|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Free Samples cz. II
ja tam już dawno nie pisałam do żadnyych firm, bo mimo ze pisałam do kosmetycznych i mimo że opisywałam dokladnie czego bym chciała co mnie dokladnie interesuje , to i tak dostawałam np probki kosmetykow przeciwzmarszczkowych , i jak sie okazuje firmy traktuja nas masowo bo wiekszośc dziewczyn dostało takie same zestawy, po dzisiejszej udanej probie chyba spróbuje popytac w aptekach ... bo pani nawet pomogla mi dobrac jakiej firmy podkladzik, dobrała odcień i jeszcze dała kilka saszetek, bo przeciez po 1 razie nie można stwierdzic czy coś jest dobre czy zle, szczególnie przy cerze skłonnej do niedoskonalosci...i powiem jeszcze tyle, że pani w poszukiwani tych podkładow zagladała do 3 szuflad ...peeeelniusich probek , wiec moim zdaniem dobre miejsce , oczywiście dla kogos kogo dany produkt interesuje
chciałam jeszcze spytac ile czekałyscie na te szamponiki elseve? tak mniej wiecej ? a co do próbek perfum to chlopak mojej sis pracuje na ochronie w jednej drogerii i tam mozna sobie wziasć probki (chyba 5 ml ) wiec dałam jej zlecenie zdobycia kilku ladnych zapaszków ( a że przed chłopakiem nie wstydzi sie prosic o nie to bede miała )
Edytowane przez sikoreczka111 Czas edycji: 2008-07-25 o 18:57 Powód: dopisek |
|
|
|
#4592 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4593 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj próbki od oerapolu, długopis i brelok od maluty. Bardzo się cieszę
|
#4594 |
|
Wtajemniczenie
|
A u mnie dzis canon
Jak Mama otworzyła skrzynkę to aż jej wypadło ! Bo ok. 15 listów
|
|
#4596 |
|
Zakorzenienie
|
gerda?
|
#4597 |
|
Raczkowanie
|
6 próbek z YR
|
|
|
|
#4598 |
|
Wtajemniczenie
|
a u mnie pusto.. jak i w meilu tak i w sprzeynce
|
|
#4599 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=55ca85033d0d3538862e3f3 169910285ec237a60_656e680 1c0d04;8248575]Powysyłałam wczoraj do wszystkich firm z gadzetami i zobaczymy co odpowiedzą. Dziś negatyw od chiquity ,że nigdy nie mieli i nie mają zadych gadzetów i tym podobnych i żeby patrzeć na stonę głowną bo tam są opisane wszystkie promocje konsumenckie. Tak naprawde to nigdy nic nie dostałam z firm do których pisałam które są podane na free.amciu ale nadal próbuje i wysyłam. [/quote]A mnie to się wydaje,że ludzie wypisywali co niby dostali od tych firm (przynajmniej niektórzy)tylko po to,żeby uzyskać dostęp do free.amciu.Niektóre zdobycze są udokumentowane w galerii,więc się nie czepiam. [1=55ca85033d0d3538862e3f3 169910285ec237a60_656e680 1c0d04;8255293] http://www.perpster.com/request.php darmowe koszulki ? http://www.noevirmo.com/consult.htm próbki kosmetyków[/quote] Zanim wyślą koszulkę,trzeba coś im zapłacić,z tego co wywnioskowałam. a z tego drugiego linka weryfikują dane,więc kosmetyków na pewno nie przyślą. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Pisałam,ale nie odpisali. Cytat:
U mnie wczoraj drugi raz przesyłka z Daxa,chociaż zamawiałam tylko raz. Poza tym mój słomiany zapał dał się we znaki i chyba już - przynajmniej na jakiś czas - kończę z free samples'ami. Zwyczajnie nie chce mi się już pisać w kółko tych samych próśb,grzebać w tym itp. Ale cóż,taki los słomianego zapału...
|
|
#4600 |
|
Raczkowanie
|
Nemezjo,jasne
W liście nawet adres strony napisali: www.elixirofeden.comI rozszyfrowałam co to za próbki maseczka przeciwko starzeniu i krem do nałożenia po tej maseczce, oddam mamie, bo mnie sie nie przyda...Przyszło pocztą lotniczą, a i jeśli masz w imieniu i nazwisku znaki polskie typu ń,ś,ł to lepiej pisz "n" "s" "l" bo na kopercie wypisują potem takie "a" z kółkiem na górze zamiast tej literki :p |
|
|
|
#4602 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4604 |
|
Rozeznanie
|
Witam.
![]() Zastanawia mnie ta strona: http://www.giftredemptiongallery.com...a2543&ref=1721 -> (darmowe kosmetyki - możliwe? )Czy któraś z was wypełniała ten krótki formularz? Bo teoretycznie to on dla Polski nie jest, no ale sobie pomyślałam że może jakoś się wam udało pokombinować i jednak wysłać. Tak czy siak jakbym kodu nie wpisała - nie wchodzi. To samo z miastem i telefonem domowym, hmm. ![]() A już się uparłam żeby próbować i próbować aż mi te kosmetyki wyślą, o ile to ściema nie jest.
|
|
|
|
#4605 |
|
Raczkowanie
|
A u mnie dzisiaj 4 próbki z Ziołoleku i katalog z kosmetykami Faberlic...
|
#4606 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie karma dla psa i jakieś awizo na list zwykły, podejrzewam, ze się nie zmieściło w skrzynce
|
#4607 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4608 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4609 |
|
Raczkowanie
|
Hehe hura ! nareszcie coś
po tygodniu pan listonosz przyniósł od Mincera 4 próbki+katalog
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4610 |
|
Raczkowanie
|
Może chcecie zaproszenie do klubu GFK, trzeba tam zbierać punkty i brać udział w badaniach, a potem możne je wymienić na nagrody.... Podawajcie e-maile na PW.
A i jeszcze można testować produkty...
|
#4611 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dziś paczuszka od Eukanuby.
Dziewczyny, orientujecie się, czy z Oriflame wysyłają próbki czy raczej odsyłają do konsultantów? Interesują mnie szczególnie niektóre wody toaletowe, a z doświadczenia wiem, że strony zapachowe w katalogu często mają niewiele wspólnego z zapachem w rzeczywistości. Prosiłam konsultantkę o jedną z próbek, która mnie interesowała, ale akurat nie posiadała jej...
|
|
#4612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skoro byłaś konsultantką to wiesz na jakiej zasadzie działa to "przydzielanie" próbek. Konsultantki dostają wybrane przez siebie, czy są po prostu w ciemno dorzucane do zamówień? Zależy to od wartości zamówienia, czy jak? Przepraszam za off top
|
|
|
#4614 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Jestem nowa na tym forum, więc mam nadzieję, że mnie zaakceptujecie .W zeszłym roku, tez w wakacje, powysyłałam sporo tych maili, ale przyszły mi tylko próbki z jakiejś tam firmy [same chusteczki nasączone perfumami], od Royal Canin, dużo katalogów... Potem przestałam, ale teraz znowu się w to wciągam, ale wysyłam tylko do sprawdzonych form Jak na razie dostałam pozytyw od YR
|
|
|
|
#4615 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No, ale jeżeli taka klientka życzy sobie po 10 próbek perfum, raz, drugi, a później nic nie zamawia to jest to nieopłacalne, więc nie było przeciwskazań w takim przypadku żeby dać jej te próbki odpłatnie. |
|
|
|
|
#4616 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#4617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Kosmetyki zamawiam średnio co drugi katalog, ale nie ma reguły, zależy czy mnie coś zainteresuje. Kiedyś u innej konsultantki (tym razem z Avonu) otrzymywałam jedną próbkę gratis kiedy złożyłam zamówienie na troszkę większą kwotę niż kilka złotych (nie przekraczającą jednak 50 zł). Z kolei u konsultantki Ori próbki wód toaletowych "wypożyczyłam". Powąchałam i oddałam, tyle. Dlatego mnie interesowało jak działa ten biznes .
|
|
|
#4618 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
EDIT: Właśnie przyszedł polecony - Royal Canin 2 razy karma + ksiazeczka
"Człowiek nie jest stworzony do klęski. Człowieka można zniszczyć, ale nie pokonać" [Ernest Hemingway] 30.37.45 75.74.50 Edytowane przez Nikaa1990 Czas edycji: 2008-07-29 o 11:05 |
|
|
|
|
#4619 |
|
Szara Eminencja
|
U mnie dziś katalog z YR i pare dni temu zastałam na bramie awizo firmy OPEK - dostał ktoś coś z niej? Bo nie wiem czego mam sie spodziewać
|
|
|
|
#4620 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj 5 probek z bielendy
katalog klose
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:51.

)

05.06.2015

zresztą tak jest w większości stron, z których proszę o gadżety czy próbki...

.