|
|
#1261 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: FREE SAMPLES & KONKURSY cz. X
Dla mieszkanek Warszawy, możne wygrać metamorfozę pod okiem znanego paryskiego stylisty Jean Louis David
http://www.facebook.com/home.php?#!/...s.david.polska |
|
|
|
#1262 |
|
Konto usunięte
|
Witam dziewczyny
U mnie po staremu. Niestety nie wygrałam zestawu na mentos.pl, ale trzeba było spędzać nad tym naprawdę dużo czasu Ostatnio u mnie listonosz przynosił maaasę makulatury: z uczelni informatory, próbki tamponów, tabletki, katalogi ogrodów itp. Tak naprawdę nic nowego nie dostałam, wszystko to stare i znane Wam serwisy. Ale tak sobie pomyślałam, że w ramach free samples mam dużo nagród, bonów itp. do odebrania dzięki Kartom Stałego Klienta. To jest mój konik, mam bowiem specjalne etui na te karty. Jest grubsze od mojego portfela ![]() - Payback- mam już niemal 14 tys. punktów. do wymiany na fajne nagrody, ale zbieram na coś lepszego, - Aquapark FALA- jeżdżę tam często, a kupując bilet nabijam punkty, dzięki czemu mam już możliwość jechania na jeden cały dzień za darmo na baseny i sauny, - karty z aptek (rabaty i inne promocje), - karta Skarbonka Auchan- zbieram kasę przy zakupach wyznaczonych produktów - Karta Stałego Klienta Peek&Cloppenburg- przysyłają dwa razy w roku rabaty dla stałych klientów pocztą, zawsze coś na urodziny i czasem jakieś sms o promocjach i zniżkach, - Karta Klubu Klienta Marks&Spencer- tutaj mam od niedawna, ale z tego, co mi wiadomo, również jakieś rabaty np. 20% zniżki itp., - Orsay Club- tutaj zbiera się punkty przy zakupach ubrań, można później je wymienić na ubranie bądź zniżkę na ubranie. rzadko kupuję i nigdy nie wymieniałam, - Karta KappAhlCLUB- co miesiąc przysyłają zniżki dla stałych klientów, czasem również jakaś zniżka dosyłana sms, - karta Sephora WHITE- różne promocje na zakup kosmetyków (jak kupuję kosmetyki, zawsze proszę o zapakowanie jakichś próbeczek dla mnie&mamy- nigdy nie odmówiły), - karta Super-Pharm- nowa, w zasadzie nie mam pojęcia, na czym ma polegać ich wyjątkowość z tego, co mówiła ekspedientka, będą specjalne produkty tańsze o % dla osóbek z kartą,- CROSS Jeanswear- karta, 5% zniżki na zakup jeansów, - Karta Orlen MEDICA- karta do wykorzystywania lokalnego w Płocku ![]() np. 5% na zakup w sklepie mięsnym pewnej sieci, 20% na wywołanie zdjęć, 7% na zakupy w MixElectronics,- karta aClub Accor Hotels- baaardzo fajna karta, jak ktoś często podróżuje i nocuje w hotelach Accor (Orbis, Etap, Ibis, Novotel itp.) zbiera się punkty wymienialne na noclegi bądź mile w programie Miles&More, - karta Yves Rocher- mam wszystkie stempelki, które uprawniają do rabatu %, ale nie bardzo mam co kupić, bo kupuję tam tylko mydełka. Fajny sklep, co miesiąc przysyłają info o jakiejś promocji, dodają gadżet przy małych i większych zakupach; - karta Sub Club w Subway'u- za zakupy kanapek dostaje się takie naklejki. Jak się zbierze całość, można wymienić na małą kanapkę za free, przy zakupie Coli za 4 zł, - cafe club- karta, dzięki niej ma się 5% rabatu na kawkę w Cafe, - karty Coffe Heaven- na kanapki i kawy, przy zakupie dużych kaw i kanapek przybiają stempele, za 10 stempelków ma się kawę/kanapkę za free, - karta Empik Cafe, za 5 stempelków ma się 50% ulgi, za 10 ma się kawę za free. To chyba wszystkie moje karty. Korzystam z nich dzięki temu, że kupuję w w/w miejscach. Ale myślę, że jeśli ktoś jest naprawdę stałym klientem, może mieć dużo fajnych rzeczy dużo taniej, nie ma opcji, że nie dostanie się rabatu. Ps. najgorszy jest w sklepie moment, kiedy chcę podbić/nabić punkty na moją kartę, zwykle jej znalezienie zajmuje mi wieeeki
|
|
|
|
#1263 |
|
Przyczajenie
|
No faktycznie trochę Ci się uzbierało.
->Kiedyś była jeszcze karta do SilverScreena gdzie zbierało się pkt. ->Z kart to jeszcze kartka do perfumerii Douglas, rownież zbiera się pkt, ale jeszcze nic nie wymieniałam. Co do karty z Orsaya, rownież chciałam założyć, ale to dopiero przy zakupie jest taka możliwość? Edytowane przez moli89 Czas edycji: 2010-09-17 o 09:10 |
|
|
|
#1264 |
|
Zakorzenienie
|
nowe kostki Knorr do wypróbowania https://polki.pl/kostki_knorr.html
|
|
|
|
#1265 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"Aby wziąć udział w Konkursie, należy w terminie od 10 do 16 września 2010 roku dokonać rejestracji..." czyli nieaktualne |
|
|
|
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
http://program.sphinx.pl/promocja/102030_wrzesien1
kody rabatowe do sphinxa ![]() mam nadzieje, ze nie bylo
|
#1267 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1268 |
|
Raczkowanie
|
Konkurs na najpiękniejsze usta:
http://lula.pl/lula/1,108750,8273657...my_Was_do.html do wygrania bony podarunkowe Eris oraz kosmetyki Diora i Estee Lauder - trzeba zamieścić zdjęcie własnych ust ![]() Test konsumencki tuszu Volume Million Lashes L'Oreal https://polki.pl/volumelashes.html Edytowane przez thess Czas edycji: 2010-09-17 o 10:22 |
|
|
|
#1269 |
|
Raczkowanie
|
konkurs KFC: http://hotwings.kfc.pl/ powodzenia
|
|
|
|
#1270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z regulaminu zeby sie nie naciac: 2.3 Pierwsze 25 osób oraz ostatnie 25 osób, które dokonają rejestracji w sposób i w terminie określonym w Regulaminie, otrzymają od Organizatora produkt do testowania. trwa do 19.09.
|
|
#1271 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehe, dostałam maila od mentosa
Załapałam się
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1272 |
|
Raczkowanie
|
Gratuluję ;D
|
|
|
|
#1273 |
|
Raczkowanie
|
|
#1274 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.zdrowie-ankieta.pl/ W tymże konkursie, ciśnieniomierz ![]() Grałam o ekspres, ale jakoś cisza
|
|
|
|
|
#1276 |
|
Wtajemniczenie
|
http:// klapsaczykonferencja.pl/2010/09/konkurs-jestem-miloscia/
|
#1277 |
|
Raczkowanie
|
wiecie coś może o prezentach z rossnetu ?
sorki jeśli wcześniej pisałyście, może nie przeczytałam dokładnie : D.
|
|
|
|
#1278 |
|
Raczkowanie
|
Do mnie też dotarł mail od mentosów
Co do prezentów z rossnetu to nadal cisza
|
|
|
|
#1279 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1280 |
|
Zakorzenienie
|
skoro jeszcze w tym, to wygląda, że we wrześniu
![]() mnie też się udało załapać na mentosy i mam pytanie, my po prostu mamy odpowiedzieć na tego maila?i udało mi się jeszcze załapać do kampanii nivea na scomie moja pierwsza kampania
|
|
|
|
#1281 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1282 |
|
Zakorzenienie
|
a mi się udało wygrać ekspres dolce gusto ze s-coma
|
|
|
|
#1284 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2010-07
|
|
|
|
|
#1285 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1286 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I dobrze wiedzieć, że u nich też można wygrać. Ja też brałam udział w tym konkursie z ekspresami, a Tż z elektroluxem (albo na odwrót, nie pamiętam ), na paliwo nie wystartujemy, bo nie można w 2 naraz brać udziału
|
|
|
|
|
#1287 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez mam kolekcję kart. To się opłaca bo nagrody sa gwarantowane. W Douglasie mam kartę ale nie wiem na co można wymienić pkt. Na urodziny dostaję bon na -10%. Yves Rocher dostaje sie ulotki prezentowe co miesiac do domu. I nie polecam zbierania pkt. w programie ClubCard ale jak ktps lubi. Ale moim zdaniem najlepsza jest karta Payback jakby ktoś chciał założyc to można przez internet podaję link http://www.payback.pl/pb/id/18898/index.html tam na dole można wybrac karte payback real, bp, i mango.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1288 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1289 |
|
Raczkowanie
|
http://www.reserved.com/ kupon na -20 zł
|
|
|
|
#1290 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja miałam ponad 100 tys pkt i na razie maila od mentosa nie ma
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.

U mnie po staremu. Niestety nie wygrałam zestawu na mentos.pl, ale trzeba było spędzać nad tym naprawdę dużo czasu
Ostatnio u mnie listonosz przynosił maaasę makulatury: z uczelni informatory, próbki tamponów, tabletki, katalogi ogrodów itp. Tak naprawdę nic nowego nie dostałam, wszystko to stare i znane Wam serwisy. Ale tak sobie pomyślałam, że w ramach 
z tego, co mówiła ekspedientka, będą specjalne produkty tańsze o % dla osóbek z kartą,

. Okazuje się z regulaminu, że nie można brać udziału w więcej 1 konkursie jednocznie! A tak przy okazji - wygrałyście kiedyś u nich? bo ja próbuję jak na razie bez skutku