|
|
#391 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: FREE SAMPLES :>
Cytat:
|
|
|
|
|
#392 |
|
Zakorzenienie
|
a ja lekko zmienie temat
![]() nei dostalam jak do tej pory zadnych probek [moze mam "fajna" listonoszke i wszystko sobie zabiera;-)] ale z ato wygralam plyte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i odrazu mi sie humor poprawil zlosc na "tż" przeszla i wogole jestem happy
|
|
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu gratulacje
a ankiete Caudalie wypelnialam w sobote. |
|
|
|
#394 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam dzisiaj przesyłkę z Mincera! a w niej 7 próbek (tylko kurcze czemu 5 przeciwzmarszkowych kremów grr), ulotki i cennik dla zamówień internetowych (przy zamówieniach powyżej 35zl przesyłka gratis
)
|
#395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#396 |
|
Raczkowanie
|
Moje dzisiejsze "zbiory"
:-Już drugi raz( ) próbki z mincera:3 przeciwzmarszczkowe,2 kremy jakieś i dwa kremy Young różowe na noc.-Jakieś ulotki i jedna(JEDNA! ) próbka cejlońskiej herbaty-i na końcu dostałam ulotki,kolorowanke,książe czke o zdrowiu i...naklejkę"Dziecko w samochodzie" z Heel No i to niestery już wszystko.W niecały tydzień zgromadziłam pokazną kolekcję próbek Aaa..I zajrzyjcie do dzisiejszego "SupereXpressu"!!Jest jakies artykół o gadżeto i próbko maniakach |
|
|
|
#397 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiejsza korespondencja
Od Female: nie spamuj, nie produkujemy kosmetykow, nie pros o to! pozdrawiam Paweł Miłosz, tel. 502387370 www.PawelMilosz.com Fotografia Rekalmowa Mój komentarz:eee?? Od Heel(dziś dostałam Witam serdecznie, W Polsce obowiazuje zakaz przekazywania probek lekow pacjentom. Jesli chodzi o gadzety, zapraszam na strone www.leczsiezdrowo.pl. To nasz serwis przygotowany z mysla o pacjentach. Wypelniajac quiz lub ankiete ma Pani mozliwosc wybrania drobnej nagrody. Pozdrawiam, Joanna Grzywacz Heel Polska Mój komentarz:Noo..Już troche lepiej Od Winiary(no co? ):Droga Aniu, milo mi, ze chcialabys otrzymac nasze gadzety firmowe. Niestety, ktos wprowadzil Cie w blad - nie wysylamy gadzetow osobom spoza naszego Klubu. Jesli chcialabys sie zapisac, podaj mi swoje imie, nazwisko i adres - wysle do Ciebie poczta ankiete wpisowa do Klubu WINIARY oraz list z jego zasadami. Warunkiem wstapienia do Klubu jest odeslanie wypelnionej ankiety wraz z 25 kodami kreskowymi z dowolnych produktow WINIARY. Pozdrawiam serdecznie, Agnieszka Serwis WINIARY www.winiary.pl Mój komentarz:Taa..Teraz co?Mam kody może zbierać?? Od Onetu: Witamy, Niestety nie możemy pozytywnie zareagować na Pani prośbę. W chwili obecnej nie posiadamy gadżetów reklamowych, które moglibyśmy Pani sprezentować. Z poważaniem, Zespół Onet.pl SA Mój komentarz:Brak.Po prostu mi brak. Komentarz końcowy:NIE MA! Wrr..
|
|
|
|
#398 |
|
Zakorzenienie
|
A do mnie dzisiaj przyszło 9 próbek od CAUDALIE
Mała rzecz a cieszy
|
|
|
|
#399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najlepsza odp od Female ![]() niech sie ugryza
|
|
#400 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dla tych,którzy nie kupili dziś "SuperExpressu": KRÓLOWA GADŻETÓW Nowa zabawa opanowała internet. "Skromna bibliotekarka z Oświęcimia nawet nie przypuszczała,że jeden jej wpis w Internecie doprowadzi do pospolitego ruszenia w sieci Wszystko zaczęło się niespełna dwa miesiące temu. Pewnego wieczoru pani Joanna ogłosiła w Internecie, że wysłała list do firmy z prośbą o gadżety. Po kilku dniach otrzymała paczkę, a w niej długopisy, koszulki i foldery reklamowe. - Nie byłam nowicjuszką. Wcześniej bawiłam się w to, wysyłając pocztę elektroniczną do instytucji i firm we Francji, Kanadzie i w Belgii. Zdążyłam nazbierać pokaźną kolekcję gadżetów - mówi pani Joasia. - Ale w czerwcu pierwszy raz podzieliłam się tym z forumowiczami. Pomysł spodobał się setkom ludzi. Każdego dnia dołączają nowi łowcy gadżetów. Gadżetomaniacy chwalą się otrzymanymi prezentami. Czego tu nie ma! Czapeczki, breloki, próbki perfum, karma dla psa, płyty CD, a nawet prezerwatywy. Te ostatnie w odpowiedzi na list przysłała pewna instytucja z Kanady... Pani Joasia nie jest w stanie policzyć, ile ich już sama dostała. - To są tysiące rzeczy - wyjaśnia. - Najcenniejsze kolekcjonuję. Resztę rozdaję. To oczywiście zabawa. Ale dzięki temu odprężam się po pracy. Co dostają gadżetomaniacy Kama: "Dostałam dzisiaj kubek". Filip: "Ja dziś otrzymałem elegancki zestaw: pióro i długopis, mam już czym pisać do końca życia." Entemka: "Rewelacja!!! Jeszcze jedna paczka przyszła dzisiaj. Tym razem cała dla mojej chrześniaczki - kolorowanki, papeterie, książeczki, obrazki do powieszenia na ścianie". Hmmm: "A swoją drogą, to współczuję listonoszce. Wątła jest kobitka, a musi dźwigać te paczki". Kriss: "Ale Suuuper!!!! Dzisiaj aż 11 przesyłek!". Fryz: "U mnie od dwóch dni pustka, aż cała rodzina w szoku". autor: Oświęcim, Krzysztof Oremus" Dobre,dobre...Jesteśmy na czasie |
|
|
|
|
#401 |
|
Zakorzenienie
|
ja dostalam 9 probek z kolastyny
katalog OKA dziewczyny pod jaki adres wysylalyscie maila do Yves rocher?? sprawdzcie jeszcze sobie ta stronke http://www.2000freeproducts.com/rsfreesamples1.shtml |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#402 |
|
Zadomowienie
|
Olka_222 sprawdziłam kilka stron i niestety wszystkie darmowe próbki sa wyłącznie dla mieszkańców USA. A szkoda, bo dużo tego...
|
|
#403 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Hehe w moim miescie mądre osoby mieszkają
|
|
|
|
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze to znalazłam:
Węże ogrodowe: http://www.polix.com.pl/formularz.php Żaluzje: http://www.zaluzjedrewniane.pl/?q=Darmowe+pr%F3bki Coś dla rycerzy: http://chainmail.w.interia.pl/probki.html Forum próbomaniaczek: http://www.probmaniaczki.fora.pl/ ale w ogóle nie rozkręcone.
|
#405 |
|
Zakorzenienie
|
Ja własnie wpisywałam linki do stronek z darmowymi rzeczami i ten paskudny komputer mi padł, zdechł i sie zawiesił:/ No i linki poszły papapa... bo nie pamiętam ich:/
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#406 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli u kogoś nie zawisła na klamce siatka z nowym katalogiem mebli IKEA, to bez problemu można zamówić go na stronie sklepu www.ikea.pl:-)
|
|
|
|
#407 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#408 |
|
Raczkowanie
|
ok. 8 katalogów rocznie dostaję z bon-prix
https://www.bonprix.pl/zamow.php?hits=banner&hz=57 od niedawna znów działa w Polsce neckermann https://www.neckermann.com.pl/index.php?top_gr_id=1001 Już 7 katalogówdo wyboru można zamówić w Quelle http://www.quelle.pl/ super katalog mebli BLACK RED WHITE (218stron!!!) www.brw.com.pl |
|
|
|
#409 |
|
Raczkowanie
|
od ponad dwóch lat dostaję katalog ULLA POPKEN (ciuchy w większych rozmiarach)
http://www.ullapopken.de/ullapopken/...=katalogfinder |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny bede miala troszke wolnego czasu to przejrze gazetki twoj styl i elle i wyszukam jakies firmy kosmetyczne to podrzuce nazwy
|
|
|
|
#411 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dostałam dzisiaj z ziaji 2 próbki i katalog, za pierwszym razem jka wysłali to wsiąkło gdzieś po drodze do mnie, teraz dostałam poleconym.
|
|
|
|
#412 |
|
Zadomowienie
|
a ja dostaąłm wczoraj 7 probek ziaji, katalog firan wisan i katalog kuchennych i pokojowych mebli Black Red White
|
|
#413 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, jak wrzucam do koszyka katalog QUELLE to mi pisze że nie kosztuje nic. Ale mam wątpliwości : czy płaci się za przesyłkę katalogu??
Wish upon a star Believe in will The realm of the king of fantasy The master of the tale-like lore The way to kingdom I adore Where the warrior's heart is pure Where the stories will come true Nightwish, "Fantasmic"
|
|
|
|
#414 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#415 |
|
Raczkowanie
|
dzięki, Fijołku
Wish upon a star Believe in will The realm of the king of fantasy The master of the tale-like lore The way to kingdom I adore Where the warrior's heart is pure Where the stories will come true Nightwish, "Fantasmic"
|
|
|
|
#416 |
|
Wtajemniczenie
|
A mi nawet żadna z firm kosmetycznych łaskawie ne odpisała.No oprócz Oceanicu i Iwostinu-niby powiedzieli że wyślą ale do tej pory próbek nie zobaczyłam :/ dostałam tylko katalog BonPrix.Od Quelle zamowilam ale chyba juz z tydzien idą ale dojsc nie mogą :/
|
|
#417 |
|
Zadomowienie
|
A ja zaczynam zarabiać
|
|
|
|
#419 |
|
Zakorzenienie
|
Jak zarabiać??
|
|
|
|
#420 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pise żeby wziąśc ze sklepu albo ogladać on-line![]() ??????? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:23.

) próbki z mincera:3 przeciwzmarszczkowe,2 kremy jakieś i dwa kremy Young różowe na noc.
) próbka cejlońskiej herbaty

??