|
|
#691 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szajajabowe modelinowo
zieloności wyszły świetnie, bardzo równiutko, precyzyjnie, brawo szaja
|
|
|
#692 |
|
Konto usunięte
|
O rany, ale tu tłoczno
![]() Dziękuję za opinie A teraz skromniutko, 2 pary korali, ale za to wyłącznie dla siebie robionych Szare tak naprawdę są znacznie bardziej czerwone w środku, a transparentne nie są takie żółte, tylko kremowe. No cóż, światło mam do bani
|
|
|
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
a ja myślałam góra 0,5 h temu, kiedy coś wrzucisz
![]() a jeżeli o same prace chodzi... to jakoś nie wiem, jak już to pierwsze wolałabym bardziej poprzedzielane czymś drobniejszym (rureczkami i innymi takimi :P), drugie kojarzą mi się z oczami takimi przekrwionymi (spaczone spojrzenie )
|
|
|
|
|
#694 |
|
Konto usunięte
|
zboczona i spaczona
A tak serio - tym razem chciałam takie grubaśne korale, bo te pierwsze były do tuniki cieplutkiej z ogromnym golfem - a do tego tylko takie grubaski lubię A te drugie - mają odciągnąć uwagę od kijowego stroju na jutro |
|
|
|
|
#695 |
|
Raczkowanie
|
Mnie się pierwsze bardzo podobają, takie są świątecno piernikowe
![]() Drugie też śliczne i nie wiem dlaczego skojarzyły mi się z ufoludkiem ![]() Nie noszę korali i na ogół nie potrafię się odnieść, ale te mi się wyjątkowo podobają
|
|
|
|
|
#697 |
|
Zadomowienie
|
Te pierwsze są śliczne - ja właśnie takie bardzo lubię... bardzo i uważam że maja taki swój indywidualny urok. Te drugie mi się jakoś mniej podobają - ciekawy wzorek ale mnie nie do końca przekonały - choć zależy chyba do czego je założyć, może przy odpowiednim ubraniu pokażą swój prawdziwy charakter...
|
|
|
|
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
Szajuś, no może do odpowiedniego stroju...
ale na mnie nie potrawię ich sobie wyobrazić... mam nieproporcjonalnie chudą szyję
|
|
|
|
|
#699 |
|
Konto usunięte
|
A to widzisz, ja ogólnie mała jestem, ale do tego nie ejstem np. decha, więc ciekawiej na mnie takie korale wyglądają, niż coś małego, drobnego
|
|
|
|
|
#700 | |
|
Zakorzenienie
|
Drugie cudowne
|
|
|
|
#701 |
|
Wtajemniczenie
|
pierwsze-owszem, bardzo ładne
![]() drugie- mi również z oczami. w sumie nie są brydkie, ale ja bym takich nie nosiła
It's amazing with the blink of an eye you finally see the light It's amazing when the moment arrives that you know you'll be alright It's amazing and I'm sayin' a prayer for the desperate hearts tonight |
|
|
|
|
#703 |
|
Raczkowanie
|
mi natomiast podoba się pierwszy naszyjnik; korale są ciekawe i cała kompozycja bardzo dobrze się prezentuje
|
|
|
|
|
#704 |
|
Konto usunięte
|
Dziękuję
![]() Dzisiaj tak skromnie, weny nie było
|
|
|
|
|
#705 |
|
Zakorzenienie
|
ooo jakie ładne fotki
![]() jakby komplecik był niebiesko-zielony, to od razu podjeżdżam do Ciebie i podkradam a tak na serio... bardzo fajny
|
|
|
|
|
#707 |
|
Konto usunięte
|
Nie mam różowego swarka ;(
Aisah - to pierwszy komplement o fotkach, dzięki ![]() Libra - Kolorki są w rzeczywistości nieco jaśniejsze, bardziej jak lody truskawkowe
|
|
|
|
|
#708 |
|
Raczkowanie
|
Chciałabym mieć taki brak weny
.Bardzo ładne
|
|
|
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
Coś czuje, że wczoraj wena była
(widziałam opis na gg:P) świrle jak zawsze pikne
|
|
#711 |
|
Zadomowienie
|
ach... no tak ja bym tez chciała mieć taki brak weny - a lody truskawkowe - brzmi całkiem smakowicie
Jak zwykle każde twoje świrle są rewelacyjne... |
|
|
|
|
#713 | |
|
Zakorzenienie
|
Ojoj, śliczniuchny
|
|
|
|
#714 |
|
Wtajemniczenie
|
fajnie wyszło połączenie kolorystyczne, ogolnie wyraz niezwykle pozytywny
|
|
|
#715 |
|
Konto usunięte
|
Dziękuję za miłe słowa wszystkim biżuteryjkom
![]() A dzisiaj bawiłam się nowymi narzędziami, efekt poniżej
|
|
|
|
|
#716 |
|
Zakorzenienie
|
Podobywuja mnie sie
![]() Jednakze chyba wolalabym, by dol kolcow mial w obu przyblizona kolorystyke.
|
|
#717 |
|
Zadomowienie
|
ojejku jejku... dawno mnie tu nie było a tu tyle cudów
![]() krojenie bardzo fajniutkie.Te łeski też nowym osprzętem? A teraz coś o ostanich pracach. Mianowicie... Te sa pięknisie! i z tą bransoletką tworza piękny duet. A te to mi brak słów...niechcesz sie pozbyć ich czasem??? mój ulubiony kolorek i ja kwadracików takich równych nigdy nie zrobię .Te mi się niepodobają,takie krzywe...A w tych nie lepiej by było wsadzić czarne koraliki? A te takie niby zwykłe ślimaki ale bardzo fajnie połączone. Za to ostatni wrzut korali i świrli,nie bardzo,jakies smutne kolory, robiłas z resztek ? Fajnie tu u Ciebie |
|
|
|
|
#718 |
|
Konto usunięte
|
Aha
|
|
|
|
|
#719 |
|
Raczkowanie
|
bardzo fajne ładne kolorki
|
|
|
|
|
#720 |
|
Konto usunięte
|
Sub, Marisa -
Isani - jak na kompie znajdę tutka do tych pomarańczowych, to ci podeślę. Musze pogrzebać Czarnych koralików nie wrzuciłam do tych jasno-zielonych, bo to ciemne to ciemna zieleń jest Świrle ostatnie faktycznie niespecjalnie udane, ie z resztek, tylko te kolory nie takie jak chciałam mi wyszły
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

wolałabym bardziej poprzedzielane czymś drobniejszym (rureczkami i innymi takimi :P), drugie kojarzą mi się z oczami