|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4651 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
ja chcę taki płaski brzuszek
![]()
#4652 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- ja też chce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4653 |
Wtajemniczenie
|
A ja uważam że kobieta każda jest piękna bez względu na figurę.. Ja dzisiaj tradycyjne podstawowe SPA, bo ze zdrowiem nadal źle ![]() Już mam dość tej choroby i tego duszącego kaszlu ![]()
#4654 |
Rozeznanie
|
No plastik plastikiem, nie podoba mi się ani jej sposob ubierania, ani jej Playboy'owe buty na przeźroczystych platformach ani 10cm tipsy koloru wściekle różowego ale właśnie chodzi mi o jej figurę. Nie ma ona postury S.J Parker albo J. Aniston ale i tak wygląda mega sexy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4655 |
Konto usunięte
|
Jeli- zawsze chcialam brazylijska ale mi krew leci po wosku jak sama robie ;/ moze jakbym poszla gdzies, ale u mnie nigdzie nie robia, jak juz robia to rozumieja to jako nieco szersze bikini, ale juz nigdzie dalej nie robia, a to wlasnie tam jest najwazniejsze...
Ah, Lima, moc chociaz postac kolo takiego cialka ![]() z takim brzuszkiem sie trzeba niestety urodzic ;/ zadne cwiczenia na to nie pomoga, ani dieta, jesli sie juz taka oponke ma |
![]() ![]() |
![]() |
#4656 |
Zakorzenienie
|
jestem przeciwna solarium
|
![]() ![]() |
![]() |
#4657 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ja na solarium nie byłam nigdy ze względu na moje znamię, które posiadam na całym lewym udzie, nie mogę tego opalać więc wolę ie ryzykować z solarium... co do depilacji, to poszłabym do kosmetyczki tylko hamuje mnie wstydliwość ![]() miłego dnia ![]()
#4658 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny, ale nam się piękny weekend trafił
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4659 | |||||
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ja też, od jutra ruszam z ostrymi ćwiczeniami ![]() zastanawiam się czy nie zapisać się na zumbę... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja na solarium od czasu do czasu chodzę, własnie planuję się wybrać dziś albo jutro.... Alessandro- co do tego szamponu z jedwabiem- moich włosów nie obciąż, nie zauważyłam też żeby się szybciej przetłuszczały... ale bardzo fajnie się po nim rozczesują, są takie sypkie, no i ładnie pachną
![]() Edytowane przez Kitka:) Czas edycji: 2010-10-03 o 09:38 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4660 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Kochane
![]() Zacznę pierw od tego, iż proszę Was o pomoc ! ![]() I jak widziałam po 1 turze tego konkursu, to dziewczyny ubierały się tak hm..normalnie, przeciętnie typu - dżinsy, bluzka i już , ale ja doszłam do wniosku, iż obecność na tym forum do czegoś zobowiązuje ![]() ![]() ![]() ![]() Spódniczka : http://www.sklep.topsecret.pl/ts/tra...rodukt/10/0/16 (granatowa) Bluzka ta biała : https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ictureid=75225 Buty: od przodu - https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok.php?wid=15032 i od tyłu - https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok...id=15034&zid=0 A do tego na szyję taki łańcuch jakby ale taki delikatniejszy, srebrny i od połowy ma takie kulki i dwie wstawki delikatnie śliwkowe , sięga mi tak parę cm poniżej biustu. A i ta spódnica ona jest taka do talii, także bluzka włożona będzie do środka. I nie wiem czy ubrać do tego jakiś żakiecik , czy po prostu szary kardigan, ale go nie zapinać, żeby nie wyglądało zbyt elegancko?? Mam nadzieję, że jakoś uda Wam się to wyobrazić ![]() A i co do butów - wiem , że jest zimnoo, ale to będzie odbywać się w pomieszczeniu zamkniętym(razem z krótką imprezą po tym) a i tak buty przebiorę tam , aby nie ubrudzić ![]() ![]()
![]() |
#4661 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny! U mnie od rana zamieszanie, bo mama wyprawia dziś swoje urodziny i jeszcze moja chrześniaczka się nie wyspała i płacze i płacze... już nie wiem, jak ją mam zabawiać, więc ulotniłam się na chwilę, co by naskrobać parę słów do was
![]() Zaciekawiły mnie wasze wypowiedzi na temat Dody. Kiedyś nie lubiłam jej różowego stylu i cukierkowych ubrań, jednak od pewnego czasu stała się bardziej kobieca i drapieżna. Moim zdaniem jest śliczna, a jej budowa ciała ![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o modelki z Victoria's Secret - nawet ich nie oglądam, bo aż mnie zazdrość zjada wielkimi kęsami ![]() ![]() ![]() ![]() agusiownik rozumiem, że solarium szkodzi w nadmiarze, ale jeśli chodzi o mnie - pomaga mi na cerę, bo ją wysusza. Kiedyś, jak miałam więcej funduszy, a mniej potrzeb ( ![]() ![]() Na depilację brazylijską chyba się nigdy nie zdecyduję, bo jak słyszę o plastrach woskowych i wyobrażam sobie ten ból, wolę szybko i bezboleśnie załatwić sprawę w mojej łazience ![]() ![]() ![]() Ostatnio nie mam czasu robić z sobą czegoś wymyślnego. Ciągle coś się dzieje, więc dziś, tak jak codzień, wzięłam prysznic, wysmarowałam się balsamem i popieściłam włosy odżywką ![]() No nic, zajrzę do was za jakiś czas, a tymczasem stanęła i tabletka w gardle ![]() Już nie piszę, bo pierdoły takie tutaj zamieszczam, że szok ![]() buziaki ![]() Alessandro moim zdaniem super kombinacja ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez hanamici Czas edycji: 2010-10-03 o 10:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4662 |
Zakorzenienie
|
No, a teraz coś ode mnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale trochę ze sobą porobiłam i jeszcze porobię ( dopiero na 18 ten casting) ![]() Dzisiejsze SPAmowanie : będą: - dwie pokrzywy do picia - zielona herbata Włosy: - odżywka mocno nawilżająca w roli maski na 2h będzie: - mgiełka Radical - serum wygładzające na końcówki - spray termoochronny - pianka na objętość - modelowanie podczas suszenia na szczotce - staranne prostowanie Twarz: będzie: - peeling mikrofibrą - maseczka mleczno-żelatynowa, bo wczoraj jednak nie zdążyłam jej zrobić ![]() - maseczka bankietowa pod makijaż - krem nawilżający od derm. - peeling ust - miód na usta na 20min. - staranny makijaż ust oraz oczu Ciało: - depilacja nóg ( w końcu ! ostatnio to trochę zaniedbałam.. ![]() - masaż Syrenką - pomarańczowy peeling - podwójne balsamowanie nawilżaczem - tarka na stopy - krem witaminowy na stopy będzie: - peeling dłoni - dużo kremu bambino na dłonie i w rękawiczki na pół godziny - krem do stóp raz jeszcze - i jeszcze z dwa razy balsamowanie nóg ![]() Teraz Kochane idę pościerać buźkę i zrobić tą maseczkę z żelatynki i jak nałożę, to wrócę i Was nadrobię ![]()
![]() |
#4663 |
Zakorzenienie
|
Cześć Wam.
![]() _Alessandra, jak dla mnie to bardzo ładnie będziesz wyglądać. Tylko szkoda, że nie masz pełnych butów. ![]()
![]() |
#4664 |
Zakorzenienie
|
a ja niedawno wstałam (byłam w pracy na noc) zaraz będę się szykować i na zakupy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4665 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ojj ja też dziś pospałam, bo musiałam odespać imprezę ![]() wykorzystałam pomysł z kilkukrotnym prostowaniem i włosy przetrwały ![]() Jelizawieta ja czasami chodzę na solarium, ale rzadko ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4666 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Alessandra_ - bardzo fajny zestaw, ja wzięłabym sweter skoro mówisz że większość ubrała się raczej na luźno ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4667 |
Konto usunięte
|
Mi sie Doda podoba, mamy w Polsce taka kostnice jesli chodzi o media, ze nawet Rutowicz szanuje za to, ze wprowadza cos innego. Nie mowie, ze kazdy ma wyglad jak ona, ale chociaz troszeczke luzu, no cokolwiek, wlosy kolorowe, ciuchy, no niech 'gwiazdy' skoncza z ta szaroscia. Nuda.
Byl dobry demotywator ostatnio, cos ze warsztat samochodowy bez plakatu Dody to jakos costam bez czegostam, wiecie o co chodzi. Ale sama na solarium nie chodze, mi sie opalenizna nie podoba. Lubie porcelanowa skore ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4668 |
Rozeznanie
|
Alessandra- genialna ta czarna sukienka
![]() ![]() Tak dla wyjaśnienia co do Dody, nie biore pod uwage jej zachowania, bo to osobna kwestia. mega podoba mi sie jej cialo. ja stwierdzilam, ze jak tylko dostane wyplate to zakupie sobie karnecik na solarium i tak raz w tygodniu bede chodzic, bo jakas handra chyba mnie bierze, a betakaroten w tabletkach i marchewka jakos na mnei nie dziala nie mam nawet 1/1000000 tonu ciemniejszej skory, a jestem blada jak pupsko albinosa... a pozatym wyczytalam gdzies, ze opalona nadwaga lepiej wyglada niz blada ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4669 |
Zakorzenienie
|
Idę was nadrabiać, za chwilę wracam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4670 |
Zakorzenienie
|
jak wrócę z zakupów planuję się porządnie wyspamować, bo czuję się strasznie brzydka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4671 |
Zakorzenienie
|
Soph - ta moja kąpiel w mleku wygląda mniej-więcej tak : nalewam gorącej [ uwielbiam kąpać się w gorącej wodzie
![]() ![]() Tallulah - Gratuluję zdanego egzaminu ![]() ![]() Kitka(: - Zumba ? Co to takiego ? Jelizawieta- Witaj ![]() ![]() ![]() Co do aniołków victoria's secret, to moim ideałem jest Miranda Kerr ![]() ![]() Bardzo podoba mi się fryzura Avril Lavigne w tym : http://www.youtube.com/watch?v=rZb8CnUzUOc teledysku. Generalnie czarny kolor pod blond włosami kojarzy mi się hmm... Przepraszam, jeśli kogoś uraziłam, ale tanio ![]() ![]() ![]() P.S : Jutro jadę do fryzjera, będę miała rude włosy ![]() ![]() Edytowane przez ekomonika Czas edycji: 2010-10-03 o 14:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4672 |
Raczkowanie
|
Muszę wypróbować tą mleczną kąpiel
![]() Byłam dzisiaj na zakupach. Kupiłam sobie t-shirt i kardigan, taki beżowy z reserved ![]() I trochę kosmetyków z mojej listy ![]() ![]() na kwc nic o nim nie piszą. Dziewczyny, co myślicie o dżinsowych szortach noszonych na rajstopy? Chciałabym jeszcze je trochę ponosić ![]() dzisiejsze zabiegi ![]() - peeling, maseczka oczyszczająca gruszkowa, krem do twarzy (zrobione) - kallos na kilka godzin, min. 2. - peeling ciała cukrowy - peeling i traka stóp - manicure i pedicure - samoopalacz na ciało od pasa w górę ![]() Lima, Lima.. - mam obsesję na jej punkcie. ![]()
![]() |
#4673 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() ![]() Byłam dzisiaj na zakupach i kupiłam golfik i tunike wełnianą ![]() ![]() ![]() Co do dody to nie lubie jej, to jak się zachowuje i co ze sobą reprezentuje to dla mnie jedna wielka porażka... Co do figury to też mni się nie podoba wole dorobniejsze dziewczyny ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4674 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Apropo aniolkow VS ![]() ![]() ![]() Dody nie trawie w zaden sposob ![]() ![]() Ja jestem fanka Doutzen Kroes ![]() ![]()
#4675 |
Zakorzenienie
|
Dobry Wieczór Kochane!
![]() Przepraszam, że nie wróciłam wtedy, tak jak obiecałam , ale nie miałam prądu przez ...parę godzin ! ![]() ![]() Ogólnie na castingu pojawiło się tylko parę dziewczyn, razem ze mną , a zgłosiło się z 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aktualnie piję sobie pokrzywę, wykąpałam się i dokończę wcześniejsze nadrabianie ![]()
![]() |
#4676 |
Zakorzenienie
|
a ja byłam na zakupach i kupiłam sobie żel do mycia twarzy z maseczką z garniera takie 2w1
|
![]() ![]() |
![]() |
#4677 |
Zakorzenienie
|
jennifer777 - siedziałam sobie dzisiaj z tą maseczką na twarzy i mam pytanie - czy to ma tak okropnie śmierdzieć?! Bo normalnie jak to zrobiłam to śmierdzi na kilometr! ... I też tak ciężko się rozprowadza? Czy ja coś zrobiłam nie tak?
hanamici - zgadzam się, film był bardzo przewidywalny ![]() loluska - czekamy na foto z niecierpliwością ![]() buahhot - te brzuszki mmmm! ![]() ![]() ekomonika - ja również od czasu do czasu robię sobie taką kąpiel i czuję się wtedy jak bogini haha ![]() Jelizawieta - ja również mam takie zdanie jak loluska - plastik,plastik i raz jeszcze to ![]() A co do modelek VS to jak dla mnie to ideały ![]() I niestety nie zgodzę się z Tobą candycotton , że z takim brzuszkiem tylko i wyłącznie trzeba się urodzić - poczytajcie wywiady gwiazd itd. np. jak po ciąży oddają dziecko niańkom, a same latają codziennie na 6h na siłownie i mają diety i zabiegi itd. agusiownik - ja również jestem przeciwniczką solarium oraz wszystkiego co wiąże się z opalaniem, bo wiem jak aktualny piękny brązowy wygląd oddziaływuje na naszą skórę w późniejszych latach ![]() Kitka ![]() ![]() ![]() hanamici - no właśnie niestety z butów na obcasie to mam tylko te sandałki i jeszcze jedne takie na małym obcasie z zakrytymi palcami ale w taką jakby koronkę czarno-białą (z Deichmanna , nie wiem może kojarzysz?) ale one już takie trochę zjechane i je przeznaczyłam na tańce, bo mega wygodne są ![]() ![]() ![]() Coldplay - dziękuję za takie miłe słowa ![]() ![]() ![]() ![]() Jelizawieta - dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() pettiteAngel - ja już 2 razy założyłam tej jesieni dżinsowe szorty ale do legginsów do kostki(bo cieplejsze niż rajstopy ![]() ![]() ![]() A jak już tak mówimy kto nam się podoba, to oprócz aniołków VS, bo te to przebijają wszystko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4678 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4679 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4680 |
Rozeznanie
|
hej kochane
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:02.