|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Male pytanko odnoscie perfumu
acha czyli tylko Perfumy Burberry Brit sa w taka kratke?
to dobrze wiem czego suzkam tylko zapach musze znalesc bo widze ze sa rozne butelki to i pewnie rozne zapachy ![]() dziekuje wam dziewczyny ![]() ![]() ![]()
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Zadomowienie
|
Dot.: Male pytanko odnoscie perfumu
innych kraciastych nie znam
![]() ![]() ![]() owocnych poszukiwań! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#303 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres Edytowane przez rachela Czas edycji: 2007-09-13 o 13:22 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Przyczajenie
|
Problem
Witam. Mam dośc nietypowy problem, kolega kiedyś pokazał mi perfumy był to zestwa Giorgio Armani w którym były meskie perfumu w 2 flakonikach białbym i czarnym. Mam teraz problem z ich dokładną nazwą. Wiem, że te białe były super ale nie wiem dokładnie jaka jest ich nazwa. Moze ktoś z użytkowników forum widział już taki zestaw i zna nazawe? Z góry dziękuje za pomoc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Problem
tutaj obejrzyj zdjecia i zobacz nazwy http://aukcja.onet.pl/search.php?str...rom=&price_to=
a może to to? http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10080 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=9382 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=220825575
![]() |
#306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Po pierwsze: nie "perfumu", a perfum
Twój opis nieodparcie kojarzy mi się z Emporio White. O ten chodzi? http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10080
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Zakorzenienie
|
Wejdź sobie na KWC (Kosmetyk Wszechczasów) i w wyszukiwarce wpisz Giorgio Armani. Wyskoczą Ci opisy wraz ze zdjęciami. Może w ten sposób znajdziesz swoje buteleczki?
![]() |
#309 |
Przyczajenie
|
Napewno nie pour homme bo miałem je, wydaje mi się , że albo emporio white for him, albo emporio for him, albo emporio night for him. To był taki zestaw biały i czarny flakonik...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Hej, zajrzyj w podane linki! Nawet zestawy pasujące do Twojego opisu w nich są!
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Wtajemniczenie
|
Diora-różowe:>
Powiedzcie mi - które to są???
Heh.... Kolega mi napisał, że takie perfumy mu się najbardziej podobają ![]() Oczywiście mnie na nie nie stać ![]() Ale chociaz zobacze (powącham?) w perfumerii, jaki gust ma kolega ![]() a zupełnie nie wiem o które mu chodzi... Cherie? Może Wy wiecie?
![]() |
![]() |
#312 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Diora-różowe:>
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Zakorzenienie
|
Jestem prawie pewna, ze chodzilo mu o Addict 2
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Zakorzenienie
|
Wątek połączyłam z tematycznym
![]() ![]()
![]() |
#315 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za odpowiedź oraz za połączenie wątków - sorry- nie zauważyłam, że taki temat już jest.....
![]()
![]() |
![]() |
#316 |
Zakorzenienie
|
Spoko, lubię łączyć wątki, poza tym na ten ciężko trafić (tytuł).
![]()
![]() |
#317 |
Wtajemniczenie
|
Nio, dość trudno
![]() To znaczy kiedyś nawet byłam na tym wątku, ale jakoś wyleciało mi to z głowy ![]() Dzięki za porady, idę dziś do perfumerii to wywąchać ![]()
![]() |
![]() |
#318 |
Zakorzenienie
|
Zapach z nuta wanilii
Jakiś czas temu wąchałam w Douglasie piękny zapach z gatunku cięższych ale z wybijającą się nutą wanilii. Wydaje mi się że był w fioletowym lub ciemnym opakowaniu kulistym, ale mogę się mylić. Pomóżcie mi proszę co to mógł byc za zapach bo jak poszłam drugi raz to już nie mogłam go odszukać
![]()
![]() |
#319 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapach z nuta wanilii
Fioletowe i kuliste i waniliowe - Lolita Lempicka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Zakorzenienie
|
Może to był najnowszy Poison Midnight, sporo w nim wanili?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Zakorzenienie
|
stawiam na midnight
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- Ultraviolet Raco Rabanne - Ralph Hot Ralph Lauren - Wish Chopard (fioletowego koloru tutaj nie ma, ale kształt flakonu jest po części kulisty - w zależności od punktu patrzenia ![]() - Crystal Noir Versace, kolor ciemny, korek (niby diament) ma w sumie kształt kulisty
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Wtajemniczenie
|
Hypnotic Poison Dior ... bardziej waniliowych perfum nie znam, ba- ja HP z powodu nadmiaru wanili nie znoszę. Kulisty flakon choć nie fioletowy.
A ciemne, choć nie kuliste opakowanie z zawartością wanilii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Raczkowanie
|
Dot.: Felicitas Coty- prozac edt
Pamiętam go! Miałam kiedyś taki perfum, ale było to kupe lat temu
![]() Mam gdzieś jeszcze pustą buteleczke po nim, ale zapach wywietrzał niestety ![]() ![]()
![]() |
#325 |
Raczkowanie
|
O kurka! Właśnie co wczoraj myślałam o skojarzeniach między Felicitas a Dolce Vitą!
Ach Felicitas to były moje pierwsze "prawdziwe" perfumy. Strasznie spodobały mi się u kuzynki więc zapragnęłam ich dla siebie. Jednak ich funkcją było tylko bytowanie na półce, jakoś wolałam je posiadać niż się nimi psikać. Ogólnie będąc nastolatką nie przepadałam za psikaniem się zapachami (dziwne stworzenie ze mnie było ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Zakorzenienie
|
Ja pamietam te perfumy dosc dobrze i mnie rowniez kojarza sie troszke z zapachem Dolce vita. Te perfumy dostala chyba moja siostra od wujka, ale malo komu sie podobaly, wyladowaly chyba u mojej babci. Mnie sie jakos niespecjalnie podobaly, bo byly jak na moj owczesny gust dosc ciezkie. Dawno ich nigdzie nie widzialam. Podobal mi sie flakonik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Raczkowanie
|
Co to za perfumy??
Czesc dziwczyny,
Czy ktos moze mi powiedziec co to za perfumy, te ze zlota nakretka ozdobiona sprezyna? Kurcze, mialam je kiedys i bardzo dobrze wspominam tylko niestety pamiec nie ta ![]() Dzieki |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#328 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co to za perfumy??
To jest chyba Escada Acte 2.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Raczkowanie
|
Dziekowac, dziekowac!!!
![]() Ciekawe cz ja gdzies dostane... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Zakorzenienie
|
Sa, np. tutaj: http://www.perfumy-perfumeria.pl/Esc...l-W-19803.html
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:19.