Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-08, 14:06   #2821
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

Cytat:
Napisane przez poison0123 Pokaż wiadomość
buahhot mam do Ciebie pytanie. Jaki rozmiar zamówiłaś tej sukienki z ASOSa? I jaki nosisz zwykle w Polsce? Chciciałabym jakąś sukienkę od nich, fajne mają
zamówiłam uk10 eur 38 i 38 zawsze nosze jeśli chodzi o sukienki rozmiarówka chyba taka standardowa a jaka chcesz sukienkę?

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 14:10   #2822
loluska
Zakorzenienie

Cześc dziewczyny ale sie za wami stęskniłam przez te zajęcia nie mam na nic czasu, tym bardziej że kompa dzielę z braćmi i jak mam parę minut to któryś siedzi i nie zejdzie nawet na chwile ;/ od ostatniej @ mam taki niesamowity apetyt że ciągle coś bym jadła... aż mnie to przeraża a tu kolejna się zbliża... dbam o siebie mniej niż na wakacjach ze względu na brak czasu i kasy tyle rzeczy mi się pokończyło a nie mam za co kupić... ale brzuchy robię regularnie. jeszcze w niedziele się dowiedziałam że 16 października na wesele zaproszenie mamy no i wypada iść bo bliska kuzynka Tż ... grrr;/ pewnie pójdę w małej czarnej, tylko z dodatkami pokombinuję bo kasy na nową kieckę nie mam a do fryzjera muszę się zapisać bo nie jestem w stanie ich ułożyć sama ;/

dziękuję wam za oddane głosiki i witam się z nowymi piękniejącymi

jennifer777 śliczne ząbki

Talullah w związku czasem i kłótnia potrzebna, głowa do góry! ja mam świra na punkcie twoich loczków więc jeśli uważasz że nie są ci potrzebne to chętnie przyjmę za egzamin również kciuki trzymam.

Marzeniatko
pięknie ci w okularkach i znakomity podpis efekt po Bp zauważyłam po tygodniu, jednak po zaprzestaniu wybielania praktycznie powrót do normy natychmiastowy ;/

Shadii
jesteś harcorem depilując depilatorem okolice bikini

xhankax chciałabym zobaczyć cię we włoskach do pasa wstaw jakieś foto

judus kurs przedmałżeński na zaś na razie nic się nie zapowiada ;p

a tak w ogóle to gdybym miała trochę więcej kasy to pierwsze co to poszłabym do fryzjera ściąć włosy ;/ nie dość że się nie układają to jeszcze wypadają jak szalone ;/ nadają się tylko do ścięcia bo wyglądu żadnego nie mają

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 14:12   #2823
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jennifer777 Pokaż wiadomość
nie ma sprawy, w razie czego pytaj, jezeli masz wrazliwe zeby stostuj przed/po wybielaniu nawet paskami pasty znoszące nadwrażliwosc elmex,sensodyne. wybielając nakładkami mozesz kupic płyn znoszący nadwrazliwosc, ktory wlewasz do tych nakladek, chodzisz w nich jakis czas a pozniej aplikujesz zel

jaka kolekcja;o
http://www.youtube.com/watch?v=kaWrw...eature=related
Właśnie kończy mi się pasta do zębów i myślałam, że zakupić taką do wrażliwych. Któraś dziewczyna kiedyś napisała, że po BP wypadł jej ząb, więc trochę się boje je wybielać. Kiedyś wybielałam paskami blend-met i wszystko w porządku było i teraz też myślę o zakupię płynu.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 14:15   #2824
buahhot
Marcelover ♥♥♥

ja też ide na wesele 16.10 i 15 też

Stary 2010-09-08, 14:15   #2825
201606201234
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
zamówiłam uk10 eur 38 i 38 zawsze nosze jeśli chodzi o sukienki rozmiarówka chyba taka standardowa a jaka chcesz sukienkę?
no właśnie tak się rozglądałam i pare wpadło mi w oko, ale jedną bym sobie zamówiła, mam mało sukienek, więc nie zaszkodzi, jeszcze się nie zdecydowałam.. Podobała mi się ta i fajna przecena, ale chyba już nie zdążę się na nią załapać bo mi zamówienie uciekło... Ale w następnym coś bym upolowała
201606201234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 14:17   #2826
201606201234
Konto usunięte

a ile dałaś za swoja buahhot?
Stary 2010-09-08, 14:24   #2827
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

sukienka cudo

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-08, 14:26   #2828
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Moja kosztowała coś koło 40Ł, dokupiłam sobie jeszcze butki do niej
ooo już widze 38Ł kosztowała

Stary 2010-09-08, 14:31   #2829
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
no właśnie tak się rozglądałam i pare wpadło mi w oko, ale jedną bym sobie zamówiła, mam mało sukienek, więc nie zaszkodzi, jeszcze się nie zdecydowałam.. Podobała mi się ta i fajna przecena, ale chyba już nie zdążę się na nią załapać bo mi zamówienie uciekło... Ale w następnym coś bym upolowała
piękna ta sukienka

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 14:32   #2830
hanamici
Raczkowanie

GG do hanamici

Cytat:
Shadii jesteś harcorem depilując depilatorem okolice bikini
tak, wielka jesteś! ja miałam straszny problem z nogami, a co tu dopiero... xD

sukienki śliczne! prze prze prześliczne ja mam 2 wesela latem w lipcu, także mam jeszcze czas
Stary 2010-09-08, 14:34   #2831
201606201234
Konto usunięte

Cytat:
Moja kosztowała coś koło 40Ł, dokupiłam sobie jeszcze butki do niej
ooo już widze 38Ł kosztowała
no to sporo drożej teraz są przeceny na sukienki w ASOSie i jeszcze bardziej mnie korci... ehh coś ostatnio za często zaglądam na wspólnozakupowy, to moje już chyba 5 zamówienie by było w tym tygodniu, a jeszcze 3 mam na perfumowym... Wy się spłukujecie na kosmetykach a ja na ciuchach i perfumach.....

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
piękna ta sukienka
Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
sukienka cudo
no sukienki mają śliczne na ASOSie, buahhot ma jeszcze ładniejszą, szukałam ale już chyba jej nie ma.. Muszę się poczaić na zamówienie
Stary 2010-09-08, 14:35   #2832
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
no to sporo drożej teraz są przeceny na sukienki w ASOSie i jeszcze bardziej mnie korci... ehh coś ostatnio za często zaglądam na wspólnozakupowy, to moje już chyba 5 zamówienie by było w tym tygodniu, a jeszcze 3 mam na perfumowym... Wy się spłukujecie na kosmetykach a ja na ciuchach i perfumach.....
ale ja kupiłam sama i to było na przełomie maja/czerwca pewnie dlatego taka cena
a jesli nie masz sukienki to zamów sobie tą a co tam, w koncu jestesmy kobietami, sukienek nigdy za wiele tak samo jak butów

Stary 2010-09-08, 14:37   #2833
201606201234
Konto usunięte

Cytat:
ale ja kupiłam sama i to było na przełomie maja/czerwca pewnie dlatego taka cena
a jesli nie masz sukienki to zamów sobie tą a co tam, w koncu jestesmy kobietami, sukienek nigdy za wiele tak samo jak butów
hehe coś w tym jest ))
Stary 2010-09-08, 14:37   #2834
buahhot
Marcelover ♥♥♥

ja mam taką http://www.asos.com/Asos/Asos-Twiste...ort=-1&clr=Red
ta Twoja sukienka jest prześliczna ale kompletnie nie na moją figurę więc wybrałam inna, z resztą ta którą mam pierwsza wpadła mi w oko

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2010-09-08 o 14:38
Stary 2010-09-08, 14:42   #2835
hanamici
Raczkowanie

GG do hanamici

http://images.asos.com/inv/x/37/382/...k/image1xl.jpg mi się ta podoba!:lov e:
Stary 2010-09-08, 14:48   #2836
jennifer777
Wtajemniczenie

Cytat:
piękna!

Cytat:
. Wy się spłukujecie na kosmetykach a ja na ciuchach i perfumach.....
Ja to samo, na ciuchy wydaje majątek;/ Własnie sprzatam garderobe, mam tyle niepotrzebnych rzeczy które kupiłam zupełnie bez sensu;/

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

http://www.asos.com/Lipsy/Lipsy-Feat...t=-1&clr=Black :O

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

http://www.asos.com/Vero-Moda/Vero-M...t=-1&clr=Black jeju i w tej sie zakochałam!
Stary 2010-09-08, 14:51   #2837
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
piękna!

Ja to samo, na ciuchy wydaje majątek;/ Własnie sprzatam garderobe, mam tyle niepotrzebnych rzeczy które kupiłam zupełnie bez sensu;/

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

http://www.asos.com/Lipsy/Lipsy-Feat...t=-1&clr=Black :O

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

http://www.asos.com/Vero-Moda/Vero-M...t=-1&clr=Black jeju i w tej sie zakochałam!
noo ta pierwsza rzeczywiście cudo

Stary 2010-09-08, 15:33   #2838
judus
Rozeznanie

GG do judus

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
uwielbiam piec ciasta
mogę ci rzucić kilkoma przepisami ale nie wiem jaki jest twój stopień zaawansowania

buahot, gdzie kupię ten spray, którego używasz??
Cytat:
ja bym poszła do sklepu i kupiła ciasto Delecty Krówke- pysznaa stopien trudnosci- 0

ja kupiłam swój na allegro, ale pewnie tez w sklepach fryzjerskich są
Dzięki dziewczyny za rady chyba jak dla mnie najodpowiedniejsza będzie opcja z tą krówką, ogólnie umiem piec pleśniaka, zebrę, napoleonka i karpatkę, a za żadnym z nich specjalnie nie przepada a krówkę jadł jak mam zrobiła...zaraz skoczę do sklepu po cos prawie gotowego

Cytat:
mleczak:O wow dalej sie trzyma?
ja nienawidze chodzic na fotel, ale poki sa małe dziurki warto zrobic, bo jest mniejszy ból:P musze tą gąbke wypróbować, chociaz powiem szczerze, ze w ogole nie mam w zwyczaju uzywac gąbek, mam taką szczotkę na długim kijkudo pleców i jej uzywam zawsze razem z peelingiem takim z bodyshopu pomarańczowym(pieeeekny zapach) a gąbek ani myjek nie uzywam, czas zacząć

Judus moze szarlotka? nie jest az taka trudna do zrobienia..
Niestety trzyma się a może na szczęście w każdym razie i tak mam w planach się go pozbyć, ja lubię chodzić do dentysty w sumie to też coś dla wyglądu i chyba będę musiała się przejść niedługo bo mnie ząbek pobolewa troszkę ale bardziej mnie przeraża myśl że to nadwrażliwość po BP
a te półeczki widziałąm ostatnio w Bierdonce w bardzo śmiesznej cenie, ale jak to z Biedronką raz jest potem niema, może warto poszukać na all albo w sklepikach w któych można kupić prezenty u mnei taki jest i pudełeczka podobne też są
Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny

Ja wczoraj troszke o siebie zadbalam, byl:
prysznic z syrenka
depilacja
peeling kawowy
oliwka na cialo
peeling buzi
maseczka oczyszczajaca
odzywke godzine trzymana na wlosach
krem BB
odzywka sally hansen na paznokcie

A dzis nic, totalnie nic mi sie nie chce, bedzie tylko podstawa czyli prysznic. Bylam wczoraj z TZ na kolacji na miescie, potem ogladalismy film a poootem jakos od slowa do slowa sie posprzeczalismy w wyniku czego sie poplakalam i dzis rano tez plakalam.
Do tego sie przeziebilam i nawet nie bylam dzis w pracy, czuje sie fatalnie, wszystko mnie lamie, glowa mnie boli, jestem rozbita i mam wypieki na policzkach.
Mam mega dola i nadal mi sie chce normalnie ryczec - mam okropny egzamin i ciezko mi sie zebrac do nauki, teraz jeszcze ta choroba i czuje sie fatalnie, do tego czuje sie taka jakas nikomu niepotrzebna a na dodatek wnerwiaja mnie moje wlosy, sa brzydkie a brzuch mam jak beben i nic na niego nie dziala zeby sie splaszczyl.

Sie wygadalam, przepraszam ze tak dlugo. POjde chyba normalnie dalej pobeczec.
kochana przede wszystkim to Nam jestes potrzebna! Dałaś nam tyle dobrych rad, więcoszę się tu nie mazgaić bo z TŻ się zaraz wszystko poukłada i szkoda czasu an takie łzy...
Cytat:
nie martw się , ja też dziś mam taki nastrój..myślę o byłym (z którym się niedawno rozstałam ); tęsknie za nim... też dziś płakałam rano... ale wiem że muszę się ogarnąć żeby jak się z nim spotkam za 2 tygodnie zobaczył co stracił i może zechciał odzyskać...
napewno będzie żałował jak będziesz tu z nami dbała o siebie i oby chciał wrócić...o ile oczywiście na to zasłuży, niech się chłopak stara

poison sukienka śliczna!
pilnie się uczę
oszczędzam
prowadzę zdrowy tryb życia
właściwie zarządzam czasem
judus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 15:39   #2839
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez judus Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za rady chyba jak dla mnie najodpowiedniejsza będzie opcja z tą krówką, ogólnie umiem piec pleśniaka, zebrę, napoleonka i karpatkę, a za żadnym z nich specjalnie nie przepada a krówkę jadł jak mam zrobiła...zaraz skoczę do sklepu po cos prawie gotowego

Niestety trzyma się a może na szczęście w każdym razie i tak mam w planach się go pozbyć, ja lubię chodzić do dentysty w sumie to też coś dla wyglądu i chyba będę musiała się przejść niedługo bo mnie ząbek pobolewa troszkę ale bardziej mnie przeraża myśl że to nadwrażliwość po BP
a te półeczki widziałąm ostatnio w Bierdonce w bardzo śmiesznej cenie, ale jak to z Biedronką raz jest potem niema, może warto poszukać na all albo w sklepikach w któych można kupić prezenty u mnei taki jest i pudełeczka podobne też są

kochana przede wszystkim to Nam jestes potrzebna! Dałaś nam tyle dobrych rad, więcoszę się tu nie mazgaić bo z TŻ się zaraz wszystko poukłada i szkoda czasu an takie łzy...
napewno będzie żałował jak będziesz tu z nami dbała o siebie i oby chciał wrócić...o ile oczywiście na to zasłuży, niech się chłopak stara

poison sukienka śliczna!
właśnie co do tych półeczek kupiłam je sobie na kosmetyki, zapłaciłam za nie 16.99, dziś pojechałam do tesco i poszłam szukać takich półeczek i identyczne (w tych samych kolorach, wielkośc i producent) za 28.99 wiec polecam te z biedronki

Stary 2010-09-08, 15:39   #2840
ekomonika
Zakorzenienie

Ech.. Przez szkołę nie mam czasu na wizaż Będę tu zaglądać, ale rzadko będę pisać... Ale są weekendy i inne przerwy, wtedy postaram się dodać coś od siebie
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 16:07   #2841
jennifer777
Wtajemniczenie

Cytat:
właśnie co do tych półeczek kupiłam je sobie na kosmetyki, zapłaciłam za nie 16.99, dziś pojechałam do tesco i poszłam szukać takich półeczek i identyczne (w tych samych kolorach, wielkośc i producent) za 28.99 wiec polecam te z biedronki
:O wow to niezła przebitka... ciekawe czy są jeszcze w Biedzie, wieczorem pojade sprawdzić, dzieki za cynk
Stary 2010-09-08, 16:24   #2842
_Alessandra
Zakorzenienie

Witam Piękności Jak ja się za Wami stęskniłam !! :przytu l: Ale jestem szczęśliwa dzisiaj, bo okazało się, że wcale nie muszę kupować nowego zasilacza - znajomy mojej mamuśki mi go naprawił, tylko muszę się z nim baaardzo delikatnie obchodzić, bo tam parę rzeczy się przerwało i ostrzejsze szarpnięcie i znowu pójdzie..A wtedy będę musiała wydać 150 zł ....
Także zrobiłam sobie właśnie zieloną herbatkę i zabieram się za czytanie choć przeraża mnie ilość postów , które mam przeczytać i na które odpisać Ale cóż, jak trza to trza

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 16:44   #2843
Annika92
Raczkowanie

cholera brak mi czasu na wszystko przez tą szkołę Ale musiałam dziś się wyrwać do fryzjera zapisać się na zmianę fryzurki i regeneracje Dokładnie na za tydzień w środę mam nadzieję,że podetną mi tyle co chce, a nie połowę długości jak to mają w zwyczaju fryzjerzy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-08, 16:58   #2844
CABIN CREW

a ja już 2 zielone herbaty wypiłam ale mam zamiar też zacząć czerwoną pić bo podobno wpływa na spalanie tkanki tłuszczowej

mam straszny deficyt w kosmetykach, wszystko mi się pokończyło....a dziś nie udało mi się na zakupy jechać , dopiero jutro pojadę....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2010-09-08, 17:06   #2845
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
a ja już 2 zielone herbaty wypiłam ale mam zamiar też zacząć czerwoną pić bo podobno wpływa na spalanie tkanki tłuszczowej
Ale obniża też ciśnienie, ja się fatalnie czułam po czerwonej :-(

Hej dziewczynki Ostatnio nie mam za wiele czasu pisać, ale podczytuję dzielnie

Dzisiaj w planach małe spa (wanna ) i mam do Was pytanie: chyba Ekomonika robiła peeling cukrowy- jak go robiłaś? Tylko na twarz czy całe ciało? Np. Szklanka cukru, oliwa, trochę cynamonu będzie ok?

Już się nie mogę doczekać, teraz zmykam na spotkanie z przyjaciółką
bita smietana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 17:19   #2846
magne
Zadomowienie

Widzę, że dużo z Was pije zieloną herbatę. Ja ją odstawiłam, bo mi źle wpływała na cerę ,ale teraz idą zimne dni więc bez herbaty będzie ciężko. Mam zamiar kupić zieloną. Tylko zastanawia mnie pare rzeczy. Czytałam,że ważne jest w jaki sposób zaparzamy zieloną herbatę i ,zeliściasta jest lepsza od tej w torebkach. Jak ktoś się zna to niech mi wytłumaczy
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 17:29   #2847
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
Widzę, że dużo z Was pije zieloną herbatę. Ja ją odstawiłam, bo mi źle wpływała na cerę ,ale teraz idą zimne dni więc bez herbaty będzie ciężko. Mam zamiar kupić zieloną. Tylko zastanawia mnie pare rzeczy. Czytałam,że ważne jest w jaki sposób zaparzamy zieloną herbatę i ,ze liściasta jest lepsza od tej w torebkach. Jak ktoś się zna to niech mi wytłumaczy
to na pewno, na pewno jest też zdrowsza... ale ja jednak wolę tę w torebkach- bardziej mi smakuje a najbardziej ta z miętą....
co do zaparzania- ja parzę ją jak zwykła herbatę ale też słyszałam że są jakieś specjalne sposoby parzenia... z tym że dokładnie niewiem jakie

ZALATANA......
Stary 2010-09-08, 17:30   #2848
201606201234
Konto usunięte

Cytat:
zdecydowanie polecam pu-erh pije jej hektolitry, oczywiście staram się nie przesadzać i pić jedną dziennie ale różnie to wychodzi. Ale w 100% mogę polecić, po żadnej nie czuję się tak lekko jak po pu-erh.
Stary 2010-09-08, 17:32   #2849
_Alessandra
Zakorzenienie

Oczywiście witam wszystkie Nowe SPAmujące się

Shadii, poison0123, buahhot - dziękuję baaardzo za odpowiedź w sprawie zimowych bucików

Cytat:
Napisane przez KarolciaU2
ja mam taka, tzn mialam ale pozbylam sie tego dzieki retinoidom, teraz mam normalna buzke bez wypryskow, nawet przed czy w trakcie okresu
Ooo ja właśnie mam pytanko odnośnie retinoidów - kochana jakiego nawilżacza używałaś w trakcie ich używania ?? I czym robiłaś makijaż ? - chodzi mi o podkład/puder ?? Bo ja właśnie zaczęłam-Locacid 500 i mam taką saharę na buźce i takie miejscowe łuszczenie i wygląda to okropnie...

Cytat:
Napisane przez Talullah
Musze sie pochwalic ze zdalam dzis transfuzjologie

Co do kremu BB - mam go od 2 dni i musze powiedziec ze dzialanie fajne. Podoba mi sie to ze smaruje sie tylko nim i gotowe, 2 razy mniej czasu mi to zajmuje a dla mnie to rano wazne.

Wczesniej filtr, potem odczekanie, potem podklad a teraz tylko szybko krem BB i gotowe, do tego moja wersja ma suuuper ochrone p/sloneczna
klask i:

A jeśli chodzi o jakieś zakrywanie niedoskonałości itd. to jak ten BB sobie z tym radzi??
P.S: Nie wiedziałam,że się filtrujesz ! Ale to miło, następna Wizażanka na tym forum do kolekcji filtrujących się A jeśli można wiedzieć - jakiego filtru używasz i jakiego podkładu na niego używałaś wcześniej??

Magne - To ja mam 163 i ważę 52-53kg... Tak, tak zdjęcia musisz pokazać, bo jak na razie to moje wyobrażenia o Twojej figurce krążą gdzieś koło anoreksji

Cytat:
Napisane przez Coldplay
Okularów nosic nie lubię, biorę je tylko do szkoły i zakładam jak już na prawdę nie mogę przeczytac czegoś z tablicy ;d.
Haha, jakbym słyszała siebie, dokładnie mam to samo Ale coś z soczewkami się nie polubiliśmy-miałam okropne problemy z zakładaniem...Ja również jestem krótkowidzem, ale mam również zaćmę wrodzoną i astygmatyzm...

loluska - zagłosowane ! 3mam kciuki !

Uwaga, uwaga moje drogie , mam dla Was zadanie extra ! Podpowiedzcie mi , gdzie można znaleźć czarne czółenka na 3-4cm obcasie, matowe bez żadnych ozdób itd.?? Bo potrzebne mi są na zajęcia praktyczne i praktyki ( 2 klasa technikum hotelarskiego-profil technik hotelarz ) a nigdzie znaleźć nie mogę - jak są idealne to za wysokie, jak są na takim to jakieś udziwnione itd

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 17:34   #2850
Annika92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
Widzę, że dużo z Was pije zieloną herbatę. Ja ją odstawiłam, bo mi źle wpływała na cerę ,ale teraz idą zimne dni więc bez herbaty będzie ciężko. Mam zamiar kupić zieloną. Tylko zastanawia mnie pare rzeczy. Czytałam,że ważne jest w jaki sposób zaparzamy zieloną herbatę i ,zeliściasta jest lepsza od tej w torebkach. Jak ktoś się zna to niech mi wytłumaczy
Magne tutaj masz stronkę, wszystko jest ładnie opisane
http://www.koneserzy.pl/index.php?op...=117&Itemid=18

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości