|
|
#6511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Free Samples
ja już też wypełnilam
|
|
|
|
#6512 |
|
Raczkowanie
|
Ja też już wypełniłam, dzięki
|
|
|
|
#6513 |
|
Zakorzenienie
|
ankieta z Orsaya wypełniona
|
#6514 |
|
Zakorzenienie
|
Wypełniłam ankietę Orsay
|
|
|
|
#6515 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.rauscher-co.com/english/p...bove_news.html - darmowe wkładki
http://www.htclean.com/contact.htm - paseczki do wybielania zębów(?) http://www.purapet.com/online/mail/5mail.asp jakiś prezent dla psiaka
|
#6517 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.joko.pl/pl/?f=kontakt - kosmetyki
Też dodaje adresy e-mail ale niesprawdzone jeszcze ![]() net@tedar.pl � wszystko do biura Tedar biuro@biuromax24.pl � firma Biuromax biuro@pentel.pl � producent artykułów piśmienniczych Pentel koder@kki.pl � producent artykułów piśmienniczych Koder maja@elmarpapier.pl � firma biurowa Elmar Papier libra@4lomza.pl � drukarnia Libra Print info@drukarniacyfrowa.pl � drukarnia cyfrowa tpolakowski@lcl.com.pl � drukarnia LCL drukarnia@marabex.com.pl � drukarnia Marabex biuro@aligraf.pl � drukarnia Aaligraf drukarnia@leyko.pl � drukarnia Leyko jantar@jantar.waw.pl � drukarnia Janta info@aqrat.pl � drukarnia Aqrat biuro@akobi.com.pl � drukarnia Akrobi ellert@ellert.pl � drukarnia Elert print@print.wroc.pl � drukarnia Print wdh@wdh.pl � drukarnia z pomysłem WDH biuro@akcydens.pl � drukarnia Akcydens af@marlex.pl � drukarnia Marlex biuro@polinter.pl � drukarnia Polinter biuro@drukarniatom.pl � drukarnia Tom biuro@mahglit.pl � drukarnia Mahglit biuro@abdrukarnia.pl � drukarnia Ab Druk alma@alma-druk.gf.pl � drukarnia Alma info@ardea.pl � drukarnia Ardea Czapki, szaliki, apaszki: agatka@agatka.com.pl � producent czapek Agatka jamiks@post.pl � producent czapek dziecięcych Jamiks pl@odysey.pl � producent czapek Odysey biuro@marika.pl � producent czapek Marika pawonex@pawonex.pl � producent czapek Pawonex agbo@agbo.com.pl � producent czapek Agbo biuro@adams.pl � producent czapek Adams info@dmintex.com.pl � producent czapek Intex handel@loman.com.pl � producent czapek Loman toms@toms.com.pl � producent czapek i szali Toms galo@galo.pl � producent czapek dziecięcych Galo info@juman.com.pl � producent czapek Juman sabina@sabina.pl � szaliki i czapki Sabina Herbaty i kawy: zas-pol@zas-herbaty.com.pl � herbaty firmy Zas paweł.winiarski@oxalis.pl � herbaty firmy Oxalis biuro@domherbaty.com.pl � dom herbaty Aromat mokate@mokate.com.pl � firma Mokate kiper@bio-active.pl � herbaty Bio-Active carum@carum.pl � przyprawy Carum biuro@grotex.com.pl � przyprawy Grotex kamis@kamis.pl � przyprawy Kamis info@kotanyi.com � przyprawy Kotanyi biuro@ziolowit.pl � producent przypraw i mieszanek ziołowych Ziołowit info@mrcook.pl � producent przypraw Mr Cook biuro@danpex.com.pl � producent przypraw Danpex przyprawa@wegierska.com � przyprawy firmy Marina biuro@interjarek.pl � przyprawy Intern Jarek kluczbork@mlekovita-chrzanow.pl � spółdzielnia mleczarska Mlekovita opinie@hochland.com � producent serów Hochland idziaszek@osm-jarocin.pl � spółdzielnia mleczarska Jarocin gomi@gomi.pl spółdzielnia mleczarska w Grodkowie Gomi marketing@sertop.com.pl � producent serów topionych Sertop handel@spomlek.pl � spółdzielnia mleczarska Spomlek produkcja@sobik.com.pl � producent serów i tłuszczy Sobik marketing@sonko.com.pl � producent marki Sonko solfish@solfish.com.pl � producent przetworów rybnych Solfish marketing@mispol.pl � producent konserw Mispol info@dos.com.pl � przetwórstwo rybne Dos bmc@bmc.com.pl � producent konserw rybnych BMC lososustka@lososustka.com .pl � producent konserw Łoso� Ustka biuro@graal.pl � producent konserw rybnych Graal Produkty wegetariańskie: polgrunt@polgrunt.pl � producent produktów sojowych Polgrunt dukat@cukierpuder.pl � producent cukru pudru Dukat roksanacom@poczta.onet.pl � cukiernicza spółdzielnia Roksana karmel@karmel.win.pl � producent wyrobów cukierniczych Karmel multi@multi.com.pl � drukarki atramentowe Firma Multi promocja@um.znin.pl � miasto Żnin vitalas@vitalas.pl � preparaty i kosmetyki Vitalas ferax@ferax.com.pl � producent rajtuz Gatta biuro@poie.com.pl � pracownia obuwia Poie konwar@konwar.com.pl � producent czapek Konwar kepi@kepi.pl � producent czapek Kepi info@ankar.pl � producent reklam Ankar palsa@idea.net.pl � materiały introligatorskie Palsa biuro@serikon.com.pl � drukarnia Serikon dw@drukarnia-svd.com.pl � drukarnia Księży Werbistów biuro@multifol.com.pl � drukarnia Multifol lamel@winkhaus.com.pl � producent karmy dla zwierzšt Acana mariusz.bednarek@ben.net. pl � producent karmy dla zwierzšt Ben info@royal-canin.pl � producent karmy dla zwierzšt Royal Canin info@markus-muehle.de � producent karmy dla zwierzšt Markus Muehle ic.dyzurny@prz.mofnet.gov .pl � izba celna w Przemy�lu marketing@parkwodny.pl � park wodny w Krakowie iwostin@iwostin.pl � kosmetyki firmy Iwostin info@sunsetlifestyle.pl � kosmetyki firmy Biomaris redakcja@huggies.com.pl � producent pieluszek Huggies saturn@saturn.com.pl � producent smoczków Saturn zamowienia@unicef.pl � komitet narodowy Unicef marinex@marinex.com.pl � preparaty Marinex International info@pharmacf.com.pl � kosmetyki Pharma CF siewierz@siewierz.pl � miasto Siewierz floraland@floraland.pl � producent artykułów ogrodniczych Floraland urzšd@pelplin.pl � miasto Pelplin promocja@szczawnica.pl � miasto Szczawnica Marta.grotowska@interia.p l � przedsiębiorstwo budowlane Pro � Bud http://bellvit.com.pl/osc2/contact_us.php - ubranka dziecięce Bellvit physiogel@stiefel.com.pl � kosmetyki firmy Stiefel marketing@gtl.com.pl � lotnisko Gtl info@ambasadaniemiec.pl � ambasada Niemiec ambassaden.warszawa@forei gn.ministry.se � ambasada Szwecji info@palestyna.pl � ambasada Palestyny email@4m.pl � zaproszenia �lubne i karty firmy 4M dax@dax.com.pl � kosmetyki firma Dax znet@zastal.pl � firma informatyczna Znet dps.pharma@mail.icu.pl � producent mleka dla niemowlšt Humana biuro@parfum-art.pl � Firma Perfum Art Polska kosmetyki@solkos.pl � kosmetyki solkos firmy Alva biuro@floslek.com.pl � laboratorium kosmetyczne Flos Lek jaskiewicz@bingo.net.pl � naturalne sole lecznicze Bingo marketing@dermika.pl � kosmetyki firmy Dermika bartex@a4.pl � producent zabawek Bartex info@wisemag.pl � dystrybutor zabawek Wisemag biuro@happytoys.pl � producent zabawek Happy Toys agahurt@agahurt.pl � hurtownia zegarków disneja dla dzieci Aga Hurt babies@canpol.com.pl � producent akcesoria dla dzieci Canpol Babies biuro@marioinex.com.pl � producent zabawek Mario-Inex malesza@malesza.com.pl � producent pieluch Malesza sadpol@pronline.pl � producent pieluch tetrowych Sadpol info@mamilac.pl � producent mleka dla dzieci Mamilac Hurtownie: tato@tato.pl � hurtownia niemowlęca Tato kontakt@sezam.nazwa.pl � hurtownia dla dzieci Sezam biuro@free-trade.cracow.pl � hurtownia artykułów dziecięcych Free Trade biuro@arazy4.pl � producent bielizny niemowlęcej A razy 4 terjan@si.onet.pl � producent odzieży dziecięcej Terjan acumen@acumen.pl � producent bielizny niemowlęcej Acumen poczta@aga.go3.pl � producent bielizny dla dzieci i niemowlšt Aga info@ania.net.pl � producent bielizny dla dzieci i niemowlšt Ania artbaby@artbaby.com.pl � producent ubranek do chrztu Art Baby info@awa.biz.pl � producent odzieży dziecięcej i niemowlęcej Awa biuro@pph-paczka.pl � producent odzieży dziecięcej Pšczka info@bednarski-1956.pl � producent bielizny niemowlęcej Bednarski calineczka@bronet.pl � producent ubranek dziecięcych Calineczka biuro@krasnal.pl � artykuły dla niemowlšt Firma Krasnal info@babymonitor.pl � monitory oddechu Firma Abakus acpmix@adriacaravan.pl � wszystko dla maluchów Firma ACP biuro@mikmi.com.pl � artykuły dziecięce Firma Mikmi info@babyfant.pl - produkty dla niemowlšt Firma Babyfant makiecz@interia.pl � producent artykułów dziecięcych Kieczmierscy badum@badum.com.pl � artykuły dla niemowlšt Firma Badum ceba@ceba.com.pl � wszystko dla maluchów Firma Ceba adamex@cze.pl � producent wózków dziecięcych Adamex adbor@adbor.pl � producent wózków Adbor _________________
|
#6518 |
|
Zadomowienie
|
jaka dostawa
Sweet_21 i Sweet no i cały poniedziałek będę wysyłać...
|
|
#6519 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jakoś nie ;D
|
#6520 |
|
Zadomowienie
|
zaglądnęłam na wszystkie adresy i zmieniam zdanie
![]() tylko 3 interesujące
|
|
#6521 |
|
Zakorzenienie
|
Wysłałam do JOKO, ale napisali, że nie wysyłają próbek . .
|
|
|
|
#6522 |
|
Rozeznanie
|
mam pytanie czy APC wysyła próbki,wie ktoś? |
|
|
|
#6523 |
|
Raczkowanie
|
ojej...
Bardzo duża dostawa ale ja chyba z większości nie skorzystam - nie chce mi sie i pewnie wiekszosci nie przysla...
|
|
|
|
#6524 |
|
Raczkowanie
|
achhh
wlasnie byl listonosz Dostalam 6 herbatek owocowych, notesik z magnesem i broszurkę (od Malwy)
|
|
|
|
#6525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A skąd herbatki ? ![]() Uwielbiam probowac nowe herbatki jak chodzę do ortodonty to tam zawsze mozna w poczekalni samemu sobie zaparzyc herbate lub kawe to zdarza się że biore jakąś torebeczke do domu
|
|
#6526 |
|
Zadomowienie
|
wypełniłam ankietę z orsay'a. Ciekawe czy coś przyslą
znając moje szczęscie, pewnie i tak z tego nic nie będzie
|
|
|
|
#6527 |
|
Zakorzenienie
|
znacie jakies strony z kaszkami dla dzieciaczkow ?
|
|
|
|
#6528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#6529 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
o ile dobrze pamiętam to napisalam po prostu maila z prośbą o herbatki http://www.malwa.net.pl/kontakt.html ale muszę przyznać że każda bardzo intensywnie pachnie
|
|
|
|
|
#6530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok juz napisalam może mi przyślą ![]() Dzieki
|
|
#6531 |
|
Przyczajenie
|
http://www.gler.pl/index.php?go=indi...v_nowości&id=8 próbki kosmetyków gler nie wiem czy to już było jeśli tak to sorry. trzeba wysłać do nich kopertę ze znaczkiem za 1.30
adres: Gler Sp z. o. o. ul. Szpitalna 8 39-400 Tarnobrzeg Edytowane przez natka100 Czas edycji: 2007-06-25 o 17:12 Powód: dopiska |
|
|
|
#6532 |
|
Zadomowienie
|
dostalam awizo
|
#6533 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.marcon-avista.com.pl/pl.html - próbki kosmetyków, napisałam i czekam
|
|
#6534 |
|
Zakorzenienie
|
Kolastyna prześle mi próbki.
No i wypełniłam ankiete Orsay
|
#6535 |
|
Zakorzenienie
|
mnie Kolastyna jeszcze nie odpisała
|
#6536 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie dzisiaj whiskas
a z pedigree cos dlugo nie przysyłaja ![]()
|
|
|
|
#6537 |
|
Raczkowanie
|
Uu... Dawno mnie tu nie było
Nie chce mi się pisac, co przez ten czas dostalam Ale za to napisze co dzisiaj ![]() smycz, dlugopis, 5 sztucznych euro, ulotki, kalendarz w formie ksiazeczki i ulotki 5 probek dla dzieci ulotki i perfumki z Francji swiecacy dlugopis i smycz Spoko
Wish upon a star Believe in will The realm of the king of fantasy The master of the tale-like lore The way to kingdom I adore Where the warrior's heart is pure Where the stories will come true Nightwish, "Fantasmic"
|
|
|
|
#6538 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#6539 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A skąd te 5 próbek dla dzieci? |
|
|
|
|
#6540 |
|
Wtajemniczenie
|
a u mnie dziś whiskas
![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.

no i cały poniedziałek będę wysyłać...