|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Free Samples część III
ja dziś odebrałam Urode w Naturze
![]() a zaraz wysyłam do tego Extravaganji ![]() A tabaki też nie dostałam..buuu
|
#3872 |
|
Raczkowanie
|
a ja jeszcze raz do Ziaji.. Ciekawi mnie ta akcja z automatami
Zobaczymy, co teraz powiedzą, bo napisałam, że "wiem, że praktykują Państwo wysyłanie darmowych kosmetyków do testowania" :P
|
|
|
|
#3873 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3874 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3875 |
|
Raczkowanie
|
u mnie tez pozytyw z extravagajna cz jak sie to tam pisze.. i juz sama nie wiem czy sie cieszyc?
|
|
|
|
#3876 |
|
Zadomowienie
|
U mnie również. W ciągu 10 min dostałam odpowiedź na maila z prośbą o adres wysyłki...
ciekawe...
|
#3877 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie pozytyw z Extravaganji i Oilatum.
Z Ziaji mi napisali że prześlą "dostępny materiał reklamowy". Czyli nie wiem czy próbki, bo ulotek nie chcę, mam wizaż ![]() A z YR napisali że prześlą próbki, a potem "Serdecznie zapraszam do złożenia zamówienia. Pani numer Klienta: 14141758." Czy to oznacza że muszę złożyć zamówienie na próbki, czy że próbki prześlą a zamówienie mogę złożyć jak mi się coś spodoba? Bo nie chcę już ich dopytywać.. Edytowane przez lalaith Czas edycji: 2009-05-19 o 17:25 |
|
|
|
#3878 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj dostałam przesyłkę z Jean Careno. Dziewczyny, które też ją otrzymały, jakie nr zapachów dostałyście? Bo ja 2, 9 i 10 i się zastanawiałam, że może jeszcze zamówie na mamę i babcię
ale pod warunkiem, ze w różnych paczkach wysyłają różne zapachy, bo jesl takie same to raczej nie ma sensu ;] Napiszcie, jakie nr dostałyście
|
|
|
|
#3879 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
heh fajnie. a to pisałas do nich w formularzu na ich stronie? mi jak zwykle nie odpisali.
|
|
|
|
|
#3880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://mazidla.com/index.php?page=sh...mart&Itemid=27 http://www.zrobsobiekrem.pl/?97,olej-konopny-naturalny Więc nie siej paniki
|
|
|
|
|
#3881 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się ostatecznie nie zalapałan na tabakeę,tzn. nie otrzymałam statusu testerki.Z sc mam też nie aktywowane startery Playa,sama tego zrobić nie mogę.Muszę kogoś z telefonem bez simlocka poprosić o pomoc w takim razie
No idalej czekam na wafle,tyle że nie mogę sobie pozwolić na siedzenie w domu i czekanie na kuriera,a żadnego awizo do tej pory nie było
|
|
|
|
#3882 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
blog biochemiczno kosmetyczny http://biochemiakosmetyczna.blogspot.com/ "Samotność jest złudzeniem.Myśli człowieka krążą zawsze koło innych ludzi i łączą go z ich obcym losem,który na próżo strara się odepchnąć." Z. Nałkowska ("Granica") |
|
|
|
|
#3883 |
|
Raczkowanie
|
https://www.livingnature.com/catalog/main.cfm?t=l&r=rg
nie wiem czy juz było jakies próbk i zelu. Podobno przychodzi
|
|
|
|
#3884 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie!
![]() Jestem na tym forum poraz pierwszy, ale już przez dłuższy czas jestem zalogowana na stronie wizaż.pl. Otóż od ponad roku interesuję się darmowymi próbkami. Nie mam zbyt wielkiego wyboru, bo nie wysyłam nałogowo e-maili, czy coś Chcę Wam polecić pewną stronkę - bardzo podobną do serwisu otoloto.pl Polega na tym, iż wybiera się 6 liczb na każdym z 10 kuponów, które się codziennie otrzymuje. ^^ Zabawa na sto dwa. ![]() Jeśli chcecie również wziąć udział w tej grze, to podajcie mi swoje maile na priva, a wyślę zaproszenie . Pozdrawiam wszystkie Wizażanki i postaram się regularnie odwiedzać te forum! ;* |
|
|
|
#3885 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3886 |
|
Raczkowanie
|
właśnie też się zastanawiam co to ma wspólnego z samplami
|
|
|
|
#3887 |
|
Zakorzenienie
|
ja też dostałam pozytyw od ganji
że wyślą dziś katalog i kilka próbek.
|
|
|
|
#3888 |
|
Raczkowanie
|
o kurna, piszecie że pozytyw po 10 min.? a ja wysłałam ponad pół godziny temu i nic. życie jest ciężkie :P
|
|
|
|
#3889 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#3890 |
|
Raczkowanie
|
oooo, pozytyw z YR. No, jak ja to lubię!
![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Czyścioszek: http://www.czyscioszek.zafriko.pl/str/probka |
|
|
|
#3891 |
|
Rozeznanie
|
Tez mam pozytyw z ExtraG, jestem przeciekawa zawartosci paczki
![]() I dzis plakat i materiały z departamentu energii, biura do spraw badan, wydziału biologii z US gov. o chromosomach i badaniu na genomem człowieka - w sam raz na prezentację na zaliczenie lektoratu - hura
|
#3892 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak otrzymac probki jeancareno? trzeba akis formulaz wypelnic czy poprostu napisac? |
|
|
|
|
#3893 | |
|
Zakorzenienie
|
W Naturze nie miałam żadnych problemów z odebraniem "Urody" - pani poprosiła tylko o nazwisko, które odhaczyła sobie na jakiejś swojej liście... i już
![]() ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Cytat:
"Uwaga! Ze względu na duże zainteresowanie próbkami perfum... ...nie nadążamy z ich produkcją i tymczasowo wstrzymujemy naszą akcję ich rozdawania. Możesz zapisać się poniżej na listę powiadomień - wyślemy Ci maila jak tylko rozpoczniemy na nowo wysyłkę próbek."
Edytowane przez malagaw Czas edycji: 2009-05-19 o 18:32 |
|
|
|
|
#3894 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, które dostały pozytywy od Extravagaji: czy podawałyście od razu w formularzu swoje adresy? Bo ja podałam i odpowiedzi nie dostałam
![]() A czy wysyłałyście może maile do Bielendy, bo niby jest specjalny mail na próbki probki@bielenda.com.pl i można wysyłać, ale ja nic nie dostałam a wysyłałam go jakieś 2 miesiące temu
|
|
|
|
#3895 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3896 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też właśnie podałam adres i nic. |
|
|
|
|
#3897 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3898 |
|
Przyczajenie
|
Hah, no oki. ;D
http://pl.kingolotto.com/ ;] |
|
|
|
#3899 |
|
Zakorzenienie
|
tez mam pozttyw od extravaganji
|
#3900 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
,,Strona została przygotowana na potrzeby lekcji FPwWGP ZSUG w Pleszewie,, |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:57.

Zobaczymy, co teraz powiedzą, bo napisałam, że "wiem, że praktykują Państwo wysyłanie darmowych kosmetyków do testowania" :P

No idalej czekam na wafle,tyle że nie mogę sobie pozwolić na siedzenie w domu i czekanie na kuriera,a żadnego awizo do tej pory nie było