|
|
#3991 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Free Samples
Kochane tak na szybko to po robilam tak ze wchodzilam na www tych firm które jedzonko produkuja , zwykle na niemieckie strony bo u nas to oczywiscie robia łaske ze wogole cos przysla a poza royalem i purina nawet nie racza odpowiedziec na mejla a mysle ze to bardzo nie ładnie.
Z tego co pamietam to sa strony www.hills.de , www.eukanuba.de, www.iams..de, www.purina.pl, www.animonda.pl lub www.animonda.de , www.sanabelle.de , i jeszcze wiele wiele innych ale z pamieci nie pamietam niestety sory
|
|
|
|
#3992 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Barzdo Ci dziękuje
|
|
|
|
|
#3993 |
|
Przyczajenie
|
z puriny przysłali mi jakis formularz do wypelnienia o kotach ale kolezance nie przyslali i nawet nie odpowiedzieli wiec nie wiem jak oni wysylaja chyba tylko na chybil trafil .Mam nadzieje ze wam przysla ten formulrarz
a jesli chodzi o te zagraniczne strony to dopiero sie okaze czy cos przysylaja bo ja niedawno powysylalam , po prostu albo wchodzilam w gotowy formularz i w komentarzu pisalam pare slow o moich zwierzakach i ze prosze o prówbki albo pisalam na mejl który byl podany , mam jeszcze pare linków do innych firm ale to wieczorkiem napisze
|
|
|
|
#3994 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
|
#3995 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny z jakiej strony zamawiacie próbki Yves Rocher - ja kiedyś do nich pisałam i mi odpisali że nie wysyłają próbek
|
|
#3996 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny z jakiej strony zamawiacie próbki Yves Rocher - ja kiedyś do nich pisałam i mi odpisali że nie wysyłają próbek
![]() ja na ten mejl i mi odpisali bok@yrnet.pl trzeba dołaczyc taka klauzule to juz nie beda ci zawracac głowy : oj nie moge wkleic ale moge poslac ci mejlem tylko nie wiem jaki masz mejl
|
|
|
|
#3997 |
|
Raczkowanie
|
"Niniejszym wyrażam zgodę na otrzymywanie wiadomości e-mail oraz przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w wiadomościach e-mail dla potrzeb informowania mnie o ofercie oraz o działaniach marketingowych firmy Yves Rocher, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1999 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 833)."
taką a próbki szły 2-3 tygodnie, nie pamietam dokładnie
|
|
|
|
#3998 |
|
Raczkowanie
|
A do mnie z Yves Rocher może 3 dni paczuszka szła...
|
|
#3999 |
|
Raczkowanie
|
ojj nic od kilku dni
(
|
|
|
|
#4000 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie też nic
|
#4001 |
|
Wtajemniczenie
|
Weekend -wiec w skrzynkach pusto musi być, dajmy szanse panom/paniom listonoszom by nam w poniedziałek przynieśli pakunki
![]() ![]()
|
#4002 |
|
Raczkowanie
|
moze bede miala wiecej szczescia w poniedzialek
|
|
|
|
#4003 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie od tygodnia pusto
ale dopieroco wrociłam to kiedy indziej hehehe
|
#4004 |
|
Zakorzenienie
|
ja ponowię moje pytanie
jak długo przychodziły Wam próbki z Yves Rochera??
|
#4005 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3857
|
|
#4006 |
|
Zakorzenienie
|
mi dzisiaj listonosz drugi raz przyniosl zawieszki z promoart.pl :| i po co mi tyle
![]()
|
#4007 |
|
Zakorzenienie
|
a ja z promoart dostalam maila ze przyszla i dupa..do tej pory ani sztuki..:/
|
#4008 |
|
Raczkowanie
|
Ja dostałam dzisiaj :
- próbki od mincera -próbki od dermiki i miły list - Informator o Krakowie smycz i taki inne _ informator o Katowicach - katalog oddk no to chyba tyle, a listonosz zły... |
|
|
|
#4009 |
|
Zakorzenienie
|
aprzybyla! dzięki
wszędzie szukam maila do Mincer i nigdzie nie mogę znaleźć proszę zapodajcie a z promoart to jest biżuteria??
|
|
#4010 |
|
Wtajemniczenie
|
austra.info
dotarły katalogi dość ciekawe
|
#4011 |
|
Zakorzenienie
|
dziś Pharma CF
- 2 próbeczki kremów na dzien - próbka wody po goleniu KORSARZ (oddałam tacie )
|
#4012 |
|
Raczkowanie
|
drogie wizażanki mam do Was wielką prośbe. Dostałam maila, niestety po angielsku, a że w językach dobrza nie jestem, prosze o pomoc
![]() treść: Dear Madam, Thank you for joining us and taking the time to write. Your beauty concerns are important to us and we appreciate the opportunity it presents to communicate with you. We would be more than glad to give you samples from Clarins. I suggest that you approach any of our Clarins counter and make sure to talk to one of our Beauty Consultants. As this is really part of our service to our clients, they would give you free consultation and from there give you the appropriate samples suited to your skin needs. Should you need more assistance, contact our Agent in your country at: Optimum Distribution sp ZOO 02-822 Warszawa Ul Poleski 21 Phone : 00 48 22 545 13 00 (8804) Fax : 00 48 22 545 14 Yours sincerely, Michele Lagne Paris Clarins Consumer Relations z góry dziękuje
|
|
|
|
#4013 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"Droga Pani , Dziękujemy dla dołączania do nas i brania czasu, by napisać. Twoje zainteresowania piękna są ważne do nas i doceniamy okazję, którą to przedstawia, by komunikować się z tobą. My bylibyśmy więcej niż zadowolony, by dawać ciebie bierze próbki od Clarins. Zasugeruję, że zbliżasz się do jakiejś z naszej lady Clarins i upewniam się, by rozmawiać z jednym z naszych Consultants Beauty. Ponieważ to jest naprawdę część naszej usługi do naszych klientów, oni daliby tobie wolną konsultację i stamtąd daliby tobie odpowiednie próbki dostosowane do twoich skórnych potrzeb. Powinieneś potrzebować więcej pomocy, kontaktują się naszego Agent w twoim kraju w: Optymalny sp Distribution ZOO 02-822 Warszawa Ul Poleski 21 Telefon : 00 48 22 545 13 00 (8804) Faks : 00 48 22 545 14 Z poważaniem , Michele Lagne Paryż Clarins Consumer Relations" A z tego co rozumiem, to ów firma, pragnie byś sie skonsultowała u ich przedstawicieli i oni ci dadza próbki! IMO o to chodzi
|
|
#4014 |
|
Wtajemniczenie
|
dziś mamy
:AVOCADO - katalog bielizny ![]() Bielenda - 4 próbki
|
#4015 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() a u mnie dzisiaj przesyłka od Miraculum: 30 ml kremu do rąk i paznokci i saszetka z balsamem do ciała ![]()
|
|
|
|
|
#4016 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzis dostalam katalog Jesień/zima Quelle i Tubadzin :P
|
#4017 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: FREE SAMPLES :>
rok temu miałam taka manie wysylania maili do firm kosemtyczny i teraz mam cały koszyk próbek kosmetyków przeróżnych :d fajne to.... i niedawno tez wyslalam kilka prósb
|
#4018 |
|
Zakorzenienie
|
dziś przesyłka od PETA:
5 naklejek I am not a nugget. go VEG. broszurka
|
#4019 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie nic nadal ;(
|
#4020 |
|
Raczkowanie
|
Próbkomaniaczki mam pytanko, a co wy piszecie do miast, że dostajecie poxniej gadzety np. długopisy, smycze itp.???
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:11.

(