|
|
#391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Free Samples cz. II
ok
|
#392 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Pierwsze prośby o próbki i przewodniki wysłałam 4-go .Zamawiałam te rzeczy ze stron podanych przez Was w starym wątku, tu tylko przypominam adresy dla tych, którzy dopiero będą zamawiać. Wczoraj wieczorem miło się zaskoczyłam, bo w skrzynce znalazłam: -przesyłkę od Discover The World z 3 ciekawymi przewodnikiami po Nowej Zelandii, Laponii i 'the living planet': Islandia, Nowy Jork & Nambia, do tego dorzucili list z podziękowaniem za zainteresowanie ![]() Przewodniki są ładnie wydane Zamówiłam ze strony http://www.discover-the-world.co.uk/ -2mapo-broszury Kornwalii (jedna z ogrodamihttp://www.cornwalltouristboard. co.uk/xmlbrochurerequest.asp -i kopertę z 4 próbkami (serum wyszczuplające 7ml, reszta ma po 2ml) i sześcioma ulotkami od Oceanicahandel@oceanic.com.pl A dzisiaj dostałam przesyłkę od Bielendy W wielgachnej kopercie znalazłam 7 próbek (po 2ml każda) i ulotkę. Szkoda tylko, że aż 5 z nich przeznaczonych jest dla cery dojrzałej , no ale to moja wina, mogłam w pierwszym mailu opisać moją cerę i podać wiek .Nie pamiętam na jakiego maila psiałam (nie mam zaspianego w 'wysłanych') ale na ich stronie http://www.bielenda.pl/ w dziale: kontakt, są podane maile. Zarówno Oceanic, jak i Bielenda, nie odpisali na mojego maila, ale jak widać przesyłają testerki Dostałam również na maila pozytywaną odpowiedź od Kolastyny i Dax'a z zapytaniem o wiek i rodzaj cery. Teraz tylko czekam na próbki Pozdrawiam i dziękuję za linki. Pozwolicie, że się przyłączę do wątku? |
|
|
|
#393 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie Wizażanki!
Jeżeli można to chciałabym się dołączym do tego wątku ![]() Swoją przygode z próbkami zaczęłam dość niedawno ale juz mam pierwsze zdobycze Wśród nich-próbki z YR -próbki z DAX'a -próbki z L'oreal ( szampon przeciwłupiezowy) -Karta zapachowa z Lacoste i Hogo Boss -8 wielkich naklejek z Jagermiester -kubeczek, długopis i przepisy na drinki z wódki Finlandia -kilka przewodników chyba staje sie próbkomaniaczką :P ciągle szukam jakichś miejsc gdzie można cos zamówić
|
|
#394 |
|
Zadomowienie
|
Sefiq- witamy w naszych skromnych progach
![]() Zaciekawila mnie Twoja zdobycz z przepisami na drinki z wodki 'Finlandii: Podzielisz sie informacja w jaki sposob je otrzymalas ? ![]() PS. Fajny avatarek
|
#395 |
|
Przyczajenie
|
Na stronie Finlandia.com napisałam maila czy nie przyslaliby mi przypadkiem jakichś gadzetów, odpowiedzi żadnej nie dostalam ale po 2 tyg. dostałam awizo ze jakas paczuszka czeka na mnie na poczcie
![]() Książeczka z przepisami na drinki może nie jest jakaś super duża, ale znajdziesz tam sporo fajnych przepisow wraz z przygotowaniem ![]() Nie widziałam jeszcze żeby gdzes pisali o gadzetach z Finlandii, więc na luzie powinni ci przysłac paczuszke, gorzej gdyby juz na to rzuciła się masa ludzi
|
|
#396 |
|
Zakorzenienie
|
ja dostałam dzisiaj od AA oceanic fajne próbki kremów katalog aA w którym opisane są kosmetyki, bardzo fajny na pewno się przyda, ulotki
|
#397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i witamy w wątku
|
|
#399 |
|
Zakorzenienie
|
możecie mi to przetłumaczyć na Polski ?
" Dies ist eine automatisch erstellte Benachrichtigung über den Zustellstatus. Übermittlung zu folgenden Empfängern fehlgeschlagen." kendy - dzięki za adresy
|
#400 |
|
Zadomowienie
|
Kiniaczeq- moglabys mi podac mejla do Oceanica ?
A z tlumaczeniem radze Ci sie zglosic do Suggar_Kitty
|
#401 |
|
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj dostalam bardzo ladna przesyleczkę od Dermiki
Swietne mają te kosmetyki! Bede musiala sobie jakis kremik pozniej kupic, bo rewelacja
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#402 |
|
Zadomowienie
|
a u mnie znowu nic
|
|
|
|
#403 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie nic a nic
|
#404 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Ile ma stron ten katalog i czy są podane w nim ceny? ![]() Cytat:
"Dzień dobry, piszę do Was z prośbą o przesłanie mi próbek Waszych produktów. Jeśli jest taka możliwość, to podaję mój adres: (i tu adres)" W odpowiedzi dostałam, że prześlą mi próbki, ale proszą też o informację jaką mam cerę i ile mam lat (żeby mogli wysłać odpowiednie testerki) .Kiniaczeq, dziękuję za przywitanie ![]() A do Dax'a spróbuj napisać jeszcze raz .Ja nie Kiniaczeq, ale podałam maila do Oceanica kilka postów wyżej: handel@oceanic.com.pl |
||
|
|
|
#405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
handel@oceanic.com.pl proszę ![]() i dzięki za kogoś kto zna się na niemieckim
|
|
#406 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
] i też mam zamiar zainwestować w ich kosmetyki![]()
|
|
#407 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie powiedziałam mamie że szkoda że nie ma cen ale stron ma 23 Cytat:
|
|
#408 |
|
Rozeznanie
|
dostałyście może już coś od mydziewczyny, dove, yr, za wypełnienie tych ankiet? ja czekam i czekam i nic mi jeszcze nie przyszło
|
|
|
|
#409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dostałam negatywną odpowiedź, nie lubią mnie
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
kendy dzięki za adresiki
kiniaczeq Twój avatar strasznie mnie hipnotyzuje, jest super
|
|
|
|
#413 |
|
Zadomowienie
|
Kendy: dzieki
ja juz otwieram linki i je sprawdzam
|
|
|
|
#414 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#415 |
|
Zakorzenienie
|
miło mi że się podoba
|
#416 |
|
Zakorzenienie
|
zaczarowana - dostałam pozytywa od Daxa
wysłałam im maila podobnego do tej treści którą mi wysłałaś dziwne że tej treści wyślą mi próbki a tej mojej nie dostałam nawet odpowiedzi w mojej prośbie o próbki bardziej jakoś się rozwinęłam napisałam czego już używałam i że byłam zadowolona z ich produktów bleble.. więc jednak trzeba pisać krótko i na temat żeby zrozumieli o co nam chodzi
|
#418 |
|
Rozeznanie
|
http://www.miastodzieci.pl/konkurs.php/kid,247.html konkurs
http://www.carefree.de/ mozna tu pisać koleżanka dostała http://www.shell.com/home/ferrari-en..._stickers.html naklejki, wysyłają do Polski p.s. dziś w nocy wyrzucało mnie z wizazu , ale chyba nie tylko u mnie tak się dzieje, w wątku nocnyh marków wizażanki pisały że u nich tez tak się dzieje
|
|
|
|
#419 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#420 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Cytat:
Hehe![]() Dostałam negatywną odpowiedź od www.janssen-beauty.pl , odpisali:"Darmowych gadżetów nie posiadamy. Kosmetyki oraz próbki zakupic można w naszym sklepie internetowym". Ale ja pytałam tylko o próbki , chyba się trochę rozpędzili dopisując gadżety (może myśleli, że im odpiszę "a to może chociaż gadżety?!" ).Cytat:
![]() Wczoraj przyszły do mnie jeszcze próbki szamponu Elseve. Ciekawe czy coś dzisiaj listonosz podrzuci .
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:07.

Kornwalii (jedna z ogrodami
znalazłam 7 próbek (po 2ml każda) i ulotkę.
.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Podzielisz sie informacja w jaki sposob je otrzymalas ? 

w mojej prośbie o próbki bardziej jakoś się rozwinęłam napisałam czego już używałam i że byłam zadowolona z ich produktów bleble.. więc jednak trzeba pisać krótko i na temat żeby zrozumieli o co nam chodzi