|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Przyczajenie
|
Hej znów powróciłem
niestety nic nie przychodzi a ok. 0.5 roku temu dostałem pozytywne odpowiedzi od K2 i jeszcze czegoś i do dziś nie przyszło, ale zagraniczne przesyłki chyba najszybcej przychodzą i najczęściej poz. odp.Podrawiam |
|
|
|
#3122 |
|
Przyczajenie
|
A ja wczoraj dostałam przesyłkę od Kolastyny - 20 próbek różnych kosmetyków
|
|
|
|
#3123 |
|
Przyczajenie
|
A dziś negatyw od Farmony
|
|
|
|
#3124 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Free Samples cz. II
dzisiaj katalog firanek
|
|
#3125 |
|
Zakorzenienie
|
sporo próbek Kolastyna-to solidna firma
![]() poszłam do apteki i spytałam o próbki La Roche Posay...i podałam konkretne nazwy kremów,które uzywałam kiedyś oczywiście odp."nie ma"....ale dała mi kobieta korektor próbke od zaczerwienień-czyżby aluzja do mnie? było zimno..mróz..ja bez make-up-u więc pewnie tak ![]() |
|
|
|
#3126 |
|
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczyny
) czy Wy pisząc maile do firm kosmetycznych itp podajecie od razu swoje dane kontaktowe, czy najpierw czekacie na ich odpowiedz?? Nie chcialabym wysyłac swoich danych byle gdzie i nie wiem jak to zrobic, zeby mi wysylali probki... po Waszych wpisach widzę ze to swietna zabawa a mozna przy okazji wyprobowac rozne kosmetyki i pewnie do niektorych sie przekonac... Pozdrawiam )
|
|
|
|
#3127 |
|
Zakorzenienie
|
Od razu podaje dane osobowe
|
|
|
|
#3128 |
|
Przyczajenie
|
Jakiś czas temu zaczęłam się w to bawić i prawie wszędzie wysyłałam maile z danymi od razu. I co...? Jak na razie dostałam próbki od trzech firm!!! Więc nie wiem czy jest sens wysyłać wszędzie swoje dane.
W poniedziałek dostałam paczuszkę od Eukanuby dla pieska Solidna firma, bardzo szybko przysłali![]() |
|
|
|
#3129 |
|
Zakorzenienie
|
aleksandra8210 mam pytanie - tak po prostu trzeba napisac do firmy i poprosic o te probki? Jestem zainteresowana La Roche Posay i Kolastyna
Pewnie trzeba napisac na adres "kontakt" na stronie firmy? Mozesz podac adresy do LRP i Kolastyny? Bo nie chce jakies nieodpowiednie adresy wybrac, coby mnie nie wysmiali
|
|
#3130 |
|
Zakorzenienie
|
Hihihih, ciekawe, czy sie uda, napisalam tu:
infolinia@kolastyna.pl kontakt@laroche-posay.pl infolinia@miraculum.pl http://www.torf.pl/formularz_zgloszeniowy.php dermika@dermika.pl biuro@floslek.pl dax@dax.com.pl m.poprawa@bielenda.com.pl Czekam z niecierpliwoscia na odpowiedzi
|
|
#3131 |
|
Zakorzenienie
|
probeczki dla pieska
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3132 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewuszki
ale jakoś nie miałam czasu . nic prawie nie przyszło, bo przestałam zamawiać ale 2 czy 3 dni temu dostałam autograf agaty młynarskiej . pamiętam, że pisałam na e-maila do niej baardzo dawno, ale na jaki, to nie mam pojęcia, muszę poszukać . teraz powysyłałam trochę do firm kosmetycznych, ale już przez Was sprawdzonych szukałam trochę na promosferze.pl i trafiłam na http://www.yourprint.canon-europe.com/print_image/ piszą, że jak wyślesz im zdjęcie, to wydrukują Ci je drukarką jaką wybierzesz, abyś zobaczyła jak ona `świetnie` drukuje - oczywiście bezpłatnie, zobaczymy pozdrawiam
|
|
#3133 |
|
Zadomowienie
|
paczuszka z Eukanunby
|
|
#3134 |
|
Zadomowienie
|
paczuszka z Eukanunby
|
|
#3135 |
|
Zakorzenienie
|
Martyna- zgadza się, przesyłają z tamtej strony zdjęcie
![]() Ja wyslalam dwa razy i dostalam dwa razy zdjęcie ![]() Tyle,że na zdjęciu jest oczywiście ich reklama :P
|
|
#3136 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisali mi z Miraculum, ale z tresci maila nie wynika, czy dostane w koncu te probki czy nie
...mam nadzieje, ze tak
|
|
#3137 |
|
Raczkowanie
|
Kartka Hugo Boss, katalogi Quelle, Schafer, Otto. Autograf Agaty Młynarskiej.
Może się przyda: http://www.sanoflore.net.pl/
. . . Wystarczy ciepło rąk, muśnięcie warg, wystarczy żeby ktoś pokochał nas... . . . Edytowane przez metamorphosis Czas edycji: 2008-02-22 o 13:52 |
|
|
|
#3138 |
|
BAN stały
|
Jak dotychczas kartki od Lacosty, Hugo Bossa, wkładka Carefree, 2 próbki od Dax Cosmetics
|
|
|
|
#3139 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3140 |
|
Zakorzenienie
|
Na dole jest taki pasek, i w prawym gornym rogu tez taka reklama ;p
|
#3141 |
|
Zadomowienie
|
W tym wątku opisałam akcje "Czy wierzysz w Britney?".
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=239982 Po prawej stronie w podanym linku wypełania się wniosek i wysylają DARMOWA PRÓBKĘ PERFUM BRITEY. Można dostać 2 sztuki. Niestety do Polski nie wysyłaja, tylko UK, Hiszpania, ...
Poszukuje X-POSE Stardust, Christina Aquilera !!! Edytowane przez anastazjaa Czas edycji: 2008-03-02 o 15:28 |
|
|
|
#3142 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjecie canona
|
|
|
|
#3143 |
|
Wtajemniczenie
|
A u mnie od pewnego czasu nic...
![]() Przed chwilą wysłałam z 40 meili ;D Zobaczymy... |
|
|
|
#3144 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie niestety tez prawie nic bo nie mam na to czasu jak zreszta wiekszosc
|
|
|
|
#3145 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja czas znalazłam, bo chora jestem
![]() Więc wysyłam meila, ale już dostałam 2 negatywy I kolastyna odpowiedziała, że wyślą |
|
|
|
#3146 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja czas znalazłam, bo chora jestem
![]() Więc wysyłam meila, ale już dostałam 2 negatywy I kolastyna odpowiedziała, że wyślą |
|
|
|
#3147 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie NIC
Nawet Kolastyna nie odpisala...buuu
|
|
#3148 |
|
Wtajemniczenie
|
No ja właśnie dostałam pozytywa od www.pora.pl [naklejki]
![]() KIA - pozytyw ![]() Negatyw od Firmy Unicolor [kosmetyki] Choć babka bardzo miła, powiedziała że będzie pamiętać o mnie i gdy będą mieli próbki to je wyśle I się zapytała czy pasuje mi również, że ona mi poda adresy sklepów, gdzie można dostać ich próbki ![]() Delecta - negatyw ![]() Dr Scheller Cosmetics Polska - przekazali list we wlaściwe ręce ![]()
|
|
|
|
#3149 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie już daaaaaawno dawno nic... czekam na paczuszke z Eukanuby ...
|
|
|
|
#3150 |
|
Zadomowienie
|
A co z akcja "Rosnij zdrowo" Pedigree?
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.

niestety nic nie przychodzi a ok. 0.5 roku temu dostałem pozytywne odpowiedzi od K2 i jeszcze czegoś i do dziś nie przyszło, ale zagraniczne przesyłki chyba najszybcej przychodzą i najczęściej poz. odp.

ale jakoś nie miałam czasu . nic prawie nie przyszło, bo przestałam zamawiać
ale 2 czy 3 dni temu dostałam autograf agaty młynarskiej . pamiętam, że pisałam na e-maila do niej baardzo dawno, ale na jaki, to nie mam pojęcia, muszę poszukać . teraz powysyłałam trochę do firm kosmetycznych, ale już przez Was sprawdzonych
...mam nadzieje, ze tak 
I kolastyna odpowiedziała, że wyślą