Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-04, 19:58   #4741
Shadii
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
hmm ja z sunozon używałam chusteczek, i one mnie zapychają ale jak z innymi wersjami nie wiem, ma dobre opinie, może warto spróbować. Póki co mam trochę tych brązujących balsamów/pianek/chusteczek więc nie planuję kolejnych zakupów, ale jeśli kupisz, to podziel się opinią
zobaczysz po roku, najwyżej zmienisz studia
Niestety za nie płacę, więc to nie jest takie proste.
Szukałam w google tego mleczka i takowe nie istnieje, jest tylko spray może to coś podobnego....sama nie wiem.

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 20:08   #4742
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
no to w takim razie jutro wezmę do krawcowej i mi skróci a co do ramiączek, to gdybym je odcięła to by mi sukienka zleciała ;/ bo osobiście też bardziej podobałaby mi się ona bez nich...

właśnie był u mnie kurier, przyszły mi kosmetyki a w zestawie:
-aktywny żel punktowy S.OS.
-2w1 lekki krem + puder antybakteryjny
-2w1 aktywny żel-peeling myjący
-3w1 żel myjący + peeling złuszczający + maska regulująca

nawet się tylu nie spodziewałam : i to nie są próbki tylko całe opakowanie
Zazdroszczę Ci sama bym chciała tyle kosmetyków dostać.

Ja dzisiaj kupiłam sobie podkład z Rimmela "New Stay Matte" poprzedni miałam rok, tzn. ja często się nie maluje, jak spotykam się z Tż, idę na imprezę, czy na uczelnie, ale i tak nie zawsze. Ale i tak wydaje mi się, że jest wydajny. Kupiłam też płatki kosmetyczne i maseczkę do twarzy z DAXa Perfecta z migdałami i miodem, zaraz jej użyje.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 20:34   #4743
Kitka:)
CABIN CREW

a ja chyba wrócę do ciemnych włosów.... doszłam do wniosku że farbowanie na ciemno nie bedzie im tak szkodziło jak rozjaśnianie...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 20:34   #4744
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
a ja chyba wrócę do ciemnych włosów.... doszłam do wniosku że farbowanie na ciemno nie bedzie im tak szkodziło jak rozjaśnianie...
pokaż się

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 21:03   #4745
angelinmyheart
Zakorzenienie

Maską jestem zachwycona. Skóra jest jeszcze bardziej miękka, niż zwykle i tak ślicznie pachnie. Szkoda, że Tż. nie ma koło mnie.

Od dzisiaj też zaczynam pić pokrzywę, choć ja od dziecka nie przepadam za herbatami, ale cóż czego się nie robi dla urody.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-10-04, 21:08   #4746
tillavanilla
Raczkowanie

loluska sukienka po przerobkach jest rewelacyjna,ale zgadzam sie z dziewczynami,ze po skroceniu bedzie jeszcze lepsza

Jelizawieta chodze do solarium raz w tygodniu na 9 minut(zreszta na wiecej nie mozna) i nie uwazam,ze to cos zlego,a depilacja brazylijska jest nie dla mnie,zrobilam ja raz w zyciu u kosmetyczki i wiecej nie tego powtorze,bol straszny,a efekty slabeA co do Dody to fakt,ze sie wyrobila i urody nie mozna jej odmowic,ale nie podoba mi sie jej figura i ogolnie za nia nie przepadam

olcia1987 witaj
Coldplay wydaje mi sie,ze powinno ci wystarczyc tej farby
Shadii bedzie dobrze,nie zniechecaj sie tak szybko
Alessandra trzymam kciuki za to zeby cie wybralii powinnas dostac lanie,o narzekasz na swoja figure,jestes przeciez szczuplutka,co ja mam powiedziec,gdy waze o jakies 10 kg wiecej niz ty

Kurcze nie moge sie powstrzymac od jedzenia slodyczy i to mnie gubi,czy ktoras z was brala chrom,czy rzeczywiscie zmniejsza apetyt na slodycze?Chyba zaryzykuje i jutro kupie jedno opakowanie,bo raczej nie zaszkodzi,a moze pomoc

Dbam o siebie!!!
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 21:11   #4747
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
loluska sukienka po przerobkach jest rewelacyjna,ale zgadzam sie z dziewczynami,ze po skroceniu bedzie jeszcze lepsza

Jelizawieta chodze do solarium raz w tygodniu na 9 minut(zreszta na wiecej nie mozna) i nie uwazam,ze to cos zlego,a depilacja brazylijska jest nie dla mnie,zrobilam ja raz w zyciu u kosmetyczki i wiecej nie tego powtorze,bol straszny,a efekty slabeA co do Dody to fakt,ze sie wyrobila i urody nie mozna jej odmowic,ale nie podoba mi sie jej figura i ogolnie za nia nie przepadam

olcia1987 witaj
Coldplay wydaje mi sie,ze powinno ci wystarczyc tej farby
Shadii bedzie dobrze,nie zniechecaj sie tak szybko
Alessandra trzymam kciuki za to zeby cie wybralii powinnas dostac lanie,o narzekasz na swoja figure,jestes przeciez szczuplutka,co ja mam powiedziec,gdy waze o jakies 10 kg wiecej niz ty

Kurcze nie moge sie powstrzymac od jedzenia slodyczy i to mnie gubi,czy ktoras z was brala chrom,czy rzeczywiscie zmniejsza apetyt na slodycze?Chyba zaryzykuje i jutro kupie jedno opakowanie,bo raczej nie zaszkodzi,a moze pomoc
ja kiedyś używałam moje pierwsze podejście do chromu było nawet skuteczne bo faktycznie miałam mniejszy apetyt na słodycze, aczkolwiek drugie podejście było totalną klapą

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 21:30   #4748
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Zazdroszczę Ci sama bym chciała tyle kosmetyków dostać.

Ja dzisiaj kupiłam sobie podkład z Rimmela "New Stay Matte" poprzedni miałam rok, tzn. ja często się nie maluje, jak spotykam się z Tż, idę na imprezę, czy na uczelnie, ale i tak nie zawsze. Ale i tak wydaje mi się, że jest wydajny. Kupiłam też płatki kosmetyczne i maseczkę do twarzy z DAXa Perfecta z migdałami i miodem, zaraz jej użyje.
sama sobie zazdroszczę pierwszy raz coś dostałam za darmola więc cieszę jak głupia oby tylko pomogły...
dziś wypróbowałam żel myjący 2 w 1 i żel punktowy na niedoskonałości , prócz tego szampon, odżywka, serum i kuracja odbudowująca na włoski, skrzypowita, 50 brzuszków... aha i jeszcze żel z arniką pod oczy i krem oliwkowy nawilżający na buźkę

zaraz mykam spać a jutro 3 godzinki masażu tylko

Shadii ja ostatnio też mam rozkminy że zamiast tego studium mogłam pójść zaocznie na kosmetologie albo coś, bo po tym chyba i tak nie będę mogła otworzyć czegoś swojego... cieszy mnie to co robię ale z drugiej strony sama nie wiem zresztą ja wiem czemu tak mam ale to nawet szkoda gadać ;p

dzięki za kolejne rady co do sukienki cieszę się że spodobała się przemiana, w środę zaniosę do krawcowej na skrócenie i będzie cud malinka

dobranoc

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 21:53   #4749
_Alessandra
Zakorzenienie

theoneandonly - ale podforum tego forum rozumiem, tak? czy takie ogólne ?
A co do kawy...Ja jestem miłośniczką kawy i uzależniona w sumie trochę też , bo pierwsze co robię, to z zamkniętymi jeszcze oczami idę do kuchni, nastawiam wodę i dopiero otwieram poowoli oczy I piłam już najróżniejsze kawy, ale ta przebiła wszystkie - była tak mocna, że nie wiedziałam czy jej nie wylać, bo tak ją piłam i piłam , znaczy chodzi, że na taką mocną, to wielkość średnia jest ogrooomna I sądzę, że ta Musi Cię pobudzić, bo naprawdę jest konkretna siekiera - no jak ja wyglądałam jak pijana i jakbym miała ADHD to ja dziękuję

snowhitee
- Ja pewnie też byłabym wniebowzięta, mając jej latka Bo naprawdę, pierwsze co pomyślałam po tym filmie - oprócz, że świetne efekty 3D, to to, że każde dziecko chyba marzy żeby obejrzeć coś takiego Ale tak do lat 7, 8...
Ja odkąd ją zaczęłam pić, to normalnie tak mi lecą te opakowania, zwłaszcza, że parzę po 2 saszetki na 1 herbatę, że szok! Dla mnie od jakiegoś czasu oprócz motta "dzień bez kawy nie istnieje" doszło jeszcze " dzień bez kawy i jednej z 3 herbat nie istnieje" - mam tu na myśli pokrzywę, zieloną i czerwoną

angelinmyheart - tak, popieram ta maseczka Daxa jest świetna! Tylko ja niestety ze względu na moje problemy z cerą mogę używać jej baaardzo sporadycznie i nie mogę wcierać resztek, tylko zmywać , ale ten zapach mmmmmniam I taka buźka fajna po niej jest - nawilżona, odżywiona, wygładzona

tillavanilla - dziękuję bardzo za kciuki! Nie biić proszę, bo się zamknę w sobie Oj tam, oj tam , ja znów przytyłam - ważyłam 50 a w ciągu miesiąca przybrałam sobie ....5 kg i niestety się to odbiło i nie mam już takiego płaskiego brzuszka I jak tak dalej będę siedzieć i szamać i nic więcej to na tych 5 nie zaprzestanie...
Co do chromu niestety się nie wypowiem ale z własnego doświadczenia wakacyjnego mogę polecić tzw. królewskie śniadanko czyli...owsiankę Ja robiłam wersję z mlekiem, i powinny być to płatki owsiane górskie. I szczerze powiem, jak zjadłam coś takiego rano, no powiedzmy rano-po przebudzeniu to później dłuuuugo byłam nasycona i nawet jak widziałam coś słodkiego (a ja jestem bardzo,ale to bardzo za wszelkimi słodkościami, do tego stopnia, że czasami Tż się śmieje, że najchętniej to codziennie bym chciała nową dostawę szuflady ze słodyczami ) to niby miałam coś takiego, że wyciągałam rękę, ale to raczej z przyzwyczajenia, niż z chęci bo..nie mogłam zjeść nawet kawałka, bo byłam taka zapchana!! I spokojnie na tej owsiance byłam sobie do obiadku, bez uczucia głodu, bez podjadania i do tego zdrowo Tylko, że fakt faktem trzeba mieć na to rano czas...A ja w ciągu roku szkolnego rano odwiedzam kuchnię przelotem tylko po kawę...A potem wcinam jak szalona w szkole

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

A i zapomniałabym
Dzisiejsze SPAmowanie:
- pokrzywa do picia
- zielona herbata

Włosy:
- starannie wyprostowałam
- wieczorne mycie + odżywka od połowy na kilka minut
- mgiełka Radical
- spray termoochronny

Twarz:
- krem nawilżający od derm.
- starannie zrobiony makijaż oczu
- filtr 30
- carmex na ustach cały czas przebywania na dworze
- retinoid na noc

Ciało:
- masaż Syrenką
- wieczorne balsamowanie + krem do stóp
- co jakiś czas kremowanie rąk

Dobranoc Kochane !!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem

Edytowane przez _Alessandra
Czas edycji: 2010-10-04 o 21:56
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 23:16   #4750
agusiownik
Zakorzenienie

wzięłam prysznic, wybalsamowałam się, nałożyłam serum do biustu, później nałożę jeszcze na noc serum na twarz
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 23:25   #4751
angelinmyheart
Zakorzenienie

Ja wypiłam pokrzywę w sumie nie jest taka zła. Choć na początku ciężko mi było, ale całą wypiłam.
Teraz tak patrzyłam na włosy i wydają mi się dłuższe, niż ostatnio. Może Alpecin już działa.

Ja idę spać dobranoc.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-10-04, 23:38   #4752
201604250941
Konto usunięte

http://www.celebrity-gossip.net/dout...it-sexy-420411

Kurcze piekna sesja Doutzen ale kurcze, na jednym zdjeciu ma cycki rozmiar XYZ, a na innych moze B ;/ troche to przegiecie. Jak to jest do tej samej gazety to mogliby pomyslec przed zabawa z PSem.
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 06:12   #4753
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
pokaż się
musze znależć coś na kompie , bo ciemne włosy to miałam 2 lata temu ostatnio.....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 07:31   #4754
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cześć dziewczyny Mam ochote sobie coś kupić, ale nie wiem co Stwierdziałam ostatnio, że wypróbuje Asstelas Nanobase, który polecała Shadii, ale narazie nikt nie ma go w aptekach Może używacie jakis fajnych produktów do twarzy?

A co do depilacji to, ja zawsze mam brazylijską, ale w życiu bym nie poszła na taką depilacje bikini do kosmetyczki To by napewno bolało Ja używam kremu + maszynki do golenia

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 09:19   #4755
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cześć Wam.

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
A co do depilacji to, ja zawsze mam brazylijską, ale w życiu bym nie poszła na taką depilacje bikini do kosmetyczki To by napewno bolało Ja używam kremu + maszynki do golenia
Ja tak samo.
Po tej wczorajszej pokrzywie to wstawałam w nocy. Czytałam na forum PP, że po ok. 2 tyg. może coś wyskoczyć na twarzy i okres się zmniejsza i wydłuża. Mam pytanie do których piją. Miałyście tak?

01.02.2009r
04.08.2018r

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-05, 12:51   #4756
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Wam.

Ja tak samo.
Po tej wczorajszej pokrzywie to wstawałam w nocy. Czytałam na forum PP, że po ok. 2 tyg. może coś wyskoczyć na twarzy i okres się zmniejsza i wydłuża. Mam pytanie do których piją. Miałyście tak?
nic takiego u siebie nie zauważyłam
Stary 2010-10-05, 13:05   #4757
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
nic takiego u siebie nie zauważyłam
To mnie uspokoiłaś. Wczoraj dużo się o tym naczytałam i zastanawiałam się, czy pić ją. To idę zrobić sobie herbatkę.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-10-05, 13:21   #4758
Soph
Zakorzenienie

witam

Cytat:
Cześć Wam.

Ja tak samo.
ja czegoś takiego nie zauważyłam, ale czytałam o tym

wzięłam relaksującą kąpiel z solą morską,
balsam na rozstępy,
wycięcie skórek przy pazurkach,
Silica, tran, pokrzywa.

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 14:11   #4759
agusiownik
Zakorzenienie

właśnie piję pokrzywę ( od dzisiaj znowu zaczęłam ją pić, bo miałam przerwę, bo mi opryszczki wychodziły) i siedzę z maseczką z garniera na twarzy
Stary 2010-10-05, 14:21   #4760
xxYashaxx
Zadomowienie

GG do xxYashaxx

Hej Nie mam czasu, ale was podczytuje regularnie
Cytat:
Maską jestem zachwycona. Skóra jest jeszcze bardziej miękka, niż zwykle i tak ślicznie pachnie. Szkoda, że Tż. nie ma koło mnie.

Od dzisiaj też zaczynam pić pokrzywę, choć ja od dziecka nie przepadam za herbatami, ale cóż czego się nie robi dla urody.
Taa...ja w ogole nie lubię pić Chyba że coś słodkiego...czekoladę jakąś
Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
http://www.celebrity-gossip.net/dout...it-sexy-420411

Kurcze piekna sesja Doutzen ale kurcze, na jednym zdjeciu ma cycki rozmiar XYZ, a na innych moze B ;/ troche to przegiecie. Jak to jest do tej samej gazety to mogliby pomyslec przed zabawa z PSem.
No troszkę przegieli:P
Stosowała któraś z wads keratynę? To cudo można tak sobie poprostu do odżywki dodać?
xxYashaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 14:39   #4761
agusiownik
Zakorzenienie

używała może któraś z Was Merz Special? Są dobre na cerę?
Stary 2010-10-05, 14:48   #4762
samaraNW
Zakorzenienie

witam

Alessandra podkład mineralny jest super. jest on rozświetlający,ale ja na niego nakładam jeszcze puder mineralny z essence i mam super twarzyczkę po nich podkład nawet dobrze kryje,ale na większe plamki muszę jeszcze używać korektora.
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 14:50   #4763
loluska
Zakorzenienie

hej ja dziś zaczełam dzien od wypróbowania kremu z pudrem under 20 i tutaj mam pytanko. Nigdy właściwie nie używałam podkładów i tego typu rzeczy, jaka jest różnica pomiędzy podkładem a takim kremem z pudrem?? i czy po stosowaniu tego drugiego nie bede miala jakis problemow z cera? jak wplywa taki kremik na buzie? dodam że jest on antybakteryjny. Na początku bałam się że będę mieć maskę na twarzy czego bym nie zniosła ale bardzo ładnie się wchłonął i tak jakby zlał z cerą matując ją...

dziś na pewno jakieś większe plany pielęgnacyjne bo jutro idę na basen na wf więc depilacja i te sprawy muszą być :P
_Alessandra
5 kg w miesiąc to dużo, ja wolę na wagę nie wchodzić ;/ a ile masz wzrostu??

Stary 2010-10-05, 15:24   #4764
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:

Jak dobrze pamiętam to catee stosuje te tabletki

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 15:29   #4765
agusiownik
Zakorzenienie

postanowiłam sobie, że będę jadła więcej warzyw i owoców, orzechy zamiast słodyczy i piła więcej wody, żeby moja cera się poprawiła trzymam kolejną maseczkę oczyszczającą na twarzy
Stary 2010-10-05, 15:30   #4766
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
ja brałam, ale głownie na wypadanie włosów
na cerę myślę, że też pozytywnie wpłynęły

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-05, 15:40   #4767
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
postanowiłam sobie, że będę jadła więcej warzyw i owoców, orzechy zamiast słodyczy i piła więcej wody, żeby moja cera się poprawiła trzymam kolejną maseczkę oczyszczającą na twarzy
ja zwykle jak sobie cos postanawiam to nic mi z tego nie wychodzi ;/ ale muszę jeść mniej fast foodów a więcej owoców i warzyw...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-05, 15:45   #4768
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też tak postanowiłam i trzymam się tego od 2 tygodni.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-10-05, 15:46   #4769
loluska
Zakorzenienie

i widzisz jakies efekty juz??

Stary 2010-10-05, 15:48   #4770
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też tak postanowiłam i trzymam się tego od 2 tygodni.

gratuluję, mi zawsze brakuje silnej woli..
Coldplay jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości