Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-30, 21:16   #4561
_Alessandra
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

Dobry Wieczór Kochane
Byłam dziś u ortodonty i mam założony zamek na podniebieniu z łańcuszkiem i sepleniłam dzisiaj I muszę jeść tylko prawą stroną , bo inaczej boli jak jasna ch...... i do tego jak mówię, to ciągle językiem tego dotykam, niekomfortowe okropnie (bo mi wyciągają zęba 3 poprzez podniebienie, żeby wstawić w odpowiednie miejsce, bo okazało się, że trójkę nadal miałam mleczaka a stała trójka utknęła sobie ...w podniebieniu już ponad pół roku mi ją ściągają ehh..) . Ale jak to moja ukochana pani sekretarka powiedziała - teraz będziesz ciągle elegancka, bo przez całą dobę, dzień w dzień będziesz nosiła najorginalniejszą biżuterię na świecie I że pięknemu we wszystkim ładnie Jak mojej ortodontki nienawidzę-bardzo specyficzny człowiek, który ciągle ma zły humor i zawsze musi mieć rację nawet jak jest w błędzie i wszystkimi chce dyrygować - tak tą panią sekretarkę(ma ok. 50-60 lat ) uwielbiam - przemiła , bardzo ciepła, serdeczna, otwarta, naturalna osoba , która jest zawsze uśmiechnięta i skora do pomocy,rozmowy

A tak z innej półki - widziałyście może na głównej Wizażu artykuł o nowej firmie KOBO Professional ? Śliczne opakowania i tak cudownie zaskakująco niskie ceny, że muszę je mieć ! Zwłaszcza interesują mnie te pigmenty, baza i korektory , tylko ciekawa jestem jak z jakością U mnie teraz niestety nie za bardzo już z kaską, bo poszalałam niedawno, i teraz z tego powodu cierpię A chciałam zrobić zamówienie z Mazideł(bo o wiele tańsze produkty i wysyłka a właściwości te same i do tego większy wybór ) , kupić jeszcze parę rzeczy do włosów, tusze też mi się kończą, i do tego jeszcze teraz te cudeńka Dlaczegóż pieniążki na kosmetyki nie lecą z nieba?!

Aaa i wczoraj nałożyłam naftę pokrzywową na włosy na 30min - zaszalałam i położyłam na całe włosy, łącznie ze skalpem i...były cudowne Fakt, faktem na początku swędziała skóra głowy i mnie trochę piekła nawet, ale po jakimś czasie to się uspokoiło, wszystko pięknie zmyłam szamponem(2 mycia) , i jak wysuszyłam, to chciało mi się je dotykać i dotykać i dziś to samo, ahh śliczne Zobaczymy, jak będzie dalej
Ale jedyne mnie zmartwiło - czy to normalne, że po nafcie włosy się elektryzują?? Ok, ujarzmiłam je jakoś szczotką spryskaną lakierem, ale po jakimś czasie znów to samo i mnie to się bardzo nie podoba...

Aktualnie piję pokrzywę i będę Was nadrabiać

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Czekoladowa1 - co do bankrutowania przez Wizaż - ja zauważyłam to samo Zwłaszcza, jak się nie pracuje, to już w ogóle masakra...
Mój Tż powiedział dzisiaj, że jak zamieszkamy kiedyś ze sobą, to nawet nie podłączy internetu lub zablokuje Wizaż, bo na chleb nam nie starczy za to łazienka będzie wyglądać jak drogeria

agusiownik
- a co jaki czas Ty dajesz tak dużo tych kosmetyków na włosy?? Bo normalnie jak czytam takie wpisy, to czuję się jakbym z moimi nie robiła totalnie nic

party_girl7 - faktycznie jest dość ciężki, dlatego nie wyobrażam sobie stosować go na całą twarz ! Ale niestety jest to jedyny korektor, który cudownie radzi sobie z moimi problemami..Także jak na razie jestem na niego skazana Kiedyś miałam próbkę mineralnego korektora i owszem leciutki był, ale mi nic nie zakrył, także od razu dyskwalifikacja jak dla mnie

Widzę, że był poruszany temat kaloszy i podpisuję się obiema rękami i nogami pod tym, że są ta 'moda' jest totalnie beznadziejna, bezkształtna i okropna! A jak jeszcze widzę dziewczyny totalnie 'trendy' czyli taki coś a'la puchowy płaszcz prawie do kostek + te kalosze + zazwyczaj jakieś designerskie okulary a'la uczennica i wygląda okropnie!

malaczarna885
- Witaj

loluska, magne - gratuluję (i zazdroszczę ) testowania!! Czekamy na recenzje!

hanamici - oooj, to ciężko miałaś, brak prądu to masakra.. A co do Dermacolu - szczerze, to ciężko go dostać, raczej w małych drogeriach, albo przez internet najszybciej Ja pierwszy zamawiałam z allegro, a teraz drugi(bo pierwszego kolor mi nie podszedł) kupiłam w moim mieście w drogerii, ponieważ jest tu jedna taka drogeria, co ma większość kosmetyków, które można najprędzej we Wrocku dostać i takie których nie ma nigdzie indziej tutaj także chwała jej za to
Wiesz, ja również mam cerę trądzikową i to zależy kto jak na co reaguje - mi nie zaszkodził a mnie dużo rzeczy zapycha i muszę uważać , ale jest dość ciężki, dlatego to każdy musi na sobie przetestować Jednych zapchał niemiłosiernie, innych zupełnie , także wszystko zależy od reakcji danej skóry.

Aa i jeszcze jedno Kochane ! Czy jak myjecie włosy, to myjecie je tak, że szampon -spłukujecie i koniec czy szampon-spłukiwanie-jeszcze raz szampon-spłukiwanie? Bo czytałam ostatnio, że prawidłowe i dokładne mycie włosów, to właśnie mycie 'podwójne' i nie wiem czy to coś daje?

Dzisiejsze SPAmowanie:
- pokrzywa do picia

włosy:
- wieczorne podwójne mycie
- mgiełka Radical
- zostawione do samoistnego wyschnięcia przez noc ( +1 dla kondycji kłaczków )

twarz:
- poranny krem nawilżający od derm.
- filtr 30
- masaż szczoteczką z żelem zmieszanym z żelem peelingującym
- na noc ten sam krem co rano
- retinoid na noc
- peeling ust
- krem bambino grubą warstwą na noc

ciało:
- masaż Syrenką
- balsam nawilżający
- krem do stóp
- krem do rąk co jakiś czas

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-30, 21:17   #4562
bita smietana
Zakorzenienie

Hej dziewczyny Trochę mnie nie było, lecę nadrabiać, tylko się przywitam.

Co do ładnie pachnących balsamów- uwielbiam gruszkowy z Yves Rocher, oni w ogole mają genialne te serie zapachowe. No i wchłania się idealnie, fajnie nawilża i nie pozostawia żadnych tłustych warstw
bita smietana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-30, 21:38   #4563
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cześć dziewczyny Siedze z nakładkami na zęby (nienawidze tego), no ale cóż ,chce mieć białe ząbki, więc trzeba pocierpieć

_Alekssandra Ja myje raz i nigdy nie próbowałam myć dwa razy No chyba, że po nafcie

W ogóle mam pytanie, ale nie pamiętam do kogo Ktoś tu pisał, że używa Astellas Nanobase i dlatego chciałam się spytać, kto to był i jak się sprawuje ten kremik, bo o ile pamiętam to go polecano Wybaczcie, że nie wiem kto to, ale już jakiś czas temu się o nim pisało, a ja dopiero teraz się nim zainteresowałam

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-30, 21:39   #4564
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Alessandra

Widzę, że był poruszany temat kaloszy i podpisuję się obiema rękami i nogami pod tym, że są ta 'moda' jest totalnie beznadziejna, bezkształtna i okropna! A jak jeszcze widzę dziewczyny totalnie 'trendy' czyli taki coś a'la puchowy płaszcz prawie do kostek + te kalosze + zazwyczaj jakieś designerskie okulary a'la uczennica i wygląda okropnie! :nie:
Aa i jeszcze jedno Kochane ! Czy jak myjecie włosy, to myjecie je tak, że szampon -spłukujecie i koniec czy szampon-spłukiwanie-jeszcze raz szampon-spłukiwanie? Bo czytałam ostatnio, że prawidłowe i dokładne mycie włosów, to właśnie mycie 'podwójne' i nie wiem czy to coś daje? :noniewiem:
[COLOR=Purple
[/COLOR]
A wiesz, kalosze to był najlepszy zakup roku jak dla mnie, nareszcie nie mam przemoczonych butów. Jestem nimi zachwycona i będę je propagować
Tylko chyba trochę inaczej w nich wyglądam niż opisałaś, bo w ubraniach wybieram raczej klasykę. Do mojego stylu pasują

A włosów nie myję dwa razy, słyszałam, że zwłaszcza jeśli ktoś myje codziennie (chociaż ja nie myję) powinien myć tylko raz.

No i to jakaś abstrakcja: szampon-splukanie-odżywka-spłukanie-szampon-splukanie-odżywka-spłukanie?
bita smietana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-30, 22:12   #4565
agusiownik
Zakorzenienie

Alessandra zawsze tak robię jak mam myć włosy i zawsze podwójnie
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-30, 22:44   #4566
_Alessandra
Zakorzenienie

Dziękuję za odpowiedzi Czyli widzę, że opinie są podzielone

bita smietana - wiesz, mi ogólnie ten trend nie przypadł do gustu, ale uważam, że każdy zakłada to, co lubi Ale jak widzę te mocno przesadzone 'trendy stylizacje' z kaloszami na ulicach, to mnie to przeraża Ja nie wiem, czy niektóre dziewczyny nie rozumieją, że nie można ślepo podążać za modą i naraz ubierać wszystkiego co jest tak cudownie aktualnie modne a im kompletnie nie pasuje?
A jeśli do Twojego stylu pasują i umiesz je łączyć to pewnie, że noś

!! Aaaa i mam pytanie, aktualnie dowiedziałam się od mamuśki, że ma prośbę, abym pomalowała ją jutro na imprezę z okazji 20lecia firmy i ja kompletnie nie wiem jaki Znaczy wiecie, bo jej chodzi o jakiś delikatny, elegancki ale zarazem wyrazisty makijaż. Ja myślałam nad delikatnym smoky eyes w kolorach złoto-brązowych - czyli cieniowanie na górze pierw delikatne złoto później przechodzące w jasny brąz i na końcu ciemniejszy i oko obrysować i na górze i na dole do 1/3 długości brązową kredką - co o tym myślicie ??? Będzie to pasować, czy nie bardzo?
Moja mamuśka ma taką ciemniejszą karnację , blond włosy , niebieskie oczy i nosi okularki
Jej strój to : czarno-biała sukienka przed kolanko, dopasowana do figury na ramiączkach w koronkę ( na tym zdjęciu pokazany jest właśnie taki wzór koronki jaki ona też ma - sukienka zupełnie inna jest ! chodzi mi tu tylko o wzór koronki http://www.mojeciuchy.pl/dane/297012...z_koronki.html ) , do tego czerwona kopertówka i czarne platformy z czerwoną szpilką + złote delikatne kolczyki
A może macie jakieś propozycje makijaży ? I jak, że tak powiem 'rozprasować' cienie na górnej powiece, bo wiadomo z czasem staje się ona bardziej cienka, wiotka itd. i problem jest z równomiernym idealnym pomalowaniem oczu..

Idę spać Kochane, Dobranoc, kolorowych snów!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem

Edytowane przez _Alessandra
Czas edycji: 2010-10-01 o 06:33
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 06:24   #4567
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Dzień dobry laseczki
Ahh dzisiaj w końcu piątek
A jak mi włosy cudnie pachną kokosem Mogłabym je teraz cały czas wąchać No a teraz lecę do szkoły, miłego dnia dziewczynki

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-01, 07:32   #4568
magne
Zadomowienie

Mi w poniedziałek wysłał przesyłkę, a we wtorek już była Szybko :d
Ale nie podoba mi się jakoś szczególnie marynarka ,trochę inaczej sobie ją wyobrażałam ,za 90zł to mogłam sobie inną kupić, ale tam.. teraz już wiem,że ubrania lepiej kupuje mi się w normalnym sklepie. Niedługo przyjdzie revlon ,az się boję go użyć ,żebym nie miała całej buzi w pryszczach . Na razie stosuję maybelline dmm i ładnie się wtapia w moją bladą cerę. A taki ciemny w opakowaniu jest . A tak w ogóle znajomi powiedzieli mi ,że wyglądam jak kleopatra ]

Ogląda ktoś pierwszą miłość ? Strasznie podoba mi się kolor włosów kingi. Ale nie mam pojęcia jak do takiego dojść ..
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 09:50   #4569
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Alessandra ka myję włosy zawsze jeden raz. Nafty jeszcze nie używałam.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 12:00   #4570
Kitka:)
CABIN CREW

ja też myję tylko raz....

w ogóle muszę wam polecić szampon z joanny z jedwabiem... moje włosy są po nim bossskie......

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 12:22   #4571
magne
Zadomowienie

ja tez tylko raz
Kitka- oo mój mi się kończy to wypróbuję ten co ty masz
Wiecie jaką farba można uzyskać podobny kolor włosów ?
magne jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-01, 12:24   #4572
jennifer777
Wtajemniczenie

Czesc dziewczynydawno mnie nie było, ostatnio jestem ciagle zabiegana, a na dodatek zaczal sie rok akademicki, wczoraj bylam na zakupach, udalo mi sie wyciagnac mame

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
ja tez tylko raz
Kitka- oo mój mi się kończy to wypróbuję ten co ty masz
Wiecie jaką farba można uzyskać podobny kolor włosów ?
Niestety farba nie uzyskasz takiego efektu, musialabys isc do fryzjera bo z tego co widze ona ma refleksy
Stary 2010-10-01, 12:32   #4573
agusiownik
Zakorzenienie

właśnie piję herbatkę z miodem i cytryną i czytam co utaj naskrobałyście
Stary 2010-10-01, 13:09   #4574
Annika92
Raczkowanie

Cześć Laseczki Kitka chyba Ty pisałaś niedawno,że używasz toniku z kwasem salicylowym ? Jakiego dokładnie ?
Stary 2010-10-01, 13:11   #4575
Coldplay
Wtajemniczenie

Cześćć
Wróciłam niedawno ze szkoły, brrr ale jest zimno . Podobno za dwa tygodnie pierwszy śnieg .

Alessandra_
- ja włosy myję dwa razy odkąd pamiętam . Wydaje mi się że gdybym umyła raz to byłyby niedokładnie umyte . Z tym że nie myję codziennie tylko co dwa dni. No i nie używam odżywki dwa razy oczywiście, tylko mycie, spłukanie, mycie, spłukanie i odżywka .

Co do makijażu, jeśli chodzi o kolorystykę to będzie pasował idealnie
Coldplay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 13:32   #4576
hanamici
Raczkowanie

GG do hanamici

ojej! właśnie wróciłam z rozpoczęcia roku akademickiego (jak to dumnie brzmi ) i dostałam legitymację, także nie muszę kupować normalnych biletów.

spałam trzy godziny i opuchniętych oczu nie miałam, więc się cieszę, bo pierwsze wrażenie najważniejsze oczywiście muszę zapłacić tylko 225zł na Fundusz Rady Słuchaczy, czy coś takiego -.- zawsze coś. na szczęcie rozłożyli mi to na raty...

co do włosów, ja zawsze myję raz, chociaż jak byłam mała, mama myła mi dwa razy. codziennie myję głowę, także nie muszę aż tak jej molestować

Alessandro to żeś uchowała tego mleczaka teraz, jak będzie przechodzić przez jakąś bramkę, np. na lotnisku, będziesz piszczeć
prąd już mam, bo tata-fachowiec-złota rączka (poza praniem ) bawił się wczoraj tak długo, aż zrobił. moja mama jest tylko niepocieszona, bo czeka nas remont. na szczęście mam pokój poza mieszkaniem, więc mnie to, powiedzmy zbytnio nie dotyczy...

idę czytać sobie "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy?" zaraz, a wieczorem Polska-Bułgaria! zapowiada się ciekawy mecz... z naciskiem na "ciekawy"

miłego popołudnia. ja, jak to określił mój opiekun, muszę nacieszyć się ostatnim weekendem

buźka
Stary 2010-10-01, 13:38   #4577
tillavanilla
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość
ja włosy myję dwa razy odkąd pamiętam . Wydaje mi się że gdybym umyła raz to byłyby niedokładnie umyte . Z tym że nie myję codziennie tylko co dwa dni. No i nie używam odżywki dwa razy oczywiście, tylko mycie, spłukanie, mycie, spłukanie i odżywka .
ja roobie identycznie i rowniez nie myje wlosow codziennie

Dbam o siebie!!!

Edytowane przez tillavanilla
Czas edycji: 2010-10-01 o 13:39
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 14:14   #4578
jennifer777
Wtajemniczenie

przyszedł do mnie olej kokosowy

zrobiłam tez sama plasty oczyszczajace na pory
Stary 2010-10-01, 14:31   #4579
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez Annika92 Pokaż wiadomość
Cześć Laseczki Kitka chyba Ty pisałaś niedawno,że używasz toniku z kwasem salicylowym ? Jakiego dokładnie ?
Ja nie Kitka, ale ja też takiego używam, dokładnie z avonu Jest super
Musze też pochwalić nową odżywkę do paznokci z avonu z cytryną Jak dla mnie superowa, a jakie fajne paznokcie po niej są
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 16:10   #4580
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
takiego z avonu z 2% kwasem salicylowym kosztował chyba 9.90 w promocji

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 17:17   #4581
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
farmona to chyba ma własnie takie bardzo pachnące masła/balsamy tutti frutti jesli chodzi o zestaw z avonu to opłaca się ale nie wiem czy ta mgiełka do ciała jest taka dobra bo ma alkohol w składzie i mnie np szczypie skóra na początku jak psiknę, więc nawet nie używam bo wysusza skórę, a balsamu nigdy nie miałam niestety
ja mialam i mgielke i balsam, i mgielka ma alko ale zawsze psikam nia ciuchy, zeby wspomoc zapach balsamu i szczerze to bardzo fajnie sie to uzupelnia i daje zdwojony efekt zapachu poza tym na cialo nic mi sie nie dzieje jak psikne tylko twarz mam taka wymeczona i wrazliwa przez wieloletnie leczenie, wiec z reszta ciala az tak sie nie cackam

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
Ja mogę polecić z faramony masła do ciała te tuti fruti. Uwielbiam ich zapachy, u mnie teraz na 1 miejscu na liscie jest masło z w/w firmy z karmelem i cynamonem o ile się nie myle chyba takie miał składniki zapachu ale powiem że one nie dość że super pachną to jeszcze super nawilżają Także je mogę śmiało polecić
oo kurcze zapach musi byc chyba fajny sama nie wiem juz heh..
Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki ale dzis przemarzlam okropna jest ta pogoda, jedyne nadzieje na weekend ponoc ma sie poprawic

Co do leczenie grypy to ja musze szybko dzialac, jak nie wezme lekow w czas to bite 2tyg w domu taki organizm..Moj niezbednik to gripex max, cholinex na gardlo i witaminka C z rutinoscorbinem. Do tego goraca herbata z miodem i cytrynka lub sok z czarnego bzu. Na katar to tylko dicortinef mi pomaga. Niezbedna jest tez opieka TZ-ta

A co do masel to rowniez polecam tuti fruti farmony ii maslo kakaowe i kokosowe ziajii

Lece sie troche pospamowac planuje ciepla kapiel z aromatycznymi olejkami, balsamowaniem, peeling twarzy, umyje tez wlosy , potem maska matrix + serum na koncowki z mlekiem i miodem. Na koniec kremik z miodem na rece garniera (moj nowy zakup, jest super bo szybko sie wchlania).
ziaje kakaowa mialam i napewno jeszcze wroce(teraz mam oliwkowy balsam) a za kokosem nie przepadam...
Cytat:
ja nie mialam ale ostatnio jakas dermatolog gadala w tv ze wspomaganie leczenia tradziku i zapobieganie spirytusem salicylowym to kompletna pomylka i strasznie przestarzala metoda- odradzala bardzo. nie wiem czy kwas i spirytus wiele sie roznia od siebie ale szczerze- ja sie wystraszylam tego i nie zamowilam tego toniku...
Stary 2010-10-01, 17:39   #4582
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

haha dziewczyny ale szalejecie z tymi postami coraz mniej ich tutaj
A ja jestem szczęśliwa bo dziś w końcu piątek ale się jutro wyśpię
nie mogę doczekać się już moich minerałków, oby jak najszybciej przyszły
i dodałam zdjęcia do albumu

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 18:03   #4583
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
ale cere to masz gladziutka ladniutka;*

zazdroszcze, jutro mam zajecia od 8 do 20 a w niedziele od 8 do 18.30.. poza tym jak nie ide do szkoly w tym mies to ide do pracy w sobote i mam po wolnym w tym miesiacu.. wiec jutro i pojutrze mnie tu nie bedzie napewno a potem tez bedzie ciezko ale sie zobaczy.. dziewczyny ktore sie ucza w szkole- cieszcie sie tym co macie bo potem moze byc kiepsko z czasem jak chcecie studiowac i pracowac(ale polecam bo realizujecie sie i na rynku pracy i na polu edukacyjnym wiec 2w1)
Stary 2010-10-01, 18:25   #4584
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
(...)

W ogóle mam pytanie, ale nie pamiętam do kogo Ktoś tu pisał, że używa Astellas Nanobase i dlatego chciałam się spytać, kto to był i jak się sprawuje ten kremik, bo o ile pamiętam to go polecano Wybaczcie, że nie wiem kto to, ale już jakiś czas temu się o nim pisało, a ja dopiero teraz się nim zainteresowałam
Ja używam, ja pisałam cudowny, skóra jest fajnie nawilżona. Na pryszcze też pomaga, jak sądzę, bo mam mniej i szybciej można je wyleczyć.

Dzisiaj byłam na spotkaniu organizacyjnym na studia, tam było tyle ładnych dziewczyn, poczułam się nijaka pocieszcie, proszę...

Edytowane przez Shadii
Czas edycji: 2010-10-01 o 18:33
Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 18:59   #4585
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Ja używam, ja pisałam cudowny, skóra jest fajnie nawilżona. Na pryszcze też pomaga, jak sądzę, bo mam mniej i szybciej można je wyleczyć.

Dzisiaj byłam na spotkaniu organizacyjnym na studia, tam było tyle ładnych dziewczyn, poczułam się nijaka pocieszcie, proszę...
no cos Ty,jestes sliczna i naturalna! a nastepnym razem ladnie sie wystroj i umaluj delikatnie to napewno je przewyższysz:cool :

ja tez jutro ide w mojej kiecuszce nowej, to wiem na pewno trzeba ladnie wygladac pierwszego dnia po wakacjach szkoda tylko ze tak zimno i musze sie naubierac bo w szkole pewnie nie grzeją:/
Stary 2010-10-01, 19:08   #4586
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość

ale laseczka z Ciebie

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość

za myśli o sobie! jesteś przecież bardzo ładna!
Stary 2010-10-01, 19:29   #4587
Shadii
Wtajemniczenie

Dzięki, Kobietki. Ale pomimo to, w porównaniu z nimi wychodzę słabo

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-01, 19:30   #4588
Jelizawieta
Rozeznanie

Cześć dziewczęta Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona Postanowiłam bowiem zmienić swoje życie, zarówno od strony psychicznej jak również fizycznej i wizualnej Postanowiłam się zmienić wraz z nową pracą i rzuceniem palenia-wszak zacnemu dziewczęciu nie wypada palić Staram się regularnie dbać o siebie ale niestety nie zawsze starczy czasu i nie zawsze mi się chce. Ale od teraz postanowienie, że będę 100%kobietą nabiera nowego znaczenia Tak więc mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do siebie. Witam Was wszystkie
Jelizawieta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 19:35   #4589
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Aa i jeszcze jedno Kochane ! Czy jak myjecie włosy, to myjecie je tak, że szampon -spłukujecie i koniec czy szampon-spłukiwanie-jeszcze raz szampon-spłukiwanie? Bo czytałam ostatnio, że prawidłowe i dokładne mycie włosów, to właśnie mycie 'podwójne' i nie wiem czy to coś daje?

Dzisiejsze SPAmowanie:
- pokrzywa do picia

włosy:
- wieczorne podwójne mycie
- mgiełka Radical
- zostawione do samoistnego wyschnięcia przez noc ( +1 dla kondycji kłaczków )

twarz:
- poranny krem nawilżający od derm.
- filtr 30
- masaż szczoteczką z żelem zmieszanym z żelem peelingującym
- na noc ten sam krem co rano
- retinoid na noc
- peeling ust
- krem bambino grubą warstwą na noc

ciało:
- masaż Syrenką
- balsam nawilżający
- krem do stóp
- krem do rąk co jakiś czas
ja myje zawsze 2razy, na koncu maska czy jakis balsam z tym, ze wlosy myje co 2-3dni

A ja dzis podpilowalam paznokcie,nalozylam odzywke ruby rose, teraz mleczny lakier rano szybki prysznic, krem nawilzajacy na buzke, zaraz podreguluje brwi, naloze maseczke na twarz, wypije pokrzywe i wsio na dzis

Jelizawieta witaj

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-01, 19:53   #4590
pettiteAngel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Jelizawieta Pokaż wiadomość
Cześć dziewczęta Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona Postanowiłam bowiem zmienić swoje życie, zarówno od strony psychicznej jak również fizycznej i wizualnej Postanowiłam się zmienić wraz z nową pracą i rzuceniem palenia-wszak zacnemu dziewczęciu nie wypada palić Staram się regularnie dbać o siebie ale niestety nie zawsze starczy czasu i nie zawsze mi się chce. Ale od teraz postanowienie, że będę 100%kobietą nabiera nowego znaczenia Tak więc mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do siebie. Witam Was wszystkie
Witamy

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
ja też myję tylko raz....

w ogóle muszę wam polecić szampon z joanny z jedwabiem... moje włosy są po nim bossskie......
Ooo, to prawda! Uwielbiam jego zapach!
Maska z tej serii też dobra i tania - kosztowała mnie jakieś 6zł.

Jestem po randce Miło było:P
Teraz on wyjechał na kilka dni na szkolenie, ale jak wróci się spotykamy.
już chciałby na basen ze mną iść, pewnie chce sobie popatrzeć jak wyglądam w kostiumie.

Dzisiaj mam dzień paszczura.
Bladziutka, z wystającym brzuszkiem, każdy włos w inną stronę, efekty wybielania zębów powoli mijają..
Musze coś ze sobą zrobić

Moje ostatnie spamowanko to same podstawowe rzeczy.
Brakuje mi kosmetyków, pokończyły mi się i nawet nie mam kiedy się po nie wybrać.

Dzisiaj zrobię wishlistę, zobaczymy czy nie zbankrutuje.

Znalazłam śliczny make up (z resztą - na ślicznej dziewczynie).
http://www.youtube.com/watch?v=xKpu0AhSygk

to chyba trochę ryzykownie dawać bronzer na całą twarz.. Robicie tak?

Edytowane przez pettiteAngel
Czas edycji: 2010-10-01 o 19:54
pettiteAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości