|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Free Samples cz. II
Cytat:
Przyznam szczerze...mogliby grzeczniej . Choć z drugiej strony faktycznie firma wędliniarska to jakie mogłaby mieć gadżety . raczej kubka z logo firmy wędliniarskiej nie widziałam
|
|
#4472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ja napisałam nawet do firmy produkującej konserwy rybne, dżemy, pasztetya przysłać mogą coś zawsze, choćby jakiś długopis
|
|
#4473 |
|
Przyczajenie
|
U mnie dziś: 8 próbek z dax i próbka szamponu elseve przeciwłupieżowego.
|
|
|
|
#4474 |
|
Raczkowanie
|
emememsik wychodzi na to, że wszystkie tutaj jesteśmy pazerny. A jak Tobie się to nie podoba to tu nie wchodź i nie psuj atmosfery
|
|
#4475 |
|
Raczkowanie
|
Stoję murem za karateczką.
Po to stworzone jest to forum, żeby wymieniać się adresami i spostrzeżeniami dotyczącymi darmowych gadżetów i próbek. Emememsik zbieraj dalej swoje próbki ale nie zabraniaj nam rozmawiać o gadżetach
|
|
|
|
#4476 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4477 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4478 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4479 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo niedobrze odpisali , ja bym sie poczuła urazonaa, wystarczyła odpowiedz, że nie wysylaja gadzetów bo nie maja i koniec a nie ;/ i nie moge tego nazwac pazernoscia ... i zadzam sie, ze jesli by sie im to nie oplacało to by tego nie robili , wpisza to w koszty i pewnie wyjdą im grosze za taki kubek czy długopis a my mozemy miec radoche
|
|
#4480 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny... spokojnie. Nie Offtopujmy tak
Jest to wątek o próbkach i gadżetach, które dostajemy bezpłatnie, więc trzeba się godzić z tym, że niektóre firmy nie chcą ich wysyłać, ale od razu tak chamsko.. ? Było, minęło. Nie kłućcie się, która ma rację, bo i tak nic to nie da, firma wyraźnie napisała, że gadżetów nie wyśle, a wasze dyskusje na temat pazerności nic tutaj nie wnoszą. Koniec, cisza, spokój ! ![]() http://aqualia.o2.pl/ankieta.php Wypełniłam ankietę, i przyszedł mi @ aktywujący i pisze tam "Dziękujemy, próbki będą do odebrania w aptece w w sierpniu. Przypomnimy Ci o tym mailem." Ale warto wypełnić... Bo można wziąć udział z testowaniu kosmetyków Vichy (pewnie te próbki z apteki) albo wygrać nowy produkt(oferta limitowana, co 200 osoba wygrywa) ... powodzenia ! ![]() Ps. Jak było to przepraszam |
|
|
|
#4481 |
|
Zakorzenienie
|
Ach jaka ja pazerna
! Wysłałam 3 maile do Ziaji i w końcu otrzymałam upragnione próbki! Przysłali mi dokładnie to co chciałam, chociaż nie napisałam im co mnie interesuje .
|
#4482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Napisałam konkretnie co chciałabym otrzymać, więc? Czekam, a nóż widelec coś się pojawi.
|
|
|
#4483 | |
|
Zakorzenienie
|
karmę dla szczeniaczka, kliker do nauki, ksiażeczkę o wychowaniu szczeniąt i ulotki
![]() Cytat:
dziewczęta, ta pazerność nas kiedyś zgubi, mówię Wam
|
|
#4484 |
|
po prostu Em :)
|
No dobra, nie powinnam była pisać o tej pazerności, nawet jeśli tak uważam.
![]() Chodziło mi tylko o to, że naprawdę nie dziwię się, że niektóre firmy tracą cierpliwość. ![]() Koniec OT.
|
|
#4485 |
|
Zakorzenienie
|
paula-zla, ja na swoje prośby do Ziaji otrzymywałam zawsze negatywy. A tu taka niespodzianka.
karateczko, dostałam: krem do twarzy, oliwkowy (lekka formuła), mleczko do ciała, kokosowe, krem nawilżający z serii calma i krem, kozie mleko + katalog
|
#4486 |
|
Rozeznanie
|
ja dziś dostałam darmowy przewodnik po ESSK
|
#4487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem, prosic o probki kosmetykow, gdy sie jest nimi naprawde zainteresowanym. Ale po co zebrac o karme dla kota czy psa, gdy sie zwierzecia w domu nie ma, po co kaszki dla niemowlat gdy jestescie bezdzietne?. Po co te katalogi drzwi, glazury, ulotki z ambasad? Aby tylko cos dostac, bo za darmo? A potem gadzety fru do kata, bo nudne, bo nieprzydatne, bo tandetne. Wiem, ze zaraz padnie tekst, ze jak mi sie nie podoba, to nie musze tu wchodzic/nie musze prosic o probki. Nie musze, ale mam prawo wyrazic swoje zdanie. Swoja droga, ciekawy watek naprawde mozna sie posmiac z tego zebractwa o gratisy. I czasem az zalamac rece. |
|
|
|
|
#4488 |
|
Zakorzenienie
|
zamawiałyście próbki perfum z tej strony?
?http://www.gwiazdy-pustyni.pl/ ja już dawno do nich wysłałam prosbę i właśnie dostałam mail, mogę sobie wybrać do 5 perfum, które mnie zainteresowały i prześlą próbki, podkreślili jednak, że mają mnóstwo zamówień i przesyłka może nie dojść zbyt szybko
|
#4489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że każdy to robi dla siebie, własnej przyjemności i to indywidualna sprawa. Fakt, takie zbieractwo byle czego jest bezsensowne, ale skoro komuś przynosi radość i uciechę... ![]() Osobiście nie zamawiam makulatury, która jest zbędna, nie rzucam się na każdy link podany przez dziewczyny. Piszę do firm, których produkty mnie interesują, podobają, które chciałabym przetestować, dostać, które mnie się przydadzą. Nie nie mam psa, ale karmę zamawiam dla pieska TŻeta, a kaszki lub pieluszki oddaję cioci, która ma malucha. Czy to też jest złe, że zamawiam coś z myślą o kimś?
|
|
|
#4490 |
|
Zakorzenienie
|
Pula-zla:
I taka postawa jest dobra! Zamawiasz co potrzebujesz, jak nie dla siebie, to dla swoich bliskich czy znajomych. I nic sie nie marnuje. |
|
|
|
#4491 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie paczka od YR - 7 próbek, w tym 3 zapachy
|
|
#4492 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
, ale gdzieś przeczytam, że ochydne są te zapachyhttp://h41159.www4.hp.com/campaigns/wydruk/index.html - próbki wydruku jeśli już gdzieś się pojawiły to pszepraszam http://www.planetsolvent.pl/probki.html - zamawialiście próbki z tej strony? czy one są darmowe? |
|
|
|
|
#4493 |
|
Rozeznanie
|
Aralko, Eukanuba przysłała mi 100g karmy, książeczkę, ulotkę, klikera i kupn 5% rabatu.
FantazZjo, co dostałaś od Kostaryki? samą makulaturę?
|
#4494 |
|
Zakorzenienie
|
Zależy kto co lubi, arabskie pachnidła mogą być intensywne i dawać po nozdrzach, ale myślę, że to kwestia gustu i upodobań. Mnie zaintrygowali, wysłałam prośbę.
|
|
#4495 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#4496 |
|
Raczkowanie
|
I znów się zaczyna.
Hawa, nie wiem co śmiesznego jest w tym wątku? Żebractwo o gratisy? Ja osobiście nie piszę do firm o gadżety, tylko i wyłącznie o próbki kosmetyków, katalogów i broszur informacyjnych z firm kosmetycznych, ponadto karmy dla psów, bo wyobraź sobie, że mój pies jest niejadkiem i szukam nadal karmy, która by mu odpowiadała w 100%, i takim sposobem dowiedziałam się, że próbka karmy z Eukanuby, która przyszła mu nie smakuje i nie chce jej jeść. Ale się nie zmarnuje, bo ciocia ma 3 psy. Po za tym zamawiam bądź wysyłam prośby do firm meblowych o katalogi mebli (bo np. w mojej mieścinie ich sklepu nie ma) ponieważ w rodzinie planujemy remont kuchni. Masz rację, to straszne chamstwo chcieć przetestować kosmetyk/produkt zanim się go kupi, bądź zamawianie katalogów, które faktycznie nas interesują. I zaznaczam, że nie chodzi mi o gadżety, bo to już trzeba dyskutować z kolekcjonerami. A po za tym... temat zamawiania próbek i gadżetów nie od dzisiaj uważam za kontrowersyjny. I jak chcesz to się śmiej, nikt Ci tego nie zabroni. ![]() |
|
|
|
#4497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale już nie chciałam im pisać, co myślę o takiej postawie i zakończyłam dialog.)Także tej firmy nie polecam. Hawa nie napisała, że testowanie próbek kosmetyku, którym jesteśmy zainteresowane jest chamstwem.
|
|
#4499 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
kilka postów wcześniej wszystkich uspokajałaś, a teraz sama znów to 'nakręcasz' poprzez jakieś usprawiedliwianie...... Cytat:
nieładnie, ciekawe jak będzie u mnie
|
|
#4500 |
|
Przyczajenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.

. Choć z drugiej strony faktycznie firma wędliniarska to jakie mogłaby mieć gadżety
. raczej kubka z logo firmy wędliniarskiej nie widziałam

, ja napisałam nawet do firmy produkującej konserwy rybne, dżemy, pasztety
To może lepiej poproś o próbki kiełbasy?

Ale już nie chciałam im pisać, co myślę o takiej postawie i zakończyłam dialog.)
nieładnie, ciekawe jak będzie u mnie