że Tobie się podobają. ![]() _Alessandra to jutro będziesz miała szczęśliwy dzień. ![]() Teraz był u mnie na chwile Tż. i porozmawiał ze mną tak poważnie. Ja też miałam mu opowiedzieć co mnie boli, ale ciężko było mi wydusić słowa... . Ech... czuje się winna, jak jest ostatnio między nami i, że tak naprawdę nie daje mu szczęścia tak, jak powinnam. Muszę zacząć panować nad płaczem i innymi sprawami. Trzymajcie kciuki, żebym wytrwała... .
![]() |
#4144 |
Zakorzenienie
|
Coldplay, angelwithoutsoul, angelinmyheart - dziękuję Kochane
![]() ![]() angelinmyheart - Dasz Radę Słoneczko !! ![]() ![]() ![]() Ja też mam czasami takie dziwne poczucie winy, że większość kłótni przeze mnie, że źle-to przeze mnie jakoś tak głupio, bo często wiem, że wcale moja wina nie była, ale i tak wyrzuty sumienia mam... ![]() party_girl7, dotka95 - a jakiej firmy minerałów używacie ?? ![]() Moje dotychczasowe dzisiejsze spamowanie: - zielona herbata włosy: - serum wygładzające od połowy na mokre - spray termoochronny na mokre - używałam suszarki tylko chwilkę -dosuszałam włosy - wyprostowałam tylko grzywkę twarz: - zero makijażu przez cały dzień - mix peelingowy ( gruboziarnisty+drobnoziar nisty+żel do mycia) - maseczka oczyszczająca - krem nawilżający od derm. ciało: - masaż Syrenką - balsam nawilżający - krem do stóp - krem do rąk co jakiś czas - depilacja bikini A i właśnie Kobitki , mam do Was ogroomną prośbę! Jutro, bądź w sobotę mam zamiar wybrać się na jakieś zakupy 'włosowe' i chciałabym, żebyście napisały mi, co dodałybyście do tej listy ![]() ![]() Moje włosy : długie, cienkie, przyklapnięte,bez życia w sezonie jesień/zima wypadające garściami ![]() Lista: - 2x nafta kosmetyczna z pokrzywą i z witaminami - herbata z pokrzywy - rumianek do płukanek - tabletki - myślę nad Silicą albo Skrzypowitą - co lepsze?? - lakier do włosów - chciałabym jakiś na objętość, ale nie wiem dokładnie jaki - pamiętam, że jedna z Was polecała mi ten z Tafta, a macie może jakieś jeszcze propozycje? - przy zamówieniu z BU zamówię olej kokosowy ![]()
![]() ![]() Edytowane przez _Alessandra Czas edycji: 2010-09-23 o 18:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4145 |
Zakorzenienie
|
Wcześniej trochę używałam EDM, a teraz używam Pixie
![]() Ja muszę zamówić na BU puder bambusowy i tonik z PHA + mocznik i hennę na Mazidłach... Pieniążki ![]()
![]() |
#4146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
do zakupow dodalabym wax-firma jest juz twoja inwencja, zadna nie jest zla ![]() jakis jedwab do wlosow- z tych drogeryjnych polecam joanne dodalam zakupy do albumu ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2010-09-23 o 18:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4147 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Dziękuje wam za dzisiejsze zyczonka,spóznione ale pamiętałyście ![]() ![]() Dzisiaj kupiłam sobie karmelowo-złoty sweterek i kurtkę taką ala skóre ale ocieplaną taka na puzna jesień /ziemę ![]() A w sobote idę na zakupy kosmetyczne i nie wiem co kupić... zaraz idę zmyć makijaż i idę się do mojej karainy piękności SPAmować ![]()
#4149 |
Zakorzenienie
|
party_girl
super zakupy. Za spódniczkę dałabym się pokroić ![]() A figurka ![]() ![]()
#4150 | |
Zakorzenienie
|
dziekuje;*
ide sie wypachneic w wannie,zajrze potem ![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4151 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż to będzie cud jakby udało mi się ją złapać.
![]() |
#4152 |
Wtajemniczenie
|
Cześć kochane
![]() Muszę się Wam wyżalić, okradziono mnie dzisiaj ![]() ![]() ![]() ![]() Ale już po południu humor mi się poprawił ![]() ![]() ![]() Ja na dzisiaj również planuję mega SPAmowanie, jutro mam wolne, więc będę miała więcej czasu na dopieszczenie siebie ![]() A teraz lecę Was nadrabiać, bo trochę naskrobałyście jak mnie nie było ![]()
zapuszczam włosy ♥ Edytowane przez Czekoladowa1 Czas edycji: 2010-09-23 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4153 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a ja sie pochwale że zrobiłam sobie grzywke taką prostą i o dziwo nawet sie sobie podobam ![]()
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4154 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4155 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj w planach:
prysznic peeling ciała balsam na ciało serum do biustu krem na dłonie krem na stopy na noc krem pod oczy żel punktowy na wypryski serum z anew na twarz |
![]() ![]() |
![]() |
#4156 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fajnie, że butki się Wam podobają ![]() Party_girl7 - świetna figura, zakupy też, zwłaszcza buty ![]() Edytowane przez Shadii Czas edycji: 2010-09-23 o 19:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4157 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4158 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() party_girl7 zazdroszczę zakupów! ![]() ![]() A i chciałabym się Wam jeszcze pochwalić, że prawdopodobnie jadę z Tż do Londynu na tydzień ![]() ![]() Kupiłam sobie dzisiaj hula hop ![]() ![]() Jeśli chodzi o kradzieże, to na pewno coś z tym zrobią, aby zapobiec temu, ale żeby odzyskać te rzeczy- to wątpię aby się udało, w drugim budynku (gdzie są szatnie) nie ma kamer , więc nikt nikomu nic nie udowodni ![]() ![]() ![]() Jedyne co mnie śmieszy to to, że innym kradziono cenne rzeczy a mi piórnik ![]()
![]() |
#4159 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() my z tżtem chcemy do miami znowu pojechać, ale to tez dopiero za rok, a do tego czasu jeszcze sporo ![]() ja własnie wygrałam aukcje z kredkami do oczu i ust za 11zl+wysyłka ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4160 |
Wtajemniczenie
|
Czekoladowa1 mnie też właśnie zastanawia dlaczego innym ukadzono cenne rzeczy a Tobie piórnik.. Hehe no chyba że to był jakiś złoty piórnik który ma jakąś wartość..
Nie no ale tak na poważnie dziwne to jest.. Ja juz po spa Kąpiel w pianie masaż syrenką balsamowanie całego ciałka Maseczka na twarz odżywcza słodkie migdały z perfekty masaż twarzy tonik na twarz krem na twarz na naczyńka (wykanczam go ) krem na łapki z isany Nie wiem co mam kupić sobie jeszcze z kosmetyków w rossmanie w sobote, może jakieś propozycjie co kupiłyście i okazało się fajne?? chodzi o kosmetyki pielegnacyjne
#4161 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Party girl, mogłabyś porównać minerałki Pixie i Lumiere? Wygląd na twarzy, trwałość itp? Doszłam do wniosku, że już mi wszystko jedno i posmarowałam twarz olejem kokosowym. Jest strasznie sucha i ma dziwną fakturę, jakbym nałożyła na nią za dużo pudru... Kojarzycie, jak to wygląda? No to właśnie takie mam czoło ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4163 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam pecha, bo w podstawówce skradziono mi również na wf całą zawartość piórnika, ale piórnik zostawili ![]() Cytat:
![]() Miami ![]() ![]()
![]() |
#4164 |
Zakorzenienie
|
Mnie w podstawówce ciągle kradli worek z kapciami
![]() ![]()
![]() |
#4165 |
Zakorzenienie
|
Ja Kochane nadrobię Was jutro, bo aktualnie idę wysuszyć głowę i oglądnąć Tancerzy
![]() ![]() ![]() ![]() Miłego wieczorku i miłych snów ! ![]() ![]() ![]() ...ciąg dalszy dzisiejszego spamowania, czyli co mnie jeszcze czeka: - czerwona herbata włosy: - serum wygładzające na mokre od połowy - spray termoochronny - wysuszę tylko grzywkę i wyprostuję , a reszta będzie schnąć sama przez noc twarz: - krem nawilżający od derm. - retinoid - wazelina kokosowa na rzęsy i usta ciało: - krem do stóp - krem do rąk
![]() |
#4166 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wiem jak, bo też tak miałam, ale wystarczyły jakieś 2-3 posmarowania kremem Bambino na noc i problem zniknął ![]() ![]() ![]() party_girl7 - fajne zakupy, można wiedzieć skąd te "bandażowe" butki? ![]() Edytowane przez Coldplay Czas edycji: 2010-09-23 o 20:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4167 |
Wtajemniczenie
|
na chwile obecną mam 2 plyny do demakijażu (wiadomo zapas robie bo szybko mi schodza, z rival de loop)
szampon, odżywke z elseve prawdo podobnie, żel pod prysznic, maseczke z gruszka i glinką w tubce, puder sypki synergen tampony ![]() tonik no i dalej nie wiem, utknełam
#4168 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4169 |
Raczkowanie
|
witam, witam w ten piękny, ciepły wieczorek!
ja też mam sukienkę ze studniówki, którą miałam w styczniu. chciałabym ją sprzedać, ale nie lubię wystawiać rzeczy na all. rozmiar L. wrzucam fotkę, ale nie patrzcie na twarz! jest tragiczna ![]() ![]() ![]() dziś spędziłam dzień z moimi koleżankami, jednej nie widziałam chyba z rok! ![]() zaraz będzie: prysznic balsam na cialko krem do nóżek krem do rączek odżywka do paznokci malowanie paznokci u nóg, bo wtedy jednak nie pomalowałam peeling twarzy, bo jakieś Yeti mi wyszło na prawym policzku! ![]() ![]() żel do mycia twarzy demakijaż krem do twarzy jaki polecacie krem do cery tłustej/mieszanej?
Edytowane przez hanamici Czas edycji: 2010-09-23 o 21:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4170 |
Zakorzenienie
|
_Alessandra i Czekoladowa1 dziękuje Wam za wsparcie na pewno się przyda.
![]() ![]() _Alessandra masz podobne włosy do moich. ![]() ![]() ![]() party_girl7 to ja czekam, aż zaakceptujesz zaproszenie, bo jestem ciekawa zakupów. ![]() Hmm... Nem Yorker w Gliwicach. Mam pytanie z którego jesteś miasta? Dzisiaj nawet byłam w tym sklepie. ![]() Czekoladowa1 ludzie są bez szczelni, żeby kraść i do tego swoich i super masz z tym Londynem. ![]() Mnie w weekend znowu nie będzie. Prawdopodobnie jadę na dwa dni do Krynicy Górskiej, ale z rodzicami... . Tż. i tak jedzie na wycieczkę szkolną. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:36.