|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: FREE SAMPLES & KONKURSY cz. X
nosz KUR... ! ja rowniez od 14 próbuję złapać błyszczyk i zacina się aplikacja jak przyjdzie co do czego;/ masakra z tym... wrr !
|
|
|
|
#4052 |
|
Zakorzenienie
|
wpisałam maila i wybrałam 2 przyjaciółki
i nie wiem czy na pewno wygrałam ten błyszczyk w takim razie? gdzie zostanę poinformowana?
|
#4053 |
|
Raczkowanie
|
a ja wpisałam swój mail i po tym aplikacja się zacieła i znów wrócił komunikat że w tej godzinie wszystkie błyszczyki zostały juz rozdane....ehhhh
|
|
|
|
#4054 |
|
Raczkowanie
|
Kupon rabatowy - 20% do KFC (ważny do 12.12 przy zakupie za min. 10 zł)
http://www.facebook.com/kfcpolska#!/...74458195905586
|
|
#4055 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a skąd można się dowiedzieć jaki jest w danym dniu prezent na wizażu i kiedy są wyniki??
Szukałam jakiegoś regulaminu ale chyba mało skutecznie |
|
|
|
#4056 |
|
Zakorzenienie
|
Darmowa karta SIM z internetem na facebooku na profilu FreeM. Zastanawiam się jeszcze czy zamawiać czy może sobie darować.
|
|
#4057 |
|
Konto usunięte
|
ja sobie zamowilam,jak za darmo
siostrze dam bo ona wogole neta nie ma a poza tym sa tanie rozmowy 29gr i sms 14 gr do wszystkich
|
|
|
|
#4058 |
|
Raczkowanie
|
http://www.facebook.com/fashionNation spódnica do wygrania
dzięki dziewczyny za linka do błyszczyków Rimmela
|
|
|
|
#4059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prawidłowy prezent to ten, który obleczony jest czerwoną kokardką w prawym, dolnym rogu, tak jak na obrazku tuż pod logiem Wizaż
|
|
|
|
|
#4060 |
|
Raczkowanie
|
W jakiej literece dzisiaj:P bo niestety aale moje wprawne oko z wada 02 nie znalazło;p
---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- Ok juz mam dzis Olay w prawym dolnym rogu literki W
|
|
|
|
#4061 |
|
Raczkowanie
|
U mnie wczoraj tylko ta wygran z rimela a po za tym to straszne pustki
|
#4062 |
|
Raczkowanie
|
Regulamin jest tuż pod okienkiem, w którym odpowiadamy na codzienne pytanie.
Prawidłowy prezent to ten, który obleczony jest czerwoną kokardką w prawym, dolnym rogu, tak jak na obrazku tuż pod logiem Wizaż Dziękuję, juz znalazłam |
|
|
|
#4063 |
|
Wtajemniczenie
|
Wczoraj odebrałam Skarb, ale faktycznie nic nie ma. Kupowałam w C&A i dostałam dodatkowo kupon 20% zniżki, ważny jeszcze parę dni. Po prostu zapytałam i babka mi dała spod lady
. Przyda się na zakupy świąteczne .A tak to czekam na parę przesyłek.. Ta prima mi nie przyszła, nawet bileciki z kwiaciarni nie przyszły.., czekam też na Aqualight, płyte Ezo, gadżety z nie dopalaczom, Tołpę wygraną i zamówiony strój kąpielowy ![]() Aha a co do rimmela to jeśli już wpisałyście e-mail, to maci wygraną.. Napisali tak. ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- konk fot. do 15.12 http://g1.edipresse.pl/prod/polkiv3/...tykul,10021718. html ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- mam pytanie , bo poluję już na te herbatki parę dni . Wchodzę na zakładkę, jest ta wróżka i te fusy krążą wokół niej ( ), czy to w tym miejscu ma się coś ukazać? jak to wygląda i czy to wyświetla się o stałej godzinie? W regulaminie jest tylko "Jeżeli Uczestnik jako pierwszy kliknie przycisk „Powróż” po pojawieniu się wizji wróżki, wygrywa nagrodę." , co to jest ta wizja wróżki?? Bo jak kliknę po prostu "wywróż" bez tej wizji to nie mam szans chyba na wygraną.. Proszę Cię o odpowiedź bo napisałaś, że wygrałaś
Edytowane przez Aneth:) Czas edycji: 2010-12-08 o 09:11 |
|
|
|
#4064 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za linka do lodów Grycan- łatwo poszło i przyjemnie zjem sobie dwie kuleczki
|
|
#4065 |
|
Rozeznanie
|
Witam jestem nowa
Znalazłam konk na Fb do wygrania maskotki łosia. Codziennie inne pytanie na znajomość mikołaja i jego ekipy do 12 grudnia http://www.face book.com/pages/Gdynia-Poland/Nordea-Bank-Polska/3040 76762552?v=app_1229110011 06319#comments_2_nordea |
|
|
|
#4066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
twieram sobie na stronie gzdie juz jest opcja "powróz" i trzymam kursor wlasnie na "powroz" a reke na myszce i obserwuje monitor, jak na dole po prawej wyskakuja herbatki szybciutko klikam, nagrody pojawiaja sie w roznych odstepach czasu ale jest to wielokrotnosc 3 minut, tak wiec mam otwrate 2 male okna - jedno z wroba a drugie z zegarem i jak zbliza sie godzina podzielna przez 3 (zauwazylam ze pojawiaja sie do 15 sekund po pelnuch 3 minutach) jestem w pogotowiu by szybko kliknac jak pojawia sie herbatki a w miedzyczasie cos sobie robie zeby nie tracic czasupowodzenia
|
|
|
#4067 |
|
Zadomowienie
|
Hej kochane
Dziś nawet dobry dzień! W końcu ustrzeliłam Koszulkę M&Ms na facebooku i wygrałam puszkę FELIX ( www.jeszjak chcesz.pl ) ale to trzeba kupić orzeszki felix żeby zagrać
|
|
|
|
#4068 |
|
Raczkowanie
|
http://www. promocja.cukier -krolewski.pl/
w końcu i do mnie się szczęście uśmiechnęło....udało mi się z koszulka mms i żelem z rosnetu |
|
|
|
#4069 |
|
Zadomowienie
|
gratuluje wam dziewczyny! chcialam was powiadomic ze rimmel wysyla juz emaile, bo ja dostalam i moja siostra
super akcja z tymi blyszczykami!ja czekam na tyle rzeczy... dostala ktoras z was szampon+odzywka loreal i kubek need for speed z empiku w najblizszym czasie? bo ja czekam na to... powiem wam smieszna rzecz wyslano mi priorytetem 26listopada zel a doszedl wczoraj! ekspresowa przesylka co?czekam na wyniki aqua light pantene na polki i z joanny jutro maja byc na fb moze wygram fajny zestaw kosmetykow, trzymajcie kciuki
|
#4070 |
|
Zakorzenienie
|
Ja rowniez dostalam juz maila w sprawie blyszczykow
![]() Mam pytanie do dziewczyn, ktore wygraly kosmetyki Max Factor w konkursie 'Idealna cera' na portalu Polki. Dostalyscie juz swoje kosmetyki? Ja jeszcze niestety nie, a juz sie doczekac nie moge.
|
#4071 |
|
Zadomowienie
|
można wygrać ekotorbę , mają 2000sztuk do rozdania http:// www.facebook.com /?ref=logo#!/vitaminshot?v=app_7146470 109
|
|
|
|
#4072 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a tak mi na niej zależy ! mogę wiedzieć według którego zegarka patrzyłaś ? i o której mniej więcej grałaś ?
... ![]() Edytowane przez Oluniaa95 Czas edycji: 2010-12-08 o 13:15 |
|
|
|
|
#4073 |
|
Raczkowanie
|
Ja też od kilku dnim poluję na ta koszulke ale bez żadnego skutku
A tobie Gratuluję wygranej koszulki ![]() Jesli to nie problem to proszę o głosik
|
|
#4074 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
DD kolezanka czujna xD dziewczyny te torby sa sliczne, nie wiedzialam na ktora sie zdecydowac
|
|
#4075 |
|
Zakorzenienie
|
Jest nowy laureat tygodnia
|
|
|
|
#4076 |
|
PIP.
|
do mnie dzisiaj dotarl kurier
|
|
#4077 |
|
Raczkowanie
|
A co ciekawego dostałas od kuriera ?
|
#4078 |
|
PIP.
|
buty lacoste z konkursu wizazowego
|
|
#4079 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() kurcze, a teraz jak weszłam w powróż to zgłupiałam - ta nagroda ma się pojawić ta tej stronie co ta babka stoi z herbatą, czy już jak klikniesz - koło tej filiżanki? Bo ja chyba nie w to miejsce patrzyłam.. I ja dostałam maila od Rimmel, ciekawe kiedy będą błyszczyki i ciekawe jakie kolory, nie mogę się doczekać
Edytowane przez Aneth:) Czas edycji: 2010-12-08 o 14:22 |
|
|
|
|
#4080 |
|
Zakorzenienie
|
Super
Nie moge sie juz ich doczekac
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.

twieram sobie na stronie gzdie juz jest opcja "powróz" i trzymam kursor wlasnie na "powroz" a reke na myszce i obserwuje monitor, jak na dole po prawej wyskakuja herbatki szybciutko klikam, nagrody pojawiaja sie w roznych odstepach czasu ale jest to wielokrotnosc 3 minut, tak wiec mam otwrate 2 male okna - jedno z wroba a drugie z zegarem i jak zbliza sie godzina podzielna przez 3 (zauwazylam ze pojawiaja sie do 15 sekund po pelnuch 3 minutach) jestem w pogotowiu by szybko kliknac jak pojawia sie herbatki a w miedzyczasie cos sobie robie zeby nie tracic czasu
a tak mi na niej zależy ! mogę wiedzieć według którego zegarka patrzyłaś ? i o której mniej więcej grałaś ?