|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Free Samples cz. II
Co do próbek kosmetyków - to ja już nie wiem, gdzie mam pisać ;/. nikt mi nie odpisuje
jakoś szczególnie mnie to nie dziwi ![]() mogłybyście podać mi maila do YR ? bo gdzieś mi się zapodział .;/
|
#4532 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4533 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4534 |
|
Zakorzenienie
|
katalog z BECKERS
..
|
|
|
|
#4535 |
|
Raczkowanie
|
Może zamawiałyście próbkiz tej strony: https://www.caudalie-usa.com/site/page/pg394.html, podobno bardzo szybko przesyłają i około 10 próbek
|
#4536 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#4537 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Właśnie dostałam negatywa od Kolastyny![]()
|
#4538 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeczytaj jeszcze raz moje posty dokladnie. Napisalam, ze rozumiem zamawianie probek kosmetykow oraz katalogow czy innych rzeczy , ktore naprawde sa komus potrzebne. Ale nie rozumiem zamawiania wszystkiego jak leci, byle tylko cos dostac. Powyzsze 3 napisalam po przeczytaniu tylko Twojego jednego posta Flixy, widze ze sie pozniej wycofujesz. Doceniam to;-) Cytat:
[/quote] Nie bierz tak wszystkiego do siebie i nie wyciagaj pochopnych wnioskow. Coz ja poradze, ze dla mnie wysylanie maili do zupelnie przypadkowych firm z prosba o jakiekolwiek gadzety , niewazne czy uzyteczne czy nie, kojarzy mi sie z zebractwem.Byle cos dostac, byle darmowe.. I te obrazone posty, ze ktos nie chce nic wyslac... Ciekawa jestem czy ulotki ze sklepow, darmowe gazetki itp tez znosicie do domow bo nic sie za nie nie placi? Chocby to byly katalogi gwozdzi czy materacow przeciwko odlezynom? To sie chyba nazywa mania zbieractwa? |
||
|
|
|
#4539 |
|
Zakorzenienie
|
ja też się po części z tym zgadzam
.. niektóre z Was zamawiają wszystko co się da .. damy na to katalogi łazienek chociaż są w ogóle niepotrzebne .. zobaczyć , wyrzucić i zamawiać dalej .. zastanówmy się wszyscy .. każda z nas napisze 1 maila dziennie do danej firmy .. ona dostanie dziennie około 700 maili ? więcej ? i wszystkim musi wysyłać próbki , okej tym samym robią sobie reklamę , ale może zdarzyć się tak , że naprawde ktoś będzie potrzebować czegoś konkretnego a tym samym my nie dajemy mu takiej mozliwości .. nie uważam że zamawianie próbek to żebractwo .. sama je zamawiam .. ale zdecydowanie róbmy to z umiarem .. pozdrawiam bloo. |
|
|
|
#4540 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4541 |
|
Raczkowanie
|
Popieram Hawę nie od dziś... Kosmetyki rozumiem, ale Wasze masowe pisanie do Ambasad sprawia, że wiele z nich nie wysyła. Kiedys wysłałam sporo maili z prośbami.. Bardzo konkretnymi. Od wielu z nich dostałam świetne materiały bo potrzebowałam ich do konkretnej rzeczy. Od jednej z placówek wiem, ze nie wysylają już bo zrobiła się masówka zamawiania...
Kolejna kwestia to to, że dzielicie się ze sobą każdą zdobyczą... To "pali" kontakty. Wreszcie nie rozumiem po co Wam tyle smyczek i wyżebranych od wielu firm gadzetów... Rozumiem próbki kosmetyków, które nas interesują... Ale po co Wam próbki wszystkich dostepnych na rynku? Lubię free samples... Ale wydaje mi się, że kilkadziesiąt maili dziennie to przesada... No i nie wiem po co zbieracie tyle makulatury :/
|
#4542 | |
|
DOMator
|
Cytat:
Cóż należy się cieszyć że wogóle przyszły, ale w takim razie l'oreal postapił nie fair wobec klientów. |
|
|
|
|
#4543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Darowanemu koniowi nie zaglada sie w zeby. Claire-K - dziekuje bardzo ;-) |
|
|
|
|
#4544 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Hawa ja sie nie uważam za łowce darmowych próbek, próbki szmaponu zamówiłam dla siebie i mamy dlatego że nigdy nie kupowałyśmy szamponów Elseve i chciałyśmy je wypróbować. I niemartw się, nie zmarnują się, są mi potrzebne. |
|
|
|
|
#4545 |
|
Zakorzenienie
|
Oki zwracam honor;-)
|
|
|
|
#4546 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4547 |
|
Wtajemniczenie
|
mam pytanie, ijteresuje mnie probki z vichy i la roche posay? istnieje takie cos
|
|
|
|
#4548 |
|
Zakorzenienie
|
mnie elseve tez interesuje bo lupiez sie mi pokazał , a probowałam juz wszystkiego , moze to pomoze ( wiekszość powoduje zwiekszenie łupiezu ze względu na wraliwosc skory glowy wtedy )
|
|
#4549 |
|
Raczkowanie
|
sylweczenka, na przykład w Aptece
Z próbkami tych firm nie ma problemu...
|
#4550 |
|
Zakorzenienie
|
dostajecie probki w aptekach? bo ja raz zapytałam i babka potraktowala mnie strasznie niemilo ... i od tego czasu poprostu mi głupio ... to bylo jak taki okropny negatyw prosto w twarz
|
|
#4551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie pytam o próbki w drogeriach, aptekach, sklepach... po prostu się wstydzę Boję się, że ze względu na młody wiek zostanę zlekceważona prosząc o coś bez dokonania wcześniej zakupu w danym sklepie/perfumerii/aptece.
|
|
|
#4552 |
|
Wtajemniczenie
|
W mojej aptece czasem coś dają. Ale to zależy od ekspedientki. Jedna czasem daje nawet lizaki, smyczki i długopisy
![]() A wczoraj w rossmenie się zapytałam o próbki to babka na mnie naskoczyła "A skąd my je niby mamy brać?". Ale się zapytałam, bo czasem dodają do zakuków.... :|
|
|
#4553 |
|
Raczkowanie
|
Moja koleżanka, która pracowała w Rossmanie mowi, że dziewczyny z obsługi dużo biorą sobie... Ale tak jest chyba wszędzie
Za to w aptece, w której kupuję zawsze dostaję próbki, miniprodukty... Po prostu trzeba sobie znaleźć dobrą aptekę.
|
#4554 |
|
Zakorzenienie
|
Coś ruszyło! Dostałam małą paczuszkę od Welmaxu. Długopis + kalendarzyk + owieczka do powieszenia w szafie
.
|
#4555 |
|
Rozeznanie
|
u mnie dziś mapa
i coś z Beko.nareszcie pozytyw od YR
|
#4556 |
|
Przyczajenie
|
U mnie dzisiaj próbka herbaty z Tarnowa i 2 próbki z agropharmy
, a na @ same negatywy
|
|
|
|
#4557 |
|
Zakorzenienie
|
co do aptek.. raz zapytalam sie w jednej ostatnio to pani powiedziala, ze oni amja za mala apteke i im nie daja.. ale wiem, ze hurtownia ma tego mse dla aptek, bo mojej mamy kolezanka, ktora tam pracuje przyniosla nam kiedys cala siatke balsamow, a nastepnym razem wszystkie probki seboradinow w ilosciach takich, ze gdyby je przelac do jednego sloiczka wyszlo by kilka butelek..
|
|
|
|
#4558 |
|
Raczkowanie
|
A u mnie dzisiaj z agropharmu 2 probki :P
|
|
|
|
#4559 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W Rossmanie nie odważyłam się pytać, choć mnie dziś kusiło. Chciałam zaczaić się na sympatyczną dziewczynę i zapytać, ale jakoś szybko się zmyłam. Próbki i gadżety mają na bank, przecież często są organizowane promocje w stylu "kupując produt X otrzymasz bransoletkę/apaszkę/kosmetyk mini...." Cytat:
![]() Klienci pewnie boją się pytać, albo są zbywani i to ich zniechęca. Trzeba być pewnym tego co się chce, ale jak takie dziewczę rzuci nieprzyjemny tekst to w pięty idzie.
|
|
|
#4560 |
|
Przyczajenie
|
Ma ktoś może jakieś adresiki z których przysyłają jakieś gumowe bransoletki itp.??? Odwdzięczę się.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:42.

05.06.2015