Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-07, 17:02   #2731
Kitka:)
CABIN CREW

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

ile was kosztował cały ten "sprzęt " do keratyny ?? bo właśnie ostatnio tak mi chodzi po głowie - naczytałam się na wizażu i też bym sobie wyprostowała....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 17:05   #2732
magne
Zadomowienie

Dziewczyny , jakie polecacie kremy do cery mieszanej ? Chodzi mi o taki o lekkiej konsystencji,żeby mnie nie zapchał i nie był zbyt tłusty, matujący też może być i trochę nawilżający ,bo nie chcę wysuszyć cery.
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 17:07   #2733
Shadii
Wtajemniczenie

Czeeeeeść!
Byłam w Naturze, kupiłam paletkę do brwi i dwa peelingi do twarzy, ozdobne naklejki na paznokcie i odżywkę do rzęs Mam mega dobry humor dzięki temu

Cytat:
Napisane przez hanamici Pokaż wiadomość
co to jest to BP?
(...)

Shadii ja też chęsto siedzę sobie na all i szukam ciekawych rzeczy albo po prostu oglądam i inspiruję się. wczoraj widziałam piękne bolerka z japan style! uwielbiam takie ciuszki, których nie można założyć osobno, ale jako dodatek są idealne! teraz szukam marynarki takiej, nie z materiału garniturowego, jak ja to mówię, ale z materiału jak bluzki/bluzy są... nie wiem, czy wiesz, o co mi chodzi...
(...)
BP = Biała Perła
Wiem o co chodzi, chyba nawet gdzieś widziałam, ale nie wiem gdzie oglądam takie mnóstwo ciuchów, na all, w sklepach internetowych, że już się gubię i nie wiem, gdzie co zobaczyłam
Cytat:
Napisane przez _doraaa_ Pokaż wiadomość
Wpraszam się
Od jakiegoś czasu również zaczełam o siebie mocniej dbać niż dotychczas.
Główny nacisk kłade na moją cere, gdyż jest wrażliwa z pekającymi naczynkami, staram sie dbać o nią jak tylko moge i są efekty. Jestem tez alergikiem wiec musze uwazac co jem, nie moze byc za ostro, za słono bo odrazu widać to na twarzy. Jeżdże od pewnego czasu na rolkach w celu wzmocnienia mięsni nóg i pupy, chociaz nie narzekam, no ale wiadomo ze jazda nie zaszkodzi Włosy tez od pewnego czasu są dla mnie ważne, niestety nie doszłam jeszcze do tego jak je odpowiednio pielegnowac, mam jedynie jedwab i piję pokrzywę aleee planuję kupić tran, bo podobno dziala i na cere i na włosy i na pamieć

I chyba pójdę jeszcze dzis na rolki!
MIłego dnia dziewczyny
Witaj

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 17:26   #2734
agusiownik
Zakorzenienie

dzisiaj w planach:
bieżnia
troszkę brzuszków
serum do biustu
balsam na ciało
serum z anew na twarz
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 17:27   #2735
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Coldplay zgadzam się z Tobą w 100%, ale przyznam, że sama łapię się czasem na tym, że znów zaczynam wymyślać, jaka to ja nie jestem brzydka i gruba i w ogóle. może też moje kompleksy biorą się stąd, że moja przyjaciółka ma 155cm i waży 48 kg, a mój TZ jest mojego wzrostu (175cm) i ... POŁOWĘ CHUDSZY ODE MNIE! nie wagowo... ale z wyglądu. no i nie mogę przez to nosić butów na obcasie... :-(
Ja zauważyłam, że już chyba wszyscy goście są ode mnie chudsi ;ooo

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 17:29   #2736
CABIN CREW

ja też muszę w końcu wziąć się za ćwiczenia... i pożądną redukcje...
najgorsze jest to że... ja tak lubie piwko a ono tak tuczy...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2010-09-07, 17:46   #2737
Annika92
Raczkowanie

Cytat:
równiez mam zniszczone koncówki i są strasznie szorstkie niekiedy, myslisz ze gloria bedzie okej?

Dora jasne,że Gloria będzie okej,ale ja na Twoim miejscu bym ją trzymała godzinkę pod czepkiem i ręcznikiem Glorii nie używałam,ale ma dobry skład,więc polecam. Z własnego doświadczenia wiem,że całkiem niezły jest lorys snake oil i WAX maseczka oraz jedwab tejże firmy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-07, 17:54   #2738
CABIN CREW

zaraz zajmę się stopami...

jutro idziemy z mamą na zakupy kosmetyczne

ZALATANA......
Stary 2010-09-07, 18:05   #2739
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Ode mnie niewiele osób jest chudszych Ale ogólnie lubię swoje nogi, tylko ręce mogłabym mieć grubsze
Stary 2010-09-07, 18:07   #2740
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
ile was kosztował cały ten "sprzęt " do keratyny ?? bo właśnie ostatnio tak mi chodzi po głowie - naczytałam się na wizażu i też bym sobie wyprostowała....
mnie ok 200zł ale ja mam cale butelki

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 18:25   #2741
hanamici
Raczkowanie

GG do hanamici

Kitka ten krem pachnie tak cudownie, że cały dzień mogłabym go wąchać xD bo ja też ogólnie zwracam strasznie uwagę na zapach. wszystkie balsamy prawie mam owocowe i kremy i w ogóle...

teraz relaksowałam się przy filmie "Listy do Julii". piękna i bajkowa historia

napiszę wam już dobranoc, bo pewnie już dzisiaj nie wejdę paaa!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-07, 18:30   #2742
xxYashaxx
Zadomowienie

GG do xxYashaxx

Hej
Ja się trochę zaniedbuje przez szkołe niestety
Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Czeeeeeść!
Byłam w Naturze, kupiłam paletkę do brwi i dwa peelingi do twarzy, ozdobne naklejki na paznokcie i odżywkę do rzęs Mam mega dobry humor dzięki temu

BP = Biała Perła
Wiem o co chodzi, chyba nawet gdzieś widziałam, ale nie wiem gdzie oglądam takie mnóstwo ciuchów, na all, w sklepach internetowych, że już się gubię i nie wiem, gdzie co zobaczyłam

Witaj
Jakie naklejki?
Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość
zgadzam się, też je lubię

No to by mi pasował, bo w sumie chodzi mi tylko o lekkie wyrównanie koloru. Chyba go kupię jak skończy mi się rimmel lasting finish (ujdzie od biedy..).
Próbowałyście kiedyś tuż przed nałożeniem wymieszać podkład z kremem do twarzy? Efekt jest świetny

kusicie tą herbatą, muszę ją w końcu dorwać

noo ja już idę spać, ostatnio próbuję realizować plan wcześniejszego chodzenia do łóżka .. kiepsko mi to idzie ale ciężko się przestawić, tylko że rano wyglądam jak trup :P

dobranoc wszystkim
Zawsze mieszałam z kremikiem ( teraz dąze do cery, która nie wymaga podkładu.) Też mi źle idzie i nie mogę się zebrać, a blada jestem jak ściana

Cytat:
Napisane przez Marzeniatko Pokaż wiadomość
uff, nadrobiłam macie szczęście, że tak mało, bo się bym jeszcze dzisiaj nie zdążyła wyspamować i taka zaniedbana bym poszła spać

ja dzisiaj pomimo, że chodziłam w zaparowanych okularach, bo padało i w butach, które zrobiły mi psikusa i się rozpadły w pracy to było całkiem dobrze

Dziękuję bardzo strasznie mi miło zaproszenie zaakceptowałam

Kochanie nie możesz tak mówić uśmiechanie się do lustra pomimo tego, że masz ochotę właśnie w tej chwili jest rozbić jest dużo bardziej owocne niż marudzenie. Przestań marudzić na kogoś z kim spędzisz całe życie

Ja najpiękniejsza na świecie jestem dla jednego faceta...
mojego psa nikt tak ogonem nie kręci na mój widok

jeżeli będzie dobra stylistka to z paznokciami się nic nie stanie, a jeżeli będzie to jakaś pseudostylistka, która robi w domu po kryjomu za dwie dyszki , to nie ma sensu, bo sobie popsujesz pazurki

mój ex też nie był szczególnie rosły, ja 172,on gdzieś ok 177/178, a biorąc pod uwagę, że nie mam obcasów niższych niż 10 cm, to... był problem (moje najukochańsze obcasiki mają 13 cm, znacie ten ból? następnego dnia po rozstaniu je założyłam ) kupiłam sobie z 3 pary niższych, teraz tylko leżą w sumie on mówił, że mu to nie przeszkadza, że jestem wyższa, ale mi jakoś było tak niekomfortowo psychicznie

co do choroby, ja jak jestem chora to czuje się jakoś tak.. misiowato chodzę w dresie, chusteczka w dłoni must have i chce, żeby mnie wszyscy celebrowali i przynosili mi herbatkę z cytrynką
Z tą misowatością to nie tylko ty ja się czuję bardzo pokrzywdzona przez los i domagam się uwagi i rekompensaty za moje przeżycia
xxYashaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 18:44   #2743
judus
Rozeznanie

GG do judus

Cytat:
ja to już się tak denerwowałam że nie działa... zawsze jak mam zły humor to lubie sobie poczytać forum, jak dbać o siebie itp.. pooglądać kosmetyki a tu... na szczęscie już jest ok..

idę obskoczyć mój las, sprawdzić czy grzyby są
a ja muszę się pochwalić że tak prawdziwie byłam na grzybach wczoraj i znalazłam ich trochę ale najbardziej uieszył mnie prawdziwek sama go znalazłam SAMA! :P
Cytat:
Wpraszam się
Od jakiegoś czasu również zaczełam o siebie mocniej dbać niż dotychczas.
Główny nacisk kłade na moją cere, gdyż jest wrażliwa z pekającymi naczynkami, staram sie dbać o nią jak tylko moge i są efekty. Jestem tez alergikiem wiec musze uwazac co jem, nie moze byc za ostro, za słono bo odrazu widać to na twarzy. Jeżdże od pewnego czasu na rolkach w celu wzmocnienia mięsni nóg i pupy, chociaz nie narzekam, no ale wiadomo ze jazda nie zaszkodzi Włosy tez od pewnego czasu są dla mnie ważne, niestety nie doszłam jeszcze do tego jak je odpowiednio pielegnowac, mam jedynie jedwab i piję pokrzywę aleee planuję kupić tran, bo podobno dziala i na cere i na włosy i na pamieć

I chyba pójdę jeszcze dzis na rolki!
MIłego dnia dziewczyny
Witaj

Cytat:
Napisane przez Annika92 Pokaż wiadomość
Ostatnio będąc w Auchan kupiłam niestety tylko Lorysa, bo o Glorii zapomniałam . Nie używałam jej jeszcze,ale zastanawiam się czy zamiast niej nie kupić Kallos Latte . Ostatnio po lecie mam strasznie zniszczone końcówki i nie wiem, czy lepiej je ściąć czy może pokombinować coś z jakąś super pielęgnacją hehe
jeśli sa porozdwajane to nic im nie pomoże i lepiej ściąć a później nie zapominaj o olejku a jeśli tylko przesuszone to olejek rycynowy pomoże
ja też dzięki Wam uwierzyłam w siebie, zawsze chciałam szczuplejsze nogi pupę włosy a teraz wszytsko jest ok tylko z cerą muszę walczyć i zatrzymać włosy w odpowiednim stanie. Ostatnio TŻ powiedział że mój tyłek wygląda kusząco czyli syrenka działa. A dziś koleżanka tak mi wychwaliła figurę że poprostu zgrzeszyłabym gdybym teraz zaczęła narzekać...Muszę tylko popracować nad kondycją... i pragnę jeść zdrowo i ćwiczyć jogę
A dziś już za mną:
odżywka pod czepkiem 30 minut
peeling enzymatyczny z białą glinką
płukanie włosów mieszanką (skrzyp, pokrzywa sok z cytryny, ocet) tylko włsoy strasznie mi się plątały musiałam nałożyć dużo odżywki bez spłukiwania żeby nie wyrywać włosów, ale błyszczą bardzo
serum na biust
masaż syrenką
balsam i mleczko ujędrniające do ciała
BP
pilnie się uczę
oszczędzam
prowadzę zdrowy tryb życia
właściwie zarządzam czasem
judus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 18:46   #2744
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

A właśnie, muszę kupić syrenkę. I coś ujędrniającego, bo mam troszkę celulitu Ale najpierw twarzowe wydatki
Stary 2010-09-07, 18:53   #2745
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
Dziewczyny , jakie polecacie kremy do cery mieszanej ? Chodzi mi o taki o lekkiej konsystencji,żeby mnie nie zapchał i nie był zbyt tłusty, matujący też może być i trochę nawilżający ,bo nie chcę wysuszyć cery.
Garnier- czysta skóra.
nawilżająco matujący.

jutro ciężki dzień - wracam dopiero o 17 do domu, wychodzę po 6
dziś tak samo...
poza tym dziś jeszcze na zakupy wyskoczyłam
i zrobiłam dłuuugą kąpiel z perełkami Apart +
podstawową pielęgnację.

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 19:24   #2746
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez judus Pokaż wiadomość
a ja muszę się pochwalić że tak prawdziwie byłam na grzybach wczoraj i znalazłam ich trochę ale najbardziej uieszył mnie prawdziwek sama go znalazłam SAMA! :P

BP
gratulacje
ja musze rodzinke namówić na jakieś dłuższe grzybobranie

Cytat:
Napisane przez dotka95 Pokaż wiadomość
A właśnie, muszę kupić syrenkę. I coś ujędrniającego, bo mam troszkę celulitu Ale najpierw twarzowe wydatki
ja też właśnie potrzebuję syrenki bo u rodziców nie mam ... a nie chce czekać do początka października z jej używaniem...(mam jedna ale w stolicy...)
kończy mi się serum eveline antycellulitowe, jutro będę musiała się zaopatrzyć...

nałożyłam już rycynę na rzęsy, dodatkowo wymoczyłam stopy i zrobiłam im peeling, zaraz będzie gruba warstwa kremu

ZALATANA......
Stary 2010-09-07, 19:25   #2747
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Ja jutro wydam dużo pieniędzy
Stary 2010-09-07, 19:28   #2748
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny w końcu znalazłam troszkę czasu na wizaz Przez tą szkołę nie mam na nic siły ani czasu, z pielęgnacji to tylko podstawa, jedynie w weekendy mogę sobie pozwolić na jakieś dłuższe SPAmowanie A w niedzielę w końcu wyprostowałam keratyną włosy ogólnie jestem zadowolona z efektów, ale szczerze mówiąc byłam nastawiona na jeszcze coś lepszego ale jest ok, nie żałuję Marzeniątko jak ty pięknie wyglądasz w okularach!
Dzisiaj jakoś nie za dobrze się czuję, chyba się przeziębiłam
I ostatnio obkupiłam się ciuchami I mam zamiar kupić sobie mineralny puder na BU bo któraś z Was o takim wspomniała, wybaczcie już nie pamiętam która z Was aaa i witam jeszcze wszystkie nowe laski, fajnie że nasz wątek tak się rozrasta
ehh niestety w roku szkolnym będę się tu rzadko udzielała Hah, ale się rozpisałam, jak nigdy

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 19:31   #2749
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xxYashaxx Pokaż wiadomość
Hej
Ja się trochę zaniedbuje przez szkołe niestety
Jakie naklejki?
No...takie z klejem, na paznokcie do naklejania na sucho.

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-07, 19:44   #2750
buahhot
Marcelover ♥♥♥

a ja wlasnie wrociłam z rossmanna i kupiłam maseczkę dermiki i nowy lakier do paznokci kolezanka go miala na paznokciach i wyglądał pięknie

Stary 2010-09-07, 19:47   #2751
agusiownik
Zakorzenienie

ja się strasznie nie mogę jutra doczekać, bo dostanę nowy katalog z avonu
Stary 2010-09-07, 20:03   #2752
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
a ja wlasnie wrociłam z rossmanna i kupiłam maseczkę dermiki i nowy lakier do paznokci kolezanka go miala na paznokciach i wyglądał pięknie
jaki kolor ?

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
ja się strasznie nie mogę jutra doczekać, bo dostanę nowy katalog z avonu
napisz później co ciekawego jest

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 20:05   #2753
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
jaki kolor ?
taki delikatny pudrowy fiolet

Stary 2010-09-07, 20:07   #2754
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Cytat:
mnie 1/3 zestawu 77 zł

Cytat:
ja to walczę z cell już bardzo długo. Tego świństwa nie da sie usunąć

Cytat:
Ja jutro wydam dużo pieniędzy
na co??? Ja w czwartek jadę na zakupki
Stary 2010-09-07, 20:09   #2755
KarolciaU2
Raczkowanie

Cytat:

+ zastanawiam się, czy nałożyć jedwab, bo kupiłam kiedyś WAX i jak go nałożyłam, musiałam od razu umyć głowę, bo miałam tak tłuste włosy, że az się przestraszyłam czy stosuje się go na noc? czy moje włosy dziwnie reagują?
pewnie za duzo nalozylas, ja nakladam na koncowki wlosow, krople, dwie i jest ok

ziiimnooo... mam jakies problemy z krazeniem chyba bo stopy i dlonie mam lodowate. A do tego jeszcze mi sie okres spoznia, jutro czeka mnie wizyta u ginekologa, nie moge sie doczekac
KarolciaU2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 20:10   #2756
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Doszłam do wniosku, że jednak się wstrzymam z zakupami. Ale potrzebuję: szamponu, żelu pod prysznic, skrzypu, Syrenki, czegoś ujędrniającego, oleju rycynowego i słonecznikowego, soku aloesowego, ściereczki z mikrofibry, zielonej glinki, jeszcze chciałam kapsułki wiesiołkowe
Stary 2010-09-07, 20:12   #2757
agusiownik
Zakorzenienie

marzeniątko śliczna jesteś

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-07, 20:13   #2758
buahhot
Marcelover ♥♥♥

a ja dzsiaj zrobię sobie przyjemną kapiel aaa i kupiłam dziś moje ulubione kabanosy z Sokołowa haha

Stary 2010-09-07, 20:14   #2759
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Ja jestem głodna, ale jak zjem to mnie zemdli Chyba już pójdę spać
Stary 2010-09-07, 20:24   #2760
agusiownik
Zakorzenienie

przed chwilą jadłam lasagne
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości