|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Free Samples część III
Jeśli wstąpicie do klubu "Żyj długo" otrzymacie:
- upominek od AMC lub A-Z Medica (ja dostałam spray Vilcacora z Tymiankiem), - bezpłatny egzemplarz miesięcznika "Żyj długo", - legitymację klubu "Żyj długo", - książeczkę rabatową na produkty Andean Medicine Centre http://www.zyjdlugo.pl/?page=klub_form Członkostwo w Klubie jest bezpłatne i niezobowiązujące. |
|
|
|
#4802 |
|
Raczkowanie
|
co do vichy poradnik wydrukowałam i wykorzystam zalecane produkty przy wizycie w aptece
nie bedę miała oporów by wziąć próbki [/quote]a co, co, co z kąd ten poradnik ja nie za bardzo wiem ;PP |
|
|
|
#4803 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4804 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Czy jeżeli dołącze do tego klubu to nie będę miała potem pełno listów typu zamów to zamów tamto? |
|
|
|
|
#4805 | |
|
Rozeznanie
|
tak
---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
Tak pisze na stronie: "Członkostwo w Klubie jest bezpłatne i niezobowiązujące. Z tytułu przynależności do Klubu Członkowie nie ponoszą żadnych wydatków!" |
|
|
|
|
#4806 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja to bym na Vilcacore uważala- ale poczytajcie jeszcze w necie...Kiedys mówili, ze wcale nie jest taka zdrowa
|
|
|
|
#4807 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
- łagodzi objawy stanów zapalnych jamy ustnej i gardła - zapewnia skuteczną higienę jamy ustnej - nawilża błonę śluzową jamy ustnej -ważne dla palaczy |
|
|
|
|
#4808 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez zetakpowiem Czas edycji: 2009-06-06 o 19:59 |
|
|
|
|
#4809 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez levana Czas edycji: 2009-06-06 o 20:39 |
|
|
|
|
#4810 |
|
Raczkowanie
|
no tez ;PP to dostrzegam ;P
|
|
|
|
#4811 |
|
BAN stały
|
Ja także odebrałam dziś w rossmanie swój prezencik.
|
|
|
|
#4812 |
|
Przyczajenie
|
ja z yves rocher dostalam juz 2 pozytywy z 2 roznych maili.raz mi przyslali ale 2 najmniejsze na swiecie saszetki bo podobno tylko to bylo z probek produktow ktorymi bylam zainteresowana(bo pytaja o to)wiec za drugim razem wypisalam troche wiecej rzeczy i zobaczymy co przysla
byla jeszcze jakas strona z zaproszeniami slubnymi z UK gdzie przysylaja na 100% i to ladne ale nie pamietam adresu.Zreszta nie mam pewnosci ze to nie z tej strony jakby ktos byl zainteresowany to moge poszukac tego adresu.
|
|
|
|
#4813 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam iść dzisiaj, ale zabrakło czasu
![]() Nie wiem, czy Rossman jest czynny w niedzielę, to pójdę w poniedziałek Mam nadzieję, że jeszcze nie wybrali wszystkich prezentów ![]() Pozatym DAX się nie odzywa (skąd ja to znam.. ), a LRP mi napisało, że wszelkie informacje moge znaleźć na ich stronie internetowej (inteligentnie nie wspomniałam nawet o próbkach, tylko o "broszurach, katalogach czy ulotkach z dokładnymi informacjami na temat Państwa produktów".. ) No ale może im napiszę, że niestety nie mam zbyt często okazji korzystania z internetu..
|
|
|
|
#4814 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4815 |
|
Raczkowanie
|
hej wszystkim
![]() u Was tez taka okropna pogoda? ![]() no nic, trzeba brac sie za wysylanie maili
|
|
|
|
#4816 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4817 |
|
Rozeznanie
|
moja koleżanka odebrala wczoraj prezent w Rossmanie w Arkadach i dostala nowy , ale byl do wyboru tez stary :p
blog biochemiczno kosmetyczny http://biochemiakosmetyczna.blogspot.com/ "Samotność jest złudzeniem.Myśli człowieka krążą zawsze koło innych ludzi i łączą go z ich obcym losem,który na próżo strara się odepchnąć." Z. Nałkowska ("Granica") |
|
|
|
#4818 |
|
BAN stały
|
Ja wczoraj byłam w ch Zlote Tarasy i weszłam do punktu Yyve roche (czy jak się tam pisze xD) i dostał trochę próbek
|
|
|
|
#4819 | |
|
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
Cytat:
![]() więc na pogode nie narzekam a jutro ide odebrać prezencik- dla siebie i mamy
|
|
#4820 |
|
Zadomowienie
|
A co najlepiej napisać do Ziai żeby mi wysłąła próbki kremu tonującego Nuno? Nie chcę kupować w ciemno więc przydałyby się.
|
|
|
|
#4821 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki a powiedzcie mi jak jest z tym rossnetem? Bo też mam nam konto też ściągnęłam kody dla siebie mamy babci i nawet swojego faceta:P. Też nie pojawiała mi się kropka ale dzięki waszym cennym radą uzupełniłam date urodzenia i byłaaaa
. Czy jak podejdę do kasy w rossmanie i podam kod będe musiala podać też imię i nazwisko? Czy moge odebrać za babcie lub za siorke? Następne moje pytanie to jak mogę brać udział w tych konkursach na rossnecie? Tam jest anpisane że trzeba podac kod produktu? Czyli żeby brać udział musze kupić coś w rossmanie> czy jak to jest? Proszę napiszcie mi .. Co do pogody u mnie leje deszcz... Jestem z lubuskiego
|
|
|
|
#4822 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Proponuje isc z kazdym kuponem do innego sklepu- generalnie jest tak ze jedna osoba = jeden prezent Nic nie musisz kupować |
|
|
|
|
#4823 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
Jak ten w Galerii Rzeszów będzie zamknięty, to pójdę pod PKP ![]() Cytat:
Upalnie, słonecznie i wgl super |
|
|
|
|
#4824 |
|
Wtajemniczenie
|
Galeria chyba jest zamknieta--- Sprawdz lepiej na necie , bys na darmo nie szła
|
|
|
|
#4825 |
|
Raczkowanie
|
Bierze może któraś z was udział w konkursach na onet.pl uroda>? Bo ja nie wiem jak tam sprawdzić wynili??
|
|
|
|
#4826 |
|
Raczkowanie
|
u mnie ładnie
choć wietrzne no ale cóż wiatr we włosach.. a i jestem ze woj. Śląskiego
|
#4827 |
|
Zakorzenienie
|
hej
dziewczyny ratujcie ![]() klikam w rosnecie pobierz kupon i wyświetliło mi pustą stronę, no to odświeżam i nadal nic, cofam sie, klikam ponownie i tekst wydanie niemożliwe, jakoś tak. ikonka prezentu znikła, tylko że ja nie mam tego kodu!!! |
|
|
|
#4828 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a prezent z rossnetu mozna odebrac wktórejkolwiek drogerii Rossman, bo mi wydrukowało na kuponie ze w bełchatowie;/ a wybrałam Tarnobrzeg;/ i teraz nie wiem
|
#4829 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to przepisz kod na kartkę i zajdz do byle jakiego Rossmana poniewaz tam pisze ze mozna go przepisac ze strony i dac sprzedawcy
|
|
#4830 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:50.

nie bedę miała oporów by wziąć próbki 

byla jeszcze jakas strona z zaproszeniami slubnymi z UK gdzie przysylaja na 100% i to ladne ale nie pamietam adresu.Zreszta nie mam pewnosci ze to nie z tej strony

), a LRP mi napisało, że wszelkie informacje moge znaleźć na ich stronie internetowej (inteligentnie nie wspomniałam nawet o próbkach, tylko o "broszurach, katalogach czy ulotkach z dokładnymi informacjami na temat Państwa produktów"..
) No ale może im napiszę, że niestety nie mam zbyt często okazji korzystania z internetu..