|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Free Samples część III
U mnie też jest
|
|
|
|
#4652 |
|
Zakorzenienie
|
A co ile takie kupony się pojawiają?
|
|
|
|
#4653 | ||
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, mam info o naszym QUIZIE
![]() wczoraj postanowilam napisac do nich maila, jako ze nie ma tam regulaminu, ani cokolwiek :/ dzis dostalam odpowiedz: Cytat:
![]() EDIT. dodatkowo sprawdzili czy jestem na liscie "szczesliwcow" i przed chwilka dostalam odpowiedz.. Cytat:
Edytowane przez levana Czas edycji: 2009-06-05 o 13:07 |
||
|
|
|
#4654 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4655 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hmm ciekawe ciekawe mam nadzieję ze się też załapałam na to. uff nareszcie wydrukowałam kuponiki dla mnie i dla mamy.---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
MOJE gratulacje. a powiedz mi Ty pisałas do nich na dział marketingu?? czy jak?? i co mniej więcej pisałas i ile czekałas na odpowiedz ? przepraszam ze zasypałam Cię masą pytań
|
|
#4656 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, jak macie problemy z kuponami, to kombinujcie na wszystkie sposoby. To jest jakaś masakra - na Mozilli nie wchodziły mi dane które wstukałam przy zakładaniu mamie konta, ale na IE już tak. Wylogowałam się, zalogowałam ponowie, i co ? - kółeczko.
|
|
|
|
#4657 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() podasz mi maila do nich? bo na stronie nie widze, a chetnie bym sie dowiedziala czy tez sie zalapalam
|
|
|
|
|
#4658 |
|
Zakorzenienie
|
Poczytałam o co chodzi z tym prezentem, jest napisane, że wymagają uzupełnienia daty urodzenia, więc uzupełniłam i odrazu pojawiło się 'magiczne' kółeczko
|
|
|
|
#4659 |
|
Raczkowanie
|
heeeeeeeeeeeeeeeeeee napisałam do nich i za 15 min odpowiedz ze się znalazłam w groni 5000 osób, a wypełniałam wczoraj więc teco przede mną wypełniały też się na pewno załapały więc nie ma po co pisac do nich
no to dziewczynki czekamy i jeszcze raz wielkie, najszczersze podziękowania dla Levany, która podała prawidłowe odpowiedz![]()
|
#4660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wgl co mają przysłać, bo nie sprawdziłam dokładnie? Coś konkretnego, czy po prostu "próbka kawy i herbaty"
|
|
|
|
|
#4661 | ||
|
Raczkowanie
|
nie ma sensu zebyscie wszystkie pisaly, niech jedna (ta ktora wypelnila dobrze pod koniec) napisala, a wiadomo ze reszta sie zalapie... nie piszcie od razu wszystkie, bo babka nie nadazy z odpisywaniem
![]() a maila znalazlam na tej stronie w zakladce "kontakt" Cytat:
widzicie, zalapalyscie sie wszystkie ![]() Cytat:
Edytowane przez levana Czas edycji: 2009-06-05 o 13:34 |
||
|
|
|
#4662 |
|
Raczkowanie
|
dla pierwszych 5000 osób, które odpowiedzą poprawnie na wszystkie pytania przygotowaliśmy książki Roiboos oraz promocyjne zestawy kawy i herbaty.
---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- http://biurorzeczyznalezionych.blogs...zdrowia-i.html jeżeli sie nie myle to to ![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- a jeszcze ciekawe co z trestowaniem nowej linii Dove do włosów narazonych na działanie ciepla ??
|
#4663 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, kiedy idziecie do rossmana odebrać prezent? Ja może dzisiaj wieczorkiem przed basenem podjadę z TŻtem
|
|
|
|
#4664 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4665 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4666 |
|
Rozeznanie
|
Tez juz mam kodzik
Ktos się wczesniej wypowiadał ze jak poszedł do rossmana w jakiejs sprawie to ekspedientka pytała się czy chodzi o odbiór nagrody z kodem, wiec jak mieli juz paczki w w ubiegłym tygodniu przygotowane, to dzis napewno mają.
|
#4667 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4668 |
|
Zakorzenienie
|
chodzi wam stronka rossnet? pobralam kupon, a teraz cos nie dziala
|
|
#4669 |
|
Raczkowanie
|
![]() Dzisiaj przychodzę do domu a tam czeka na mnie paczka z jedzonkiem dla kotka i pieska ![]() z royal canin. Ooo i kod mi działa na rossnecie ![]() ![]()
|
|
|
|
#4670 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4671 |
|
Przyczajenie
|
hellou
od paru dni przegladam to forum ale dopiero sie zalogowalam.Mam pytanie co do odbioru prezentu z rossmana: na stronie napisali ze akcja jest od 19czerwca.tzn dopiero wtedy mozna odebrac prezent czy moge juz np dzisiaj?z gory dzieki za odpowiedz
|
|
|
|
#4672 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez levana Czas edycji: 2009-06-05 o 14:43 |
||
|
|
|
#4673 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz ide po ten prezent, akurat sie wybieralam dzisiaj do rossmana a tu odbierz prezent
|
|
#4674 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4675 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczynki
Mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swego grona.Zawsze czytałam wasze wypowiedzi ale się nie udzielałam postanowiłam to zmienić.Również kilka dni temu zarejestrowałam się na rossnecie ale pisze mi non stop że prezentu nie udało się wydać Wszystkie moje dane wpisane mam w profil.Pomożecie??
|
|
|
|
#4676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A podczas poprzedniej akcji z mydełkiem wszystko było OK. Ale zalogowałam się używając innej przeglądarki -IE, i mam już swój kod
|
|
|
|
|
#4677 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4678 |
|
Raczkowanie
|
Tak Zaznaczyłam.
|
|
|
|
#4679 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4680 |
|
Zakorzenienie
|
ejj mam pytanie ... przyszedł mi meil takiej treści
"Szanowni Uczestnicy konkursu Colgate na portalu rossnet.pl. Przypominamy laureatom nagród w postaci zestawów Colgate, że są one już do odebrania w wybranych przez Państwa drogerii Rossmann. Jeżeli jeszcze Państwo tego nie uczynili, zapraszamy do sklepów - wystarczy przy odbiorze podać swoje imię i nazwisko.l Zestawy kosmetyków czekają na Państwa do 14 czerwca. Nagrody główne w postaci ekspresów do kawy Dolce Gusto o Ekspresy zostały wysyłane kurierem na podany w profilu adres pocztowy. Gratulujemy zwycięzcom i zapraszamy do udziału w kolejnych konkursach i do czytania interesujących artykułów ze świata urody, zdrowia, macierzyństwa czy domu. Rossnet.pl zaprasza!" też takie coś dostalyście?? bo nie widzę swojego nicku na liście i nie wiem o co biega..;/
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.

mam nadzieję ze się też załapałam na to. uff nareszcie wydrukowałam kuponiki

moje oczko
Wszystkie moje dane wpisane mam w profil.Pomożecie??