|
|
#1441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Free Samples część III
Chyba już pytałaś o to
![]() Trzeba podawać, ale nie będą dzwonić Może w jakiś ekstremalnych przypadkach. Właśnie wypełniałam jakąś ankietę i też było pole na tel (komórkowy)obowiązkowe.
|
|
#1442 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie trzeba kliknąć, żeby dostać te próbki z L'Oreala? Bo jakoś nie mogę znaleźć
|
|
|
|
#1443 |
|
Zakorzenienie
|
literka, nie pytalam
![]() a jak sie zakwalifikuje do kampani to nie dzwonia? Tylko wysla wiadomosc na @ ? Maggie, na dole
|
#1444 |
|
Zakorzenienie
|
klada kliknęłam na dole w "próbki" i nic
Pokazuje się tylko to Derma Genesis (czy jakoś tak ) i tekst: "Zamów próbkę, wypróbuj i podziel się opinią" pod tym jakiś tekst drobnym druczkiem, a na dole jeszcze jakiś tekst, którego nie chce mi się cytować.. Ale nigdzie nie ma żadnego linku (linka?) czy miejsca, gdzie mogłabym wpisać swoje dane ehhh..
|
|
|
|
#1445 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze nie wiem... Sprobuj ise zalogowac tam, klikajac na 'twoja opinia'...
|
#1446 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie dzwonią, przysyłają @! Cytat:
|
|
|
#1447 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już tak mam, że jestem niecierpliwa
|
|
|
|
|
#1449 |
|
Zakorzenienie
|
niie dzwoniią, dzwoni tylko kuier jak ci ma przyniesć paczke i stoi juz pod drzwiami ;d
|
|
#1450 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie dzis mnostwo probek od "tesciowej". kolastyna, eveline, jakieś kremy z roznych firm i krem rozswietlajacy blond włosy , cos tam z lirene
Wypas
|
|
|
|
#1451 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj dostalam katalog Quelle (lato 2009) i o dziwo 2 raz probki od Daxa.Zdziwilam sie bo nie kazali my wysylac maila ze tamto doszlo.Coz ale ja sie ciesze
![]() I wesołych Świąt wszystkim próbko maniaczkom zycze!!
blog biochemiczno kosmetyczny http://biochemiakosmetyczna.blogspot.com/ "Samotność jest złudzeniem.Myśli człowieka krążą zawsze koło innych ludzi i łączą go z ich obcym losem,który na próżo strara się odepchnąć." Z. Nałkowska ("Granica") |
|
|
|
#1452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na Święta nie dostałam żadnych przesyłek z próbkami
|
|
|
|
|
#1453 |
|
Raczkowanie
|
krem przeciwzmarszczkowy, chyba dla 200 pierwszych...kiedys bylo cos podobnego z Roc z tej samej strony kilka miesiecy temu, ale jak dotad do mnie nie doszlo;/ no nic ale macie
noz sie udahttps://polki.pl/test_olay_ankieta.html |
|
|
|
#1454 |
|
Przyczajenie
|
hej próbkomaniaczki, nie wiem dlaczego ale dostałam od daxa 3 razy paczuszkę z próbkami
a w każdej z nich po 20 próbeczek jak nie więcej nawet o to nie prosiłam bo pierwszy raz o tym słysze... ja to mam szczęście jeśli można to tak to nazwać...a nawiązując do @ do stacji radiowych to w listopadzie otrzymałam od jedego radia 2 koszulki orginalną ich najnowszą płyte !!!!! smycz i breloczek i nie wiem dlaczego do tego dostałam jeszcze pudełko po filmie dvd ???? to mnie dobiło....
|
|
|
|
#1455 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj w skrzynce znalazłam przesyłkę od DAXa(w niedzielę?!) pełną próbek-20...Przesłali mi juz drugi raz.Nie będe pisać co w niej było,bo podobnie opisywała któras wizażanka swoja paczkę,a próbki takie same.Bardzo fajny jest ten podkład w musie,chyba sie na niego skuszę,choć trochę drogi,ale daje b.fajny efekt.
|
|
|
|
#1456 |
|
Konto usunięte
|
A ja mam pytanie. Dax to na tej stronie?: http://www.dax.com.pl/
Jeśli chcecie aby przysłano wam próbki to piszecie na ten mail: dax@dax.com.pl A wiadomość może brzmieć przykładowo tak?: Dzień Dobry! Dużo słyszałam o Waszych kosmetykach , ale nie miałam okazji ich kupić. Mam wrażliwa cere i jestem alergiczką . Różnie działają na mnie niektóre kosmetyki , dlatego zwracam sie z uprzejmą prosbą o darmowe próbki Waszych kosmetyków. Z góry dziękuje Z poważaniem ( imie i adres) Sorry, że tyle pytań, ale dopiero natrafiając na ten wątek zainteresowałam się próbkami. |
|
|
|
#1457 |
|
Zakorzenienie
|
ja tak podobnie pisałam i na te adresy
|
|
|
|
#1458 |
|
Konto usunięte
|
Dzięki bardzo, ja przed chwilką napisałam do nich. Mam nadzieję, że coś mi przyślą
|
|
|
|
#1459 |
|
Raczkowanie
|
A dostała już któraś z wizażanek szampon i odżywkę pantene??
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1460 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nieeeeeeee.
|
|
#1461 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez jeszcze nie
|
#1462 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie pojawiła się paczka z Nivea (balsam, dezodorant, saszetki z odzywką)
|
#1463 |
|
Zakorzenienie
|
biala, skad?
|
#1464 |
|
Zakorzenienie
|
o super nivea uwielbiam, pisalas do nich?
|
|
|
|
#1465 |
|
Wtajemniczenie
|
Na stronie Nivea jest konkurs na ambasadorkę. Mają 5000 zestawów do rozdania. Wystarczy zaprosić do portalu 10 koleżanek, które się zarejestrują i gotowe czekasz na maila od nich, a następnie na paczuszkę.
|
#1466 |
|
Zakorzenienie
|
A to ja nie mam kogo zapraszac
Trudno ..
|
|
|
|
#1467 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez dostalam z nivei dzis;d czekam jeszcze na swiateczny podarunek od maybelline i na pantene, ale pantene wysylałam na adres wrocławski wiec nie wiem czy doszło ... musze zaczać znów pisac o próbeczki tzn zalezy mi szczegolnie na pokladach, bo z tym mam najwiekszy problem ... czasem znajde coś w rossmanie , ale to tylko czasem...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1468 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny,czy od tego Pantene dostałyście potwierdzenie, że złapałyście sie na te promocje czy jak?? Bo dostałam link do potwierdzenia ze wstępuje do klubu pantene a pod spodem takie info:
Jeśli zamawiałaś próbkę podczas rejestracji zostanie ona wysłana na podany przez Ciebie adres zamieszkania. Nic niestety nie otrzymałam, a mail dostałam 23.11..... |
|
|
|
#1469 |
|
Wtajemniczenie
|
dostalam zestaw probek od daxa; identyczny jak dziewczyny
|
#1470 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nic nie mam
do DAXa pisałam już chyba z 10 razy od baaardzo dawna i nic z Pantene też jeszcze nie przyszło, w ogóle chyba się na mnie uwzięli Rozpisuję się w tych mailach, żeby było kulturalnie, bo nie jestem jakąś hieną, a i tak nie chcą przysłać ehh.. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:33.

Może w jakiś ekstremalnych przypadkach. 

Pokazuje się tylko to Derma Genesis (czy jakoś tak
) i tekst: "Zamów próbkę, wypróbuj i podziel się opinią" pod tym jakiś tekst drobnym druczkiem, a na dole jeszcze jakiś tekst, którego nie chce mi się cytować.. Ale nigdzie nie ma żadnego linku (linka?) czy miejsca, gdzie mogłabym wpisać swoje dane 
Wypas

nawet o to nie prosiłam bo pierwszy raz o tym słysze... ja to mam szczęście jeśli można to tak to nazwać...a nawiązując do @ do stacji radiowych to w listopadzie otrzymałam od jedego radia 2 koszulki orginalną ich najnowszą płyte !!!!! smycz i breloczek
do DAXa pisałam już chyba z 10 razy od baaardzo dawna i nic