|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Dobry Wieczór Kochane
![]() Byłam dziś u ortodonty i mam założony zamek na podniebieniu z łańcuszkiem i sepleniłam dzisiaj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tak z innej półki - widziałyście może na głównej Wizażu artykuł o nowej firmie KOBO Professional ? Śliczne opakowania i tak cudownie zaskakująco niskie ceny, że muszę je mieć ! Zwłaszcza interesują mnie te pigmenty, baza i korektory , tylko ciekawa jestem jak z jakością ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aaa i wczoraj nałożyłam naftę pokrzywową na włosy na 30min - zaszalałam i położyłam na całe włosy, łącznie ze skalpem i...były cudowne ![]() ![]() ![]() ![]() Ale jedyne mnie zmartwiło - czy to normalne, że po nafcie włosy się elektryzują?? Ok, ujarzmiłam je jakoś szczotką spryskaną lakierem, ale po jakimś czasie znów to samo i mnie to się bardzo nie podoba... ![]() Aktualnie piję pokrzywę i będę Was nadrabiać ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Czekoladowa1 - co do bankrutowania przez Wizaż - ja zauważyłam to samo ![]() ![]() Mój Tż powiedział dzisiaj, że jak zamieszkamy kiedyś ze sobą, to nawet nie podłączy internetu lub zablokuje Wizaż, bo na chleb nam nie starczy za to łazienka będzie wyglądać jak drogeria ![]() agusiownik - a co jaki czas Ty dajesz tak dużo tych kosmetyków na włosy?? Bo normalnie jak czytam takie wpisy, to czuję się jakbym z moimi nie robiła totalnie nic ![]() party_girl7 - faktycznie jest dość ciężki, dlatego nie wyobrażam sobie stosować go na całą twarz ! Ale niestety jest to jedyny korektor, który cudownie radzi sobie z moimi problemami..Także jak na razie jestem na niego skazana ![]() ![]() Widzę, że był poruszany temat kaloszy i podpisuję się obiema rękami i nogami pod tym, że są ta 'moda' jest totalnie beznadziejna, bezkształtna i okropna! A jak jeszcze widzę dziewczyny totalnie 'trendy' czyli taki coś a'la puchowy płaszcz prawie do kostek + te kalosze + zazwyczaj jakieś designerskie okulary a'la uczennica i wygląda okropnie! ![]() malaczarna885 - Witaj ![]() loluska, magne - gratuluję (i zazdroszczę ![]() ![]() ![]() hanamici - oooj, to ciężko miałaś, brak prądu to masakra.. ![]() ![]() ![]() Wiesz, ja również mam cerę trądzikową i to zależy kto jak na co reaguje - mi nie zaszkodził a mnie dużo rzeczy zapycha i muszę uważać , ale jest dość ciężki, dlatego to każdy musi na sobie przetestować ![]() Aa i jeszcze jedno Kochane ! Czy jak myjecie włosy, to myjecie je tak, że szampon -spłukujecie i koniec czy szampon-spłukiwanie-jeszcze raz szampon-spłukiwanie? Bo czytałam ostatnio, że prawidłowe i dokładne mycie włosów, to właśnie mycie 'podwójne' i nie wiem czy to coś daje? ![]() Dzisiejsze SPAmowanie: - pokrzywa do picia włosy: - wieczorne podwójne mycie - mgiełka Radical - zostawione do samoistnego wyschnięcia przez noc ( +1 dla kondycji kłaczków ![]() twarz: - poranny krem nawilżający od derm. - filtr 30 - masaż szczoteczką z żelem zmieszanym z żelem peelingującym - na noc ten sam krem co rano - retinoid na noc - peeling ust - krem bambino grubą warstwą na noc ciało: - masaż Syrenką - balsam nawilżający - krem do stóp - krem do rąk co jakiś czas
![]() |
#4562 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Co do ładnie pachnących balsamów- uwielbiam gruszkowy z Yves Rocher, oni w ogole mają genialne te serie zapachowe. No i wchłania się idealnie, fajnie nawilża i nie pozostawia żadnych tłustych warstw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4563 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() _Alekssandra Ja myje raz i nigdy nie próbowałam myć dwa razy ![]() W ogóle mam pytanie, ale nie pamiętam do kogo ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko chyba trochę inaczej w nich wyglądam niż opisałaś, bo w ubraniach wybieram raczej klasykę. Do mojego stylu pasują ![]() A włosów nie myję dwa razy, słyszałam, że zwłaszcza jeśli ktoś myje codziennie (chociaż ja nie myję) powinien myć tylko raz. No i to jakaś abstrakcja: szampon-splukanie-odżywka-spłukanie-szampon-splukanie-odżywka-spłukanie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4565 |
Zakorzenienie
|
Alessandra zawsze tak robię jak mam myć włosy i zawsze podwójnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4566 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za odpowiedzi
![]() ![]() ![]() bita smietana - wiesz, mi ogólnie ten trend nie przypadł do gustu, ale uważam, że każdy zakłada to, co lubi ![]() ![]() ![]() A jeśli do Twojego stylu pasują i umiesz je łączyć to pewnie, że noś ![]() ![]() !! Aaaa i mam pytanie, aktualnie dowiedziałam się od mamuśki, że ma prośbę, abym pomalowała ją jutro na imprezę z okazji 20lecia firmy i ja kompletnie nie wiem jaki ![]() Moja mamuśka ma taką ciemniejszą karnację , blond włosy , niebieskie oczy i nosi okularki ![]() Jej strój to : czarno-biała sukienka przed kolanko, dopasowana do figury na ramiączkach w koronkę ( na tym zdjęciu pokazany jest właśnie taki wzór koronki jaki ona też ma - sukienka zupełnie inna jest ! chodzi mi tu tylko o wzór koronki http://www.mojeciuchy.pl/dane/297012...z_koronki.html ) , do tego czerwona kopertówka i czarne platformy z czerwoną szpilką + złote delikatne kolczyki ![]() A może macie jakieś propozycje makijaży ? I jak, że tak powiem 'rozprasować' cienie na górnej powiece, bo wiadomo z czasem staje się ona bardziej cienka, wiotka itd. i problem jest z równomiernym idealnym pomalowaniem oczu.. ![]() Idę spać Kochane, Dobranoc, kolorowych snów! ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez _Alessandra Czas edycji: 2010-10-01 o 06:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4567 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry laseczki
![]() Ahh dzisiaj w końcu piątek ![]() A jak mi włosy cudnie pachną kokosem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4568 |
Zadomowienie
|
Mi w poniedziałek wysłał przesyłkę, a we wtorek już była
![]() Ale nie podoba mi się jakoś szczególnie marynarka ,trochę inaczej sobie ją wyobrażałam ,za 90zł to mogłam sobie inną kupić, ale tam.. teraz już wiem,że ubrania lepiej kupuje mi się w normalnym sklepie. Niedługo przyjdzie revlon ,az się boję go użyć ,żebym nie miała całej buzi w pryszczach . Na razie stosuję maybelline dmm i ładnie się wtapia w moją bladą cerę. A taki ciemny w opakowaniu jest ![]() ![]() Ogląda ktoś pierwszą miłość ? Strasznie podoba mi się kolor włosów kingi. Ale nie mam pojęcia jak do takiego dojść .. |
![]() ![]() |
![]() |
#4569 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
![]() Alessandra ka myję włosy zawsze jeden raz. Nafty jeszcze nie używałam. ![]()
![]() |
#4570 |
CABIN CREW
|
ja też myję tylko raz....
w ogóle muszę wam polecić szampon z joanny z jedwabiem... moje włosy są po nim bossskie...... ![]()
![]() |
#4571 |
Zadomowienie
|
ja tez tylko raz
![]() Kitka ![]() ![]() Wiecie jaką farba można uzyskać podobny kolor włosów ? |
![]() ![]() |
![]() |
#4572 |
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczyny
![]() ![]() Niestety farba nie uzyskasz takiego efektu, musialabys isc do fryzjera bo z tego co widze ona ma refleksy
#4573 |
Zakorzenienie
|
właśnie piję herbatkę z miodem i cytryną i czytam co utaj naskrobałyście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4574 |
Raczkowanie
|
Cześć Laseczki
![]() ![]()
#4575 |
Wtajemniczenie
|
Cześćć
![]() Wróciłam niedawno ze szkoły, brrr ale jest zimno ![]() ![]() ![]() Alessandra_ - ja włosy myję dwa razy odkąd pamiętam ![]() ![]() ![]() Co do makijażu, jeśli chodzi o kolorystykę to będzie pasował idealnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4576 |
Raczkowanie
|
ojej! właśnie wróciłam z rozpoczęcia roku akademickiego (jak to dumnie brzmi
![]() spałam trzy godziny i opuchniętych oczu nie miałam, więc się cieszę, bo pierwsze wrażenie najważniejsze oczywiście ![]() co do włosów, ja zawsze myję raz, chociaż jak byłam mała, mama myła mi dwa razy. codziennie myję głowę, także nie muszę aż tak jej molestować ![]() Alessandro to żeś uchowała tego mleczaka ![]() ![]() prąd już mam, bo tata-fachowiec-złota rączka (poza praniem ![]() idę czytać sobie "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy?" zaraz, a wieczorem Polska-Bułgaria! zapowiada się ciekawy mecz... z naciskiem na "ciekawy" ![]() ![]() ![]() miłego popołudnia. ja, jak to określił mój opiekun, muszę nacieszyć się ostatnim weekendem ![]() buźka ![]()
![]() |
#4577 |
Raczkowanie
|
ja roobie identycznie i rowniez nie myje wlosow codziennie
Jestem z toba od pierwszgo grama,ty moj najwiekszy skarb,a ja twoja mama... ![]() Dbam o siebie!!! Edytowane przez tillavanilla Czas edycji: 2010-10-01 o 13:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4578 |
Wtajemniczenie
|
przyszedł do mnie olej kokosowy
![]() zrobiłam tez sama plasty oczyszczajace na pory ![]()
#4579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Musze też pochwalić nową odżywkę do paznokci z avonu z cytryną ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4580 | |
CABIN CREW
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4581 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja nie mialam ale ostatnio jakas dermatolog gadala w tv ze wspomaganie leczenia tradziku i zapobieganie spirytusem salicylowym to kompletna pomylka i strasznie przestarzala metoda- odradzala bardzo. nie wiem czy kwas i spirytus wiele sie roznia od siebie ale szczerze- ja sie wystraszylam tego i nie zamowilam tego toniku...
![]() |
#4582 |
Wtajemniczenie
|
haha dziewczyny ale szalejecie z tymi postami
![]() ![]() A ja jestem szczęśliwa bo dziś w końcu piątek ![]() ![]() nie mogę doczekać się już moich minerałków, oby jak najszybciej przyszły ![]() i dodałam zdjęcia do albumu ![]()
#4583 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zazdroszcze, jutro mam zajecia od 8 do 20 a w niedziele od 8 do 18.30.. poza tym jak nie ide do szkoly w tym mies to ide do pracy w sobote i mam po wolnym w tym miesiacu.. wiec jutro i pojutrze mnie tu nie bedzie napewno a potem tez bedzie ciezko ale sie zobaczy.. dziewczyny ktore sie ucza w szkole- cieszcie sie tym co macie bo potem moze byc kiepsko z czasem jak chcecie studiowac i pracowac(ale polecam bo realizujecie sie i na rynku pracy i na polu edukacyjnym wiec 2w1 ![]()
![]() |
#4584 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj byłam na spotkaniu organizacyjnym na studia, tam było tyle ładnych dziewczyn, poczułam się nijaka ![]() Edytowane przez Shadii Czas edycji: 2010-10-01 o 18:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja tez jutro ide w mojej kiecuszce nowej, to wiem na pewno ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4586 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale laseczka z Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() za myśli o sobie! jesteś przecież bardzo ładna! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4587 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki, Kobietki. Ale pomimo to, w porównaniu z nimi wychodzę słabo
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4588 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczęta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4589 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja dzis podpilowalam paznokcie,nalozylam odzywke ruby rose, teraz mleczny lakier ![]() ![]() Jelizawieta witaj ![]()
![]() |
#4590 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Maska z tej serii też dobra i tania - kosztowała mnie jakieś 6zł. Jestem po randce ![]() Teraz on wyjechał na kilka dni na szkolenie, ale jak wróci się spotykamy. już chciałby na basen ze mną iść, pewnie chce sobie popatrzeć jak wyglądam w kostiumie. ![]() Dzisiaj mam dzień paszczura. ![]() Bladziutka, z wystającym brzuszkiem, każdy włos w inną stronę, efekty wybielania zębów powoli mijają.. Musze coś ze sobą zrobić ![]() Moje ostatnie spamowanko to same podstawowe rzeczy. ![]() Brakuje mi kosmetyków, pokończyły mi się i nawet nie mam kiedy się po nie wybrać. Dzisiaj zrobię wishlistę, zobaczymy czy nie zbankrutuje. ![]() Znalazłam śliczny make up (z resztą - na ślicznej dziewczynie). http://www.youtube.com/watch?v=xKpu0AhSygk to chyba trochę ryzykownie dawać bronzer na całą twarz.. Robicie tak?
Edytowane przez pettiteAngel Czas edycji: 2010-10-01 o 19:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:24.