|  2005-10-21, 18:48 | #1351 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Dot.: FREE SAMPLES :>

tak was czytam od czasu do czasu i tak sobie śledze wasze "osiągniecia"   Nieźle wam to idzie. Ja wysłałam tylko kilka prób o próbki, parę miesięcy temu i w sumie tylko parę firm mi je przysłało: Ziaja, Iwostin, Bielenda. Postanowiłam sie odezwać ponieważ chciałam was prosić o pomoc. Hobbystycznie zbieram dlugopisy i fajnie byłoby mieć w swojej kolekcji jakiś "firmowy-reklamowy" egzemplarz, ale niestety nie wiem gdzie pisać, co pisać... Będe wdzieczna za pomoc. Wiem ze wyskakuje tu ni z gruszki ni z pietruszki, jak taki pasozyt  ale nie mój w tym cel. Nie znam adresów firm, które dają bezpłatne katalogi, produkty reklamowe,v wiec adresikow nie mam wam jak podrzucić, choć bardzo by chciała. Same wiecie ze bon prix, Quelle czy klub dla ciebie wysyłaja katalogi, ale nic poza tym nie jestem w stanie wam powiedzięc | 
|     | 
|  2005-10-21, 19:00 | #1352 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-06 Lokalizacja: ★ zakrzywiona czasoprzestrzeń ★ 
				 | 

agatka-a, trudno jest powiedziec, kto przesle na 100% dlugopisy, ja jak na razie dostalam od polmosu i od danona, ale w liscie pisalam o gadzety a nie konkretnie o dlugopisy, adresu polmosu i danona niestety nie pamietam, ale wejdz w  www.google.pl i wpisz tam danone lub polmos, pozniej klikasz na kontakt i szukasz adresu e-mail    
				__________________ Każdy z Nas jest "białym krukiem"! Współżyjesz = jesteś gotowy na potomstwo! A.A.B.-P. AV by jaga_2001 | 
|     | 
|  2005-10-21, 19:08 | #1353 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

dzieki za miłą odpowiedź,  bałam sie krzyku ze wchodze i tylko proszę a nic nie daje z siebie w sumie mogłam się spodziewać ze bedzie o.k. , bo przecież tu siedzą wizażanki a nie potwory  a co mniej wiecej sie piszę w takej prośbie? | 
|     | 
|  2005-10-21, 20:27 | #1354 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-06 Lokalizacja: b-stok 
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2005-10-21, 20:48 | #1355 | 
| Wtajemniczenie | 

http://eu.itsmybody.com/phppages/par...&country_id=48 nie wiem czy juz bylo    
				__________________   "Gdybyśmy tylko mogli dostać to, co chcemy, gdy uważamy, że tego potrzebujemy, życie nie przedstawiałoby żadnego problemu, żadnej tajemnicy i żadnego znaczenia." Henry Miller | 
|     | 
|  2005-10-21, 21:05 | #1356 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Cytat: 
       | |
|     | 
|  2005-10-21, 21:13 | #1357 | 
				 | 

Dostałam dzisiaj katalog kart świątecznych wraz z jadną z takich kartek. Jest śliczna i gotowa do wysłania.   | 
|     | 
|  2005-10-21, 21:16 | #1358 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-03 Lokalizacja: z dużego pokoju 
				 | 

Cytat: 
 nadal aktualne   | |
|     | 
|  2005-10-21, 21:23 | #1359 | |
| Wtajemniczenie | 

Cytat: 
      dziekuje !!! 
				__________________   "Gdybyśmy tylko mogli dostać to, co chcemy, gdy uważamy, że tego potrzebujemy, życie nie przedstawiałoby żadnego problemu, żadnej tajemnicy i żadnego znaczenia." Henry Miller | |
|     | 
|  2005-10-21, 21:35 | #1360 | |
				 | 

Cytat: 
       | |
|     | 
|  2005-10-21, 21:40 | #1361 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-06 Lokalizacja: Śląsk 
				 | 

Cytat: 

__________________ "Są rzeczy na tym świecie zbyt piękne, aby podziwiać je samemu. Zbyt cudowne, aby się nimi nie dzielić z innymi" Nasz Filipek jest z nami od 19.04   | |
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2005-10-21, 21:41 | #1362 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-06 Lokalizacja: Śląsk 
				 | 

A ja dzisiaj nic nie dostałam, za to wysłałam mailika do Vichy, ciekawa jestem, czy coś od nich dostanę??

__________________ "Są rzeczy na tym świecie zbyt piękne, aby podziwiać je samemu. Zbyt cudowne, aby się nimi nie dzielić z innymi" Nasz Filipek jest z nami od 19.04   | 
|     | 
|  2005-10-21, 21:45 | #1363 | 
				 | 

Dziewczyny! Czy wysyłacie prośby lub ankiety do firm, gdy trzeba podać nazwę firmy? Jeśli tak, to co wpisujecie w miejscu "nazwa firmy" i czy nie macie potem problemów? | 
|     | 
|  2005-10-21, 23:48 | #1364 | |
| Wtajemniczenie | 

Cytat: 
  i nie bylo zadnych problemow   
				__________________   "Gdybyśmy tylko mogli dostać to, co chcemy, gdy uważamy, że tego potrzebujemy, życie nie przedstawiałoby żadnego problemu, żadnej tajemnicy i żadnego znaczenia." Henry Miller | |
|     | 
|  2005-10-22, 13:29 | #1365 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: włocławek 
				 | 

| 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2005-10-22, 18:58 | #1366 | 
				 | 

nalepki http://www.b1stgirl.com/form.asp   | 
|     | 
|  2005-10-22, 20:30 | #1367 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

A ja jakis miesiac temu wysylalam maile a do tej pory dostalam probki tylko z iwostinu i bielendy    
				__________________ | 
|     | 
|  2005-10-22, 21:22 | #1368 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: woj.opolskie / woj.dolnoslaskie 
				 | 

,

__________________ (\__/) (O.o ) (> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.    | 
|     | 
|  2005-10-23, 09:57 | #1369 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-10 
				 | 

hej dziewczynki!jak tam po calym tygodniu duzo probek i gadzetow dostalyscie?

| 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2005-10-23, 10:01 | #1370 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-10 
				 |  Dot.: FREE SAMPLES :> 

Jeszcze spicie.A moj listonosz zapewne jeszcze mam zakwasy    | 
|     | 
|  2005-10-23, 12:24 | #1371 | 
| Wtajemniczenie | 

Sluchajcie a moze zrobimy takie listy, kazda napisalaby co juz otrzymala (od samego poczateczku:P) - tyle ile pamietamy !!! ja jestem w trakcie tworzenia listy i wieczorkiem ja tu zamieszcze! mysle ze to dobry pomysl, bo moze ktos jeszcze nie wysylal na te adresy, a poza tym zrobimy w ten sposob tzw. LISTE PEWNIAKOW    przyjmujecie pomysl ?   buziaki ! 
				__________________   "Gdybyśmy tylko mogli dostać to, co chcemy, gdy uważamy, że tego potrzebujemy, życie nie przedstawiałoby żadnego problemu, żadnej tajemnicy i żadnego znaczenia." Henry Miller | 
|     | 
|  2005-10-23, 13:46 | #1372 | 
| BAN stały | 

ja tez wrzuce   liste bo mam taka na kartce :P co juz otrzymalam ;p w sumie nie jest tego az tak wiele a jednak cos | 
|     | 
|  2005-10-23, 15:39 | #1373 | 
| Rozeznanie | 

Jestem za   chociaż wczoraj dopiero znalazłam ten wątek, to kilka nowych adresów mi się przyda     | 
|     | 
|  2005-10-23, 16:42 | #1374 | 
| Wtajemniczenie | 

EYEANGEL - ciesze sie   czekam wiec na Twoje  aha i jesli pamietamy to zamieszczajmy ADRESY skad to mamy   a oto moje zbiory z 2 tygodni (bo od takiego czasu sie w to bawie   - US Pharmaca - ksiazeczka o bolach menstruacyjnych (jednoczesnie reklama Ibupromu:P) - mapa i przewodnik maly po Paryzu - www.paris-touristoffice.com - plyta CD + ulotki BARTPOL (produkty z miodu) - www.bartpol.com.pl - CD cieple domy 300 projektow www.lipinscy.pl - schering AG - pudeleczko na tabletki antykoncepcyjne - TV products- maly katalog - www.tvproducts.pl - ICN Polfa rzeszow S.A. - CetAlergin ksiazeczka o alergii (a raczej broszurka:P) - ZIAJA - 4 probki + broszurka - SOLGAR - broszurki o preparatach medycznych (glupie:P) www.nutrisolmedica.pl - Floraland - CD o uprawie trawnika - Naturell Polska - katalog lekow. czerwony dlugopis o notesik maly - Orion Pharma - 1 probka kremu EMOLIENTY - katalog OKA (meble) - ARCHON - ogromny papierowy katalog domow - Narodowy Osrodek Informacji Turystycznej Republiki Chorwacji - sliczne katalogi!!! - Biuro Turystyczne Zakopane - katalog - Iwostin - 4 probki To dokladnie wszystko co dostalam od poczatku moich poszukiwan   Mam nadzieje, ze komus sie jeszcze przyda! teraz czekam na wasze zbiorki  dziewczyny - chwalimy sie !   
|     | 
|  2005-10-23, 16:48 | #1375 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2004-08 
				 | 

ja dostalam: ~yves rocher /probki+blankiety zamowienia i znizki nawet 40% na produkty, ale przy zamawianiu; liste wszystkich produktow; oferty gratisowe/ - sama bylam zaskoczona!!! ~mincer mona liza /probki+makulatura/ ~bielenda /probki+makulatura/ ~ziaja /probki+makulatura/ ~biomaris /probki+makulatura/   | 
|     | 
|  2005-10-23, 17:27 | #1376 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-12 Lokalizacja: tarnobrzeg 
				 | 

a ja jestem ciekawa czy ktoś znalazł już może linkę do próbek perfum od Cartiera, tych o których pisały Beekeeper i  Verena?  bo ja szukałam ale nei mogę znaleść tej stronki :|  a szkoda | 
|     | 
|  2005-10-23, 18:07 | #1377 | 
| Wtajemniczenie | 

http://www.matimpex.pl/page_katalog2.html katalog Rodos i Kreta

|     | 
|  2005-10-23, 18:11 | #1378 | 
| Zakorzenienie | 

Kasiu, ja szukalam, ale za chiny tego znalezc nie moge...:/ Musialam o tym przeczytac na jakims innym forum. W kazdym razie, to nie jest na tej oficjalnej stronie cartiera, bo tam chyba tylko zegarki sprzedają   Pamietam tylko tyle, ze strona byla ciemnego koloru (czarna albo brazowa)-nie pamietam w jakim jezyku i najpierw musialam sie chyba zarejestrowac, bo potem juz tylko napisalam dosyc chamsko "FREE SAMPLES" w takim okienku(mslalam, ze i tak to zignorują), wyslalam im to, a oni mi przyslali te free samples  . I tyle pamietam   
				__________________ Como se porta la vida cuando vales lo que tienes... | 
|     | 
|  2005-10-23, 18:18 | #1379 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-12 Lokalizacja: tarnobrzeg 
				 | 

a nie jest to czasami ta stronka z bordowym tłem ?? bo tam właśnie jest tylko o zegarkach itd, ale można się zarejestrować i być może przeslą próbki   chbya spróbuję  na tamtej stronce... | 
|     | 
|  2005-10-23, 18:21 | #1380 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:19.