|
|
#1411 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: FREE SAMPLES :>
dziewczyny a skad zamawiacie pilniczki ?? z jakiejs polskiej strony ?? a jak nie to co w niej pisalyscie ??
Oj znalazlam juz ![]()
|
#1412 |
|
Wtajemniczenie
|
dziś dostałam od Trójki 2 kubki i koszulkę ;D
|
#1413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1414 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.fajnekonkursy.pl/index.ph...tpage&Itemid=1 |
|
|
|
|
#1415 |
|
Przyczajenie
|
ja też już dostałem bardzo dużo rzeczy za free!! ale jeszcze nigdy kubka ani smyczy, znacie może takie strony co mogą mi to wysłać
z góry dzięX bardzo |
|
|
|
#1416 |
|
Przyczajenie
|
co tam trzeba robić żeby wygrać ?
tak za free chyba nie rozdają
|
|
|
|
#1417 |
|
Wtajemniczenie
|
Jaga 4 dni (maila z prośbą wysłałam 20-tego)
|
#1418 |
|
Przyczajenie
|
a dostałas potwierdzenie mailem że ci wyślą ich gadżety, ja wysłałem do Trójki i cisza.
|
|
|
|
#1419 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
KLIKASZ NA LINK, ODPOWIADASZ NA PYTANIE LUB COŚ W TYM STYLU I CZEKASZ NA LOSOWANIE.
|
|
|
|
|
#1420 |
|
Przyczajenie
|
właśnie sie za to zabrałem, wziąłem udział w kilku i dalej mi sie już nie chce... może innym razem...
![]() ![]()
|
|
|
|
#1421 |
|
Raczkowanie
|
Ta Crystal12 z forum Hydepark to nie ja !!! Ktoś mi nicka podkradł
Wish upon a star Believe in will The realm of the king of fantasy The master of the tale-like lore The way to kingdom I adore Where the warrior's heart is pure Where the stories will come true Nightwish, "Fantasmic"
|
|
|
|
#1422 |
|
Przyczajenie
|
dajcie jakieś fajne adresiki
|
|
|
|
#1423 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1424 |
|
Raczkowanie
|
Globtroter Szuka Gotowca!!!
|
|
|
|
#1425 |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze dziewczyny musze Wam powiedziec ze ciesze sie ze ten nasz watek tak ladnie sie rozwija
i co mi sie najbardziej podoba - pelna kulturka! oby tak dalej ! p.s. u mnie dzis pustki tylko katalog Bon Prix
|
#1426 |
|
Rozeznanie
|
Nooo... w mnie dziś też cisza... :| Przyzwyczaiłam sie do niemal codziennych pzresyłek - a tu i dzis i w piątek nico - trza nad tym popracować i gzdieś powysyłac, tylko czasu i pomysłów trochę brak
|
|
|
|
#1427 |
|
Przyczajenie
|
Mi dziś przyszła obciachowa koszula z SLD
![]() żarcie dla kota i psa i jakieś próbki zaproszeń ślubnych, dziś niestety nic ciekawego |
|
|
|
#1428 |
|
Raczkowanie
|
DZIEN DOBRY WIECZÓR KTO SZUKA TEN ZNAJDZIE
![]() dzisiaj pani donosicielka przyniosła dla mnie piekne prezenty od: infodruk'u meridan'u profi lingu'y unicard'u ella hotelu tumskiego starostwa powiatowego w Olsztynie 3m dez-der'u to takie firmy, które wiedzą jak dbać o klienta
|
#1429 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie dzisiaj skrzynka pusciutka
|
#1430 |
|
Raczkowanie
|
Śrubka z sympatii dla Twojego przesympatycznego nicku podaje ci kolejną
porcję pewniaków takie adresiki dedykowane dla ciebie ok? tylko juz sie tak nie smuć marketing@archiwaslaskie. pl NADLESNICTWO STASZOW KEMA WWW.IMMB.OPOLE.PL profil@profil-ip.com.pl www.bastra.pl michael huber polska secespol wydawnictwo idrukarnia św. krzyża opole
|
#1431 |
|
Wtajemniczenie
|
globlother nie dostałam od Trójki potwierdzenia, od razu wysłali paczke
|
|
|
|
#1432 |
|
Rozeznanie
|
u mnie dalej susza, dostaje za to odp mailowe :
*dostane probke drewnianego szyldu z moim i meza nazwiskiem&inicjalami prawdopodobnie w piatek ;] *mila aczkolwiek zdecydowanie odmowna odp z procter&gamble cyt: maja ponad 100 produktow z roznych kategori,ale niestety nie maja probki zadnego z nich ;[ i przykro im ze mnie nie ustatysfkcjonuja i maja nadzieje ze zrozumiem ich stanowisko.. |
|
|
|
#1433 |
|
Zakorzenienie
|
Moje dotychczasowe łowy:
- z SLD płyta mezo, lansoletka - gazety z jakiejś innej partii - próbki z IVOSTIN - IKEA - katalog ZAKOPANE - gazeta "BAba Jaga" - próbki karm dla psów - pudełeczko na pigułki - kilka pocztówek świątecznych z katalogiem - książkę chrześcijańską - próbki od Yves Roche - próbki od Ziaji (wczoraj) - totalne zaskoczenie - 14 sztuk + reklamówka i full ulotek - próbki od Caudaile |
|
|
|
#1434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja wczoraj o Hspyniewski dostałam: długopisy 2, ołówek, reklamówkę [ ], probówkę do prądu, zapach samochodowy i malutki notesik z karteczkami samoprzylepnymiwyciągałam i wyciągałam z tej koperty, zdziwiona byłam bardzo, bo zazwyczja przesyłają mniej rzeczy [przynajmniej jak dla mne to był pierwszy raz kiedy dostałam taką ilość PEBE, a do Ciebie wysłali to w paczce czy może kopercie? |
|
|
|
|
#1435 |
|
Raczkowanie
|
PEBE, a do Ciebie wysłali to w paczce czy może kopercie?
NIE PAMIĘTAM raczej w paczce powiem szczerze są super mam nadzieje ze sie nie zniechęcą iloscią meili i wyślą dla wszystkich czekam na donosicielkę............. ....
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
hmm, pytam, bo moja koperta bąbelkowa była : otwierana na poczcie
|
|
|
|
#1437 |
|
Raczkowanie
|
Dostałam dzisiaj kolorowanke i naklejke na samochód i katalog z poleny aroma
Tylko tyle-No i odpowiedz na mojego maila od RMF FF że pomyliłam radio...pisałam do nich i zapomnialam zmienić nazwy radia...zwracałam sie do nich per Radio Zet:/;/;/ No ale coz pomylki i wpadki sie zdarzaja ![]() -Nutricia każe mi odesłać formularz z damymi mojego dziecka poczta....problemw tym że nie mam dziecka trudno nie udało sie
Catch me If jou can... ...![]() --------------------------------------------------- 21 czerwiec 2014 r., godz: 15:00!! ![]() Nasz dzień!!!
|
|
|
|
#1438 |
|
Wtajemniczenie
|
-No i odpowiedz na mojego maila od RMF FF że pomyliłam radio...pisałam do nich i zapomnialam zmienić nazwy radia...zwracałam sie do nich per Radio Zet:/;/;/
No ale coz pomylki i wpadki sie zdarzaja ![]()
|
#1439 |
|
Raczkowanie
|
Ja dostalam od P&G taka sama wiadomosc,a IMMB odpisali,ze przesla,ale w mailu pytali o forum.Ktoras musiala napisac,ze na forum podali ich adres.Ale coś dostane,Dostalam dzis od VolVo brelok i dlugopis z ich logo.Jestem happy.
|
|
|
|
#1440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"immb" jest na tyle mało znanym przedsiębiorstwem, że jeśli nagle dużo osób zaczyna ich prosić o gadżety normalnym tokiem rozumowania można się domyślić, że wspomniano ich adres @ gdzieś na forum, tak sobie myślę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:46.

i wyślą dla wszystkich