|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Free Samples cz. II
|
|
|
|
#3302 |
|
Zakorzenienie
|
Musze poszuakac jakiś darmowych próbek Barbie.[/quote]
nie wiem która tu taki zamęt wprowadziła ale może już porozmawiajmy o przyjemniejszych rzeczach hehehe może o próbkach?? ale nie takich co nam dom zaśmiecą tylko takich przydatnych, których się użyje ![]() katalog firanek pewnie się nie przyda ale katalog z domami mi się np bardzo przyda bo mam zamiar się budować więc to akurat mi się baaardzo przyda jakbyście miały stronki z domami, a takze i wystroje wnętrz mi się przydadzą, bo w końcu trzeba miec jakąś koncepcję przed...no i kosmetyki... tylko te działy mnie interesują i tylko z nich będę zamawiać więc proszę juz nie krzyczec
|
#3303 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3304 |
|
Zakorzenienie
|
Tancerka- nie wiem czy jest jeszcze na rynku Murator? Oni zawsze mieli mase projektow.
Co do wystrojow , moze Elle Decoration? To tyle z czasopism, co prawda trzeba za nie zaplacic, ale moze w srodku znajdziesz jakies reklamy bezplatnych wydawnictw. Wejdz sobie na stronke IKEA, maja katalogi ale w wersji on-line: http://www.ikea.com/ms/pl_PL/virtual...atalogues.html |
|
|
|
#3305 |
|
Raczkowanie
|
Jest dużo stron internetowych na temat domów i budownictwa. Z czasopism to rzeczywiście chyba tylko murator. W Elle Decoration fajne pomysły, ale drozyzna.
|
|
|
|
#3306 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję bardzo, na pewno skorzystam z tych rad
lubię wystroje wnętrz więc takie gazetki to dla mnie przyjemnośc
|
#3307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle bez sensu ta dyskusja.. gdybym nie napisała, że potrzebuję tych map, tylko zapytała jak większość: co wysyłają i gdzie trzeba pisać to wyszłoby na to, że też w ramach hobby zbieram to wszystko i byłaby cisza ![]() Hawa z tego co zauważyłam, wątek powstał nie po to, aby wymieniać się nie opiniami, a danymi potrzebnymi do zdobycia próbek itp, chyba się ze mną zgodzisz? (to jest pytanie retoryczne, nie oczekuję od Ciebie żadnej odpowiedzi) Nie żebym Cię wyganiała, ale ze swoim wyrażaniem opinii jak to nazwałaś, IMHO źle trafiłaś to wracając do tego, o co mi chodziło... macie jakieś maile do Krakowa lub/i Międzyzdrojów? (żadna mnie nie poprawiła i nadal nie wiem jak to się odmienia
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3308 |
|
Raczkowanie
|
Ojjj... Dziewczyny, po co te kłótnie?
Ważne słowo - TOLERANCJA. Choćbym nie rozumiała, po co niektórym katalog śrubek czy promocyjna wkładka higieniczna to nie zamierzam nikogo krytykować. Jeśli zaczniemy tak robić to ja was, wy mnie... Bo po co Claire-K foldery z ambasady i próbki perfum A Darii po co mapa? Może sobie kupić Bez sensu.Proponuję ignorować takie zaczepki, które wprowadzają zamęt w tym wątku
|
#3309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do lokalizacji to juz nie bede sie powtarzac, dla chcacego nie ma nic trudnego. Jak cos sie chce znalezc to da sie rade. Ok, koncze ta dyskusje, bo ani ja Ciebie ani Ty mnie nie przekonasz do zmiany pogladow. I jeszcze do tancerki-nie wiem gdzie mieszkasz, ale czasem w wiekszych miastach odbywaja sie targi budownictwa,wystawy i tam mozna nie tylko dostac mase folderow, katalogow, ulotek ale i zasiegnac opinii ludzi z tej branzy. |
|
|
|
|
#3310 |
|
Zakorzenienie
|
ja niestety jestem z mniejszego miasta, ale jak juz przyjdzie co do czego to na pewno skorzystam z tej rady o targach
póki co żeby mieć dom z mężem trzeba najpierw za niego wyjść więć najpierw ślub itp a to tez kupa czasu tak tylko przyszłościowo myślę, bo potem jak przyjdzie co do czego to będę zielona, a tak zdobędę sobie jakieś podstawy
|
#3311 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Co do ulotek - jasne, że biorę. Reklama może i mało skuteczna, ale to już sprawa pracodawcy. Skoro ktoś ma zarobić na tym, że wezmę od niego ulotkę - czemu nie?
|
|
|
#3312 |
|
Zadomowienie
|
Skoro już tu powstała taka wymiana opinii to ja też sie wypowiem
Otóż wątek powstał po to, żeby mozna było sobie zamawiać rzeczy za darmo dlatego też jeśli komuś to nie odpowida to myślę, że nie powinien tu wchodzić bo po co? psuć nerwy sobie i innym? Bez sensu. Kto chce niech idzie i sobie kupi to czego potrzebuje a kto woli zamówić i dostać za darmo to niech to robi Nie kłócicie się dziewczyny bo się nie przyjemna atmosfera robi
|
|
#3313 |
|
Zakorzenienie
|
Pozytyw od Dermiki
Trzeba tylko wypelnic ankiete i poczekac okolo miesiaca (tak pisalo w mailu) ![]() Mam dostac materialy reklamowe i probki
|
|
#3314 |
|
Raczkowanie
|
A ja nic ostatni nowego nie znalazłam. Jak dotąd, korzystam ze starych linków zapodanych z tego forum
. A jak sobie przeglądałam wszystkie strony forum, to ile tych linków, ile postów.. O loosie.
|
#3315 |
|
Raczkowanie
|
ostatnio dostalam z Szwajcarii:
* informatory * naklejki * pocztówki * przypinkę
|
#3316 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie dziś:
*zdjęcia z Canona *próbki z Discreet *katalogi o statkach, portach i Morzu Bałtyckim |
|
|
|
#3317 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.xxbymexx-perfumes.com/?lang=pl-PL próbki Mexx wild i nice
|
|
|
|
#3318 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zenada
|
|
|
|
|
#3319 |
|
Raczkowanie
|
Na początku byłam oczarowana tym tematem. Teraz widzę, ze wiele rzeczy które wysyła się takim "łowcom" to śmieci albo żenujące kartki z perfumami...
|
|
#3320 |
|
Zakorzenienie
|
To skąd w końcu przysyłają próbki?
|
|
|
|
#3321 |
|
Raczkowanie
|
|
#3322 |
|
Zakorzenienie
|
BB? Co to za firmy? Zagraniczne?
|
|
|
|
#3323 |
|
Zadomowienie
|
a ja dostalam 3 podpaski ;p
|
|
|
|
#3324 |
|
Zakorzenienie
|
Do mnie też przyszło sporo podpasek, haha
|
|
|
|
#3325 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny z podpasek to oprócz always i naturelli jeszcze jakies dostajecie??
u mnie katalog domów, mebli i mebli kuchennych bardzo mi się podobają cały weekend wertowałam projekty domów i mam tyyyle nowych planów adresy oczywiscie miałam z waszych linków bardzo dziękuję!!!!
|
#3326 |
|
Przyczajenie
|
A Mogłabyś mi podać namiar na katalogi mebli kuchennych? Byłabym Ci bardzo wdzięczna
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3328 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie podawałyście same linka do mebli black red white i tam był tez kuchenny to zamowiłąm
wybrałam piękną kuchnie i pokazałam tżtowi i on wybrał tę samą czyli możemy się budować bezkonfliktowo hehehe
|
#3329 |
|
Zakorzenienie
|
tancerka a skąd jesteś? może warto poszukać jakiś targów? np w Warszawie co jakiś czas w expo są targi nieruchomości i wyposażenia wnętrz, ja byłam we wrześniu, moja koleżanka w tym miesiącu, tam można zebrac multum katalogów, ulotek, wszystkiego
|
#3330 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam dopiero niecałe 22 lata hehehe moje zainteresowanie tym wynika z bujnej wyobraźni i sama sobie szukam tematów do marzenia o nich
jeszcze nie mam pracy a co dopiero mowic o 200tys zł na budowe domu hehehe
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:37.

Otóż wątek powstał po to, żeby mozna było sobie zamawiać rzeczy za darmo dlatego też jeśli komuś to nie odpowida to myślę, że nie powinien tu wchodzić bo po co? psuć nerwy sobie i innym? Bez sensu. Kto chce niech idzie i sobie kupi to czego potrzebuje a kto woli zamówić i dostać za darmo to niech to robi
wystarczy Marzena