Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-02, 22:00   #4651
loluska
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

ja chcę taki płaski brzuszek

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 22:01   #4652
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez pettiteAngel Pokaż wiadomość
oo tak, trzeba przyznać, ze się wyrobiła
najważniejsze, że nie ma już przepalonych włosów, białych ust i masy tapety

Ja uwielbiam delikatne figury, raczej te szczuplutkie doda ma trochę mocniejszą figurę, ale jednak nie można jej zarzucić, że jest zła.
mi się bardzo podobają aniołki jeśli chodzi o figurę, z resztą wiesz o co chodzi Lima, Kerr, Bundchen... itd

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
ja też chce

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 22:23   #4653
ramoncia217
Wtajemniczenie

A ja uważam że kobieta każda jest piękna bez względu na figurę..

Ja dzisiaj tradycyjne podstawowe SPA, bo ze zdrowiem nadal źle

Już mam dość tej choroby i tego duszącego kaszlu
Stary 2010-10-02, 22:27   #4654
Jelizawieta
Rozeznanie

No plastik plastikiem, nie podoba mi się ani jej sposob ubierania, ani jej Playboy'owe buty na przeźroczystych platformach ani 10cm tipsy koloru wściekle różowego ale właśnie chodzi mi o jej figurę. Nie ma ona postury S.J Parker albo J. Aniston ale i tak wygląda mega sexy Co do victoria's secret to.... niedoścignione ciało... wiem, że nigdy tak nie będę wyglądać ponieważ mam inną budowę ciała Ja jestem raczej jak Joanna Liszowska A co powiecie na solarium? W ogóle jesteście przeciw, czy może kilka minut w tygodniu czy może chętnie chodzicie? I chciałam Was jeszcze zapytać o depilacje brazylijską- robicie sobie? same czy może u kosmetyczki? Chciałabym sobie zrobić ale jakoś nie umiem się zmusić żeby sama się zapisać na tortury i jeszcze za to płacić
Jelizawieta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-02, 23:19   #4655
201604250941
Konto usunięte

Jeli- zawsze chcialam brazylijska ale mi krew leci po wosku jak sama robie ;/ moze jakbym poszla gdzies, ale u mnie nigdzie nie robia, jak juz robia to rozumieja to jako nieco szersze bikini, ale juz nigdzie dalej nie robia, a to wlasnie tam jest najwazniejsze...

Ah, Lima, moc chociaz postac kolo takiego cialka ale dotknac bym sie bala, zeby sie nie okazalo ze to tylko komputerowy hologram, zbyt idealna.

z takim brzuszkiem sie trzeba niestety urodzic ;/ zadne cwiczenia na to nie pomoga, ani dieta, jesli sie juz taka oponke ma
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 03:38   #4656
agusiownik
Zakorzenienie

jestem przeciwna solarium
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 09:11   #4657
loluska
Zakorzenienie

dzień dobry
ja na solarium nie byłam nigdy ze względu na moje znamię, które posiadam na całym lewym udzie, nie mogę tego opalać więc wolę ie ryzykować z solarium...

co do depilacji, to poszłabym do kosmetyczki tylko hamuje mnie wstydliwość

miłego dnia

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-03, 09:33   #4658
Jelizawieta
Rozeznanie

Cześć dziewczyny, ale nam się piękny weekend trafił hahaha powiem wam cos ale blagam nie smiejcie sie ze mnie wczoraj mialam na glowie ta rycyne z zółtkiem no i....zapomnialam o niej i poszlam spac z tą kupą na głowie.....rano wstaje dotykam coś głowy...."o matkooooooooo" ledwo sie domyłam hihihi. Przed chwilką zjadłam śniadanko i zaraz mykam na basenik, najlepiej z rana bo malo ludzi Także- słonecznego i sympatycznego dnia dziewczny
Stary 2010-10-03, 09:35   #4659
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny!
wróciłam z tej cudnej, gorącej greckiej wyspy, a tu taki szok pogodowy!

Zaraz biegnę się rozpakować, potem was trochę poczytam i jezcze w ten weekend wrzucę kilka fotek, dawno już obiecanych

Było cudownie! Dużo fajnych wspomnień, wspaniałe widoki, rewelacyjna pogoda, no i ci Grecy...
dawaj fotki dawaj zazdroszcze Ci tego słońca greckiego, tutaj cały tydzień zimno było...

Cytat:
Napisane przez Jelizawieta Pokaż wiadomość
hej hej jestem już z Wami dzień całkiem przyjemny, byłam na spacerku no i siedze sobie teraz z rycyna+żółtkiem na główce. Mam jeszcze plan, żeby zrobić sobie kąpiel stóp w wodzie z solą a potem nożyk na naskórek+krem+skarpetki. Jakoś nie umiem sobie poradzić ze stopami. Nie potrafie doprowadzic zeby skora byla gładka. Macie jakieś swoje sprawdzone sposoby? Ja mimo, że nie jestem fanką Dody, to uważam że ma genialne ciało. Wiadomo, że większośc jej zdjęć jest przerobiona przez grafików ale i tak jest moim guru Wrzucam kilka jej fotek na które się napalam

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
A mi ona z tego okresu nie podoba się wcale, ale teraz to nawet się wyrobiła
Ja właśnie oglądam zdjęcia aniołków victoria's secret
co do dody- ostatnio nawet podoba mi się jej styl, zmieniła makijaż, odcień włosów i moim zdaniem wygląda ładnie a wcześniej nie trawiłam jej stylu... a ciało fakt- ma fajne, takie trochę umięsnione (tylko nózki krótkie )

Cytat:
ja też, od jutra ruszam z ostrymi ćwiczeniami wracam do studenckiego mieszkania i mam zamiar znowu zająć się ćwiczeniem...

zastanawiam się czy nie zapisać się na zumbę...

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
A ja uważam że kobieta każda jest piękna bez względu na figurę..

Ja dzisiaj tradycyjne podstawowe SPA, bo ze zdrowiem nadal źle

Już mam dość tej choroby i tego duszącego kaszlu

Cytat:
No plastik plastikiem, nie podoba mi się ani jej sposob ubierania, ani jej Playboy'owe buty na przeźroczystych platformach ani 10cm tipsy koloru wściekle różowego ale właśnie chodzi mi o jej figurę. Nie ma ona postury S.J Parker albo J. Aniston ale i tak wygląda mega sexy Co do victoria's secret to.... niedoścignione ciało... wiem, że nigdy tak nie będę wyglądać ponieważ mam inną budowę ciała Ja jestem raczej jak Joanna Liszowska A co powiecie na solarium? W ogóle jesteście przeciw, czy może kilka minut w tygodniu czy może chętnie chodzicie? I chciałam Was jeszcze zapytać o depilacje brazylijską- robicie sobie? same czy może u kosmetyczki? Chciałabym sobie zrobić ale jakoś nie umiem się zmusić żeby sama się zapisać na tortury i jeszcze za to płacić
modelki victoria's secret to moje ideały... a szczególnie alessandra- wszystko ma tak piękne, ehhh... albo miranda czy lima....

ja na solarium od czasu do czasu chodzę, własnie planuję się wybrać dziś albo jutro....

Alessandro- co do tego szamponu z jedwabiem- moich włosów nie obciąż, nie zauważyłam też żeby się szybciej przetłuszczały... ale bardzo fajnie się po nim rozczesują, są takie sypkie, no i ładnie pachną

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......

Edytowane przez Kitka:)
Czas edycji: 2010-10-03 o 09:38
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 10:19   #4660
_Alessandra
Zakorzenienie

Dzień Dobry Kochane
Zacznę pierw od tego, iż proszę Was o pomoc ! Wybieram się dzisiaj na 'casting' do kalendarza reprezentującego moje miasto - dziewczyny z tego kalendarza będą również brały udziały w różnych promocjach , reklamach miasta itd itp. a jedna z tych 12, którą wybiorą internauci weźmie udział w profesjonalnej sesji zdjęciowej z wizażystką, fryzjerem, stylistą itd.
I jak widziałam po 1 turze tego konkursu, to dziewczyny ubierały się tak hm..normalnie, przeciętnie typu - dżinsy, bluzka i już , ale ja doszłam do wniosku, iż obecność na tym forum do czegoś zobowiązuje <tak,tak ja zawsze jakieś wytłumaczenie muszę znaleźć ) i czy mogłybyście powiedzieć czy tak mogę iść? Niestety nie mam kabelka od aparatu i nie wrzucę zdjęć, ale wynalazłam parę
Spódniczka : http://www.sklep.topsecret.pl/ts/tra...rodukt/10/0/16 (granatowa)
Bluzka ta biała : https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ictureid=75225
Buty: od przodu - https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok.php?wid=15032 i od tyłu - https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok...id=15034&zid=0
A do tego na szyję taki łańcuch jakby ale taki delikatniejszy, srebrny i od połowy ma takie kulki i dwie wstawki delikatnie śliwkowe , sięga mi tak parę cm poniżej biustu.
A i ta spódnica ona jest taka do talii, także bluzka włożona będzie do środka. I nie wiem czy ubrać do tego jakiś żakiecik , czy po prostu szary kardigan, ale go nie zapinać, żeby nie wyglądało zbyt elegancko??
Mam nadzieję, że jakoś uda Wam się to wyobrazić
A i co do butów - wiem , że jest zimnoo, ale to będzie odbywać się w pomieszczeniu zamkniętym(razem z krótką imprezą po tym) a i tak buty przebiorę tam , aby nie ubrudzić Niestety żadnych z zakrytym przodem nie mam

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 10:30   #4661
hanamici
Raczkowanie

GG do hanamici

Hej Dziewczyny! U mnie od rana zamieszanie, bo mama wyprawia dziś swoje urodziny i jeszcze moja chrześniaczka się nie wyspała i płacze i płacze... już nie wiem, jak ją mam zabawiać, więc ulotniłam się na chwilę, co by naskrobać parę słów do was

Zaciekawiły mnie wasze wypowiedzi na temat Dody. Kiedyś nie lubiłam jej różowego stylu i cukierkowych ubrań, jednak od pewnego czasu stała się bardziej kobieca i drapieżna. Moim zdaniem jest śliczna, a jej budowa ciała Jest oryginalna, ale ciężko przebić się w dziedzinie show biznesu, jeśli jest się szarym. Ma wielki talent i śpiewa po prostu genialnie - jest to dowód, że nie wymysliła sobie, że po prostu będzie gwiazdą, ale ma coś do zaoferowania, szczególnie, że jej piosenki wpadają w ucho i też zaczęły przybierać rockową nutę. Nie chcę powiedzieć, że jestem jej fanką, ale uważam po prostu, że Doda jest sobą, kontrowersyjną lalą z pazurem i to mi się w niej podoba.

Jeśli chodzi o modelki z Victoria's Secret - nawet ich nie oglądam, bo aż mnie zazdrość zjada wielkimi kęsami W mojej rodzinie kobiety są dość ... jakby to powiedzieć - dobrze zbudowane. Nie jesteśmy kruche, ale takie baby z nas - no Gdybym chciała wyglądać tak jak one, zamiast miseczki D miałabym małe B, więc podziękuję i będę nadal cieszyć się moim biustem

agusiownik rozumiem, że solarium szkodzi w nadmiarze, ale jeśli chodzi o mnie - pomaga mi na cerę, bo ją wysusza. Kiedyś, jak miałam więcej funduszy, a mniej potrzeb () chodziłam tak raz na tydzień/dwa tygodnie i dawało to przyzwoite efekty. Szczególnie, że zbliżała się studniówka. Byłam bardzo zadowolona, bo na zdjęciach mam twarz jak pupcia niemowlaka

Na depilację brazylijską chyba się nigdy nie zdecyduję, bo jak słyszę o plastrach woskowych i wyobrażam sobie ten ból, wolę szybko i bezboleśnie załatwić sprawę w mojej łazience

Ostatnio nie mam czasu robić z sobą czegoś wymyślnego. Ciągle coś się dzieje, więc dziś, tak jak codzień, wzięłam prysznic, wysmarowałam się balsamem i popieściłam włosy odżywką muszę koniecznie zrobić dziś porządek z pazurkami, bo wczoraj w pracy mi się troszkę połamały i każdy jest praktycznie innej długości.

No nic, zajrzę do was za jakiś czas, a tymczasem stanęła i tabletka w gardle (pierwsza z nowego opakowania)

Już nie piszę, bo pierdoły takie tutaj zamieszczam, że szok
buziaki

Alessandro moim zdaniem super kombinacja uwielbiam taki styl, ale niestety takie spódniczki pasują przede wszystkim do butów na obcasie, a wszyscy wiedzą, jaka jest moja sytuacja szkoda, że nie masz żadnych botek na obcasiku, bo sandałki a do tego sweterek... no nie wiem... masz jakieś inne buty jeszcze do wyboru? Aha! A w ogóle - śliczna jesteś

Edytowane przez hanamici
Czas edycji: 2010-10-03 o 10:34
hanamici jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-03, 10:31   #4662
_Alessandra
Zakorzenienie

No, a teraz coś ode mnie Wróciłam wczoraj a w sumie dziś w nocy dość późno , także marzyłam tylko o spaniu i nie odwiedziłam Was Ogólnie wszystko wczoraj się udało, Tż'owi baardzo się podobało, film też świetny , także super ! A jak wróciliśmy do Świdnicy , to jakoś tak wyszło, że wylądowaliśmy na imprezie... Ale dzisiaj i tak ładnie wstałam - o 9, co u mnie jest niemożliwością w dni wolne oraz po imprezach zwłaszcza!
Ale trochę ze sobą porobiłam i jeszcze porobię ( dopiero na 18 ten casting)

Dzisiejsze SPAmowanie :
będą:
- dwie pokrzywy do picia
- zielona herbata

Włosy:

- odżywka mocno nawilżająca w roli maski na 2h
będzie:
- mgiełka Radical
- serum wygładzające na końcówki
- spray termoochronny
- pianka na objętość
- modelowanie podczas suszenia na szczotce
- staranne prostowanie

Twarz:
będzie:
- peeling mikrofibrą
- maseczka mleczno-żelatynowa, bo wczoraj jednak nie zdążyłam jej zrobić
- maseczka bankietowa pod makijaż
- krem nawilżający od derm.
- peeling ust
- miód na usta na 20min.
- staranny makijaż ust oraz oczu

Ciało:
- depilacja nóg ( w końcu ! ostatnio to trochę zaniedbałam..)
- masaż Syrenką
- pomarańczowy peeling
- podwójne balsamowanie nawilżaczem
- tarka na stopy
- krem witaminowy na stopy
będzie:
- peeling dłoni
- dużo kremu bambino na dłonie i w rękawiczki na pół godziny
- krem do stóp raz jeszcze
- i jeszcze z dwa razy balsamowanie nóg

Teraz Kochane idę pościerać buźkę i zrobić tą maseczkę z żelatynki i jak nałożę, to wrócę i Was nadrobię

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Stary 2010-10-03, 10:53   #4663
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cześć Wam.

_Alessandra, jak dla mnie to bardzo ładnie będziesz wyglądać. Tylko szkoda, że nie masz pełnych butów.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 11:46   #4664
agusiownik
Zakorzenienie

a ja niedawno wstałam (byłam w pracy na noc) zaraz będę się szykować i na zakupy
Stary 2010-10-03, 12:34   #4665
Soph
Zakorzenienie

hej
ojj ja też dziś pospałam, bo musiałam odespać imprezę
wykorzystałam pomysł z kilkukrotnym prostowaniem
i włosy przetrwały tylko trochę się skleiły pod koniec...

Jelizawieta
ja czasami chodzę na solarium, ale rzadko

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-03, 12:56   #4666
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
a ja na dode mam tylko jedno określenie: PLASTIK i nie podoba mi się ona w żadnym calu, ale każdy ma swój gust
Zauważyłam że mamy identyczne poglądy w tego typu sprawach . Ja też nie trawię Dody, twarzy owszem brzydkiej nie ma, ale to co na nią kładzie, to jak się zachowuje i jej brak szacunku do samej siebie mnie odpycha. Figura też mi się nie podoba - gruba nie jest, ale drobna też nie . Może to te cycki dają takie wrażenie

Cytat:
Ja uwielbiam delikatne figury, raczej te szczuplutkie doda ma trochę mocniejszą figurę, ale jednak nie można jej zarzucić, że jest zła.
ja też

Cytat:
A co powiecie na solarium? W ogóle jesteście przeciw, czy może kilka minut w tygodniu czy może chętnie chodzicie?
Ja na solarium byłam tylko raz i nigdy więcej bo, po pierwsze - dostałam strasznej alergii potem (a żadnych balsamów, przyspieszaczy, itp. nie stosowałam), a po drugie mam baardzo dużo pieprzyków dlatego wolę nie ryzykować. Uważam że raz na jakiś czas przed ważnym wydarzeniem (jakąś imprezą, wyjazdem, itp.) nie zaszkodzi pójść na solarium, ale chodzenie np. raz w tygodniu czy nawet częściej jest dla mnie głupotą i ryzykowaniem własnego zdrowia i urody

Alessandra_ - bardzo fajny zestaw, ja wzięłabym sweter skoro mówisz że większość ubrała się raczej na luźno . Pozostaje trzymać kciuki żebyś się dostała . Zresztą po co Ci kciuki, śliczna jesteś - musieliby być ślepi żeby tego nie zauważyć
Coldplay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 13:30   #4667
201604250941
Konto usunięte

Mi sie Doda podoba, mamy w Polsce taka kostnice jesli chodzi o media, ze nawet Rutowicz szanuje za to, ze wprowadza cos innego. Nie mowie, ze kazdy ma wyglad jak ona, ale chociaz troszeczke luzu, no cokolwiek, wlosy kolorowe, ciuchy, no niech 'gwiazdy' skoncza z ta szaroscia. Nuda.
Byl dobry demotywator ostatnio, cos ze warsztat samochodowy bez plakatu Dody to jakos costam bez czegostam, wiecie o co chodzi.

Ale sama na solarium nie chodze, mi sie opalenizna nie podoba. Lubie porcelanowa skore I tez widzialam troche efektow nadmiernego solarium ;/ 20 lat a skora marszczona jak bibula.
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 13:35   #4668
Jelizawieta
Rozeznanie

Alessandra- genialna ta czarna sukienka Powodzenia na castingu
Tak dla wyjaśnienia co do Dody, nie biore pod uwage jej zachowania, bo to osobna kwestia. mega podoba mi sie jej cialo.
ja stwierdzilam, ze jak tylko dostane wyplate to zakupie sobie karnecik na solarium i tak raz w tygodniu bede chodzic, bo jakas handra chyba mnie bierze, a betakaroten w tabletkach i marchewka jakos na mnei nie dziala nie mam nawet 1/1000000 tonu ciemniejszej skory, a jestem blada jak pupsko albinosa... a pozatym wyczytalam gdzies, ze opalona nadwaga lepiej wyglada niz blada mysle, ze od jutra bede mogla juz rozpoczac diete dukana. Niewiem czy wyjdzie od razu, ale mozecie trzymac kciuki dziewczynki w ogole na baseniku bylo genialnie, ale po chlorze miała takie paskudne wlosy, ale od razu po przyjsciu do domku nałożyłam odżywkę i juz jest dobrze
Stary 2010-10-03, 13:57   #4669
ekomonika
Zakorzenienie

Idę was nadrabiać, za chwilę wracam
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-03, 14:14   #4670
agusiownik
Zakorzenienie

jak wrócę z zakupów planuję się porządnie wyspamować, bo czuję się strasznie brzydka
Stary 2010-10-03, 14:22   #4671
ekomonika
Zakorzenienie

Soph - ta moja kąpiel w mleku wygląda mniej-więcej tak : nalewam gorącej [ uwielbiam kąpać się w gorącej wodzie ] wody do wanny i dodaję ok.2 litry mleka prosto z kartonu

Tallulah
- Gratuluję zdanego egzaminu współczuję babci, oby szybko wróciła do zdrowia !

Kitka(:
- Zumba ? Co to takiego ?

Jelizawieta
- Witaj Ja też się odchudzam Przy wzroście 1.65 cm ważę... aż się wstyd przyznać, ale 69,5 kg... Ograniczam słodycze, ćwiczę na orbitreku, jem częściej ale mniejsze porcje, dużo piję (:

Co do aniołków victoria's secret, to moim ideałem jest Miranda Kerr Ma perfekcyjną figurę ! Dążę do takiej...

Bardzo podoba mi się fryzura Avril Lavigne w tym : http://www.youtube.com/watch?v=rZb8CnUzUOc teledysku. Generalnie czarny kolor pod blond włosami kojarzy mi się hmm... Przepraszam, jeśli kogoś uraziłam, ale tanio Jak będę miała dłuższe włosy, to też sobie takie zrobię Avril ma tak zadbane włosy, że nie kojarzą mi się z plastikiem, przesadzonym solarium, zniszczonymi włosami i skórą

P.S : Jutro jadę do fryzjera, będę miała rude włosy Nareszcie !

Edytowane przez ekomonika
Czas edycji: 2010-10-03 o 14:34
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 17:15   #4672
pettiteAngel
Raczkowanie

Muszę wypróbować tą mleczną kąpiel

Byłam dzisiaj na zakupach. Kupiłam sobie t-shirt i kardigan, taki beżowy z reserved
I trochę kosmetyków z mojej listy Będę próbowała krem Lirene wygładzająco-rozpromieniający - mam nadzieję, że okaże się dobry
na kwc nic o nim nie piszą.

Dziewczyny, co myślicie o dżinsowych szortach noszonych na rajstopy?
Chciałabym jeszcze je trochę ponosić

dzisiejsze zabiegi
- peeling, maseczka oczyszczająca gruszkowa, krem do twarzy (zrobione)
- kallos na kilka godzin, min. 2.
- peeling ciała cukrowy
- peeling i traka stóp
- manicure i pedicure
- samoopalacz na ciało od pasa w górę i na twarz.

Lima, Lima.. - mam obsesję na jej punkcie.
Stary 2010-10-03, 18:41   #4673
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cześć dziewczyny Co tu tak cicho? Weekend przeciez

Byłam dzisiaj na zakupach i kupiłam golfik i tunike wełnianą Myślałam jeszcze nad taką czapką, ale w końcu jej nie wzięłam... ale jutro chyba po nią pojade Siedzie z nakładkami i rozjaśniam ząbki, czekam na Tżta. Byliśmy wczoraj na imprezce i jeszcze na after party, no i jestem nie wyspana, a jutro o 5:30 trzeba wstać
Co do dody to nie lubie jej, to jak się zachowuje i co ze sobą reprezentuje to dla mnie jedna wielka porażka... Co do figury to też mni się nie podoba wole dorobniejsze dziewczyny Albo o drobine większa figura bardziej kobieca Ale nie masywna Nie wiem jak to opisać

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 19:28   #4674
snowhitee
Zakorzenienie

Hej dziewczyny Uff w koncu mam chwile zeby usiasc spokojnie przy kompie Weekend spedzilam bardzo aktywnie z TZ-em ktory musial sie nieco obkupic ale i mi sie udalo na cos zalapac Kupilam sobie kurtke jesienna taka jaka za mna chodzila od dawna, sweterek, maseczke na twarz, tusz i dostalam od TZ-ta zloty kolczyk do noska i tak sie ciesze

Apropo aniolkow VS tylko tyle mam do powiedzenia
Dody nie trawie w zaden sposob nie podoba mi sie jej troche meska sylwetka(szczegolnie rece, nogi) ogolnie ma takie meskie rysy, zbyt napompowane usta, no a sposobu mowienia to juz w ogole nie zniose
Ja jestem fanka Doutzen Kroes absolutnie wszystko w niej kocham, jest mega seksowna

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 19:50   #4675
_Alessandra
Zakorzenienie

Dobry Wieczór Kochane!
Przepraszam, że nie wróciłam wtedy, tak jak obiecałam , ale nie miałam prądu przez ...parę godzin ! Tak się zdenerwowałam , ani tu ze sobą porobić coś ani nic, doszłam do wniosku, że jeszcze pół godziny nie będzie prądu to nie idę na żaden casting, bo o 15 ja jeszcze byłam w proszku - maska na głowie, buźka po żelatynie dopiero co, zero makijażu, kremu nawet no nic nic nic ! A odebrać telefon to też niełaskawi ehhh...Ale w końcu się prąd pojawił i jakoś się szybko ogarniałam
Ogólnie na castingu pojawiło się tylko parę dziewczyn, razem ze mną , a zgłosiło się z 30 I dlatego głosowanie internetowe zostało przeniesione, na czas po następnym castingu za 2 tyg...Ogólnie dwie dziewczyny to fotomodelki były ehehe...A takie ślicznee! Ahhh... A ja się tak zestresowałam przed tym aparatem, bo wszyscy się patrzyli, łącznie z tymi dwoma , a zdjęcia jeszcze były robione na ...stole Ja chcę tylko ładne zdjęcia i koniec Chociaż Tż mi mówił, że mogłam się bardziej uśmiechać, ale jak czułam wzrok tych dwóch to brrr... No, ale nic, najważniejsze że mój Tż był wniebowzięty dziś moim wyglądem i ciągle mi prawił komplementy I powiedział na końcu jak się żegnaliśmy, że dla niego to nawet miss świata się przy mnie umywają i wcale nie muszę nigdzie biegać i pozować żeby to udowadniać - koochany jest

Aktualnie piję sobie pokrzywę, wykąpałam się i dokończę wcześniejsze nadrabianie

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Stary 2010-10-03, 20:07   #4676
agusiownik
Zakorzenienie

a ja byłam na zakupach i kupiłam sobie żel do mycia twarzy z maseczką z garniera takie 2w1
Stary 2010-10-03, 20:10   #4677
_Alessandra
Zakorzenienie

jennifer777 - siedziałam sobie dzisiaj z tą maseczką na twarzy i mam pytanie - czy to ma tak okropnie śmierdzieć?! Bo normalnie jak to zrobiłam to śmierdzi na kilometr! ... I też tak ciężko się rozprowadza? Czy ja coś zrobiłam nie tak?

hanamici - zgadzam się, film był bardzo przewidywalny Ale ja raczej skupiłam się na tańcu, układach - i ten finałowy układ to było mistrzostwo, coś niesamowitego!! A to jeszcze co mi się podobało, to ukazane było w filmie prawdziwe życie uczniów szkoły baletowej - tak dzieje się wszędzie i fajnie, że było to tak realnie ukazane.

loluska - czekamy na foto z niecierpliwością

buahhot - te brzuszki mmmm! Mój niestety przez znienawidzony przeze mnie okres jesień-zima wygląda prędzej jak w ciąży no ale nic..Zamiast marudzić, muszę w końcu się za siebie wziąć!!

ekomonika - ja również od czasu do czasu robię sobie taką kąpiel i czuję się wtedy jak bogini haha I również dodaję takie prosto z kartonu.

Jelizawieta
- ja również mam takie zdanie jak loluska - plastik,plastik i raz jeszcze to

A co do modelek VS to jak dla mnie to ideały Ale jak wiadomo, płacą im za wygląd a więc mają dostęp do wszystkich zabiegów kosmetycznych, do tego dzień w dzień ćwiczą itd . - one żyją z wyglądu, więc to samo przez się mówi, że poświęcają mu cały swój czas.
I niestety nie zgodzę się z Tobą candycotton , że z takim brzuszkiem tylko i wyłącznie trzeba się urodzić - poczytajcie wywiady gwiazd itd. np. jak po ciąży oddają dziecko niańkom, a same latają codziennie na 6h na siłownie i mają diety i zabiegi itd.

agusiownik - ja również jestem przeciwniczką solarium oraz wszystkiego co wiąże się z opalaniem, bo wiem jak aktualny piękny brązowy wygląd oddziaływuje na naszą skórę w późniejszych latach

Kitka
-dziękuję za odp. A i gdzie te zdjątka włosów cooo?

hanamici - no właśnie niestety z butów na obcasie to mam tylko te sandałki i jeszcze jedne takie na małym obcasie z zakrytymi palcami ale w taką jakby koronkę czarno-białą (z Deichmanna , nie wiem może kojarzysz?) ale one już takie trochę zjechane i je przeznaczyłam na tańce, bo mega wygodne są A tak to na obcasach mam jeszcze tylko botki, ale one nie pasowały do całości - w końcu poszłam w botkach, a tam przebrałam na sandałki , a i zamiast sweterka(bo jednak wyglądałam w nim jak babcia do tego zestawu ) ubrałam taką jakby a'la satynową marynareczkę czarną - Tż się śmiał, że wyglądam jak bizneswoman

Coldplay - dziękuję za takie miłe słowa I za kciuki!

Jelizawieta - dziękuję Ale ja nie miałam czarnej sukienki? Tylko granatową spódnicę taką sięgającą tali I 3mam mocno kciuki za dukana !!

pettiteAngel - ja już 2 razy założyłam tej jesieni dżinsowe szorty ale do legginsów do kostki(bo cieplejsze niż rajstopy ) i do tego botki takie parę cm nad kostką na obcasie I nie zauważyłam negatywnych opinii a nawet usłyszałam, że ślicznie wyglądam

A jak już tak mówimy kto nam się podoba, to oprócz aniołków VS, bo te to przebijają wszystko to mnie zawsze podobała się, podoba i podobać będzie Jessica Alba ! I ostatnio wyczytałam, że sekretem jej cery i młodego wyglądu jest stosowanie od małego....baaardzo wysokich filtrów!! Tylko, że ona ma swoją taką cudowną karnację, więc jej bladość nie grozi...

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Stary 2010-10-03, 20:14   #4678
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
jennifer777 - siedziałam sobie dzisiaj z tą maseczką na twarzy i mam pytanie - czy to ma tak okropnie śmierdzieć?! Bo normalnie jak to zrobiłam to śmierdzi na kilometr! ... I też tak ciężko się rozprowadza? Czy ja coś zrobiłam nie tak?

hanamici - zgadzam się, film był bardzo przewidywalny Ale ja raczej skupiłam się na tańcu, układach - i ten finałowy układ to było mistrzostwo, coś niesamowitego!! A to jeszcze co mi się podobało, to ukazane było w filmie prawdziwe życie uczniów szkoły baletowej - tak dzieje się wszędzie i fajnie, że było to tak realnie ukazane.

loluska - czekamy na foto z niecierpliwością

buahhot - te brzuszki mmmm! Mój niestety przez znienawidzony przeze mnie okres jesień-zima wygląda prędzej jak w ciąży no ale nic..Zamiast marudzić, muszę w końcu się za siebie wziąć!!

ekomonika - ja również od czasu do czasu robię sobie taką kąpiel i czuję się wtedy jak bogini haha I również dodaję takie prosto z kartonu.

Jelizawieta
- ja również mam takie zdanie jak loluska - plastik,plastik i raz jeszcze to

A co do modelek VS to jak dla mnie to ideały Ale jak wiadomo, płacą im za wygląd a więc mają dostęp do wszystkich zabiegów kosmetycznych, do tego dzień w dzień ćwiczą itd . - one żyją z wyglądu, więc to samo przez się mówi, że poświęcają mu cały swój czas.
I niestety nie zgodzę się z Tobą candycotton , że z takim brzuszkiem tylko i wyłącznie trzeba się urodzić - poczytajcie wywiady gwiazd itd. np. jak po ciąży oddają dziecko niańkom, a same latają codziennie na 6h na siłownie i mają diety i zabiegi itd.

agusiownik - ja również jestem przeciwniczką solarium oraz wszystkiego co wiąże się z opalaniem, bo wiem jak aktualny piękny brązowy wygląd oddziaływuje na naszą skórę w późniejszych latach

Kitka
-dziękuję za odp. A i gdzie te zdjątka włosów cooo?

hanamici - no właśnie niestety z butów na obcasie to mam tylko te sandałki i jeszcze jedne takie na małym obcasie z zakrytymi palcami ale w taką jakby koronkę czarno-białą (z Deichmanna , nie wiem może kojarzysz?) ale one już takie trochę zjechane i je przeznaczyłam na tańce, bo mega wygodne są A tak to na obcasach mam jeszcze tylko botki, ale one nie pasowały do całości - w końcu poszłam w botkach, a tam przebrałam na sandałki , a i zamiast sweterka(bo jednak wyglądałam w nim jak babcia do tego zestawu ) ubrałam taką jakby a'la satynową marynareczkę czarną - Tż się śmiał, że wyglądam jak bizneswoman

Coldplay - dziękuję za takie miłe słowa I za kciuki!

Jelizawieta - dziękuję Ale ja nie miałam czarnej sukienki? Tylko granatową spódnicę taką sięgającą tali I 3mam mocno kciuki za dukana !!

pettiteAngel - ja już 2 razy założyłam tej jesieni dżinsowe szorty ale do legginsów do kostki(bo cieplejsze niż rajstopy ) i do tego botki takie parę cm nad kostką na obcasie I nie zauważyłam negatywnych opinii a nawet usłyszałam, że ślicznie wyglądam

A jak już tak mówimy kto nam się podoba, to oprócz aniołków VS, bo te to przebijają wszystko to mnie zawsze podobała się, podoba i podobać będzie Jessica Alba ! I ostatnio wyczytałam, że sekretem jej cery i młodego wyglądu jest stosowanie od małego....baaardzo wysokich filtrów!! Tylko, że ona ma swoją taką cudowną karnację, więc jej bladość nie grozi...
przecież Ty jesteś b. szczupła jaki brzuch

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 20:24   #4679
magne
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny, co myślicie o dżinsowych szortach noszonych na rajstopy?
Chciałabym jeszcze je trochę ponosić
ja właśnie mam zamiar je tak nosić ,ale do końca pewna nie jestem
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-03, 20:30   #4680
olcia1987
Rozeznanie

hej kochane chcialam sie przylaczyc?? czytajac watek uswiadomilam sobie jak bardzo jestem zaniedbana...moze latwiej bedzie mi sie zmobilizowac piszac z wami...prawde mowiac ja prawie wogole o siebie niedbam...nieuzywam balsamow,masecze,pilingow ,,,rzadko dbam o dlonie i stopy jakos specjalnie,wlosy zawsze zwiazane w kucyk...ogolnie jest bardzo zle,i chce juz od jutra wziasc sie za siebie..mam nadzieje ze chociaz troche bedzie lepiej
olcia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości