|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Free Samples część III
|
|
|
|
#3392 |
|
Raczkowanie
|
o to fajnie =DD a nie wiesz co trzeba zrobić aby na www.pieknastronazycia.pl zdobyć tą całą gwiazdkę?
|
|
|
|
#3393 |
|
BAN stały
|
A jest któraś z was w Klubie Normaderm? Jeśli tak, to jak u was z tymi punktami? Bo to trochę pokomplikowane xD
Jak ktoś chce to link do rejestr.: http://klubnormaderm.pl/?userRegiste...riend=Onazelka Wypada mi powiedzieć, że jak się tędy rejestrujecie dostaję punkt. Ale bardzo nieprzyjemna wg. mnie atmosfera na forum Vichy ;/ |
|
|
|
#3394 |
|
Raczkowanie
|
Masz całkowitą racje popieram Cię. Wysarczy , że założysz jakiś nowy wątek . To nie odpisują tylko rozkazują Ci usunąć ten post! Lub jak piszę np. Czy znacie aktualne linki z próbkami kosmetyków? To one mi piszą -Nie umisz czytać!
Wg. mnie jest to chamskie..
|
|
|
|
#3395 |
|
Zakorzenienie
|
Od 15 maja za darmo do ściągnięcia będzie płyta coldplay. Nie wiem czy to takie typowe free sample, ale może kogoś zainteresuje. http://www.dziennik.pl/kultura/muzyk...mo.html#reqRss
|
|
|
|
#3396 | |
|
BAN stały
|
Tak... Ja raz zadałam im pytanie, to zamiast odpowiedzi dostałam od jednej z użytkowniczek post z obrazami i coś w stylu, że ich kochana moderatorka i tak takie "gówna" <cytat> pousuwa o.O Więc tam na forum nie warto się odzwyać ;/
Cytat:
Dzięki
Edytowane przez Chocoloco Czas edycji: 2009-05-07 o 20:53 |
|
|
|
|
#3397 |
|
Raczkowanie
|
Racjaa.. Ale jeśli się wogóle nie odzywasz to bezsennsu ma się tam konto.. Ja mam tam -6p nie wiem jakim cudem .. Mniałam + a teraz mam - . Ja na tamtą stronę leję.Czasem tylko zajżę co tam wypisują. A najbardziej to kryykują nowe użytkowniczki
![]() ![]() ![]() .
|
|
|
|
#3398 |
|
Raczkowanie
|
bez sensu w takiej atmosferze przebywać, u nas jest miło i przyjemnie
|
|
|
|
#3399 |
|
BAN stały
|
Nom
Właśnie dlatego jestem wizażanką ;] Prześledziłam wszystkie 3 części tego tematu i atmosfera bez porównania ![]() -- W ogóle nie wiem o co tu chodzi: www.pieknastronazycia.pl Edytowane przez Chocoloco Czas edycji: 2009-05-07 o 21:18 |
|
|
|
#3400 |
|
Raczkowanie
|
a najbardziej mnie drażni na innych forach jak ktoś nowy przyjdzie i zada pytanie w stylu" dziewczyny będę wdzięczna za jakieś maile o próbki" lub "powiecie skąd mogę dostać to czy tamto",to niektóre panienki od razu odpowiadają" a cooo samemu trudno znaleźć"albo coś takiego,jak maja takie coś pisać to po co marnowac palce na klawiaturze;/ chyba po to jest forum żeby dzielić się z innymi,zarówno adresami,jak doświadczeniem,mozna również pochwalić się łupami
]:->
|
|
|
|
#3401 |
|
Raczkowanie
|
zgadzam się całkowicie
i nawet spamów nie ma )
|
|
|
|
#3402 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny powiedzcie mi czy ktoras z was otrzymała próbki podpasek always z 4 skrzydełkami i tę kawe???
ja wciaz czekam i tak sobie mysle ze chyba dałam sie nabrac ![]()
|
|
|
|
#3403 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Ale jak ostatnio byla akcja z alwaysami to też długo się czekało i w końcu doszły (jak zaszłam w ciążę i już niepotrzebowałam |
|
|
|
|
#3404 |
|
BAN stały
|
Mają wyczucie czasu xD
|
|
|
|
#3405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)a mi z always nigdy nic nie przyszło ;/ ani mi ani mojej sis ... a ob mi przyszło a z alwaysa nie ;/
|
|
|
#3406 |
|
Rozeznanie
|
Niesprawdzone (wszystko zagraniczne)
- herbatki : http://www.aaahtea.co.nz/contact/subscribe http://www.mightyleaf.com.au/mailing-list.aspx - podkładka pod mysz: http://www.nachi.org/mousepadr.htm - wykałaczki : http://www.flixsticks.com/sandwich - naklejki: http://www.rockandice.com/catalogs08.php
|
#3407 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z wami odnośnie podawania linków - wiadomo, do 10 stron wstecz można sobie przeglądnąć, ale jak coś było w 1 albo 2 części wątku (a ktoś nie wie co to i nie wie do wpisać w wyszukiwarce!) to nie ma sensu całości przeglądać - bo przecież nikomu korona z głowy nie spada jak wklepie jeden adres
|
#3408 |
|
Raczkowanie
|
ja te podpaski dostałam w markecie od Pani z promocji, są nawet nawet, ale i tak mam inną wypróbowaną markę i nie zamienię je na te czteroskrzydlaste(nawiase m mówiąc to to nie wygląda jak 4 skrzydełka tylko jak dwa ale z takim wycięciem pośrodku i to chyba nazywaja czterema)
|
|
|
|
#3409 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam alwaysa nie lubie. Za grube i duze jak dla mnie
Mam inna marke
|
#3410 |
|
Zakorzenienie
|
a ja tam się nie zgadzam ... przecież , nawet te osoby , kóre są tutaj stale nie pamiętają dokładnie adresów , mogą jedynie rzucić nazwami , przecież też musielibyśmy poszukać gdzieś linków dokładnych... a równie dobrze osoba której zależy na adresach może sama poprzeglądać ....
a co do podpasek ...hmm ja już w sumie dawno ich nie używam, zdecydowanie wolę tampony ...a z tych tylko ok przesyła
|
|
#3411 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() co do tych nowych, to grube nie są, ale nie przekonały mnie
|
|
|
|
|
#3412 |
|
DOMator
|
|
|
|
|
#3413 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3414 |
|
Zakorzenienie
|
a mam pytanie ... kurierzy chodzą w soboty ?? bo nie wiem kiedy ta kampania z play sie zacznie a jutro wieczorem wyjeżdzam na weekend...
|
|
#3415 |
|
Raczkowanie
|
no więc kawę,jesli mowa o sc to dostałam coś przed Wielkanocą,z ob juz wysłałam 2razy i ciągle nic,a na always jeszcze nie próbowałam chociaż używam
także zaraz wskocze na ich stronke,chyba ze z jakiegoś innego miejsca mozna zamówić próbkę? Co do podpowiadania nowym użytkowinikom to co innego jesli czyta forum i ostatnie 20 postów dotyczy tematu jednej rzeczy to moze sie cofnąć bardziej i poszukać,ale jesli jest w ogole nowy to chyba można mu pomóc nie?
|
|
|
|
#3416 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3417 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, pamiętacie może kiedy do odbioru jest miesięcznik Uroda w Naturze? Zarejestrowałam się, zaznaczyłam ze chce odebrać, potem wyświetliło mi się od kiedy do kiedy mogę i zapomniałam
)))Wkurzył mnie ten OLAY za milczenie w sprawie testowania Olay Regeneriest. To naprawdę granda! Nie wiem czy już to było, ale na www Sanoflore można się ze rejestrować i potem zaznacza się 3 próbki które można otrzymać. Oczywiście to dla tych które są zainteresowane naturalnymi kosmetykami ;-) Są drogie ale warte swejceny. |
|
|
|
#3418 |
|
Rozeznanie
|
ja od SC też dostałam kawe juz z tydzien temu.. a dzisiaj dzwonil kurier i przyniesie play fresha
|
|
|
|
#3419 |
|
Raczkowanie
|
hmm do mnie nigdy kurier nie dzwoni....zawsze przynosi,a nie przypominam sobie żeby kiedykolwiek dzwonił... ale również pleja oczekuję
Dog in the fog gazetkę można odebrać od18-20maja
|
|
|
|
#3420 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:26.

ja wciaz czekam i tak sobie mysle ze chyba dałam sie nabrac